אדון בועל בתשוקה |
לפני 14 שנים •
21 באפר׳ 2010
את טיפשה אפילו מעבר למידה המקובלת כאן
לפני 14 שנים •
21 באפר׳ 2010
אדון בועל בתשוקה • 21 באפר׳ 2010
ולכן אין אפילו טעם להתייחס אליך. אם לא הבנת עדיין אני כותב מנקודת המבט של האנתרופולג ולא מבפנים. אם לא הבנת את זה . לא הבנת דבר. ואין לי טעם להתדיין איתך. ובענין השפה ? - טלי קורה מבין עיניך הסומות - אני כותב כאן על תופעות ולא לגופו של איש - את חצופה בענין הזה.
ומעולם לא ביקשתי שימחקו, יחסמו, או ינדו איש - גם כאשר נקטו נגדי לשון ביבים מהסוג שלך - חצופה !! |
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
22 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
22 באפר׳ 2010
נוריתE • 22 באפר׳ 2010
dont feed the troll |
|
natti(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
22 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
22 באפר׳ 2010
natti(נשלטת) • 22 באפר׳ 2010
ToothFairy כתב/ה: דבר ראשון- כל גבר/אישה נשוי שב-ו-ג-ד/ת באישתו או בבת הזוג(או בן הזוג) הם אנשים שמוקים ועלובים!!
ואותם אנשים שמשתפים בפעולה עם אנשים שעושים את זה טיפשים/ות. אותי לפחות מעודדת העובדה שאני יודעת שהגלגל מסתובב. ואין שום סיבה לתת במה לדיון על אנשים שמוקים וזה בכלל לא משנה, מראה צבע דת גזע ומין. ראשית - תודה על המחמאות, האמת היא שמזמן לא קיבלתי מחמאה שכזאת.... אמרו עלי הכל רק לא טיפשה... אז תודה ! אני חושבת שאל לך לשפוט אחר, מה שטוב לך לא בהכרח יהיה טוב לאחר, ומה שטוב לאחר לא חייב שיהיה טוב לך. לגבי פותח השרשור, אכן מזמן לא שמענו אותו - בניק זה או אחר, ת'אמת לא התגעגענו לאוצר המילים ה"גבוה" שלך, גם בשפה גבוה כפי שאתה מכנה את זה ניתן לכתוב בצורה אחרת ולא כזאת שמנסה לפגוע באחר. ולנושא השרשור נכון התופעה הזאת רווחת פה, ולא בגלל שהסאבית היא שמנה מכועות או כל שם תואר אחר שלילי אולי כי הטובים באמת נשואים. ולגבי מה שאמרה ספאנקוש אני מסכימה איתה, אנשים נכנסים לתוך מערכת שכזאת בעיניים פקוחות כך שאל לאנשים לשפוט אותם. |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
22 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
22 באפר׳ 2010
Brave Dwarf • 22 באפר׳ 2010
מסביר את עצמך בבלוג שלך (כמעט מצטדק) ולאלו ששואלים אותך כאן שאלות עקביות, מגיב בגועל. מפנה אל הבלוג שלך מכאן בטענה ששם ימצאו איזו אמת מטלטלת, אך מפגיש אותנו עם ביקורת מכוערת שאתה מעביר על העדין והרך ביותר של אחרת (והרי כאן ממש ירדת על תמונה על כי נהגה בדומה לך אך להבדיל (!) פתוח ובפומבי. ביושר ובאופן שנתון לשיפוטו של כל עובר אורח ולא רק לזה המביט בבלוג האישי).
מה יוצא לך מזה? מזכיר לי סיפור מהחיים. פעם ביקרתי חברה במקום עבודתה. כאשר נכנסתי, אחד הקולגות המעצבנים שלה והיא הסבירו משהו לפקידה. את הקולגה הכרתי מיד. סלובקי עם מבטא נוקשה. חגורת מכנסיים שנסגרת בגובה בית השחי ועוד רגע מתפוצץ מחשיבות עצמית. נו, ההוא שבכל בוקר סיפר לה איך שם, בסלובקיה, כאשר היה מגיע לעבודה, המתינו לו תריסר עפרונות מחודדים וסקיצות לבנות על השולחן. כזה חשוב הוא היה בסלובקיה בה לא שמעו מעולם על העיפרון המכאני... חברתי מעולם לא העירה לו דבר על התנהגותו. אחרי הכל, בסלובקיה הוא היה חשוב והיא כאן, בארץ הייתה מעין טיפוס רגוע שכזה, מהאקדמיה כמדומני. אך הפקידה, מסתבר, הייתה מרוקאית. וכאשר אבדה את הסבלנות, עשתה מעין תנועה מצחיקה שכזאת עם היד שרק מרוקאים יודעים לעשות ואמרה לו: נו אז מה? גם סבא שלי במרוקו היה איש חשוב. את הסומק שזרק בפניו לא אשכח לעולם. אתה חשוב ומכובד? תוכיח. כי אנחנו, למשל (סלח לנו לבני תמותה שכמותנו), לא מכירים אותך מהאקדמיה. אנחנו מכירים אותך מהכלוב. |
|
אדון בועל בתשוקה |
לפני 14 שנים •
22 באפר׳ 2010
מעולם לא "הצטדקתי" !!!
לפני 14 שנים •
22 באפר׳ 2010
אדון בועל בתשוקה • 22 באפר׳ 2010
רק אוויל שלא קרא את הפוסט המקורי מוצא בציטוט שלו - "הצטדקות" !!
|
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
22 באפר׳ 2010
Re: מעולם לא "הצטדקתי" !!!
לפני 14 שנים •
22 באפר׳ 2010
Brave Dwarf • 22 באפר׳ 2010
אדון בועל בתשוקה כתב/ה: רק אוויל שלא קרא את הפוסט המקורי מוצא בציטוט שלו - "הצטדקות" !!
O! בינינו הילדות הג'ינג'יות עם קוקיות אני מה זה שמח שמשכתי את תשומת לבך. אז להוכיח שאתה מכובד, אתה לא רוצה. אבל הבלוג שלך (כפי שרמזתי) ותכנו נורא חשובים לך. לכן אתה מפנה אותנו הלוך וחזור אליו וחלילה לאתר. זה נחמד. אתה רואה? לא רק לשמנות ולמכוערות יש נקודת תורפה. לאנשי אקדמיה גם. אגב. אוויל. שדות. מטורלל. כלכלה... אלו המילים שבחיפוש של הכלוב תמיד יובילו אליך. מה דעתך להיות קצת יותר מתוחכם? טיפש (ת'/ש"ע) שוטה, אוויל, כסיל, דביל, חסר שכל, אטום, חלמאי, טמבל, מטומטם, שטחי, אידיוט, סתום, אימבציל, גולם, ראש כרוב, אהבל, ראש בלטה תגוון לפעמים אח שלו. אל תשביז. |
|
אדון בועל בתשוקה |
לפני 14 שנים •
22 באפר׳ 2010
ועדיין לא קרא דבר
לפני 14 שנים •
22 באפר׳ 2010
אדון בועל בתשוקה • 22 באפר׳ 2010
הבלוג שלי "כל כך חשוב לי " שלו היית קורא בו, לא היית מייחס לי עמדות שמעולם לא הבעתי אותן. למשל גם בענין "חשיבותו " של הבלוג שלי - בנקל תוכל למצוא שם פוסט על הרצון הלתי נלאה שיש לי "לשרוף את האוניות" ולא לחזור לכאן ...
אבל מה זה משנה לאנשים מסוגך, ממילא אינך קורא דבר - קל הרבה יותר להסתפח לעדר ולנעור כמוהו באותו טון בדיוק. |
|
Brave girl |
לפני 14 שנים •
23 באפר׳ 2010
Re: למה רווח כאן כל כך הקשר של "בלי שבתות וחגים" ?
לפני 14 שנים •
23 באפר׳ 2010
Brave girl • 23 באפר׳ 2010
אדון בועל בתשוקה כתב/ה: הגיע הזמן שנקדיש מעט מחשבה למה בסצינה הבדסמ"ית כאן רווח כל כך הקשר "הקלאסי" של "בלי שבתות וחגים" - דהיינו הגבר הנשוי ( דום או מה שמתחזה לכזה ברוב המקרים ..) והסאבית הפנויה ?
האם זהו תוצר לוואי בלתי נמנע של הנוכחות המאסיבית כאן ( תרתי משמע ) של נשים כעורות-שמנות- ( מונח אובייקטיבי לחלוטין נטול משמעות נורמטיבית לחלוטין ) שאין להן מוצא אחר בשוק הבשרים של כלכלת הרומנטיקה ??? [B]אני חושבת שכול אחד יעשה מה שטוב לו ונראה לו לדעתי האישית אין זה עניינו של אף אחד מה כול אחד עושה או לא עושה ובאיזה מערכת זוגית הוא נימצא כול עוד שני הצדדים נהנים.. שיהיה לבריאות |
|
אדון בועל בתשוקה |
לפני 14 שנים •
23 באפר׳ 2010
Re: למה רווח כאן כל כך הקשר של "בלי שבתות וחגים" ?
לפני 14 שנים •
23 באפר׳ 2010
אדון בועל בתשוקה • 23 באפר׳ 2010
מריונטה של אדוני כתב/ה: אדון בועל בתשוקה כתב/ה: הגיע הזמן שנקדיש מעט מחשבה למה בסצינה הבדסמ"ית כאן רווח כל כך הקשר "הקלאסי" של "בלי שבתות וחגים" - דהיינו הגבר הנשוי ( דום או מה שמתחזה לכזה ברוב המקרים ..) והסאבית הפנויה ?
האם זהו תוצר לוואי בלתי נמנע של הנוכחות המאסיבית כאן ( תרתי משמע ) של נשים כעורות-שמנות- ( מונח אובייקטיבי לחלוטין נטול משמעות נורמטיבית לחלוטין ) שאין להן מוצא אחר בשוק הבשרים של כלכלת הרומנטיקה ??? [B]אני חושבת שכול אחד יעשה מה שטוב לו ונראה לו לדעתי האישית אין זה עניינו של אף אחד מה כול אחד עושה או לא עושה ובאיזה מערכת זוגית הוא נימצא כול עוד שני הצדדים נהנים.. שיהיה לבריאות ובכל זאת, לא על זה הדיון. אין לי שום בעיה עם יחסי פילגשות. מה שאני מנסה לבדוק זה למה התופעה הזאת רווחת כאן כל כך ? |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
24 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
24 באפר׳ 2010
Brave Dwarf • 24 באפר׳ 2010
מה זה למה?
כי יש ימבה אנשים המגלים את נטיותיהם רק באמצע החיים. אין באקדמיה מלמדים מציאות, עוזרד? אז Let me take you by the hand And lead you through the streets of London I’ll show you something to make you change your mind. (-: |
|