שוסי |
לפני 14 שנים •
20 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
20 באפר׳ 2010
שוסי • 20 באפר׳ 2010
[q uote="Mary Jane"]בנות אל תריבו אורגיה לסבית לפיוס אצלי בבית הערב (ברצינות: ) ![/quote]
אממ, היי. |
|
Mary Jane |
לפני 14 שנים •
20 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
20 באפר׳ 2010
Mary Jane • 20 באפר׳ 2010
את וחברה שלך גם מוזמנות, למה לא, כולן: )
|
|
Beta Male |
לפני 14 שנים •
20 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
20 באפר׳ 2010
Beta Male • 20 באפר׳ 2010
אני בפנים!
|
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 14 שנים •
20 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
20 באפר׳ 2010
בכוח המוח(שולטת) • 20 באפר׳ 2010
קייסי כתב/ה: 'בכוח המוח' כתב/ה: קייסי כתב/ה: אייקון של הקאה
את אופטימית. כשאני אסיים איתך זה יהיה הרבה יותר חמור מהקאה. קחי את הזמן שלך בובה (: אפרופו בעיה נפשית...תקשיבי "בובה". איך לנסח לך את זה בצורה ברורה? הר אדם עם לוק של דראג קווין לא עושה לי את זה. אז תרפי בבקשה. אוי קייס, כשאת בהיסטריה את מאבדת את מעט ההומור הדלוח שלך. באמת נראה לך שאני ארצה להתקרב אליך? גם לא עם מקל. רק המחשבה עושה לי צמרמורת. באמת נראה לך שלא מסתובבים סיפורים על נמלטי קייסי? את באמת חושבת שאם תטמיני את ראשך בחול אז אחרים לא יראו ולא ישמעו? באמת את חושבת שהרצון שלך לדלות רכילות באיצטלה שאת XXX הוצא צו איסור פרסום עקב טענת אאוטינג. בהזדמנות זו אני רוצה לשבח את עבודתו של כלובי, והאתר המדהים שלו, וקוראת לכולם לעשות מנוי זהב ויפה שעה אחת קודם :)XXX , ונכנסת לאנשים לתחתונים כשהם בתמימות חושבים שאת לא יודעת מי הם והם מספרים לך סודות, רק לא באמת באנונימיות שנדמה להם? את באמת חושבת שזה לא ידוע? את באמת חושבת שאף אחד לא יודע כשאת מלכלכת על חברותיך הקרובות בבחינת: "אני במקומך הייתי מאוד נזהרת, היא שקרנית, והיא מספרת כל דבר לכולם, אבל אני סומכת על הלויאליות שלא תעבירי את זה הלאה"? תתביישי לך, את אדם נאלח וחסר מוסר מינימלי. לא המראה מדבר כאן, אלא האדם הקטן וחסר הבטחון שאת, ואני אישית מתביישת שהקשבתי לך בעניין. היא שווה אותך פי אלף, הבחורה הזו. את באמת חושבת שלא יודעים שאת מנסה לקחת למי שמתקראות חברותיך את הגבר שמעניין אותן כשאת טוענת שוב ש"אולי היה יכול להיות ביננו משהו, אבל אני לא רוצה לפגוע ברגשותיה של X שאוהבת אותך? אחרי הכל, היא חברה טובה"(..) וזה, שלאותו בחור אין מושג לאן את דוחפת את עצמך, אפרופו לחיות בסרט. ותראי מה זה - בניגוד אליך, ממני לא בורחים בזוועה כמו שבורחים ממך כל הילדים המסכנים שרואים אותך כשאת מזמינה אליך כדי לשכנע אותם כמה טוב יהיה להם איתך. ההיפך. זה לא קטע? וביננו, אולי שווה לך ללכת למנתח טוב שינסה לשוות לך מראה דראג קווין כמו שלי (: אבל לא זה העניין קייס. איתך אני לא סיימתי. ומי שמכיר אותי יודע שזה תמיד מאוד כואב ומאוד מדויק. למה שלא תהני לך בינתיים מזמן החסד שלך, עכברונת כעורה? |
|
Eta Carinae |
לפני 14 שנים •
20 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
20 באפר׳ 2010
Eta Carinae • 20 באפר׳ 2010
'בכוח המוח' כתב/ה: קייסי כתב/ה: 'בכוח המוח' כתב/ה: קייסי כתב/ה: אייקון של הקאה
את אופטימית. כשאני אסיים איתך זה יהיה הרבה יותר חמור מהקאה. קחי את הזמן שלך בובה (: אפרופו בעיה נפשית...תקשיבי "בובה". איך לנסח לך את זה בצורה ברורה? הר אדם עם לוק של דראג קווין לא עושה לי את זה. אז תרפי בבקשה. אוי קייס, כשאת בהיסטריה את מאבדת את מעט ההומור הדלוח שלך. באמת נראה לך שאני ארצה להתקרב אליך? גם לא עם מקל. רק המחשבה עושה לי צמרמורת. באמת נראה לך שלא מסתובבים סיפורים על נמלטי קייסי? את באמת חושבת שאם תטמיני את ראשך בחול אז אחרים לא יראו ולא ישמעו? באמת את חושבת שהרצון שלך לדלות רכילות באיצטלה שאת XXX הוצא צו איסור פרסום עקב טענת אאוטינג. בהזדמנות זו אני רוצה לשבח את עבודתו של כלובי, והאתר המדהים שלו, וקוראת לכולם לעשות מנוי זהב ויפה שעה אחת קודם :)XXX , ונכנסת לאנשים לתחתונים כשהם בתמימות חושבים שאת לא יודעת מי הם והם מספרים לך סודות, רק לא באמת באנונימיות שנדמה להם? את באמת חושבת שזה לא ידוע? את באמת חושבת שאף אחד לא יודע כשאת מלכלכת על חברותיך הקרובות בבחינת: "אני במקומך הייתי מאוד נזהרת, היא שקרנית, והיא מספרת כל דבר לכולם, אבל אני סומכת על הלויאליות שלא תעבירי את זה הלאה"? תתביישי לך, את אדם נאלח וחסר מוסר מינימלי. לא המראה מדבר כאן, אלא האדם הקטן וחסר הבטחון שאת, ואני אישית מתביישת שהקשבתי לך בעניין. היא שווה אותך פי אלף, הבחורה הזו. את באמת חושבת שלא יודעים שאת מנסה לקחת למי שמתקראות חברותיך את הגבר שמעניין אותן כשאת טוענת שוב ש"אולי היה יכול להיות ביננו משהו, אבל אני לא רוצה לפגוע ברגשותיה של X שאוהבת אותך? אחרי הכל, היא חברה טובה"(..) וזה, שלאותו בחור אין מושג לאן את דוחפת את עצמך, אפרופו לחיות בסרט. ותראי מה זה - בניגוד אליך, ממני לא בורחים בזוועה כמו שבורחים ממך כל הילדים המסכנים שרואים אותך כשאת מזמינה אליך כדי לשכנע אותם כמה טוב יהיה להם איתך. ההיפך. זה לא קטע? וביננו, אולי שווה לך ללכת למנתח טוב שינסה לשוות לך מראה דראג קווין כמו שלי (: אבל לא זה העניין קייס. איתך אני לא סיימתי. ומי שמכיר אותי יודע שזה תמיד מאוד כואב ומאוד מדויק. למה שלא תהני לך בינתיים מזמן החסד שלך, עכברונת כעורה? חצית כאן את כל הקווים האדומים את מופרעת לגמרי חוץ מזה, הכל כאן נשמע תלוש לגמרי. אני אתפלא אם את בכלל מכירה אותה |
|
רפאל |
לפני 14 שנים •
20 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
20 באפר׳ 2010
רפאל • 20 באפר׳ 2010
נוצות ומסמרים כתב/ה: אבל-אבל-אבל... זה לא מה שרפאל אמר.
רפאל אמר, ואני מצטטת: "כי 90% מן הדיונים הלכאורה אינטלקטואליים שמתקיימים כאן אינם אלא פלירטים. כי המוטיבציה מאחוריהם אינה משהו כמו "חקר האמת" אלא משהו כמו "בואו נשיג זיון". אני לא מתווכחת כרגע על אמיתות הקביעה, אלא על מטרת השימוש בה. במקרה הזה, שמשה האמירה ככלי ניגוח לטיעונים שלא מצאו חן בעיני רפאל, מעין אמירת: "הדיון הזה בלאו-הכי לא מתקיים מתוך רצון לרדת לחקר האמת, כולנו במילא רק רוצים לזיין, הטיעונים שלכם sucks. מ.ש.ל." אז עם כל הכבוד, רפאל לא בדיוק נאבק על חופש הדיון, אלא על חופש ההתעלמות מטיעונים שלא נראים לו. שזה אחלה והכל, כי הוא רפאל והוא יודע להגיד "'ג'ודית בטלר", אבל בהחלט לא לוחמת חופש. זה ממש סילוף של דברי. לא אמרתי על שום טיעון שהוא על הזין שלי. אמרתי שיש בנמצא אמירות, שלהן מראית עין של ניתוח פסיכולוגי או מראית עין של טענה על ההבדלים בין המינים, אבל למעשה אין הן כאלו. אלא שהן חלק מפלירט. התכלית שלהן היא לגרות. הן נאמרות בתוך קונטקסט מיני, ולכן יש להבין אותן כדיבור מיני. אבל בעניין הזה לא כולם כנים, ולפעמים הם מבצעים רציונליזציה ירה למילים שמגרות אותן, ומציגים אותן כ"פילוסופיה" רצינית. ואז פשוט מדובר בטעות. לכן, כפי ש Eta Carinae כתב, "חשוב שלא לקחת יותר מדי ברצינות את מה שאנשים כותבים בפרופיל שלהם." ואם מישהו מתעקש שהטענה שלו ש"נשים נעלות על גברים" או ש"העניין שלו בניוש כפוף לחלוטין לרצון של איזו שולטת להשפיל אותו" היא תיאור נקי ואמתי של המציאות, אז אני אקרא את הסבריו בעניין. אני רק חושב שאנשים אלו הם מעטים. גם אין כאן שום הוקעה של התופעה הזו או של הדיון בה. רק אבחנה שהרבה פעמים אלו הם פני הדברים. אנשים מבקשים שיכפו עליהם את מה שהם עצמם רוצים, רק שמסיבות כלשהן אינם מסוגלים להוציא אל הפועל את הרצון הזה בעצמם. יש מעט מאוד אנשים שמבקשים שליטה טהורה. כמעט תמיד הם מבקשים שליטה ספציפית מאוד, שבה ברור מאוד מה עושים להם בניגוד לרצונם ומבלי לשאול אותם. יכול להיות שאנדר צודק ואני קצת כבד. אז אם לדבר בטון אישי יותר: התופעה הזו אינה זרה לי. אני הרבה פעמים זקוק ל"פילוסופיה" עקלקלה בשביל להתגרות. אבל אני חושב שהבנה טובה יותר של עצמנו אינה נקנית בכך שאנחנו מאמצים את ה"פילוסופיה" הפנטזיונרית הזו ומתחילים להאמין בה. אלא כאשר אנחנו מנסים להבין את הצורך שלנו בה. |
|
רפאל |
לפני 14 שנים •
20 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
20 באפר׳ 2010
רפאל • 20 באפר׳ 2010
בררר... ניסיון כושל לערוך את הטקסט.
|
|
נוצות ומסמרים |
לפני 14 שנים •
20 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
20 באפר׳ 2010
נוצות ומסמרים • 20 באפר׳ 2010
ציטוט: אמרתי שיש בנמצא אמירות, שלהן מראית עין של ניתוח פסיכולוגי או מראית עין של טענה על ההבדלים בין המינים, אבל למעשה אין הן כאלו. אלא שהן חלק מפלירט. התכלית שלהן היא לגרות. הן נאמרות בתוך קונטקסט מיני, ולכן יש להבין אותן כדיבור מיני. אבל בעניין הזה לא כולם כנים, ולפעמים הם עושים מבצעים רציונליזציה ירה למילים שמגרות אותן, ומציגים אותן כ"פילוסופיה" רצינית. ואז פשוט מדובר בטעות
קודם כל סליחה, לא התכוונתי לסלף את דבריך. אני שמחה שבחרת להבהיר אותם. לענייננו: כן, הבנתי את הטענה עוד בפעם הראשונה שהעלית אותה. מה שניסיתי להצביע עליו הוא ש: ציטוט: אנשים מבקשים שיכפו עליהם את מה שהם עצמם רוצים
וכי זו הבקשה לניוש כפוי - לא הבחירה בקרוסדרסינג (ובין השתיים, לא נראה לי שאחת לגיטימית יותר מהשנייה) - שצריכה להבחן במסגרת הדיון. כי זה הרי מה שמתרחש בפועל. כאן חזרת ל"שיח אקדמי-קונטיננטלי". מקובלת עלי ההפרדה בין הרמות השונות של השיח (לשם מה אני משתמש בפנטזיה/ מה הפנטזיה הזו אומרת בהקשר חברתי כולל), אבל מדבריך נוצר רושם מבטל כלפי כל עיסוק שאיננו תועלתני נטו. בכ"מ, אני מניחה ששאלתי היא האם הכפייה משחקת חלק בפנטזיה, או שהפנטזיה היא לעטות דמות/בגדי אישה, והכפייה פשוט מאפשרת את זה? |
|
רפאל |
לפני 14 שנים •
20 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
20 באפר׳ 2010
רפאל • 20 באפר׳ 2010
Eta Carinae כתב/ה: 'בכוח המוח' כתב/ה: באמת את חושבת שהרצון שלך לדלות רכילות באיצטלה שאת XXX הוצא צו איסור פרסום עקב טענת אאוטינג. בהזדמנות זו אני רוצה לשבח את עבודתו של כלובי, והאתר המדהים שלו, וקוראת לכולם לעשות מנוי זהב ויפה שעה אחת קודם :)XXX , ונכנסת לאנשים לתחתונים כשהם בתמימות חושבים שאת לא יודעת מי הם והם מספרים לך סודות, רק לא באמת באנונימיות שנדמה להם? את באמת חושבת שזה לא ידוע? חצית כאן את כל הקווים האדומים את מופרעת לגמרי חוץ מזה, הכל כאן נשמע תלוש לגמרי. אני אתפלא אם את בכלל מכירה אותה היא אולי חצתה קו אדום אחד. היא עשתה ספק אווטינג לקייסי. טוב שכלובי מקפיד על הכללים. אבל במקרה הזה אני לא סתם אומר שמדובר בספק אווטינג. מדובר בדברים שקייסי עושה בתחום הקהילה. דברים שידועים לכל העולם ואחותו. דברים שכרוכים בחוסר דיסקרטיות כלפי אחרים. ובדברים שיש להם השלכה על הקהילה. קייסי קצת מנסה לאחוז את החבל בשני קצוותיו, במקרה הזה. [המשפט האחרון בהודעה הוסר עקב טענת אאוטינג מצד קייסי - כלובי] |
|
קייסי |
לפני 14 שנים •
21 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
21 באפר׳ 2010
קייסי • 21 באפר׳ 2010
[quote="רפאל"]
Eta Carinae כתב/ה: 'בכוח המוח' כתב/ה: באמת את חושבת שהרצון שלך לדלות רכילות באיצטלה שאת XXX הוצא צו איסור פרסום עקב טענת אאוטינג. בהזדמנות זו אני רוצה לשבח את עבודתו של כלובי, והאתר המדהים שלו, וקוראת לכולם לעשות מנוי זהב ויפה שעה אחת קודם :)XXX , ונכנסת לאנשים לתחתונים כשהם בתמימות חושבים שאת לא יודעת מי הם והם מספרים לך סודות, רק לא באמת באנונימיות שנדמה להם? את באמת חושבת שזה לא ידוע? חצית כאן את כל הקווים האדומים את מופרעת לגמרי חוץ מזה, הכל כאן נשמע תלוש לגמרי. אני אתפלא אם את בכלל מכירה אותה היא אולי חצתה קו אדום אחד. היא עשתה ספק אווטינג לקייסי. טוב שכלובי מקפיד על הכללים. אבל במקרה הזה אני לא סתם אומר שמדובר בספק אווטינג. מדובר בדברים שקייסי עושה בתחום הקהילה. דברים שידועים לכל העולם ואחותו. דברים שכרוכים בחוסר דיסקרטיות כלפי אחרים. ובדברים שיש להם השלכה על הקהילה. קייסי קצת מנסה לאחוז את החבל בשני קצוותיו, במקרה הזה. זה גם קצת ציני שאישה שאחראית באופן אישי לאחד ממעשי האווטינג הגסים ביותר שהיו בקהילה, מתלוננות על זה שמשכו לה בחזיה.[/quote הסיבה שאתה לא מסוגל לראות, רפאל, כיצד הגבבה המופרעת הזו היא חציית כל קו אדום, נובעת מהטעם הפשוט שאתה עשוי מאותם חומרים בדיוק כמוה, מסתבר. אולי רק באריזה וורבאלית אלגנטית יותר מהבהמה הפסיכית הזו, שרוק מקציף בזויות פיה. תמשיכו שניכם להנות מערימת הבוץ - ואני מבטיחה לך שבשלב מסוים תתחילו להטיח אותה אחת בפרצופו של השני. |
|