שלגי |
לפני 14 שנים •
3 במאי 2010
לפני 14 שנים •
3 במאי 2010
שלגי • 3 במאי 2010
סוגד שישים ותשע כתב/ה: יכול להיות שבביתך זה לא היה כך
יכול להיות שאצלך זה שונה אבל ברוב הבתים זה כמו שאני מתאר מחקר סטטיסטי? ספרות מקצועית? מאיפה הגעת למסקנה שלך? |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
3 במאי 2010
לפני 14 שנים •
3 במאי 2010
Morticia • 3 במאי 2010
אתה באמת חושב שכל העולם חי בדיוק כמוך וגדל בבית בדיוק כמו שלך מה?
זה אי שם בין תמימות לבורות עם תיבול רציני מאוד של חולני ועצוב...! (וזה גם ממש לא נכון. תעשה לעצמך טובה ותפתח את העיניים) |
|
סוגד שישים ותשע |
לפני 14 שנים •
4 במאי 2010
לפני 14 שנים •
4 במאי 2010
סוגד שישים ותשע • 4 במאי 2010
לכל מי ששואל אותי מעיין הגעתי לכל מסקנותי
אז ההיתי תלמיד ישיבה במשך 12 שנה לא הרבה זמן אבל למדתי מילה פה ושם ואלו דברים שנילמדים כמו שגבר הוא המנהיג של הבית אבל אישה קובעת מה יהיה בבית מישהוא יכול לפרש את המישפט או מישפטו המפורסם של שלומו במישלי חוסך שיבטו שונא בנו ואין הכוונה למקל או שוט ועוד כהנה וכהנה לעניות דעתי אישה נולדה שולטת אבל יכול להיות שתאוותיה להיות נשלטת אני לא מתוכך על התאוות אני מנסה להסביר על המעות כל אחת יכולה להסתכל על עצמה ולראות שאפילו בתור שיפחה היא עשתה את המקסימום שהיא יכולה למצוא לה את האדון שהכי ניראה לה |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
4 במאי 2010
לפני 14 שנים •
4 במאי 2010
Morticia • 4 במאי 2010
אוי גוד עם זיוני השכל על הבוקר!
כאילו מה נראה לך שתשיג עם ההכללות המוגזמות והמטופשות האלה מלבד לעצבן אנשים? הן לחלוטין חסרות שחר ועדיף שתמקד את המודעות שלך להיותך אדם מסוגר ומקובע על דעות קדומות שלא באמת רואה את האנשים שסביבו! אז לימדו... היה עדיף אם היו טורחים ללמד אותך קצת עברית במקום... כמה שגיאות כתיב??? |
|
קייסי |
לפני 14 שנים •
4 במאי 2010
לפני 14 שנים •
4 במאי 2010
קייסי • 4 במאי 2010
מורטי, אני לא רואה שום סיבה לפגוע באיש.
חינוך זה ענין עמוק ומושרש. במקומך הייתי מתנצלת. |
|
תחרה שחורה(נשלט) |
לפני 14 שנים •
4 במאי 2010
לפני 14 שנים •
4 במאי 2010
תחרה שחורה(נשלט) • 4 במאי 2010
לשאלה המקורית - קל יותר לקחת אשה ונילית ממוצעת ולהפוך אותה לשולטת (לאו דווקא פיזית)
מאשר להפוך גבר ונילי ממוצע לנשלט. עבור הגבר זו פגיעה באגו, הורדת מדרגה, ורק טבעי שימרוד, יתקומם ויתנגד - קצת כמו סוס פרא שמנסים לרכב עליו. עבור האשה זו עליית מדרגה, סיטואציה מאד מחמיאה עבורה מצד הגבר אשר קרוב לוודאי תמצא חן בעיניה. מה רע בהענקת המון כבוד, פינוק ועינוג ? מי תסרב? מי לא תצטרף בכיף למשחק ? והערה ל RIR, גבר נשלט אינו בהכרח סמרטוט או מתרפס או נטול אישיות. |
|
Vestri |
לפני 14 שנים •
4 במאי 2010
לפני 14 שנים •
4 במאי 2010
Vestri • 4 במאי 2010
מורטי, את לא יודעת שכל מה שמלמדים בישיבה זה תורה מסיני????
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
|
מפנק בכיר(נשלט) |
לפני 14 שנים •
4 במאי 2010
דעתי..
לפני 14 שנים •
4 במאי 2010
מפנק בכיר(נשלט) • 4 במאי 2010
איך שאני רואה את זה,טיפה בעייתי להפוך את הבת זוג שלך לשולטת ושזה יראה טבעי.
להביא לה אזיקים ולהגיד לה תקשרי אותי למיטה? זה נותן תחושה שמשהו פה לא אמיתי,לא באמת מחרמן,כי זה לא בא ממנה.. לעומת זאת אישה שולטת תמיד יכולה להפתיע את בן זוגה ולשלוף אזיקים ולקשור אותו למיטה ולעשות כל מה שהיא אומרת לו.. איזה גבר יתנגד להוראה כזאת? |
|
שלגי |
לפני 14 שנים •
4 במאי 2010
לפני 14 שנים •
4 במאי 2010
שלגי • 4 במאי 2010
סוגד שישים ותשע כתב/ה: לכל מי ששואל אותי מעיין הגעתי לכל מסקנותי
אז ההיתי תלמיד ישיבה במשך 12 שנה לא הרבה זמן אבל למדתי מילה פה ושם ואלו דברים שנילמדים כמו שגבר הוא המנהיג של הבית אבל אישה קובעת מה יהיה בבית מישהוא יכול לפרש את המישפט או מישפטו המפורסם של שלומו במישלי חוסך שיבטו שונא בנו ואין הכוונה למקל או שוט ועוד כהנה וכהנה לעניות דעתי אישה נולדה שולטת אבל יכול להיות שתאוותיה להיות נשלטת אני לא מתוכך על התאוות אני מנסה להסביר על המעות כל אחת יכולה להסתכל על עצמה ולראות שאפילו בתור שיפחה היא עשתה את המקסימום שהיא יכולה למצוא לה את האדון שהכי ניראה לה עדיין לא הבנתי כיצד שנותיך כתלמיד ישיבה מכשירות אותך לחוו"ד מקצועית על חינוך בבית ממוצע (נניח שיש דבר כזה), במדינת ישראל. גם ביחס לשאר הדברים שאתה אומר נראה לי שאתה טיפה מבלבל בין כל מיני עניינים, אבל מה מבינה אישה פותה (ובלונדינית) שכמותי.. |
|
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} |
לפני 14 שנים •
4 במאי 2010
לפני 14 שנים •
4 במאי 2010
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} • 4 במאי 2010
סוגד שישים ותשע כתב/ה: יכול להיות שבביתך זה לא היה כך, יכול להיות שאצלך זה שונה. אבל ברוב הבתים זה כמו שאני מתאר. אני מניחה שעשית מחקר שמקיף לפחות, נניח, 2,000 משפחות?
סוגד שישים ותשע כתב/ה: ...הייתי שואל אותך כמה מבחנים את עשית בצעירותך לגבר עד שהסכמת לצאת איתו, ואם נכשל במבחן אחד עד לאיזו נקודה טיפסת עליו. שכחת לשאול אותי האם אני עדיין מכה את אישתי.
סוגד שישים ותשע כתב/ה: ...הייתי תלמיד ישיבה במשך 12 שנה. לא הרבה זמן, אבל למדתי מילה פה ושם. ואלו דברים שנלמדים. אה, ברור... כנראה שזה אומר שאתה יודע הכל על הכל, באמת סליחה שהעזתי לפקפק.
סוגד שישים ותשע כתב/ה: כל אחת יכולה להסתכל על עצמה ולראות, שאפילו בתור שפחה היא עשתה את המקסימום שהיא יכולה למצוא לה את האדון שהכי נראה לה. אגלה לך סוד, בינינו ככה? גם כל עבד עושה את המקסימום שהוא יכול כדי למצוא מלכה שהכי נראית לו. אבל אל תגלה.
תחרה שחורה כתב/ה: ...עבור האשה זו עליית מדרגה, סיטואציה מאד מחמיאה עבורה מצד הגבר אשר קרוב לוודאי תמצא חן בעיניה. מה רע בהענקת המון כבוד, פינוק ועינוג ? מי תסרב? מי לא תצטרף בכיף למשחק? תתפלאי. יש כאלה שמרגישות לא ראויות. או כאלה שמרגישות לא נעים או לא בנוח עם זה שהצד השני כל הזמן נותן ונותן. אני יכולה להעיד על עצמי, כמי שמתיימרת להיות מלכה, שזוגיות בה רק צד אחד נותן היא משהו לא תקין מבחינתי. בזוגיות אני רוצה קודם כל בן זוג, רק אחר כך עבד. אני אוהבת לפנק את הבחור שלי. איני רוצה להיות בקשר בו רק הבחור מפנק אותי.
תחרה שחורה כתב/ה: והערה ל RIR, גבר נשלט אינו בהכרח סמרטוט או מתרפס או נטול אישיות. דבריי נכתבו בתגובה למורטי, כפרה עליה:
Morticia כתב/ה: גם בת זוג ונילית יכולה לתפקד כשולטת לכל דבר, כשכל מה שאתה צריך לשנות זה את התפישה שלך ולעשות החלטה שמהיום אתה כל כולך שלה ועושה עבורה מה שהיא רוצה, איך שהיא רוצה. אני פירשתי את דבריה, אולי בטעות, כאילו הגבר הופך להיות חסר דיעה עצמאית. לא נראה לי שהרבה נשים היו רוצות גבר שכזה.
Vestri כתב/ה: מורטי, את לא יודעת שכל מה שמלמדים בישיבה זה תורה מסיני????
מפנק בכיר כתב/ה: ...לעומת זאת אישה שולטת תמיד יכולה להפתיע את בן זוגה ולשלוף אזיקים ולקשור אותו למיטה ולעשות כל מה שהיא אומרת לו..
יש מספיק כאלה, תאמין לי.
איזה גבר יתנגד להוראה כזאת? הוא אשר אמרתי: לנשלט, נראה כאילו יותר קשה להפוך ונילית לשולטת. לשולטת, נראה כיאלו יותר קשה להפוך ונילי לנשלט. בפועל, לדעתי (המבוססת, כמובן, על סטטיסטיקה אמינה ומקצועית ביותר!) אין הרבה הבדל. שלגי כתב/ה: גם ביחס לשאר הדברים שאתה אומר נראה לי שאתה טיפה מבלבל בין כל מיני עניינים, אבל מה מבינה אישה פותה (ובלונדינית) שכמותי.. גם אישה וגם בלונדינית? (*מצקצקת*) ועוד מתווכחת עם מי שלמד בישיבה?
(אני לא בלונדינית באמת - אני שחורדינית. לי מותר. ) |
|