תמונה כפרית |
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
שבוע הולדת שמח ל Dan_Kap
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
תמונה כפרית • 8 באפר׳ 2010
לאדוני, אהובי, האיש שאיתי, ********************************* הנה גדלת, צמחת בשנה, אשר אותך כמו יין היא שיבחה. היום אביט לך בעיניים, ואאחל לך לא רק במילים או עם השפתיים. שתזכה לשנים הבאות להגשים את כל אותן חלומות, תקוות ומשאלות. שימשיכו לזרוח לך תמיד ניצוצות בעיניים חיוך ונשיקות על שפתיים. ובצעד קליל יהלכו הרגליים. שהשיר בליבך ימשיך להלום שתמיד לפינוק ולשעשוע יהיה מקום שישררו בחייך הרמוניה ושלווה. אהבה, עונג והנאה. אוהבת אותך שלך שפחתך טוויטי לחתול מרושע |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
לידידי החתול המרושע!
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 8 באפר׳ 2010
מזל טוב ליום הולדתך.
מאחלת לך להמשיך להיות הבן אדם המקסים שאתה, החתול המרושע שאתה, המון אושר, עושר, כושר ו...הכאהבה! מומולדת שמייח! |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
בטי בום(שולטת) • 8 באפר׳ 2010
מזל טוב לאישחתול,
הרבה עונג ונחת |
|
LillyVonSchtupp(מתחלפת){Dan_Kap} |
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
יומולדת שמח -- Big Bad Cat!
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
LillyVonSchtupp(מתחלפת){Dan_Kap} • 8 באפר׳ 2010
Ode to a Nefarious Evil Mean and Rotten Feline
( היות שתמונה היא המשוררת הרישמית שלך בעברית ביום הולדתך , אני מרשה לעצמי לכתוב לך באופן שבו אני יכולה לבטא את עצמי הכי יפה, ברררררור ו-poetic.)
So it has dawned -- the Cat's big day
I'm not the first on here to say How much I wish you all the best A day of relaxation and rest A day of fun, and merriment A day of nothing but compliments A day in which you probe and tease Your own Pink Tabby, if you please A day on which your aural sense has The pleasure of hearing awesome jazz A day when friends surround and bless WIth food, and drink and [hopefully] not much mess And finally a day for you To do what e'er you want to do And so I wish you, darling Dan A birthweek celebrated like a man Of 50 years of life achieved Who knows what else is up your sleeve? (Although I'm sure that you conserve Your right to poke and prod and perv) This day (or week) is for me too Something I have much looked forward to The opportunity to say (once more) How deeply you have touched my core How much I love you, heart and soul And body -- for you my love is whole I wish you all I can, and more And know how sincerely I adore The Dom whom I'm so very proud to call mine The nefarious, evil, mean and rotten feline מוגש באהבה מהחתלתולה הטאבי הוורודה הגאה שלך ...
לילי |
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
נוריתE • 8 באפר׳ 2010
|
|
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
תמונה יפה
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
נוריתE כתב/ה:
איפה אני ראיתי אותו קודם? |
|
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
Re: תמונה יפה
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
"איפה אני ראיתי אותו קודם?
אותה. לא אותו, אותה, קיבינימט... |
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
נוריתE • 8 באפר׳ 2010
לא יודעת חומד,איפה
אבל זה שירשור יומהולדת (יש לי הרבה כאלו באוסף שלי.. ) |
|
natti(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
natti(נשלטת) • 8 באפר׳ 2010
דן איש מקסים יום הולדת הוא יום של חג מאחלת לך שתמשיך להיות אתה כפי שאתה שתמשיך להנות ולחגוג בריאות בלי סוף ואהבה שתהיה תמיד סביבך חיבוק גדול N |
|
seelinewoman |
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
מזל טוב!
לפני 14 שנים •
8 באפר׳ 2010
seelinewoman • 8 באפר׳ 2010
ועוד שנים רבות של אושר ואהבה!
|
|