by force |
לפני 14 שנים •
15 במרץ 2010
גבולות
לפני 14 שנים •
15 במרץ 2010
by force • 15 במרץ 2010
רציתי להיות בטוח עם בט זוגתי הלך אל מסטר שיחנך אותה והיה שם אקט מיני כזה או אחר העם זה בסדר שאני מרגיש שזה סוג של בגידה
|
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
15 במרץ 2010
אני בדיעה שאם
לפני 14 שנים •
15 במרץ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 15 במרץ 2010
אתה מרגיש משהו - אז זה בסדר. אי אפשר להתכחש לרגשות או לשלול אותם, זו דעתי.
|
|
aka BODYGUARD |
לפני 14 שנים •
15 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
15 במרץ 2010
aka BODYGUARD • 15 במרץ 2010
התשובה נתונה בכותרת שלך:
גבולות. אם הבעת הסכמתך/שלחת אותה לשולט אחר ולא העמדת גבולות ברורים- למה בעצם ציפית? דעתי האישית סולדת ממסירת נשלטת לידי שולט אחר ל"אילוף", אבל אם כבר נתת לזה יד- מדוע שתרגיש נבגד? אתם בתחילת דרככם הבדס''מית וראוי שלא תקצרו דרך והליכים, בטח שלא לעשות טעויות בסשנים שעלולות לגרום לפגיעה חמורה כנוסח קשירת הנשלטת בקולר וחבל למוט במקלחת ולצאת משם כשהיא נשארת ללא השגחה. ( זו כותרת בלוגך.) צא ולמד לפני הכל. וכמובן- בהצלחה. |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
Re: גבולות
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
Lakshmi(נשלטת) • 16 במרץ 2010
by force כתב/ה: רציתי להיות בטוח עם בט זוגתי הלך אל מסטר שיחנך אותה והיה שם אקט מיני כזה או אחר העם זה בסדר שאני מרגיש שזה סוג של בגידה
אם היא הלכה והיה שם אקט מיני שלא בגדר הסכמתך או ידיעתך- כמובן שזה בגידה אם לא, אז לא |
|
Lordpain(שולט) |
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
Lordpain(שולט) • 16 במרץ 2010
האם זה בסדר שאתה מרגיש ....
זה בסדר להרגיש גם משהו שסותר את ההיגיון השאלה מה אתה עושה עם זה או שאתה שותק ונותן לזה לחלוף או שאתה נלחם . |
|
by force |
לפני 14 שנים •
17 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
17 במרץ 2010
by force • 17 במרץ 2010
BODYGUARD כתב/ה: התשובה נתונה בכותרת שלך:
גבולות. אם הבעת הסכמתך/שלחת אותה לשולט אחר ולא העמדת גבולות ברורים- למה בעצם ציפית? דעתי האישית סולדת ממסירת נשלטת לידי שולט אחר ל"אילוף", אבל אם כבר נתת לזה יד- מדוע שתרגיש נבגד? אתם בתחילת דרככם הבדס''מית וראוי שלא תקצרו דרך והליכים, בטח שלא לעשות טעויות בסשנים שעלולות לגרום לפגיעה חמורה כנוסח קשירת הנשלטת בקולר וחבל למוט במקלחת ולצאת משם כשהיא נשארת ללא השגחה. ( זו כותרת בלוגך.) צא ולמד לפני הכל. וכמובן- בהצלחה. הדבר לא היה בהסכמתי החלאה חיקה שאצע למילואים הוא שיחנע אותה שזה בסדר ושעולם הארכים שלי (של לויליות) הוא מעוות מאז אנחנו עוברים כמה ימים קשים אחת הסיבות שהאלתי את הקותרת הזאת הוא שרציתי לוודע שמה שאני מרגיש זה לא משהו לא בסדר החלאה הזה תוען שבשביל עולם השליטה המיפגש שלה החרכי ושעם אני אוהב אותה אני אבין כך בנימוקים כאלו הוא הישתמש כדי לשכנע אותה שזה בסדר נ.ב כבר האירו לי על הבלוג ורציתי להבהיר שלא נישקפה לה אז שום סכנה אני נישארתי להשגיח בלי שהיא תראה אותי ובנוסף המות שאלב היתה קשורה לא יכול להחזיק אפילו משקל יד זה היה אקט סימלי שבו היא היתה צריכה להחזיק על קצות העצבעות כדי לא לפרק את כל הקונסטרוקציה אני אוהב אותה יותר מכל דבר בעולם ולעולם לא אוכל לעשות משהו כדי לפגוע בה |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
17 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
17 במרץ 2010
Lakshmi(נשלטת) • 17 במרץ 2010
by force כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: התשובה נתונה בכותרת שלך:
גבולות. אם הבעת הסכמתך/שלחת אותה לשולט אחר ולא העמדת גבולות ברורים- למה בעצם ציפית? דעתי האישית סולדת ממסירת נשלטת לידי שולט אחר ל"אילוף", אבל אם כבר נתת לזה יד- מדוע שתרגיש נבגד? אתם בתחילת דרככם הבדס''מית וראוי שלא תקצרו דרך והליכים, בטח שלא לעשות טעויות בסשנים שעלולות לגרום לפגיעה חמורה כנוסח קשירת הנשלטת בקולר וחבל למוט במקלחת ולצאת משם כשהיא נשארת ללא השגחה. ( זו כותרת בלוגך.) צא ולמד לפני הכל. וכמובן- בהצלחה. הדבר לא היה בהסכמתי החלאה חיקה שאצע למילואים הוא שיחנע אותה שזה בסדר ושעולם הארכים שלי (של לויליות) הוא מעוות מאז אנחנו עוברים כמה ימים קשים אחת הסיבות שהאלתי את הקותרת הזאת הוא שרציתי לוודע שמה שאני מרגיש זה לא משהו לא בסדר החלאה הזה תוען שבשביל עולם השליטה המיפגש שלה החרכי ושעם אני אוהב אותה אני אבין כך בנימוקים כאלו הוא הישתמש כדי לשכנע אותה שזה בסדר נ.ב כבר האירו לי על הבלוג ורציתי להבהיר שלא נישקפה לה אז שום סכנה אני נישארתי להשגיח בלי שהיא תראה אותי ובנוסף המות שאלב היתה קשורה לא יכול להחזיק אפילו משקל יד זה היה אקט סימלי שבו היא היתה צריכה להחזיק על קצות העצבעות כדי לא לפרק את כל הקונסטרוקציה אני אוהב אותה יותר מכל דבר בעולם ולעולם לא אוכל לעשות משהו כדי לפגוע בה מהחלק הקטן שעוד היה לו היגיון תחבירי בטקסט שלך, דעתי היא שאתה צריך לשרוף לו את הבית |
|
Beta Male |
לפני 14 שנים •
17 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
17 במרץ 2010
Beta Male • 17 במרץ 2010
ToothFairy כתב/ה: by force כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: התשובה נתונה בכותרת שלך:
גבולות. אם הבעת הסכמתך/שלחת אותה לשולט אחר ולא העמדת גבולות ברורים- למה בעצם ציפית? דעתי האישית סולדת ממסירת נשלטת לידי שולט אחר ל"אילוף", אבל אם כבר נתת לזה יד- מדוע שתרגיש נבגד? אתם בתחילת דרככם הבדס''מית וראוי שלא תקצרו דרך והליכים, בטח שלא לעשות טעויות בסשנים שעלולות לגרום לפגיעה חמורה כנוסח קשירת הנשלטת בקולר וחבל למוט במקלחת ולצאת משם כשהיא נשארת ללא השגחה. ( זו כותרת בלוגך.) צא ולמד לפני הכל. וכמובן- בהצלחה. הדבר לא היה בהסכמתי החלאה חיקה שאצע למילואים הוא שיחנע אותה שזה בסדר ושעולם הארכים שלי (של לויליות) הוא מעוות מאז אנחנו עוברים כמה ימים קשים אחת הסיבות שהאלתי את הקותרת הזאת הוא שרציתי לוודע שמה שאני מרגיש זה לא משהו לא בסדר החלאה הזה תוען שבשביל עולם השליטה המיפגש שלה החרכי ושעם אני אוהב אותה אני אבין כך בנימוקים כאלו הוא הישתמש כדי לשכנע אותה שזה בסדר נ.ב כבר האירו לי על הבלוג ורציתי להבהיר שלא נישקפה לה אז שום סכנה אני נישארתי להשגיח בלי שהיא תראה אותי ובנוסף המות שאלב היתה קשורה לא יכול להחזיק אפילו משקל יד זה היה אקט סימלי שבו היא היתה צריכה להחזיק על קצות העצבעות כדי לא לפרק את כל הקונסטרוקציה אני אוהב אותה יותר מכל דבר בעולם ולעולם לא אוכל לעשות משהו כדי לפגוע בה מהחלק הקטן שעוד היה לו היגיון תחבירי בטקסט שלך, דעתי היא שאתה צריך לשרוף לו את הבית |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
17 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
17 במרץ 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 17 במרץ 2010
לא צריך לשרוף אף אחד
וברור שכל אחד שם לעצמו את הגבולות של מה הוא מוכן לקבל ומה לא אין פה בכלל עניין של ערכים, שכל אחד ישמור או לא ישמור אמונים כטוב בעיניו, כל עוד יש הסכמה בין בני הזוג כך שנשאלת השאלה, כיצד זה שזוגתך ניתנת לשכנוע? |
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
17 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
17 במרץ 2010
נוריתE • 17 במרץ 2010
בגידה של מי במי?
|
|