electro-z |
לפני 14 שנים •
7 באפר׳ 2010
דרושים מרואיינים להפקת דוקומנטרי קצר
לפני 14 שנים •
7 באפר׳ 2010
electro-z • 7 באפר׳ 2010
שלום חברים
במסגרת תחרות דוקוצ'אלנג' חברת ההפקה שלי מתכוונת להפיק דוקומנטרי קצר בן מספר דקות על הנושא החביב עלינו - BDSM. הסרט לא יעסוק בפן הבלייני או הטרנדי של הסצנה אלא יותר בפן הרגשי של חילופי כח במסגרת זוגיות בדסמית. מעניינת אותי יותר המהות של החוויה האיית והריגשית של ה BDSM. אנו זקוקים לשניים עד שלושה זוגות המקיימים מערכת יחסים בדסמית מלאה או חלקית שיסכימו להצטלם בראיונות ובסשן. הצילומים צריכים להתקיים בסביבה הטבעית והביתית של הזוג. נהיה מעוניינים לצלם ראיונות לפני ואחרי הסשן ואת הסשן עצמו. לפי בקשת המצולמים יוסתרו פנים ופרטים מזהים אחרים באם זה נדרש. מעוניינים יכולים לפנות אלי בהודעה פרטית. קיום הצילומים תלוי בקבלת ההצעה שלנו במסגרת דוקוצ'אלנג'. |
|
electro-z |
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
electro-z • 8 באפר׳ 2010
113 צפיות ואפילו לא תגובה אחת???
|
|
the rain song |
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
the rain song • 8 באפר׳ 2010
שניים שלושה זוגות המקיימים מערכת יחסים בדסמית מלאה או חלקית ??
אשרי המאמין |
|
שולה פנינים |
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
שולה פנינים • 8 באפר׳ 2010
חוץ מנחשפים אובססיביים מי בכלל יסכים להשתתף? ועל זה תוסיף את המגבלה של "נמצאים בזוגיות".
בקיצור, אתה חי בסרט לא דוקומנטרי. |
|
electro-z |
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
electro-z • 8 באפר׳ 2010
חבל שאתם כלכך פסימיים
אני אדם אופטימי מטבעי אגב, חי בזוגיות מאושרת עם מישהי שמצאה אותי כאן ומכיר אישית כמה וכמה זוגות [או קומבינציות אחרות] שהתהוו כאן. אפשרי. אז אני גם מאמין שיהיה אפשרי לעשות סרט כזה. |
|
שלגי |
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
שלגי • 8 באפר׳ 2010
גם אני אופטימית.
תפסיקו להיות כאלה.. בהצלחה אלקטרו. |
|
דיווה(מתחלפת) |
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
מקפיצה לך :)
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
דיווה(מתחלפת) • 8 באפר׳ 2010
שלא תגיד שאין דאגה קהילתית
|
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 14 שנים •
9 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
9 באפר׳ 2010
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 9 באפר׳ 2010
the rain song כתב/ה: שניים שלושה זוגות המקיימים מערכת יחסים בדסמית מלאה או חלקית ??
אשרי המאמין יש קצת יותר מאשר שניים-שלושה זוגות שכאלו. |
|
שולה פנינים |
לפני 14 שנים •
9 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
9 באפר׳ 2010
שולה פנינים • 9 באפר׳ 2010
Dan_Kap כתב/ה: the rain song כתב/ה: שניים שלושה זוגות המקיימים מערכת יחסים בדסמית מלאה או חלקית ??
אשרי המאמין יש קצת יותר מאשר שניים-שלושה זוגות שכאלו. נכון, אני אפילו מכירה את חלקם. אז מה? זה אומר שאתה (למשל) תופיע בסרט הזה? מנחשת שלא. |
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
אלקטרו..
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
נוריתE • 10 באפר׳ 2010
עם כל הכבוד לרעיון שלך,ויש כבוד.
שאלה איפה תמצא זוג שיהיו מוכנים לחשוף עצמם בפני כל העולם ואחותו? אפילו למען האג'נדה הטובה הזאת של להסביר פנינו לקהילה שבחוצ? רובינו אפילו,עדיין נמצאים בארון,כלפי הקהילה עצמה. מציגים עצמנו בפיעילויות חברתיות בכינויים,אחד כלפי השני ושומרים לרוב על פרטיות קנאית כמעט. שניתמכת באיום של הוצאה מהארון ואאוטינג אתה הצעת,אפילו להמנע מחשיפה מלאה, ז''א לטשטש פנים, לשנות קול? איך יראה,כזה זוג על המסך שני בני אדם שבאים לספר על אורח חיים,שלא הכי מקובל ומובן בציבור,שמסתירים עצמם כשני פושעים נימלטים מהחוק? איך הם יראו?איפה וכמה אמינות תהיה להם? לא הרבה. מי יהיו האמיצים?שלמען המטרה, יחשפו עצמם בפומבי ככה כשלוקחים בחשבון שחברים שכנים,קולגות ומשפחה אולי יכול להיות ויצפו בתכנית לשם מה בכל צריך את כאב הראש הזה? בשביל להסביר לכלל העולם הונילי איך זה עובד אצלנו? אאוטינג עצמי? בפריים טיים בטלויזיה? תראה לי אחד כזה ואראה לך טיפש. תסלח לי. אני מציעה שנתחיל פה, בקטע פשוט,"תרגיל על יבש" שירשור באחד הפורומים אפילו פה בנושא,הספציפי הזה, ושאנשים יכנסו ישתפו ויהיו גלויים (לא עד כדי חשיפת פרטים אמיתיים מלאים או תמונות אין צורך) זה יעשה דווקא שרות טוב לנו כקהילה וניראה בתור התחלה כמה זוגות שכאן מוכנים להוציא פרטים אינטימים החוצה בפנינו.. |
|