סטפני ובילי{השולטת ב-ז} |
לפני 14 שנים •
6 באפר׳ 2010
חגורת צניעות לעבד
לפני 14 שנים •
6 באפר׳ 2010
סטפני ובילי{השולטת ב-ז} • 6 באפר׳ 2010
היום חגרתי לעבדי בילי חגורת צניעות ויש לי מס' שאלות לבעלי/ות נסיון בנושא :
1) כמה זמן ברציפות אפשר לכלוא את הזנבנבון שלי 2) מה לגבי הגיינה לאחר מקלחת ושרותים? 3) הכלובון מונע זיקפה ! לאיזה השלכות יש לצפות ? כל תהייה ואו הבהרה תתקבל בברכה בנוסף כיתבו טיפים שחוויתם . תודה המלכה סטפני |
|
puptitz(נשלט){Algea} |
לפני 14 שנים •
6 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 באפר׳ 2010
puptitz(נשלט){Algea} • 6 באפר׳ 2010
שלום אנסה לענות מנסיוני האישי עם חגורת צניעות מסוג CB6000
1) ברגע שמתרגלים ומוצאים את השילוב הנכון ניתן ללבוש את חגורת הצניעות למשך מספר ימים ברציפות (הכי הרבה שאני הגעתי היה חודש שלם עם 3 הפסקות אוורור באמצע) מומלץ להוריד את הכלובון מדי מספר ימים לצורך בחינה של האיבר (לבדוק שאין פטריות או פריחה) ונקיון יסודי. 2) לגבי שרותים: לפני מתן השתן מומלץ להצמיד את האיבר לקצה הכלובון וכך להמנע מהצורך לנקות. לאחר מקלחת יש ליבש היטב את פנים הכלובון (רצוי להשתמש במקלות אוזניים לילדים שהם יותר עבים) ולמרוח נוזל סיכה על בסיס סיליקון בפנים הכלובון. 3) אין השלכות ארוכות טווח - תהיה תחושה של חוסר נוחות בעת זיקפה (רמת הכאב תלויה בקוטר הטבעת שנבחרה), כמובן שבשלב מסויים האיבר יתייאש מלנסות לעמוד אבל זה חלק מהעניין. ניתן להקל על הכאב ע"י שימן הטבעת עצמה. זהו, מקווה שעזרתי. |
|
דוקטור מרטינס(נשלט) |
לפני 14 שנים •
7 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
7 באפר׳ 2010
דוקטור מרטינס(נשלט) • 7 באפר׳ 2010
אין זקפה בתוך הכלוב, מה קורא מבחינה טכנית כשמזדקף לך שם ???
אין אפשרות לגמירה כלל בתוך הכלוב ? מה ההשלכות הפסיכולוגיות של חבישת הכלוב לאורך זמן ? תחושת ספייס ? יש תחושות ביאוס ? |
|
שקר |
לפני 14 שנים •
7 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
7 באפר׳ 2010
שקר • 7 באפר׳ 2010
דוקטור מרטינס כתב/ה: אין זקפה בתוך הכלוב, מה קורא מבחינה טכנית כשמזדקף לך שם ???
אין אפשרות לגמירה כלל בתוך הכלוב ? מה ההשלכות הפסיכולוגיות של חבישת הכלוב לאורך זמן ? תחושת ספייס ? יש תחושות ביאוס ? דוקטור בתור אחד שנעול די הרבה אשמח לשתף אותכם בתובנות שלי : 1. כהזין מזדקף הוא נלחץ בתוך הכלובון. הכלובון לא נותן לו לגדול , לפעמים זו תחושה לא נעימה אבל כנשלט אני מאוד אוהב את התחושה הזו. זה נותן לי תחושת השפלה, ותחושת כניעה שמלכתי שולטת עלי גם ממרחק. 2. מבחינה פסיכולוגית, מניעת הגמירה, אי היכולת לגעת בזין, והאילוץ להשתין בישיבה , גורם לך לתחושת ספייס של כלבלבון כנוע וצייתן גם כשאני לא ליד מלכתי, וכשאני ליד מלכתי התחושה אף מתעצמת. זה גורם לרגשות סגידה והערצה למלכתי בכל רגע. כתבתי על כך פוסט בבלוג שלי - "חלומה של כל אישה" . http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=212261&blog_id=23802 מקווה שעניתי לשאלותיך קולומבוס |
|
לכוד(נשלט){אין} |
לפני 14 שנים •
9 באפר׳ 2010
מנסיון שלי
לפני 14 שנים •
9 באפר׳ 2010
לכוד(נשלט){אין} • 9 באפר׳ 2010
היה לי CB6000 ולא כל כך התרגלתי אליו. כלוב הפלסטיק דורש טיפול היגייני מתמיד אחרת יש ריחות לא נעימים. חובה להקפיד.
היתרון של הפלסטיק הוא שזה סיוט לראות את הפין ללא אפשרות לשחק בו. הכלוב מאפשר תפקוד יום יומי מאחר ואינו בולט מבעד לבגדים. רק אזהרה קטנה: אם יקירך הנעול מתמצא קצת במנעולים - הוא יוכל לפתוח בקלות את המנעול הזערור שבא עם הכלוב ולענג את עצמו מבלי שתדעי, ואחר כך להחזיר הכל למקום. הפתרון זה לנעול עם סגר הפלסטיק הממוספר - ולוודא שיש לך את המספר של הסגר לביקורת. אני גם ניסיתי עם מנעול קומבינציה של 4 ספרות למניעת פיתוי לשחרר את עצמי - אבל הוא היה בולט מדי ולא התאים. כיום יש לי כלוב חדש מפלדת אל חלד שיוצר בעבודת יד על ידי אומן באנגליה, להפתעתי זול מהכלוב הפלסטי, ניתן לנעילה עם 2 מנעולים או סגר בטחון ומנעול, ובלתי ניתן להסרה בכלל עכב מבנהו. גם את הפין לא ניתן לשלוף כפי שלפעמים אפשרי מהכלוב הפלסטי. כמו כן לא צריך שום חומר סיכה או שימון לכלוב המתכת ולכן הוא היגייני בהרבה. אני עדיין בהתנסות איתו. אני לא החזקתי מעמד יותר משבוע בנעילה עם CB6000 גם צבחינה הגיינית וגם כי הייתי נשבר. אלו הרשמים שלי אישית. |
|
מוצ'ילר |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
מוצ'ילר • 10 באפר׳ 2010
סתם שאלה לכוד.
אין בעיה היום עם כלובי מתכת בגלל שלל גלאי המתכת שיש בקניונים ובכל מקום? זה לא מצפצף ועושה פאדיחות? אשמח אם תענה. בתודה מראש. |
|
לכוד(נשלט){אין} |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
כלובי מתכת
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לכוד(נשלט){אין} • 10 באפר׳ 2010
יש בעיה רצינית אבל לא כל כך עם גלאי המתכת בקניונים אלא בשדה התעופה שם בילתי אפשרי בכלל ללכת עם זה.
בקניונים אפשר להסביר את צפצוף הגלאי באבזם החגורה או ברוכסן המתכתי... בכל אופן לא נתקלתי בבעיה עד כה בזמן הקצר שאני משתמש בו. אם תתעורר בעיה בקניון אדווח... ככל הנראה יהיה צורך להכין תשובה מראש אם יתגלה הכלוב כחשוד... אחת האפשרויות היא לשלוף מפתחות מהכיס ואם הבודק לא מוותר - לשלוף מהכיס השני כמה מטבעות ולהתבדח איתו בעניין.. רוב הבודקים מסתפקים בזה שאומרים להם שזה מפתחות ולא בודקים הלאה. אבל לא הייתי במספיק בדיקות כאמור בסך הכל זה חלק מהעניין - החרדה המתמדת והמודעות למצב בו נתון העבד. בעניין זה סתם הרחבה - הייתי בחו"ל בשנה שעברה ולפתע במדרחוב עברו שתי בנות - כשאחת מובילה את השניה עם קולר ושרשרת. הם פשוט טיילו להנאתן, ובעיניי זה היה סקסי בטירוף. אני משוכנע שללכת עם קולר ברחוב יותר מביך מלהתפס עם כלוב מוצנע. |
|
puptitz(נשלט){Algea} |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
puptitz(נשלט){Algea} • 10 באפר׳ 2010
מתכת יכולה להיות חומר בעייתי אם היא לא באיכות מספיק גבוהה (רפואית)
היא יכולה לגרום לגרוי של העור בעיקר במקום רגיש כלכך. אין שום מנעול שעמיד ב100% בפני פריצה בטח לא בגודל כזה, חגורת הצניעות היא תזכורת פיזית לשליטה של בת הזוג, אני חושב שמי שמנסה לפרוץ ולהוריד אותה רק ירמה את עצמו, הרי הוא זה שהסכים ובדה"כ מאוד רצה ללבוש אותה מלכתחילה. חומר הסיכה משמש בעיקר לצורך איפשור תזוזה של האיבר כדי למנוע כאב חד בעת זיקפה כך שאני חושב שצריך להשתמש בו גם עם מכשיר מתכתי . כדי להמנע מריחות ובעיות הגיינה יש לייבש את פנים הכלובון בכל פעם שיוצאים מהמקלחת, ניתן לעשות זאת עם מקל אזניים פשוט ועדיף עם כאלה שמיועדים לילדים(הם עבים יותר). זה מה שאני עושה ועוד לא נתקלתי בריחות. ונראה לי שזה מה שצריך לעשות גם עם כלובון מתכת, הרי מה שגורם לריחות ולבעיות הגיינה היא העובדה שהאיבר סגור בתוך צינור גלילי אטום יחסית שבשילוב לחות יגרום לפטרת במשך הזמן אם לא יובש כמו שצריך. בכל מקרה כאשר מדובר בזמנים ארוכים יש להוריד את חגורת הצניעות לצורך בדיקה ונקיון יסודי יותר מדי מספר ימים, זה גם הופך להיות לחלק מהטקס כאשר השולטת אוזקת את ידיך מאחורי הגב ומבצעת את הנקיון ללא יכולת שלך לגעת באיבר ומחזירה את הכלובון למקומו. האמור הוא מנסיוני האישי בלבד. ואני חושב שכולנו נשמח ללינק לאתר של האומן האנגלי |
|
סאברמן |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
מי שצריך פורץ שיתקשר 1-800-66-66-66 ((:
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
סאברמן • 10 באפר׳ 2010
עלות פריצה 100$ יאלה כמה דפיקות יש בכם באמת ...ותגידו לי שזה שהעולם דפוק ... אפשר לתבוע את השולטת שלקחה ממך את החופש לנשום להזדכר זה גורם לניוון שרירים בשריר המרכזי תתקשר ונחלץ אותך |
|
לכוד(נשלט){אין} |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
פלדה רפואית
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לכוד(נשלט){אין} • 10 באפר׳ 2010
http://shop.ebay.com/jenoby610/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p4340
נקנה ב ebay. הכלוב מאוד מאורר, ולכן אין כל תחושה הדומה לזו שיש ב CB6000 מפלסטיק. אני מאמין בנעילה אמיתית וכפוייה... |
|