לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

למה רווח כאן כל כך הקשר של "בלי שבתות וחגים" ???

SPENKY{שייכת}
לפני 14 שנים • 21 באפר׳ 2010
SPENKY{שייכת} • 21 באפר׳ 2010
צר לי לאכזב אותך בועל יקירי
אם נוציא לרגע את האבחנה שלך לגבי מראה הסאבית הממוצעת
הקשר בין רווקים לנשואות או בין רווקות לנשואים רווח בכל מקום
כאן בכלוב פשוט לגיטימי לדבר על זה- הכלוב הוא מקום יחסית בטוח להוציא לאור קשר מסוג כזה ללא קשר לאיך אתה או אני או דאנקאפ חשים בעניין
מה שאני מנסה להגיד הוא: צא מהסרט
אדון בועל בתשוקה
אדון בועל בתשוקה • 21 באפר׳ 2010
SPENKY כתב/ה:
כאן בכלוב פשוט לגיטימי לדבר על זה- הכלוב הוא מקום יחסית בטוח להוציא לאור קשר מסוג כזה ללא קשר לאיך אתה או אני או דאנקאפ חשים בעניין

"לגיטימי כאן לדבר על זה " ??? - אתה כנראה לא ער לדיון שנפתח אתמול בפורום הכללי על ידי זוגתו הלא-חוקית של הדאנקאפ שכל כולו נסיון לעשות דלגיטימיזציה של דיון כזה. שלא להזכיר כבר נסיונות לחרמות ולנידויים שפרטים עליהם תמצא בבלוג שלי.
בקיצור כל מה ש"הקהילה" הזאת דורשת מזולתה היא לא מוכנה לקיים בין שורותיה.
נילי ונילי
נילי ונילי • 21 באפר׳ 2010
ToothFairy כתב/ה:
שיפוטי?ממש לא.
ממתי בגידה נהייתה דבר לגיטמי ובסדר?

בגידה זה לא משהו חיובי. יותר מזה, בגידה זה רע ולא משנה איפה תעשי את זה ומתי.

אני מסתכלת על אנשים שהם בוגדניים בעין מאוד מאוד לא יפה
ויותר מזה, מסתכלת על אנשים שמשתפים פעולה עם בוגדניים בעין עוד יותר לא יפה.
ככה צריכים כולם, אבל איפשהו..אנשים נהיו אדישים ואפאתיים לסביבה

מגעיל.

אמממ... אני לא בטוחה שאדישות ואפטיות הן הסיבה לסלחנות כלפי בגידות. יותר באיזור ההבנה למורכבות של מערכות יחסים ושל מציאויות של קשרים אנושיים.

הייתי פותחת את זה לשיחה, אם השרשור היה טיפה פחות ג'יפי, אבל נראה לי שזה לא בדיוק השרשור הנכון כדי לעשות את זה בו.

ולסיום, אם לצטט מילותיה של מישהי:

ToothFairy כתב/ה:

ונוס, הכי קל לשפוט מה לא בסדר אצל אחרים
SPENKY{שייכת}
אדון בועל בתשוקה כתב/ה:
SPENKY כתב/ה:

"לגיטימי כאן לדבר על זה " ??? - אתה כנראה לא ער לדיון שנפתח אתמול בפורום הכללי על ידי זוגתו הלא-חוקית של הדאנקאפ שכל כולו נסיון לעשות דלגיטימיזציה של דיון כזה. שלא להזכיר כבר נסיונות לחרמות ולנידויים שפרטים עליהם תמצא בבלוג שלי.

אני באמת לא ערה.. כי המקום הזה הפך משעמם עד זרא , כבר לא נעים להיות פה מרוב מריבות וגועל נפש.
אבל זה לא הדיון.
אני אמרתי שכאן לגיטימי להיות זוג כזה- כבר לא לגיטימי לדבר כאן על כלום וזה חבל עד מאוד.
אני מאמינה שאם אשה (או גבר) בוחר/ת להיות עם בן/בת זוג נשוי או לא פנוי- הוא/היא עושים את זה מתוך בחירה חופשית ובאופן מפוקח , מפוכח ומודע להשלכות.
אנשים שנמצאים בקשר זמן מסוים טבעי שירצו לצאת מן החושך אל האור- אל תודעה כלשהי ובנינו, עוזרד- קילור בכלוב הרבה יותר זול מאיזו גיחונת לחו"ל.
במילים אחרות: למה אכפת לך?
אדון בועל בתשוקה

ודרך אגב .... את טועה

SPENKY כתב/ה:
אדון בועל בתשוקה כתב/ה:
SPENKY כתב/ה:

אני באמת לא ערה.. כי המקום הזה הפך משעמם עד זרא , כבר לא נעים להיות פה מרוב מריבות וגועל נפש.
אבל זה לא הדיון.
אני אמרתי שכאן לגיטימי להיות זוג כזה- כבר לא לגיטימי לדבר כאן על כלום וזה חבל עד מאוד.
אני מאמינה שאם אשה (או גבר) בוחר/ת להיות עם בן/בת זוג נשוי או לא פנוי- הוא/היא עושים את זה מתוך בחירה חופשית ובאופן מפוקח , מפוכח ומודע להשלכות.
אנשים שנמצאים בקשר זמן מסוים טבעי שירצו לצאת מן החושך אל האור- אל תודעה כלשהי ובנינו, עוזרד- קילור בכלוב הרבה יותר זול מאיזו גיחונת לחו"ל.

ודרך אגב - את טועה .
כאשר אני כותב כאן על יחסי פילגשות ( בלי שבתות וחגים ) או על השכיחות הרווחת כל כך של נשים שמנות-כעורות בסצינה הבדס"מית אני כותב על (!!) התופעה ולא נגד (!!!) התופעה. הדיון שלי הוא דיון בתופעה רווחת וקורעת עיניים שכל מי שבא במגע עם ה"קהילה" הזאת ער לה - ואני מנסה להבין מנין מקורות השכיחות הרווחת הזאת.
ודרך אגב, למה את טועה ?- כי דעתי שטרם בוטאה כאן בסוגית יחסי פילגשות היא רחוקה מאוד מלהיות שמרנית - אני סבור למשל שיש משהו נורא פי כמה מאשר לבגוד בבן/ת זוג וזה לבגוד בעצמנו, במה שאנחנו, בחלומות שלנו - אבל כאמור לזה ולנשוא הדיון כאן - אין דבר וחצי דבר.
SPENKY{שייכת}

Re: ודרך אגב .... את טועה

אדון בועל בתשוקה כתב/ה:
SPENKY כתב/ה:
אדון בועל בתשוקה כתב/ה:
SPENKY כתב/ה:

אבל זה לא הדיון.

ודרך אגב - את טועה .
כאשר אני כותב כאן על יחסי פילגשות ( בלי שבתות וחגים ) או על השכיחות הרווחת כל כך של נשים שמנות-כעורות בסצינה הבדס"מית אני כותב על (!!) התופעה ולא נגד (!!!) התופעה. הדיון שלי הוא דיון בתופעה רווחת וקורעת עיניים שכל מי שבא במגע עם ה"קהילה" הזאת ער לה - ואני מנסה להבין מנין מקורות השכיחות הרווחת הזאת.
ודרך אגב, למה את טועה ?- כי דעתי שטרם בוטאה כאן בסוגית יחסי פילגשות היא רחוקה מאוד מלהיות שמרנית - אני סבור למשל שיש משהו נורא פי כמה מאשר לבגוד בבן/ת זוג וזה לבגוד בעצמנו, במה שאנחנו, בחלומות שלנו - אבל כאמור לזה ולנשוא הדיון כאן - אין דבר וחצי דבר.

הייתי מסבירה לך
אבל יש לי הרגשה שזה מיותר ...
תמונה כפרית

מר בלע

תמונה כפרית • 21 באפר׳ 2010
אדון בועל בתשוקה כתב/ה:
SPENKY כתב/ה:

אין לי דבר וחצי דבר כנגד הדיון כשלעצמו, וכבר עניתי לך על כך
אבל אתה האחרון שיכול לטעון לכתיבה אובייקטיבית
אתה כותב בלשון פוגענית מתנשא ומזלזלת
וגם כשעונים לך תשובות המענה שלך אף פעם אינו לגוף התשובה אלא לגופו של משיב.

ונגד התנהלות זו אני יוצאת
ואם היית מפשפש קצת בודק או שואל
היית יודע שיש מערכות יחסים מורכבות שאינן מתנהלות בהחבא ואינן כרוכות בבגידה ושקרים
אבל כל זה אינו מסתדר עם התאוריות המופרכות שלך ולכן אתה מעדיף להתעלם מהן
אדון בועל בתשוקה

על ראשו של מי בוער הכובע

מי שמדברת !!! הגברת שפתחה דיון בפורום ( שמעצם מהותו אמור לעסוק בנושאם עקרוניים ) לגופו של אדם.

"התנשאות" ?? - צר לי . אני לא מתכוון לרדד את השפה שלי לרמה שלך, אך ורק למנוע טענות של התנשאות . אני בא מהאקדמיה - זו השפה שלי. אין לי אחרת.

שלא להזכיר כבר את חוסר הההבנה הבסיסי שלך בין כתיבה על תופעות אוביקטיביות הרווחות בסצינה הזאת כמו: נשים שמנות-כעורות ויחסי פילגשות לבין יחוס משמעות נורמטיביות למי שכותב על זה.
דבר ממה שאת מייחסת לי אין בטקסטים שלי. את שקרנית מדופלמת שהאליבי היחיד שאני מסוגל להביא לזכותך הוא הלקות הבסיסית בהבנת טקסט פשוט בעברית בסיסית. כנראה שהוויתך היא שמונעת ממך קריאה והבנה.
Lakshmi​(נשלטת)
Lakshmi​(נשלטת) • 21 באפר׳ 2010
נילי ונילי כתב/ה:
ToothFairy כתב/ה:
שיפוטי?ממש לא.
ממתי בגידה נהייתה דבר לגיטמי ובסדר?

בגידה זה לא משהו חיובי. יותר מזה, בגידה זה רע ולא משנה איפה תעשי את זה ומתי.

אני מסתכלת על אנשים שהם בוגדניים בעין מאוד מאוד לא יפה
ויותר מזה, מסתכלת על אנשים שמשתפים פעולה עם בוגדניים בעין עוד יותר לא יפה.
ככה צריכים כולם, אבל איפשהו..אנשים נהיו אדישים ואפאתיים לסביבה

מגעיל.

אמממ... אני לא בטוחה שאדישות ואפטיות הן הסיבה לסלחנות כלפי בגידות. יותר באיזור ההבנה למורכבות של מערכות יחסים ושל מציאויות של קשרים אנושיים.

הייתי פותחת את זה לשיחה, אם השרשור היה טיפה פחות ג'יפי, אבל נראה לי שזה לא בדיוק השרשור הנכון כדי לעשות את זה בו.

ולסיום, אם לצטט מילותיה של מישהי:

ToothFairy כתב/ה:

ונוס, הכי קל לשפוט מה לא בסדר אצל אחרים

נילי, אם היינו מדברים על נושא אחר, הייתי יכולה להבין למה את מביאה לי ציטוט של עצמי ואולי מנסה גם לחשוב..פעם נוספת על ההשקפות שלי.
אבל כאן זה לא קשור, בגידה זה לא מוסרי ולא משנה איך תתרצי את זה, זה ישאר דבר שלילי ולא מוסרי.

התירוצים שאת רשמת לא עושים את המעשה לבסדר,
בדיוק כמו שאר עשרת הדיבורת המוסריות.

אז עניין של שיפוט, הוא בכלל לא פונקציה כאן
הרי גם זה שבוגד, יודע שזה ל-א בסדר.
תמונה כפרית

Re: על ראשו של מי בוער הכובע

תמונה כפרית • 21 באפר׳ 2010
אדון בועל בתשוקה כתב/ה:
מי שמדברת !!! הגברת שפתחה דיון בפורום ( שמעצם מהותו אמור לעסוק בנושאם עקרוניים ) לגופו של אדם.

"התנשאות" ?? - צר לי . אני לא מתכוון לרדד את השפה שלי לרמה שלך, אך ורק למנוע טענות של התנשאות . אני בא מהאקדמיה - זו השפה שלי. אין לי אחרת.

שלא להזכיר כבר את חוסר הההבנה הבסיסי שלך בין כתיבה על תופעות אוביקטיביות הרווחות בסצינה הזאת כמו: נשים שמנות-כעורות ויחסי פילגשות לבין יחוס משמעות נורמטיביות למי שכותב על זה.
דבר ממה שאת מייחסת לי אין בטקסטים שלי. את שקרנית מדופלמת שהאליבי היחיד שאני מסוגל להביא לזכותך הוא הלקות הבסיסית בהבנת טקסט פשוט בעברית בסיסית. כנראה שהוויתך היא שמונעת ממך קריאה והבנה.

אל תנפנף בהיותך מהאקדמיה אין בזה ולא כלום אל מול ההתנשאות שלך!
גם הבנה בסיסית בעברית לא חסרה כאן, אתה מדבר על תופעות כביכול בצורה אובייקטיבית
ומנסה לתת לדבריך הילה של אמינות, כאשר בפועל הקשר בין מילותיך ובין האמת במקרה הטוב קלוש ביותר.

ועדין בתוך כל המילים הריקות שרשמת, לא התייחסת ולו לעובדה אחת הנוגעת בטיב הנושא
1. לא כל מי שנמצא בתוך קשר מורכב הוא בהכרח "נשים גדולות שמנות כעורות"
2. לא כל קשר כזה מבוסס על שקרים בגידות ומניפולציות.
3. סגנון קשרים כזה רווח באותו מתאם גם מחוץ למתחם הכלום או העולם הBDSM
4. היות וקשרת לך את זר האקדמיה, צא וערוך מחקר אמיתי, בטרם תפריח כאן
את ההשערות הלחלוטין לא מבוססות שלך.

מעבר לכך, תשדל לשמור על לשון נקיה ויחס שאינו מזלזל כלפי אלו הטורחים עדין להשיב לך.

כי זה בדיוק מהות השרשור שם ואתה מוכיח זאת היטב כאן.

הנושאים לגיטמיים
השפה כעורה עולבת ופוגענית
ולראיה הצורך שלך להתיחס אלי כאל ביב שופכין במקום אחד, ושקרנית מדופלמת במקום אחר ועוד כהנה וכהנה דוגמאות.