Morticia |
לפני 14 שנים •
9 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
9 באפר׳ 2010
Morticia • 9 באפר׳ 2010
אגב prince
טרנטינו לא הציג את "רומן על אמת" כמו שהוא הציג את הוסטל נאמר הוא כתב את התסריט טוני סקוט ביים |
|
Homelander(שולט) |
לפני 14 שנים •
9 באפר׳ 2010
Re: ל POD
לפני 14 שנים •
9 באפר׳ 2010
Homelander(שולט) • 9 באפר׳ 2010
חתולונת1607 כתב/ה: לגבי כל מה שכתבת - כל מה שכתבתי - זה לפי ה IMDB. אחד לאחד. אתה מוזמן לבדוק שם, לא זכרתי שום דבר והכל מבוסס על המידע שם. אם למישהו יש טעות - זה להם.. למעט באמת הסרט החומה, פשוט לא ידעתי שזה לא *של* פינק פלויד, בעיקר הוטעתי בגלל שהזמר שלהם דאז מופיע בו..
דבר שני - ביקשו פה את הסרטים האהובים עלינו - ואת זה בדיוק כתבתי. צר לי שאתה לא מתחבר, אבל זה הטעם שלי והטעם שלי הוא ישאר. אם אתה מעונין להביע את טעמך, אל תכפה אותו עלי, תודה. ראשית אני כלל לא כופה טעם- אלא אומר את דעתי בדיוק כמוך, רק יותר חד-משמעית. שנית, כלל לא התלוננתי על טעמך- אני דווקא מאד! אוהב את רוב הסרטים שהכנסת לדיון. מורטיסיה: ראשית צריך לבדוק את זה- פשוט מכלול היצירה של האחים רחב-יריעה עד מאד; אבל אני בהחלט מאמין שאת צודקת לגבי ההשערה שלך. שנית, אם אהבת את רוצחים מלידה (ואיך לא) תאהבי גם את סיבוב פרסה של סטור שאת לא אוהבת שלישית, מסכים כמובן לגבי טרי גיליאם- לא רק את פישר-קינג הבאתי לדוג' אלא גם את ברזיל שלו שלא נופל ממנו כלל וכמובן שכל סרטיו נהדרים, חשוב בעיקר להזכיר לדעתי את טיידלנד שהוא אחד האדירים ביותר שלו! שאני אוהב לחבר אותו בראשי לאינלנד אמפייר של דייויד לינץ (השני האהו עלי ביותר אחרי האחים כהן) ולשאטר איילנד החדש המוצלח של סקורסזה הגאון (נהג מונית ועוד רבים וטובים במיוחד). את וודי אלן לעומת זאת, אני לא סובל! ולמרות שאת הטעם שלך טראשי באופן קיצוני אפילו לדעתי- יש לך טעם נהדר בסרטים. |
|
Homelander(שולט) |
לפני 14 שנים •
9 באפר׳ 2010
Re: ל POD
לפני 14 שנים •
9 באפר׳ 2010
Homelander(שולט) • 9 באפר׳ 2010
חתולונת1607 כתב/ה: לגבי כל מה שכתבת - כל מה שכתבתי - זה לפי ה IMDB. אחד לאחד. אתה מוזמן לבדוק שם, לא זכרתי שום דבר והכל מבוסס על המידע שם. אם למישהו יש טעות - זה להם.. למעט באמת הסרט החומה, פשוט לא ידעתי שזה לא *של* פינק פלויד, בעיקר הוטעתי בגלל שהזמר שלהם דאז מופיע בו..
דבר שני - ביקשו פה את הסרטים האהובים עלינו - ואת זה בדיוק כתבתי. צר לי שאתה לא מתחבר, אבל זה הטעם שלי והטעם שלי הוא ישאר. אם אתה מעונין להביע את טעמך, אל תכפה אותו עלי, תודה. [quot ראשית אני כלל לא כופה טעם- אלא אומר את דעתי בדיוק כמוך, רק יותר חד-משמעית. שנית, כלל לא התלוננתי על טעמך- אני דווקא מאד! אוהב את רוב הסרטים שהכנסת לדיון. מורטיסיה: ראשית צריך לבדוק את זה- פשוט מכלול היצירה של האחים רחב-יריעה עד מאד; אבל אני בהחלט מאמין שאת צודקת לגבי ההשערה שלך. שנית, אם אהבת את רוצחים מלידה (ואיך לא) תאהבי גם את סיבוב פרסה של סטור שאת לא אוהבת שלישית, מסכים כמובן לגבי טרי גיליאם- לא רק את פישר-קינג הבאתי לדוג' אלא גם את ברזיל שלו שלא נופל ממנו כלל וכמובן שכל סרטיו נהדרים, חשוב בעיקר להזכיר לדעתי את טיידלנד שהוא אחד האדירים ביותר שלו! שאני אוהב לחבר אותו בראשי לאינלנד אמפייר של דייויד לינץ (השני האהו עלי ביותר אחרי האחים כהן) ולשאטר איילנד החדש המוצלח של סקורסזה הגאון (נהג מונית ועוד רבים וטובים במיוחד). את וודי אלן לעומת זאת, אני לא סובל! ולמרות שאת הטעם שלך טראשי באופן קיצוני אפילו לדעתי- יש לך טעם נהדר בסרטים. |
|
נוצות ומסמרים |
לפני 14 שנים •
9 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
9 באפר׳ 2010
נוצות ומסמרים • 9 באפר׳ 2010
סרטי BDSM - "המורה לפסנתר" (של מיכאל אנקה) הרבה יותר טוב מ"המזכירה".
שנית (כיוון שכולם חוטאים בהעלאת אותם שמות), כמה מהסרטים שאת באמת חייבת לראות (ואני מאוד מקווה שכבר ראית) Terminator I & II Die Hard I & II StarWars - A New Hope, The Empire Strikes Back, Return of the Jedi עוד סרטים טובים... The Crying Game ניל ג'ורדן הנרי החמישי, קנת בראנה Staging Beauty (לא זוכרת מי הבמאי) Some Like It Hot בילי ויילדר |
|
הוא(שולט) |
לפני 14 שנים •
9 באפר׳ 2010
באקראי
לפני 14 שנים •
9 באפר׳ 2010
הוא(שולט) • 9 באפר׳ 2010
סרטים מומלצים
פריס טקסס מלאכים בשמי ברלין הדייר הדוור מצלצל פעמיים בלייד ראנר סכין במים הפסנתרן המורה לפסנתר טנגו אחרון בפאריס הקונפורמיסט 1900 הקיסר האחרון המטרו האחרון מטרו סינמה פראדיסו גרינקארד פרידות תיק שקנאי החברה מילון דולר בייבי מיסיסיפי בוערת הקשר הצרפתי היימאט אירופה(זנטרופה/רכבות לילה) שורו במאים ברטולוצי רידלי סקוט רון האוורד קלינט איסטווד לוק בסון סידני לומט קופולה |
|
Homelander(שולט) |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
Homelander(שולט) • 10 באפר׳ 2010
נוצות ומסמרים כתב/ה: סרטי BDSM - "המורה לפסנתר" (של מיכאל אנקה) הרבה יותר טוב מ"המזכירה".
שנית (כיוון שכולם חוטאים בהעלאת אותם שמות), כמה מהסרטים שאת באמת חייבת לראות (ואני מאוד מקווה שכבר ראית) Terminator I & II Die Hard I & II StarWars - A New Hope, The Empire Strikes Back, Return of the Jedi עוד סרטים טובים... The Crying Game ניל ג'ורדן הנרי החמישי, קנת בראנה Staging Beauty (לא זוכרת מי הבמאי) Some Like It Hot בילי ויילדר האמת שאת המורה לפסנתר לא ראיתי, אבל אם זה של מיכאל הנקה (שעשה את משחקי שעשוע ואת מחבואים, הנהדרים) אז אני בהחלט מאמין שזה מתעלה על המזכירה (אנחנו יכולים לקחת אותו באוזן וכמו-כן "סרט לבן" שלו עדיין מקרין בקולנוע אם תרצי שאקח אותך לראות). באשר לניל ג'ורדן שעשה גם את הסרט- אחר-צוהריים של פורענות שהמלצתי עליו קודם ואת שוליית הקצב שהזכרתי גם-כן ברשימה לעיל: גם לו יש כמה וכמה סרטים שעוסקים בצורה מופלאה בסוגיות מיניות... מלבד זה, הבחור פה הזכיר את הדייר וסכין במים (שניהם של פולנסקי שעשה עכשיו גם את סופר הצללים המוצלח בקולנוע), אז הקלאסיקה הגדולה ביותר שלו הוא תינוקה של גברת רוזמרי (בין סרטי האימה הטובים ביותר שהיו, יחד עם הניצוץ של קובריק, הדייר כמובן ועוד מעטים בלבד). כמו-כן ראובן הזכיר פה את נשיכות קטנות (סרט ערפדים מוצלח) ועל סרטים כאלה אפשר לפתוח דיון שלם שפולנסקי יככב בו לפחות פעמיים. ואם כבר הגענו לרמה של במאים (מה שחשבתי לשמור לך לבית), אז בשביל כולם המאים שאני ממליץ עליהם בדיוק לפי הסרט הם: האחים כהן, דייויד לינץ', סטנלי קובריק, פרנסיס פורד קופולה, רומן פולנסקי, מרטין סקורסזה, בראין דה-פלמה, אלן פרקר, טרי גיליאם, ג'ים ג'ארמוש, ניל ג'ורדן, סידני לומט, סם פקינפה, טוני סקוט, רידלי סקוט, דייויד פינצ'ר, דייויד מאמט, קוונטין טרנטינו, טים ברטון, לוק באסון, גיא ריצ'י, ג'יירמו דל טורו, טקאשי מייקה, ג'ון וו, טקאשי ביט קיטאנו, אלכס פרויאס, דארן ארונובסקי, כריסטופר נולן. (אם תבקשי אשב איתך ואומר לך מה אני ממליץ בעיקר מכל אחד ואחד מהם :->) נראה שפתחת את הדיון הזה במיוחד בשבילי.. נ.ב- אפרופו שליטה (אבל לא BDSM"ית, למרות שאפשר כמובן להשליך..) ג'ים ג'ארמוש שגם מופיע פה ברשימה סרטו האחרון (יחסית לא מזמן) הוא "גבולות השליטה"- אחד הטובים ביותר שיש. |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
Lakshmi(נשלטת) • 10 באפר׳ 2010
תודה לכל האנשים הנחמדים
אני אהיה קצת יותר ספציפית: אני בעיקר אוהבת סרטי קומדיה או קלילים פחות מתחברת לדרמות וסרטים מפחידים |
|
TV_Eye(שולט) |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
TV_Eye(שולט) • 10 באפר׳ 2010
princeOFdream כתב/ה: ראשית- רומן על אמת זה לא טרנטינו אלא טוני סקוט (וזה נועד לאלו- הרוב, שלא יודעים מי הם האחים סקוט, האחד הוא טוני והשני הוא רידלי ואת רוב סרטיהם הם לא עשו יחד; כמו למשל את בלייד ראנר);
אולי ורק אולי (ממש לא זכור לי דבר כזה...) טרנטינו הציג אותו כמו שהוא עושה למלא סרטים כגון דרכו של אקדח המעולה שהוזכר כאן, סרטיו של שותפו המוכר והמוצלח רוברט רודריגז ועוד. שנית- החומה זה לא ש-ל פינק פלוייד, זה אלן פרקר במחווה לפינק פלוייד עם שירים שלהם וכו'... ואם כבר אלן פרקר אז כל סרט שלו הוא פנינה קולנועית נפלאה (החל מליבו של אנג'ל וכלה במיסיסיפי בוערת). שלישית, חלון סודי זה כמובן לא של סטיבן קינג- אלא רק מבוסס על ספר שלו כמו מאות סרטים, רק שזה בהחלט אחד הטובים (עם ג'וני דפ הנהדר). רביעית, אם כבר טים ברטון, אז רצוי להתחיל בסרטי הבאטמן שלו (לראות מאיפה התחיל לצמוח גיבור הקומיקס הקולנועי הגדול ביותר ולהנות מכל רגע נתון מהיצירות הגאוניות האלה), להמשיך לשיגעון האמיתי עם ביטלג'וס ולדרמה איכותית וייחודית- המספריים של אדוארד). מהחדשים דווקא עדיף לדוג' סוויני טוד! כי סליפי הולו הוא הכי פחות טוב במכלול היצירה של הבמאי המבריק. רביעית, דוני דארקו אכן בין המומלצים ביותר- אבל חבל בהחלט לשכוח את שני הסרטים הענקים האחרים של אותו במאי: סיפורי סאות'לנד והקופסא (בין החדשים ממש). חמישית, המזכירה אכן בין היותר מוצלחים באזור הסרטים שנושקים לסאדו; לדאבוננו אין הרבה כאלה. שישית, פרבר 9 שראובן הזכיר, אכן סרט מעולה, אבל אם כבר צרפתי הייתי הולך על THE NEST- כי הוא פשוט מבריק במידה שלא תתואר! ועל סרטים איכותיים כמו תחנת-משטרה 36. יש להם גם כמה סרטי מד"ב מוצלחים אחריםבנוסף על זה שראובן הזכיר שמשלבים גם הם אומנויות-לחימה יפות ויעילות, אבל לדאבוני שכחתי את השם של הטוב ביותר מבניהם... שביעית: אני באשר לשלל הביצועים של אליס בארץ הפלאות דווקא ממליץ מכל הקיימות (מלבד זו של ברטון שאני ואת כבר ראינו ), על היצירה של האנימטור הצ'כי הגאון- יאן שוואנקמאייר: אפילה, ייחודית, מרתקת ומלאה עומק. ולבסוף אם כבר קרוננברג- אז ארוחה עירומה היא עוד יצירה יחסית מתונה שלו, טובה, אבל פחות מאלו הפחות מתונות... אני מציע דווקא להתחיל מקראש ווידאודרום שעוסקים במיניות קינקית במיוחד ואח"כ יש רבות לאן להמשיך. ואווו!!!!!!!! כמה שטויות בן אדם אחד יכול להגיד ועוד להיות בטוח שהוא צודק? בחיים לא ראיתי כזה גבב שטויות כזה ועוד אומר לאנשים אחרים שהם טיפשים! דבר ראשון רומן של אמת הוא באמת בבימיו של טי סקוט, אבל את התסריט כתב טרנטינו שהיה שותף גם בשלבי ההפקה של הסרט ואף יש טענה שהוא היה במאי צללים של חלקים מהסרט, אז אולי ורק אולי תבדוק את המקורות שלך לפני שאתה מתקן אנשים. דבר שני, אני לא יודע מאיפה הקרצת את הטענה המטומטמת הזו?? שפינק פלוייד לא היו מעורבים בהפקת הסרט!?!?!?!? אלוהים אדירים, רוג'ר ווטרס כתב את התסריט לסרט לכל הרוחות, כמה יותר מקושר לזה אתה רוצה ? העובדה שהוא היה המפיק בפועל? זה גם לא מספיק מקושר בשבילך?? או העובדה שהוא היה צריך לגשר בין 2 הבמאים של הסרט (כן היו 2 במאים, פרקר ביים רק את הקטעים הריאליסטים, את האנימציה ביים הקריקטוריסט ג'ראלד סקארף) או העובדה שהוא היה אמור לשחק את פינקי? דבר שלישי לא נעשו מאות סרטים של סטפן קינג אלה בקושי מאה (וזה כולל גם כאלה שרק השתמשו בדמיות שהוא כתב, שכתובים מסיבים, תוכניות טלוויזיה וכו....) בחלק גדול מההפקות היותר יוקרתיות הוא אף היה חלק מצוות הפיתוח ואף משחק בתפקידים קטנים (הכומר בבית *קברות* כברות לחיות שעשועים) לגבי סיפורי סאות'לנד שאתה כל כך מהלל, הסרט נחשב בעיני רבים לאחד הסרטים הגרועים של כל הזמנים ונחשב עד היום לכישלון הכי גדול שיצא אי פעם מהוליווד. הפקת הסרט עלתה בסביבות ה16 מיליון דולר. הסרט הרוויח נכון להיום קצת פחות ממיליון, ראבק חתונה מאוחרת, של קושאשווילי, הצליח יותר ממנו! (חתונה מאוחרת עשה 1.5 מיליון) לגבי מחוז 9, לפני שאתה מנסה להרשים כאן את החברה שלך בבקיאות שלך בסרטים צרפתים. תבין על איזה סרט מדברים. מחוז 9 זה סרט מד"ב דרום אפריקאי, שלפי דעתי אין שם מילה אחת בצרפתית. אתה בטח חשבת שאתה מדבר על מחוז 13 הצרפתי, אבל כרגיל, אתה מנסה יותר להרשים, ולא נותן יותר מידי לעובדות לבלבל אותך. ולגלולת הכותרת, המשפט הדבילי ביותר.... "ארוחה עירומה היא עוד יצירה יחסית מתונה שלו". ארוחה ערומה הוא היא היצירה הכי קרוננברגית שיכולה להיות, עיבוד של ספר אסוציאטיבי לקולנוע אסוציאטיבי עם חוט נרטיבי דק ביותר שמעביר את הצופה חוויה גופנית יותר מאשר חוויה קולנועית נרטיבית, היא המהות של הקולנוע הקרוננברגי,והסרט הזה יותר מכל סרט אחר שלו מצליח לעשות זאת בצורה הטהורה ביותר, מה שהופך אותו לסרט הכי פחות קומיונקטיבי שלו. אני מציע למי שמתעניין באמת לקרוא את המאמר המעולה The Metaphor Made Flesh אז לפני שאתה מנסה להראות חכם על חלשים ומנסה להראות כמה אתה חכם. תזכור תמיד שתמיד יש מישהו יותר חכם ממך (וכנראה גם ממני) PS האחים סקוט מעולם לא בימו ביחד, אבל יש ברשותם חברת הפקה משותפת "Scott Free Productions" והם היו מעורבים בתור מפיקים בפועל בכמה סרטים. סגנון הבימוי הייחודי של כל אחד מהם מונע מהם לעבוד על משהו ביחד. |
|
TV_Eye(שולט) |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
TV_Eye(שולט) • 10 באפר׳ 2010
והמלצה אחת לסרט ממש טוב אם כי לא בשביל כולם אופרת האימה
ריפו : אופרה גנטית |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 10 באפר׳ 2010
ToothFairy כתב/ה: תודה לכל האנשים הנחמדים
אני אהיה קצת יותר ספציפית: אני בעיקר אוהבת סרטי קומדיה או קלילים פחות מתחברת לדרמות וסרטים מפחידים אם כך תני לי להמליץ לך על סרט אחד מריר-מתוק - you've got @. |
|