לילימיי(שולטת) |
לפני 14 שנים •
12 באפר׳ 2010
חורשת האקליפטוס.
לפני 14 שנים •
12 באפר׳ 2010
לילימיי(שולטת) • 12 באפר׳ 2010
בחורשת האקליפטוס זחלת , כלבלב חרמן. למקום שהוכן לך מראש הובלת , אחריה. כולך מרוגש , אל העץ נקשר מכנסיך מופשלים , מתרגל פיסוקים. בחורשת האקליפטוס הו , החורשה החביבה... הכל חשוך מסביב , הכל שקט. היא , את הסטראפ-און משמנת מכוונת , מתעצמת. הוא מרוגש , מפחד רועד כשהרוח מלטפת , את חור התחת החשוף. הזין שלו רוטט , זקור , כשהוא יודע שעוד שניה , היא חודרת לתוכו עמוק חונכת את הסטראפ החדש שלה. אתה צריך להודות לה . נפלה בחלקך זכות. היא מחככת את כלי זיינה , מול פי הטבעת הנפוח המשתוקק. מחככת ובתנועות עדינות מתחילה לחדור , לא חזק מדי...שיתרגל , שיהיה שמיש ולא מכווץ. לפתע , הוא שומע קולות. רעשי פיצפוץ עלי אקליפטוס יבשים מישהו מתקרב ונעצר , לא רחוק , בחשיכה. הוא נבהל. הפומביות הזאת , בחורשה החשוכה במרחק לא רב משורה של ביניינים , מטריפה את דעתו הוא כל כך מתבייש , שיתפסו אותו ככה מזויין כמו כלב מיוחם! ששש , היא מתכופפת ולוחשת לאוזנו , בקולה החושני... זוכר שאמרתי לך שיש לי חברה , שרוצה להסתכל? אז הינה , היא הגיעה. בשום מקרה , אתה לא מסתכל עליה. זה ברור? אתה בולע בקושי את הרוק בפה ולוחש , כן גבירתי , זה ברור. היא ממשיכה להתחכך בו , הוא גונח בקול רם מהריגוש המטורף שהוא נמצא בו ומכאב החדירה. אני ממשיכה ללכת , לאט עלי האקליפטוס מתפצלחים , תחת סוליות מגפי. אני לבושה בשימלת מיני שחורה ותו לא. הרוח הקרירה מלטפת אותי , בין רגלי החשופות מצננת קצת את הכוס שלי הרטוב , הבוער. מסתובבת סביבם ומתקרבת , צעד צעד מאחוריה. אני מושיטה את ידי , אוספת את שיערה הארוך מנגבת לה את הזיעה...נושקת לשדיה הגדולים מבעד למחשוף חולצתה. הכלבלב נאנח וגונח , כואב לו... אני נעמדת לצידו , בשיערו מושכת ומורידה אותו עוד , נמוך , אל האדמה היבשה. מפסקת את התחת שלו , למענה. כשכואב לך , אני אומרת לו בשקט כשהיא תחדור אליך עמוקק מותר לך לחבק לי את הרגל , לשאוב כוחות מהמגף... אוחח , הרבה כוחות ניתנו ונשאבו שם , בחורשת האקליפטוס. |
|
בריז'יט(אחרת) |
לפני 14 שנים •
13 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
13 באפר׳ 2010
בריז'יט(אחרת) • 13 באפר׳ 2010
וואי בובי איזו נוסטלגיה ......................
כתבת מחרמן רצח (-: את חייבת לשלוח לו קישור למה שכתבת ....... זה יחרמן אותו בטירוף ! |
|
Aציבעוני(אחר) |
לפני 14 שנים •
16 באפר׳ 2010
לילי
לפני 14 שנים •
16 באפר׳ 2010
Aציבעוני(אחר) • 16 באפר׳ 2010
מה ניהיה פה?
אמרתי לך שיש לך את זה |
|
יהושוע(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
19 באפר׳ 2010
חורשת האקליפטוס
לפני 14 שנים •
19 באפר׳ 2010
יהושוע(לא בעסק) • 19 באפר׳ 2010
הסטרפ והחדירה.
ממש מתלבש טוב על השיר. |
|
בריז'יט(אחרת) |
לפני 14 שנים •
20 באפר׳ 2010
Re: חורשת האקליפטוס
לפני 14 שנים •
20 באפר׳ 2010
בריז'יט(אחרת) • 20 באפר׳ 2010
יהושוע כתב/ה: הסטרפ והחדירה.
ממש מתלבש טוב על השיר. האמת היא שגם עליו זה התלבש לא רע |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 14 שנים •
21 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
21 באפר׳ 2010
לילימיי(שולטת) • 21 באפר׳ 2010
בריז'יט כתב/ה: וואי בובי איזו נוסטלגיה ......................
כתבת מחרמן רצח (-: את חייבת לשלוח לו קישור למה שכתבת ....... זה יחרמן אותו בטירוף ! לא כתבתי יותר מחרמן , מהמציאות. תודה בובי , על חוויה מושלמת |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 14 שנים •
21 באפר׳ 2010
Re: לילי
לפני 14 שנים •
21 באפר׳ 2010
הפרש כתב/ה: מה ניהיה פה?
אמרתי לך שיש לך את זה ממממ... אם אתה אומר פרש , אתה בטח יודע. |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 14 שנים •
21 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
21 באפר׳ 2010
יהושוע כתב/ה: הסטרפ והחדירה.
ממש מתלבש טוב על השיר. לגמרי מתלבש , ג'וש.. |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 14 שנים •
21 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
21 באפר׳ 2010
בריז'יט כתב/ה: יהושוע כתב/ה: הסטרפ והחדירה.
ממש מתלבש טוב על השיר. האמת היא שגם עליו זה התלבש לא רע כמו כפפה מדוייקת! |
|