בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

בשולי הדיון על "חופש הביטוי וכבוד האדם"...

אדון בועל בתשוקה
לפני 14 שנים • 24 באפר׳ 2010

בשולי הדיון על "חופש הביטוי וכבוד האדם"...

אדון בועל בתשוקה • 24 באפר׳ 2010
אחת, "תמונה כפרית" פתחה כאן דיון שהתחפש ל"דיון עקרוני" בפועל הוא היה נסיון לסתימת פה. הפה שלי . - אין לי בעיה עם זה. זו לא פעם ראשונה ובוודאי לא תהיה פעם אחרונה. אני מורגל בזה. ולא בזה הענין.

אבל במהלך הדיון קרה משהו אחר, עקרוני וחשוב פי כמה :
אתם מתארים לעצמכם שאני מקבל הודעות פרטיות לרוב נוכח כל ההתנהלות הזאת - גם זה לא ענין חשוב במיוחד ולא בזה הענין, אלא במשהו אחר בתכלית - אופין ותוכנן של ההודעות הפרטיות הללו שאולי מלמד משהו על ההתנהלות הכללית כאן ותרבות הדיון כמו גם על איזה דיכוי מחשבה הרווח כאן.

ולמה אני מתכוון .: לא. לא . אין בהודעות הפרטיות שקיבלתי במהלך הדיון הזה נאצות או קללות, הללו מופיעU, לרוב בספירה הפומבית בבלוג שלי או כאן בפורום - גם עם זה אין לי בעיה, וגם זה כשלעצמו לא מצדיק דיון בפורום שהרי כלל ידוע הוא שמי שאין לו מה לומר, פונה לשימוש בידיים. באלימות, ובהעדר יכולת להפעיל אלימות של ממש במרחב הוירטואלי - באים במקום זה הקללות והנאצות. שיהיה. אני לא מוחק קללות ונאצות בתגובות בבלוג שלי - אני מאמין שהן מלמדות יותר מכל על כותביהם - וגם זה לא ממש מצדיק דיון בפורום.

אבל מה שכן מצדיק דיון בפורום הויא התופעה של דו-פרצופיות בתגובות. מחד גיסא התלהמות, שינאה , כמו גם חוסר הסכמה ( וזה בחלט בסדר מבחינתי - אני לא מצפה להסכמה גורפת לדיעותי ) במרחב הפומבי בפורום - ומאידך ביטויי הסכמה, עד הסכמה גורפת כמו גם ביטויי אהדה ל"אומץ הלב שלי לומר את מה שכולם חושבים " של אותם מנאצים, מחרפים פומביים - בספירה הפרטית של ההודעות הפרטיות הסמויות מעיני כל.

מפאת הדיסקרטיות המתחייבת אני כמובן לא אביא כאן דוגמאות לאלו שנהגו כך אבל עולה כמובן השאלה העקרונית - האם עד כדי כך יש כאן רודנות של מחשבה ודיכוי ואימת חרם ונידוי הגורמים לאנשים לנהוג בדו-פרצופיות כזאת ? ומה זה אומר בעצם על אנשים העוסקים בבדס"מ ותובעים את סובלנותם של זולתם לנטייתם המינית אבל אין להם אותה סובלנות בביתם פנימה ...
Brave Dwarf
Brave Dwarf • 24 באפר׳ 2010
תגיד לי.
בתור אחד שמעולם לא שלח לך שום הודעה פרטית. לא ביקשתי אותך בפומבי לפתוח שרשור מכובד ולהסביר את דבריך?

אבל אתה כמו תולעת בגוש של חרא גם כשיוצאים אתך בסדר, ממשיך בדרך שלך.

תולעת מסבירה לבנה התולע:

"ראה את העולם בחוץ. כמה יפה. ראה את העצים, את הציפורים, את השמש. נכון יפה?"
"כן, אמא, פשוט מדהים." משיב התולע. "אז למה אנחנו ממשיכים לגור בגוש חרא של פרות?"
"מה זאת אומרת למה? כי זאת המולדת שלנו!"

בתאבון עוזרד.
.
Brave Dwarf
Brave Dwarf • 24 באפר׳ 2010
אם עוד מישהו יטען שלגמד אין סבלנות והוא סתם ארס. אני נשבע שאגיע לו בלילה ואתרום את האיברים שלו למדע.
עוזרד רק בריאות אחשלו. ואם לרגע היה נדמה לך שלא קלטתי אותך מנסה להסביר לאיזה ילדונת את עצמך, אתה טועה. היא אמנם לא הבינה חיר ואפילו לא התרשמה, אבל את הכפתור שעף לך מהגרון מרוב התרגשות, תפסתי.

אני אשמור אותו לזכרון יחד עם שאר שטויות שאני זוכר לנצח.