|
|
לפני 15 שנים •
27 במרץ 2010
סקס,בסשן...
לפני 15 שנים •
27 במרץ 2010
נוריתE • 27 במרץ 2010
סקס,בכלל
שעושה אדון,בשפחה שלו יש בזה אלמנט של השפלה מסויימת? לא. (והרי חלק מהכל זה סוג של "השפלה" וכבר אמרתי כמה פעמים בכמה מקומות, ש"מה שעושה טוב,זאת בעצם לא השפלה"..) יש פה,(ותרגישו חופשי להגיב,בכל כיוון...) שימוש ו"החפצה" אפילו זאת לא "עשית אהבה" קונבנציונאלית אבל הרי "בידיסמ עושים מאהבה" ואני לא סרקסטית פה את הופכת להיות הזונה/ כלבה /שפחת מין ,הפרטית שלו(ביחרו אופציה אחת או את כולן..) לרוב זה, מתבטא בפיסטינג או אנאלי,לרוב וגם חדירה רגילה(מיסיונרית או עדיף על 4) היא לא ממש עדינה.. או אפילו "רק " באוננות או שימוש באביזרים גם בפלשיו נוסח "גרון עמוק, כל אילו או רק חלק קטן מהם. ולהיות,כלבה/זונה/שפחת מין זאת הרגשה שונה לגמרי,שרק מי שחוותה את זה יכולה להבין עד כמה זה עמוק,נפשית הגמול ממעבר לגמירה,שזאת היא זניחה בעצם (כי הרי אפשר לגמור מכל כך הרבה דברים בשסן עד שהגמירה עשויה להפוך למצב מנטלי מותנה בכל סיטואציה כמעט.) הוא- הלדעת שהוא מרוצה ממך הליטוף על הראש או כל ביטוי חיבה אחר מצד האדון שווה כל כך הרבה שקשה לי ,אישית לתאר עד כמה. הסיטואציות האלו? של את על ארבע או על הבירכיים עם לשון בחוצ ,פה פעור ממתינה גרון עמוק... או על ארבעותייך,אחוריים מורמים ,מצפים רועדת קלות, לא יודעת מאיזה כיוון זה יבוא -ייכנס ומה בדיוק,יוכנס בך??? (אני אוהבת את הלא לדעת הזה) או אם זה בכלל משולב בכאבים...בין לבין לפני אחרי באמצא בכל מצב כאבים מכל סוג.. איי איי. אין כמוהה. |
|
|