פסיכו לוג(שולט) |
לפני 14 שנים •
18 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
18 במרץ 2010
פסיכו לוג(שולט) • 18 במרץ 2010
יש דטרמיניזם ויש דטרמיניזם פאטאליסטי.
נדמה לי שהייתי ממשיך כרגיל, אופטימי מטבעי, צוחק על כולם, ומתפוצץ בסוף עם כולם. |
|
רצסיבי(נשלט) |
לפני 14 שנים •
18 במרץ 2010
Re: סוף העולם מגיע - מה זה עושה לך?
לפני 14 שנים •
18 במרץ 2010
רצסיבי(נשלט) • 18 במרץ 2010
סקרנית123 כתב/ה: על פי אמונות שונות, יבוא העולם אל קיצו ממש עוד מעט.
עכשיו, נניח שזו האמת, וזה אכן עומד לקרות. אין יותר טווח ארוך. להתנהגות שלכם מהיום תהיה השלכה לכל היותר על ה-20 חודשים הבאים. מה הייתם משנים מהתנהלותכם? אה, זה קל. - 5 חודשים ראשונים - סיבוב נוסף, הפעם מעמיק, בקניונים של יוטה. - 10 חודשים הבאים - אפריקה, אפריקה, אפריקה. שם הכל ימשיך כרגיל - חצי מהאוכלוסיה לא שומעת חדשות, והחצי השני במילא נמצא כבר עכשיו בסכנת השמדה כזו (מחלות) או אחרת (הפיכות). והחיות, כמובן, החיות. כולן יהפכו לחיות בסכנת הכחדה, מה שיגדיל את ההנאה מלצפות בהן עוד יותר. - 5 חודשים אחרונים - לוקח את המשפחה המורחבת לטיול פרידה במקומות היותר נידחים של אוסטרליה. כבר מהפעם הראשונה שביקרתי בה, אני סבור שאוסטרליה היא המקום הכי טוב למות בו. |
|
גברים(שולט) |
לפני 14 שנים •
22 במרץ 2010
בטי החופרת.
לפני 14 שנים •
22 במרץ 2010
גברים(שולט) • 22 במרץ 2010
בטי בום כתב/ה: זאת רק אני הפסיכית שבמקום להנות הייתי מתחילה לחפור בגינה ולנסות לבנות לי מקלט אטומי?
או למצוא פיתרון אחר? אני הייתי לוקח את בטי, שתחפור לי במרץ, מקלט אטומי בגינה (ובטי, אל דאגה, אני אחראי לבחור לך את בגדי העבודה). רק המראה הזה, שווה את קץ העולם. |
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
25 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
25 במרץ 2010
נוריתE • 25 במרץ 2010
אם נאמין
לכל קורא בקלפים ו"צועק "בכוכבים לאן נגיע? זה אחד שתיים בכל רגע עלול ליפול עלינו מיטאור,כמו זה ,שחיסל את הדינוזאורים או ש הר געש,ענק, עלול להתפרץ ולהשריר פה אפקט חממה ואחריו חורף גרעיני או ש.. שרשרת רעידות אדמה וצ'ונמיים עלולים להפרץ עלינו הלאה.. כדור הארץ יכול לסטות מהציר שלו אז, חב''לז מה שיהיה פה.. וגם.. אנחנו עלולים_(ככדור) להבלע בחור שחור או,להקרע בין שני חורים שחורים או/ו להתנגש בעולם מקביל ולהעלם שמה או להקלע להתפוצצות סופר נובה,או לסטות מהמסלול ולהכנס אל תוך השמש או להבלע על ידי חומר שחור(אנטי-חומר) או חומר "אחר" (חלקיקי קווארק)"מוזר"..עלול להפוך את כולנו ל"משהו אחר לגמרי" שלא לדבר על כל האסונות הפוטנציאליים,מעשה אדם.. מספיק? (והכל "תסריטים" של מדענים למינהם מהשורה הראשונה) בואו נמשיך לחיות בשקט. כשיגמר יגמר, הכל |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 14 שנים •
25 במרץ 2010
Re: בטי החופרת.
לפני 14 שנים •
25 במרץ 2010
בטי בום(שולטת) • 25 במרץ 2010
גברים כתב/ה: בטי בום כתב/ה: זאת רק אני הפסיכית שבמקום להנות הייתי מתחילה לחפור בגינה ולנסות לבנות לי מקלט אטומי?
או למצוא פיתרון אחר? אני הייתי לוקח את בטי, שתחפור לי במרץ, מקלט אטומי בגינה (ובטי, אל דאגה, אני אחראי לבחור לך את בגדי העבודה). רק המראה הזה, שווה את קץ העולם. אופטימי ..... רק עכשיו ראיתי * מוחמאת* בוא נתחיל בקפה , לפני סוף העולם, עם היפה שלך... איזה אחרה"צ ? |
|
Reaper |
לפני 14 שנים •
27 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
27 במרץ 2010
Reaper • 27 במרץ 2010
|
|
ראובן |
לפני 14 שנים •
27 במרץ 2010
We'll meet again
לפני 14 שנים •
27 במרץ 2010
ראובן • 27 במרץ 2010
כן,
הבה נהפוך את זה לשרשור שירי סוף. מצרף לכם שיר שהוזכר באלבום ''החומה''. ורה לין שרה אותו בפני טייסי חיל האוויר המלכותי, לפני צאתם להפציץ את ברלין. ''אנו נשוב להיפגש / אין לדעת היכן - אין לדעת מתי / אבל ברור שניפגש שוב, באיזה יום שטוף שמש'' http://www.youtube.com/watch?v=3Drw4aZhdT8 R |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 14 שנים •
27 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
27 במרץ 2010
בטי בום(שולטת) • 27 במרץ 2010
שיר הסוף לי (טפו טפו חמסה)
http://www.youtube.com/watch?v=QHFK1yKfiGo |
|
כלב צעיר לרגלייך |
לפני 14 שנים •
9 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
9 באפר׳ 2010
כלב צעיר לרגלייך • 9 באפר׳ 2010
על פי היהדות(שתמיד מוכיחה את עצמה נכונה מול המדע) הדינוזאורים נכחדו מ"המפץ הגדול" בשפת המדע,שהוא תוהו ובוהו שקרה פה כי הם היו רעים..(לפניהם היו עשרות צורות חיים ועולמות שהושמדו)
*סתם שתדעו בתורה כתוב כל מספר הכוכבים,כל סוגי הדגים בים וכו' וכו' (ספר שנכתב לפני 6000 שנה וידע להגיד מספר הכוכבים וסדרם ואת מספר הימים שסובב הכדור שלנו את השמש) בכל אופן נמשיך , על פי היהדות "סוף העולם היחיד" הוא גוג ומגוג,שבו כשליש מהעולם ישאר(לא רק יהודים) כל מי שעשה רע לעם ישראל ,בגלגול הזה או הקודם ימות אנחנו כולנו נעשה תשובה(היהודים באמת-לא אפרט עכשיו מי הוא יהודי) והגויים(אין כאן גזענות "גוי" משמע לא יהודי זו לא מילה "גסה") ילמדו את תורת ישראל, בתאכלס,תהיה אחלה מוסיקה,אחלה אוכל,נעבוד את ה' באהבה..ולא נפחד מהמוות.. *זו דעתי האישית כל האפיקורוסים מתבקשים לא להתחיל מלחמות שאלו מה הייתם עושים אני הסברתי במילותי שכלום כי אני מאמין באמונה היהודית וזו דעתי.. אגב אני לא אדם דתי,ולא אני לא מקבל כסף מהמדינה,כן טעמתי סמים ובילתי בכל מקום אפשרי,ועדיין הכי טעים היה לי אוכל של שבת ולא אני לא מתכנן להרשם לישיבה,טוב לי כאן על המחשב פה בפורום,אני מאמין שיהודי טוב הוא לאו דווקה כזה עם חליפה שחורה |
|