סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הואשמתי בהרס נישואין

Josephin​(לא בעסק)
לפני 14 שנים • 6 במרץ 2010
Josephin​(לא בעסק) • 6 במרץ 2010
יש אנשים שיותר נוח להם להאשים אחרים מאשר לעשות בדק בית כדי לדעת במה הם טעו במערכת היחסים.
לדעתי יש דברים אסור להתערב בהם, גם עם זו עצה של חברה טובה, כי בדרך כלל בנושאים כאלה רגישים כמוה במערכת זוגית, רצוי להיות תומכים ולא יועצים כי בסופו של יום, יוצא שאת לא בסדר.
מה גם שלרוב כאשר זוג ניפרד זה יוצר ממב של התפלגות בחברים, יש כאחה שבוחרים להשאר בקשר עם האישה או הגבר.
בעצם מה איכפת לך עם הוא מאשים אותך, אחרי הכל היא חברה שלך והיא זו שחשובה לך, מה איכפת לך מדעתו בענין.
שבת שלום.
עינבר
לפני 14 שנים • 8 באפר׳ 2010

קשה שלא להגיב, אפילו שעבר קצת זמן

עינבר • 8 באפר׳ 2010
אני אתן תשובה קצת יותר עמוקה, כי אני עוברת דבר כזה כרגע
חברה שלי נפרד מבעלה שהיה המוביל בקשר

הוא לא מאשים אותי, אבל הוא עושה לה דברים מזעזעים אחרים

ואני ממש מבינה אותו, קרא לו אסון, התערערו לו החיים
עד לפני כמה חודשים, הוא היה החבר הכי טוב שלה והמשענת שלה
עד לפני כמה חודשים גם היא והבן שלהם היו מרכז חייו ואז זה נגמר

היא הלכה, בהתחלה הוא הכחיש, חשב שהיא תחזור
ואז היא יצאה לדייט עם גבר אחר והוא נכנס לשלב הכעס - אצלו זה תמבטא בנקמנות

דיברתי לאחרונה עם מטלות משפחתיות ויועצות לגירושין והן אמרו לי שזה תמיד ככה
כל גירושין עוברים את אותם השלבים, שדומים לשלבים של אבל

זה לא משנה מי עוזב ולמה, אם זה נגמר, אז אלה השלבים וזה ממש בריא
מה ששונה מבן אדם לבן אדם זה הסגנון, העוצמה והניואנסים

במקרה שאת תיארת בשלב הכעס, הוא בוחר להשלים אותך בהרס הנישואין

בהמשך הוא אמור לעבור עוד כמה שלבים עם עצמו ובסוף להגיע להשלמה
גםחברה שלך צריכה לעבור את אותם השלבים (בדרך אחרת)

אנשים לא אמורים להיות הגיוניים ונחמדים שהם חווים אובדן גדול
יכול להיות שהיום, חודש אחרי, הוא כבר נרגע ויכול להיות שזה ייקח עוד זמן.
סאברמן
לפני 14 שנים • 10 באפר׳ 2010

גירושין - מה קורה זו רק אופנה חברתית ותו לא אין בזה דבר

סאברמן • 10 באפר׳ 2010
אם תסתכלו על התוצאה תבינו ורבים ורבות יודו לאחר מעשה ויש את אלו שלא יבינו לעולם כי כנראה שלא היו צריכים בכלל להיות במערכת יחסים זוגית כי זה לא מתאים להם ולדרך חייהם אבל אופס אבל הם חיים בחברה וחברה שלה עשתה כך למה היא לא תעשה אוי ממש נשבר הלב מסכנה ימים יבואו ועוד יבינו שזה רוח שטות שיש בה המון כסף ורווח ואני אם הייתי מבין את המניע מאידך הייתי נכנס שותף בעסק הגלגלים כבר השמינו על חשבון חברה במצוקה חברתית שגורמת לאנשים להיפרד ולו סתם ...
רק מי שיסתכל על כל הבועה כולה מבחוץ מנוטרל לגמרי מרגשותיו יבין את הדינמיקה החברתית הזו .
לא קשור לאהבה לא קשור לרצונותיה שלה או שלו גם הוא וגם היא בובות בתיאטרון הזה שמייצר כסף החוכמה תמונה בהיותך בנקודה הנכונה בזמן הנכון כל השאר כבר יקרה גם אם לא תרצה ((:

והכי קל לומר לחברתך לעשות את מה שאת בכלל לא היית מסוגלת לעשות אם היית במקומה .
ומספיק עם האשמות ולחפש אשמים החברים אשמים ואת אתה הכי אשמים שהגעתם לשם ((:
ואם הייתם מצליחים להתגבר על דעות החברה החבר שלכם אולי היתם מצליחים גם בדברים אחרים לא רק בלשמור על משפחתכם שאני רואה בזה שותפות במשהו שצריך להיות רצון הדדי של שני בני הזוג להצליח ולשמור על הקן המשפחתי אבל קל יותר לפרק וללכת למקום אחר. חברתית תכתיבי החברה שלנו לא מותרים בנו בחירות רבות מי שלא יעשה כמו שהחברה דורשת יהיה מוקצה אוי אבל אסור לומר את זה אופס שחכתי /: זה קוד אתי ? איפה אתי ?!!

תנסו עכשיו ההפך ?!! להתחתן ולומר שאחותך אשמה והשכנה ואמא שלו רק את לא אשמה נכון ?!!