פוטנציאלית |
לפני 14 שנים •
22 באפר׳ 2010
איתות לעולם הונילי/בדס"מי? עצות לקלולס
לפני 14 שנים •
22 באפר׳ 2010
פוטנציאלית • 22 באפר׳ 2010
זקוקה לעצה.
משרד. חושקת באחד. נדמה לי, עפ"י משפטים שיכולים להתפרש לכאן או לכאן, שהוא בדס"מי מהסוג החביב עלי (שולט). הייתי רוצה לסמן לו איכשהו שאני בעניין. מכיוון שאני לא בטוחה בנטיות שלו הרי שהחלטתי לא לכרוע על ברכי ולבקש ממנו לזיין לי את הגרון וללקק לו את הנעל. מחפשת משהו מעודן יותר. הרבה יותר. יש רעיונות? שולטים יקרים - מה היה גורם לכם לחשוב שהבחורה שמולכם היא סאבית (שוב, ללא אמירה או ג'סטה ישירה)? נשלטות לוהטות - מה הייתן אתן עושות? חשבתי על שרשרת הדוקה לצוואר (אבל האמת היא שאני חושבת שזה מכוער בצורה בלתי רגילה). וחשבתי גם להפיל עפרונות לרגליו ואז לכרוע ולאסוף אותם תוך שאני מביטה מעלה במבט מלא זימה (טוב, כאן אני כבר גולשת לפנטזיה החביבה עלי...). בתודה מראש על העצות המחכימות. |
|
האזוקים |
לפני 14 שנים •
24 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
24 באפר׳ 2010
האזוקים • 24 באפר׳ 2010
מניסיון שלי ושל אחרות
עדיף לא להתחיל כלום עם מישהו שאת עובדת כי גם אם יהיה בינכם קטע וזה יגמר ואת לא יודעת איך, לרוב בצורה לא יפה תהייה לכם בעיה רצינית להמשיך לעבוד יחד. בהצלחה בכל מה שתבחרי |
|
Lordpain(שולט) |
לפני 14 שנים •
24 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
24 באפר׳ 2010
Lordpain(שולט) • 24 באפר׳ 2010
תנשקי לו את היד .
|
|
hun |
לפני 14 שנים •
26 באפר׳ 2010
דו שח
לפני 14 שנים •
26 באפר׳ 2010
hun • 26 באפר׳ 2010
אחד הדברים המהנים ביותר במשרד הוא לדבר על כל מה שלא קשור למין ובכל זאת לעורר את הצד שמולך בין אם במתכוון ובין אם במקרה .
תתחילי לדבר איתו יותר ויותר בענייני עבודה וחול , תתענייני בו כבן אדם , תפגיני מסירות וקשב רב לדבריו תבטאי את אותן תכונות אופי שקיימות בך כשאת שרועה לרגליו של אותו אחד עם התאמה לסביבת העבודה והכל בגבולות הטעם הסביר ובמינון הנכון. משפטים כמו : אנשים כאן מקשיבים למה שאתה אומר ומקבלים זאת כמעט תמיד מדוע אתה חושב שזה כך ? האם אתה סמכותי בחוץ כפי שאתה בעבודה ? אני בטוח שאת מסוגלת להתעלות על ההצעות שלי ,בהצלחה. |
|