Needles And Pins(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
Needles And Pins(לא בעסק) • 10 באפר׳ 2010
זורקת מהראש, אם אמרו לפניי אז סליחה.
עיר האלוהים The Lovely bones - סרט עצוב בטירוף אבל מדהים ממזרים חסרי כבוד (חובה) האביר האפל קיוב (1, 2 ו- 3) American history X - מומלץ מאוד! מקס פיין המקרה המוזר של בנג'מין בוטון (בראד פיט בתפקיד נהדר) אזרח שומר חוק ראיון עם ערפד (ישן ישן אבל חזק) קורליין (לילדים אמנם אבל סרט מעולה) נערת בולין האחרת |
|
Homelander(שולט) |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
Homelander(שולט) • 10 באפר׳ 2010
Morticia כתב/ה: אה ואגב פרינס, אם אתה מתבונן ב"שער התשיעי" מהיבט השליטה,
והרי זה לגמרי סרט פאמדום הוא מרתק בעיניי כידוע אני ממש לא בקטע של סרטי פאמדום... אחרת הייתי ממליץ בחום גדול על פאם-פאטאל של דה-פלמה, אבל אני מבין את הכיוון שאת מדברת עליו ובאמת שווה לנסות לראות את זה פעם מההיבט הזה- אבדוק בהחלט! - ורהובן הוא בהחלט במאי נהדר! בעיקר מאד פרובוקטיבי שזה היופי ואני הכי ממליץ בחום שיש על רומן הדמים, לדעתי זהו המיטב של המיטב שלו, עם סקס בכפייההרבה אלימות, הסטוריה ועוד ועוד. לגבי שאר הסרטיו שהזכרת, אני מסכים בהחלט וגם בנוגע לואן-סנט. - באשר למשולש פראי, אכן שווה תזכורת. - ובנוגע לקו האדום הדק... אני מאד אוהב סרטים פילוסופיים (בעיקר את אלה שצריך לשבור את השכל כדי להבין רק חלק ממה שהם ניסו לומר), אבל את צודקת; אני לא אוהב את זה בסרטי-מלחמה. אפוקליפסה עכשיו הוא אכן סרט-מלחמה פילוסופי מאד, אבל הוא לא זה... יש בו הרבה מעבר. ובכלל אישית יש לי בעיה עם טראנס מאליק- הוא עושה אפוסים מרהיבים, אבל אני לא מצליח להתחבר אליהם, יותר מדי דרמטיים וקרובים למציאות בשבילי. באשר לסרטים שנאמרו אח"כ: מעניין לראות איך סרטים עמוקים, רציניים ואיכותיים כמו עיר האלוהים, ראיון עם ערפד ואמריקה איקס משתלבים עם סרטים כמו מקס פיין וקיוב... אבל א. הייתי אומר שממזרים חסרי-כבוד והאביר האפל המצויינים די מחברים את הקצוות היטב וב. אני מניח שכולנו חוטאים בשילוב סרטים מעולים עם... הרבה פחות. אגב- דווקא מכל הסרטים של דיוויד פינצ'ר היחיד שאכזב אותי היה המקרה המוזר של בנג'מין באת'ן- הרבה יותר מדי מדכא בשבילי! אבל, קופולה לקח כבר ב2007 נושא די דומה ועשה סרט נהדר! בשם נעורים ללא נעורים... מומלץ-מומלץ-מומלץ! |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
Morticia • 10 באפר׳ 2010
American History X באמת סרט מעולה
וכשזה מגיע לדיוויד פינצ'ר, אני אומרת לראות הכל, לרבות את הקליפים שהוא עשה בתחילת דרכו למדונה הוא פשוט במאי מעולה ובקשר ל"אפוקליפסה עכשיו", נראה לי שאני די מבינה למה התכוונת Prince ומסכימה יש בו המון עומק אבל הוא גם נותן את כל האקשן שצריך בסרט מלחמה לגמרי |
|
כריסטיאן הרביעי(נשלט) |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
כריסטיאן הרביעי(נשלט) • 10 באפר׳ 2010
איך אתם יכולים להמליץ על ורהובן?
בהחלט אין מה להתווכח על טעם ועל ריח. גברים בחלל הוא מקסימום סרט אקשן נחמד. מה שהוא עשה לספר של היינלין זה אונס קבוצתי מהסוג הנורא ביותר. סרטים קלילים אהובים עליי: הנסיכה הקסומה כמעט מפורסמים אושן 11 (השניים הבאים בסדרה הם "היה לנו כיף לעשות את הראשון אז עשינו עוד שניים.") יש עוד. לא מצליח לעלות אותם בראש כרגע. |
|
ריפרף |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
ריפרף • 10 באפר׳ 2010
כמה סרטים יחסית חדשים וטובים שראיתי לאחרונה:
pirate radio- מגניב ומשעשע, בעיקר מגניב- את תאהבי vengence- קוראיני, מוקפד, מתח/ אקשן גאנגסטרים. El Secreto de sus Ojos- הסוד שבעיינים ,זוכה הסרט הזר הטוב ביותר של השנה. הערבה הבוערת- הבמאי שעשה את 21 גרם ואהבה נושכת המצוינים. control- (לא על איאן קרטיס) סרט הונגרי מעולה! מצולם ברכבת התחתית של בודפשט. אהבתי גם את האיש שבהה בעיזים, וגם את זהירות תשוקה של אנג לי. (כולם מהשנה האחרונה, כולם ניתנים להורדה עם תרגום) בתאבון |
|
קייסי |
לפני 14 שנים •
11 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
11 באפר׳ 2010
קייסי • 11 באפר׳ 2010
בראש ובראשונה הגדול מכולם פיטר גרינוויי, עם 'כתוב בעור' המהפנט, 'טובעים במספרים' השרוט ו'חוזה השרטט' המרהיב. ב'טבח, הגנב, אשתו וגו' כמעט הקאתי, ועדיין.
קרוננברג שכבר הוזכר כאן, כמובן, עם תאומי המריבה המעולה, ארוחה עירומה ויתר סרטיו שהוזכרו פה. טוד סולונדז המבריק עם 'ברוכים הבאים לבית הבובות' שהציג דמות ראויה לשמה של מתבגרת אמריקאית, 'אושר' ו'פלינדרום'. יאן שווינקמאייר, האנימטור הצ'כי הביזארי המחונן שעשה את הגירסה הפסיכוטית המשובבת ביותר לאליס (בניגוד לגירסת הוולט דיסני המאכזבת ונטולת השנינות והטירוף של ברטון), ואת הסרט המטורלל ההוא ששמו נשמט מזכרוני, על בית החולים לחולי נפש, שאנשי צוותו מתגלים כחולי הנפש שלכדו את אנשי הצוות המקוריים, הרופאים והאחיות, גילגלו אותם בזפת ונוצות וכלאו אותם במרתף בית החולים. חולני ומעיק, אבל מומלץ. טקסידרמיה שהזכירה קודם מרי ג'יין אכן זכור לי כסרט קליל ומהנה. בין המוטיבים המרכזיים שלו ענייני פיחלוץ, האבסה עצמית ופנטזיות פרוורטיות. בסצינת הכמעט סיום של הסרט נחקקה לי תמונה חיננית של אדם שבנה לעצמו וריתק את עצמו למכונה שרוקנה את איבריו הפנימיים, החליפה את דמו בחומר משמר ולקינוח כרתה את ראשו והותירה אותו כמעין פסל מפוחלץ ומשומר. מקסים (מצטערת על הספוילר, אבל יש שם לא מעט רגעים יפים נוספים גם בלעדיו). הסרט 'בובות' האיטי והיפהפה של טאקשי קיטאנו. שווה להלחם ולהשאיר עפעפיים פתוחים בשביל הקלוז'רים הנפלאים של שלושת הסיפורים שם. הקלאסיקות שתמיד כיף לחזור אליהן: בלייד ראנר בגירסת הבמאי, התפוז המכאני, אפוקליפסה, שמונה וחצי ולילות כביריה של פליני וכמובן חסמבה עם שלמה ארצי. ולסיכום, סרט איטלקי שראיתי בסינמטק בנעוריי ולא נתקלתי בו מאז מעולם, 'יופי-דו'. לא זוכרת ממנו כלום למעט תמונות בודדות, אבל זוכרת היטב את המצברוח המרומם והמתרונן שיצאתי איתו מהסרט. שיר הנושא שלו מתנגן לי עד היום. http://www.youtube.com/watch?v=82unZmDL2BU סשן מושקע ותודה מקרב לב למי שמשיג לי עותק די.וי.די או צרוב שלו (בתרגום לעברית!). |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 14 שנים •
12 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 באפר׳ 2010
בטי בום(שולטת) • 12 באפר׳ 2010
כולם נותנים פה סרטים משובחים וטובים ואין לה מה להוסיף במחלקה הזאת .
כחובבת סרטי "בנות" אני ממליצה על הקלסיקות: Breakfast at Tiffany's של בלייק אדוארדס הסרט של אודרי הפבורן והסרט שאני הכי אוהבת. sharade גם סרט מקסים שלה ושל קרי גארנט בבמויו של סטנלי דונן אני בכלל בעד סרטים שלה. חמים וטעים האלמותי של בילי ווילדר עם מרלין מונרו, טוני קרטיס וג'ק למון (שאמר אח"כ שהיה מעדיף לנשק את היטלר מאשר אותה שוב, אם כבר יום השואה) מועדון ארוחת בוקר של ג'ון יוז אני לא יכולה בלי להמליץ על מועדוןן קרב של דיוויד פינצ'ר (זה כי זה הסרט הכי נאו קומוניסטי מסחרי שנעשה כבר הרבה זמן) והחשוד המידי שאני יודעת שהמליצו. כן וגם אני מטורפת על בליידראנר. והקלסיקות הברורות: האזרח קיין של אורסון ווילס שעדיין מעולה האדם השלישי שאורסון ווילס משחק והעייני הוא אחד מסרטי המתח הכי טובים שנעשו. פנטזיה של וולט דיסני כי הוא גורם ללב שלי להתרחב בכל פעם מחדש. וכל סרט שמופיע בו קלייב אוון, כי הוא תענוג לעיינים. כשיגמר יום השואה אז גם בית החיות שהכי מצחיק אותי עדיין וסודי ביותר |
|
כריסטיאן הרביעי(נשלט) |
לפני 14 שנים •
12 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
12 באפר׳ 2010
כריסטיאן הרביעי(נשלט) • 12 באפר׳ 2010
סרטי בית ספר אהובים:
רדיו חזק ילדות רעות לסניור באהבה והערה על קיוב (1,2,3): לא נותר הרבה לאחר שמביטים מעבר לרעיון המד"בי הראשוני וההייפ סביבו. |
|
electro-z |
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
electro-z • 17 באפר׳ 2010
נוצות ומסמרים כתב/ה: סרטי BDSM - "המורה לפסנתר" (של מיכאל אנקה) הרבה יותר טוב מ"המזכירה".
לא בדס"מ אבל FUNNY GAMES שלו חזק ביותר אהבתי יותר את הגרסה האמריקאית מ 2007 |
|
electro-z |
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
electro-z • 17 באפר׳ 2010
נוצות ומסמרים כתב/ה: סרטי BDSM - "המורה לפסנתר" (של מיכאל אנקה) הרבה יותר טוב מ"המזכירה".
לא בדס"מ אבל FUNNY GAMES שלו חזק ביותר אהבתי יותר את הגרסה האמריקאית מ 2007 |
|