סתמית |
לפני 14 שנים •
17 במרץ 2010
Re: גבולות
לפני 14 שנים •
17 במרץ 2010
סתמית • 17 במרץ 2010
by force כתב/ה: רציתי להיות בטוח עם בט זוגתי הלך אל מסטר שיחנך אותה והיה שם אקט מיני כזה או אחר העם זה בסדר שאני מרגיש שזה סוג של בגידה
by force, ערב טוב לך, נדמה לי שהתחלתם תהליך בהסכמה וזה יצא מהשליטה שלך או מהגבולות שלך. כאשר מתחילים תהליך או שעשוע לא יודעים אם תחוש בדרך. תהליכים של זוג מול אדם נוסף (שולט/נשלטת...) אסור להם להתבצע בכוח, אלא חייבים להבנות בהסכמה. נדמה לי לא סיכמתם גבולות או איך תפתרו את הקונפליקטים שיווצרו. והנה נוצר קונפליקט. דברו על זה. אם אתם יקרים זה לזה - תמצאו דרך להתפשר והתחשב. אם לא, אולי הקשר עדין לא היה מספיק חזק על מנת לעמוד במתח של אדם שלישי עם רצונות משלו. אם זה לא מתאים לך...תגיד לה. ותקשיב. תקשיב למה שהיא מרגישה. בכל מקרה, גם אם לך קשה. גם אם אתה מבקש שזה יעצר, אל תאשים אותה אם התחלתם משהו בהסכמה. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 14 שנים •
17 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
17 במרץ 2010
aka BODYGUARD • 17 במרץ 2010
בדבריי לא ניסיתי להטיח ביקורת על התנהלותך אלא כיוונתי לצורה בה אני רואה את פני
הדברים. בנוגע לבלוגך- עדיין איני חושב שזהו מהלך תקין להשאיר אותה כך, כל סוג של קשירה מחייב קו ראיה מלא, נקי ותמידי. כל התקלות שבעולם עלולות לקרות דווקא כשלשניה הסטת את מבטך, ואתה מסכים שלא התכנסנו בכדי להסתכן ולגרום נזקים. תפנים או לא זו כמובן בחירתך, זו עצתי בכל מקרה. לענין מסירת נשלטת "לאילוף" בידי אחר- כמו שכתבתי, אני סולד מכך ושוב, זו דעתי האישית וכל אחד יכול לבחור מה טוב ונוח לו. שמעתי על יותר מדי מיקרים של "תקלות" באירועים שכאלה ולכן עדיף לטעמי פשוט לא ללכת לשם. תצטרכו לעשות יחד בדק בית ולקבל החלטות על דרככם, להציב את הגבולות של שניכם ולבדוק מה נדרש בכדי ליצור את האמון ומערכת היחסים ששניכם שואפים אליה. |
|
by force |
לפני 14 שנים •
17 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
17 במרץ 2010
by force • 17 במרץ 2010
BODYGUARD כתב/ה: בדבריי לא ניסיתי להטיח ביקורת על התנהלותך אלא כיוונתי לצורה בה אני רואה את פני
הדברים. בנוגע לבלוגך- עדיין איני חושב שזהו מהלך תקין להשאיר אותה כך, כל סוג של קשירה מחייב קו ראיה מלא, נקי ותמידי. כל התקלות שבעולם עלולות לקרות דווקא כשלשניה הסטת את מבטך, ואתה מסכים שלא התכנסנו בכדי להסתכן ולגרום נזקים. תפנים או לא זו כמובן בחירתך, זו עצתי בכל מקרה. לענין מסירת נשלטת "לאילוף" בידי אחר- כמו שכתבתי, אני סולד מכך ושוב, זו דעתי האישית וכל אחד יכול לבחור מה טוב ונוח לו. שמעתי על יותר מדי מיקרים של "תקלות" באירועים שכאלה ולכן עדיף לטעמי פשוט לא ללכת לשם. תצטרכו לעשות יחד בדק בית ולקבל החלטות על דרככם, להציב את הגבולות של שניכם ולבדוק מה נדרש בכדי ליצור את האמון ומערכת היחסים ששניכם שואפים אליה. אני מעולם לא נתתי את הסכמתי לפגישה איתו ולא למעשים הבן אדם הישתמש בלא מאת פסיכולוגיה הפוכה שהיום זוגתי מרגישה לא בנוח ואפילו רע על זה שהן הצליחו לעבוד אליה דברים כמו עם הוא אוהב אותך הוא יסכים לזה כלומר עם אני לא מסכים כנראה שאני לא אוהב אותה ודברים כאלו נכון להיום אנחנו לאט לאט מחזקים ובונים את העמון חזרה זה עדיין קשה לי והיא מבינה ומתחרטט על זה וסובלט ומייסרט את עצמה דבר שקצת קשה לי איתו אבל הקשר שלנו יתגבר על זה היתי צריך לדעת שהדברים שהוא עמר לה הם באמת לא נכונים ושזה לא אני המפגר ועל זה תודתי לכם אני מתנצל על הדסלקסיה שלי פדיחה אבל זה נובע מהמון עמוציות ליסרוף לא אסרוף לו את הבית אבל כן אזהיר את כל מי שקורא פה את העמוד הזהרו ממסטר אורן הוא קורא לעצמו THE HAWK בן אדם שפל שלא בוחל באמצעים כמו כן נכון להיום זה גרם לי לכביה כמו בתפוז המחני כל תחום השליטה ורעיון הסשנים שלנו נירעה לי פגום וכשאני מנסה לחשוב על דברים כאלו או מלעשות עולה לי המקרא בראש ותמונות מתרידות בדימיון אני מפחד שהוא הרס לנו את זה לעד דבר שאבקש ממי שקורא עם יש פה זוג ביחסי שליטה שיודע איך לשלב חיי זוגיות בריאים ומוכן לעזור לנו ורק בסיכה ולתת לנו טיפה הדרכה או קצת כיוון אנא צרו איתי קשר ותצילו לנו את העולם הקסום הזה תודה מראש |
|
קרוז |
לפני 14 שנים •
18 במרץ 2010
הטמטום שלך מעצבן אותי
לפני 14 שנים •
18 במרץ 2010
קרוז • 18 במרץ 2010
אתה מוסר את אשתך כמו כלב לאילוף?
|
|
by force |
לפני 14 שנים •
18 במרץ 2010
Re: הטמטום שלך מעצבן אותי
לפני 14 שנים •
18 במרץ 2010
by force • 18 במרץ 2010
ozek כתב/ה: אתה מוסר את אשתך כמו כלב לאילוף?
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תבינו כבר די!!!!!!!!!!! אני לא אישרתי ולא מסרתי זה נעסה ללא ידיעתי הוא יצר איתה קשר וניצל את הסקרנות ו/או הטמימות שלה ושכנע אותה שזה בדר ושזה לטובתנו שהיא צריכה להיפגש איתו זה נישמע מטופש ואבל הבנאדם הזה די מתוחכם אני לא ידעתי משום דבר |
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
18 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
18 במרץ 2010
נוריתE • 18 במרץ 2010
גבולות
כל כל בנאדם מציב ל עצמו ואחר כך הם ניקבעים ומוסכמים בין שני בני זוג הגבול הראשון אצל זוג נשוי הוא אל תלכ/י לחפש מחוצ לנישאוין קרי נאמנות ומנוגומיה ולא משנה מה הסיבה. בסאדו אצל כל מתחיל/ה יש את הסקרנות אבל בייחוד אצלנו צריך להזהר, אנחנו בני אדם מבוגרים שאמורים, לחשוב עם הראש ולא עם חלקים אחרים של הגוף.ולא משנה מה הסיבות לרצון ללכת לחפש בחוצ. אתם החלטתם לחקור את העולם הזה ביחד רק אתם. באשר ל ובוא נאמר,פותתה בידי מומחה? היא עשה את השיקול שלה הסופי ללכת איתו בלי ליידע אותך הוא אמר לה שלטובתה או טובתך? או של שניכם שלא לספר? לא משנה מה התירוץ,היא הלכה בגידה,על פי כל חוק ודין כתובים או שלא. לדעתי אתם צריכים להניח את הסדו בצד עד שתחליטו בכלל מה אתם עושים לאיפה הולכים הנישואין ואם איך בכלל ניתן, לתקן את הנזק ולהשיב אמון בסיסי בין בעל לאישתו שהלכה לחפש בחוצ. |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
19 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
19 במרץ 2010
Brave Dwarf • 19 במרץ 2010
עני שעלה עכרת בוכשה.
בתור זה שלא עשה ולו "גשיאה" דיסלקטית אחת בכל הטקסטים (מי שמרים גבה שיתעניין מה זה דיסלקציה) וגם אינו עולה חדש (הניסוח בנאדם. עברית קטן משכנתא גדול. את המילה "חלאה" ידעת לכתוב היטב). ובהתאם לתוכן והמאמץ להחליף אותיות, אינו אידיוט. בשביל מה? מה בעצם ניסית להשיג? ושלא תבין אותי לא נכון. אני בעד לעורר תגובות. DVD, נפוליאון בונפרטה, אנשים משועממות, אני אוהבת זה. אבל אם כבר והגיבו לך בכנות הנתונה למסגרת הכלוב, מהם המניעים שלך? בבקשה רק אל תגיד שבא לך לצחוק על אנשי הכלוב. כי הטיעון "אני אהיה אידיוט, שקרן ומניפולאטור כדי להראות להם", מזמן פסה. בסופו של יום מניפולאטורים מסתברים מניפולאטורים ונושאים שנטחנו זוכים לאותן תגובות ומאותם אנשים שהגיבו כאשר הופיע האידיוט הראשון. |
|
שלגי |
לפני 14 שנים •
19 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
19 במרץ 2010
שלגי • 19 במרץ 2010
[quote="Brave Dwarf"]עני שעלה עכרת בוכשה.
בתור זה שלא עשה ולו "גשיאה" דיסלקטית אחת בכל הטקסטים (מי שמרים גבה שיתעניין מה זה דיסלקציה) וגם אינו עולה חדש (הניסוח בנאדם. עברית קטן משכנתא גדול. את המילה "חלאה" ידעת לכתוב היטב). ובהתאם לתוכן והמאמץ להחליף אותיות, אינו אידיוט. בשביל מה? מה בעצם ניסית להשיג? ושלא תבין אותי לא נכון. אני בעד לעורר תגובות. DVD, נפוליאון בונפרטה, אנשים משועממות, אני אוהבת זה. אבל אם כבר והגיבו לך בכנות הנתונה למסגרת הכלוב, מהם המניעים שלך? בבקשה רק אל תגיד שבא לך לצחוק על אנשי הכלוב. כי הטיעון "אני אהיה אידיוט, שקרן ומניפולאטור כדי להראות להם", מזמן פסה. בסופו של יום מניפולאטורים מסתברים מניפולאטורים ונושאים שנטחנו זוכים לאותן תגובות ומאותם אנשים שהגיבו כאשר הופיע האידיוט הראשון.[/quote כן, גם לי זה עבר בראש, אבל אולי ניתן לו להנות מהספק? |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
19 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
19 במרץ 2010
Brave Dwarf • 19 במרץ 2010
ציטוט: כן, גם לי זה עבר בראש, אבל אולי ניתן לו להנות מהספק?
בוודאי. בתנאי שמישהו ייתן לי הסבר המניח את הדעת בשביל מה. אני יכול לתת אלף ואחד למה לא. זה הבית שלנו. קיבני פני. הכלוב הבית של הקהילה (או משהו כזה. אני לא טוב בציטוטים) כתוב בכניסה. אז אם זה הבית שלנו, כפי שנטען בכניסה למקום אליו אנחנו נכסים, בו אנחנו שופכים את היקר לנו ביותר וחולקים את המוצפן, משמעו שאנחנו מסכימים. ואם אנחנו מסכימים, מניסיוני, על הבית חובה להגן. כי שני לו אין. |
|
שולה פנינים |
לפני 14 שנים •
19 במרץ 2010
אוזק, הטמטום שלך אפילו לא מעצבן.
לפני 14 שנים •
19 במרץ 2010
שולה פנינים • 19 במרץ 2010
ozek כתב/ה: אתה מוסר את אשתך כמו כלב לאילוף?
יותר מגרד את "מעורר רחמים" מלמטה. ולפותח השרשור: כן, מה שאותו "שולט" עשה היה גועל נפש, לא, הוא לא אמר אמת. מאחלת לכם למצוא דרך לאושר בעולם הבדסמי. |
|