סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

המשך עלילות האגו של חצי אדון נגד שאר העולם

קליבר​(שולט)
לפני 20 שנים • 12 באפר׳ 2004
קליבר​(שולט) • 12 באפר׳ 2004
שמע עלית עלי , אני לא בכושר, נכון coach , אני אשתפר . שמע הייתה לי פציעה בברך בגלל התאונה , וגם הייתי במילואים , אבל אני חוזר להתאמן ..

אתה שולט עלי ? אתה מאד רחוק מזה ..
ואני לא משיג אותך? ? למה לי להשיג אותך? לדרוך או לתפוס על פלח צואה ? לגלות שאתה דבר קטן מאד ? ( בגלל זה שאני אתך אני חושב במילימטרים , או פחות ).

אתה מפתח פנטזיות שאני מחפש אותך ?
ממש לא , אני מחפש פה ומוצא המון דברים יפים , יותר ממה אי פעם חשבתי שיש בעולם , אתה ממש לא אחד מהם .

יאללה צמצם נוכחות לאפס ....
נבט{marlena}
נבט{marlena} • 12 באפר׳ 2004
חצי אדון כתב/ה:
הצלחתי להוציא מהם/ן את הכי רדוד והכי עלוב !!!! , כלומר , את האמת!!!!
אני קורא את התגובות שלהם/ן ולא מאמין עד כמה אנשים יכולים להיות צבועים
ולהגיב כאן בצורה נמוכה , לקלל ולהקרין שינאה ונקמה.
אם אני לא רלוונטי - מדוע הם מגיבים נריסה ?
הם מגיבים כי אני בדרכי שלי , מחבר אותם לאמת! נקודה.
והאמת היא שBDSM עושים פחות או לא עושים בכלל! כשיש שם אהבה. ושם אין אהבה!

חצי, מתוק שלי, תרשה לי לרדת לרמתך. אני יודע שיהיה לי קשה לחזור אחרי זה לרמת חברי בני האדם, אבל מה לא נעשה למענך. שים לב חצי, תתרכז טוב, חשוב לי שתקרא ותבין:

לא אוהבים אותך פה.

אני מרגיש שאין צורך להסביר לך למה. אפילו אתה מסוגל להבין כזה דבר.

אמרו פה שאתה ראוי לרחמים. אתה לא. אנחנו ראויים לרחמים על כך שאנו פונים ליציר דמיוננו. חצי שלי, אתה לא באמת קיים. חצי הוא חור, הוא אנקה, הוא אפס, הוא כלום. הוא חפץ בידי אדוניו. ממרום שפלותו הוא מעוניין ביחסים עם אדון.

חצי יקר שלי, כלב שלי, שים לב למשימה שלך. בחרתי לך משהו שאפילו העבד חסר האישים היקר שלי, האפר המתוק שלרגלי, יוכל לבין: תעלם.
קליבר​(שולט)

תודה באונטי.

קליבר​(שולט) • 12 באפר׳ 2004
באונטי , בלעדיך , אני חצי קליבר ...

כל מילה ... סלע .

קבל את שרביט ההובלה , אני הולך לעשות כושר kiss.gif
אפרוח קטלני{Lilu FemDo}
לפני 20 שנים • 13 באפר׳ 2004

אגב, חצי

אפרוח קטלני{Lilu FemDo} • 13 באפר׳ 2004
אתה לא מרגיש "איזו צמרמורת מוזרה" כשאתה כותב פתאום בשורות של מילה אחת בטעות? או שאולי אתה מפיק סיפוק מלחיצה על האנטר?

אני עדיין מנסה להבין את ההשלכה שעשית כששאלת את קליבר אם אין לו צמרמורת מוזרה כשמתפספסת לו ההדגשה. אני אישית מקבל צמרמורת מוזרות מסיבות אחרות לגמרי, וכן, נכון, הן בנות 34. מצד שני, יכול באמת להיות שאם הייתי במצבך האומלל, אז... טוב, נו. תשכח ששאלתי.
Tיפוס​(שולט)
Tיפוס​(שולט) • 13 באפר׳ 2004
פחחחחחחחחחחחח.
פשוט עלוב !
מה כל ההתנצחויות האלו אנשים ?
נכון שזו במה להביע דעות/רגשות/וכ'ו..,
אבל לשחק בקקי ?????

תנו לו לשחק עם האנטר , לצטט את פאולו קואלו , לנסות ללמד אנשים איך עושים הדגשות וצבעים ,ולחשוב במילימטרים...
אבל COME ON , שיעשה את זה לבד ...

*ועצוב מאוד שאני , שלא נגרר לחיכוחים, הגבתי ...
loren
loren • 13 באפר׳ 2004
טוב- נרגעתי- לשניה חשבתי שיש כאן עוד לורן שהצטרפה למאבק לטיהור הפורום מחצי icon_wink.gif
השרשור המקורי עשה את שלו- 300 כניסות הבהירו אחת ולתמיד עם מי אנו עסקינן.
אף אחד הרי לא חשב שהשרשור המקורי ישאר לנצח למעלה. אבל יותר טוב מאוחר מאשר אף פעם לא.... icon_wink.gif

אני מבינה שכלובי מעדיף להשאיר את חצי לחסדינו. אז חצי- תזהר עם הנבזויות שלך. ..... icon_twisted.gif
Rocco​(שולט)

THE WIZ 2

Rocco​(שולט) • 13 באפר׳ 2004
הסרט....!
רגע לא אמרתי את זה במקום אחר......
נו שוין אף אחד הרי לא ירגיש
loren
loren • 13 באפר׳ 2004
חצי- ראשית אל תלמד אותי איך להגיב כדי שאתה לא תגיב- הרי במילא גם אם לא אגיב- אתה כבר תימצא איזו סיבה למסיבה להגיד משהו.
אל תיהיה יועץ תדמית- ממש מזיז לי אם אני יוצאת חכמה או ילדה שאיבדה שליטה. אני אגיד מה שאני חושבת, זה מה יש.
אני לא מומחית גדולה בעינייני עונש ותיקון icon_biggrin.gif אבל אם אתה מתעקש לחשוב שאתה הנביא ירמיהו
אז שיערב ויבושם לך.
אני מציעה שכדי שנסגור את העניין הזה. שתעמוד כמו גבר ותתנצל מול אותם האנשים שניסית לרדת לחייהם מבלי שהם עשו לך דבר מה.
העניין הזה כבר בהחלט מייגע, אני לא מתכוונת לדון בזה, זה כבר נגרר יותר מדי. הכדור בידיים שלך
אפרוח קטלני{Lilu FemDo}
אפרוח קטלני{Lilu FemDo} • 13 באפר׳ 2004
loren כתב/ה:
אני מציעה שכדי שנסגור את העניין הזה. שתעמוד כמו גבר ותתנצל מול אותם האנשים שניסית לרדת לחייהם מבלי שהם עשו לך דבר מה.
העניין הזה כבר בהחלט מייגע, אני לא מתכוונת לדון בזה, זה כבר נגרר יותר מדי. הכדור בידיים שלך

בתור אחד מהאנשים האלה - אני מוכן לוותר על זה שתעמוד כמו גבר. לי זה די ברור שאתה פשוט לא מסוגל לזה. מספיק לי שתעמוד כמו חצי גבר רופס משהו... rffl.gif