DEVIL EYEZ(שולט){Atheana} |
לפני 14 שנים •
9 במאי 2010
מאורת סאדו מאזו
לפני 14 שנים •
9 במאי 2010
DEVIL EYEZ(שולט){Atheana} • 9 במאי 2010
חבל שעיתונים בוחרים להכפיש מגזרים שלמים באוכלוסיה , לקשור הקשרים לא קשורים
ולעשות דמוניזציה סתם.. http://news.walla.co.il/?w=//1672232 |
|
GlenRoth |
לפני 14 שנים •
9 במאי 2010
לפני 14 שנים •
9 במאי 2010
GlenRoth • 9 במאי 2010
חבל שטוחנים את זה שוב ושוב...
בלי להכנס למקרה עצמו, מי ששלם עם עצמו ועם דרך חייו לא צריך להתרגש מכל שטות. אבל זה בסדר להיות כן עם עצמך מדי פעם ובאמת לעשות חושבין, האם אני ומעשיי מוסריים? |
|
לפני 14 שנים •
9 במאי 2010
....
לפני 14 שנים •
9 במאי 2010
DEVIL EYEZ(שולט){Atheana} • 9 במאי 2010
מי שעוסק/ת בזנות , נותנת טובות הנאה מיניות תמורת כסף - זכותו/ה
מי שמשחקת אותה "מלכה" בתשלום - תמורת כסף - זכותה אם הבן אדם פלש לדירה ( השתלט על דירה נטושה ועשה בה כבשלו) הביא בנות, הוציא פרסום, הכניס לקוחות, כפה על העובדות לתת שירותי מין בניגוד לרצונן זה לא לעניין מבחינתי זה לא לעניין מבחינת להיות בן אדם . לכבד את בעל הבית את העובדות ואת הלקוחות ( לפי איך שהדירה נראית ) אבל מה שמעצבן אותי זה שהכתב שברור שלא מסתובב בקהילת הבדסמ בארץ ישראל לקח את העניין של הבדסמ ושם אותו לכותרת. למה לא יכלו לכתוב " בית זונות תל אביבי נוסף נסגר " ? לא.. כי רוצים כותרות רוצים דם רוצים צפיות רוצים שהטוקבקיסטים יקרעו את המקלדת מצד לצד גועל נפש העיתונאי הזה. |
|
אדון בועל בתשוקה |
לפני 14 שנים •
11 במאי 2010
Re: ....
לפני 14 שנים •
11 במאי 2010
אדון בועל בתשוקה • 11 במאי 2010
DEVIL EYEZ כתב/ה: מי שעוסק/ת בזנות , נותנת טובות הנאה מיניות תמורת כסף - זכותו/ה
מי שמשחקת אותה "מלכה" בתשלום - תמורת כסף - זכותה אם הבן אדם פלש לדירה ( השתלט על דירה נטושה ועשה בה כבשלו) הביא בנות, הוציא פרסום, הכניס לקוחות, כפה על העובדות לתת שירותי מין בניגוד לרצונן זה לא לעניין מבחינתי זה לא לעניין מבחינת להיות בן אדם . לכבד את בעל הבית את העובדות ואת הלקוחות ( לפי איך שהדירה נראית ) אבל מה שמעצבן אותי זה שהכתב שברור שלא מסתובב בקהילת הבדסמ בארץ ישראל לקח את העניין של הבדסמ ושם אותו לכותרת. למה לא יכלו לכתוב " בית זונות תל אביבי נוסף נסגר " ? לא.. כי רוצים כותרות רוצים דם רוצים צפיות רוצים שהטוקבקיסטים יקרעו את המקלדת מצד לצד גועל נפש העיתונאי הזה. הנה שיא חדש לרלטיביזם האווילי של " על טעם וריח אין להתווכח". זנות "מרצון חופשי" , - כך הגברבר הקלאסי שמבקר במאורות המטונפות הללו מנקה את מצפונו ( אם יש לו בכלל דבר כזה הקרוי - מצפון ). "רצון חופשי" יש למי שעוסקת בזנות בערך כמו לסוס ביחסיו עם רוכבו. |
|
לפני 14 שנים •
11 במאי 2010
לפני 14 שנים •
11 במאי 2010
DEVIL EYEZ(שולט){Atheana} • 11 במאי 2010
אדון בועל בתשוקה כתב/ה: DEVIL EYEZ כתב/ה: מי שעוסק/ת בזנות , נותנת טובות הנאה מיניות תמורת כסף - זכותו/ה
מי שמשחקת אותה "מלכה" בתשלום - תמורת כסף - זכותה אם הבן אדם פלש לדירה ( השתלט על דירה נטושה ועשה בה כבשלו) הביא בנות, הוציא פרסום, הכניס לקוחות, כפה על העובדות לתת שירותי מין בניגוד לרצונן זה לא לעניין מבחינתי זה לא לעניין מבחינת להיות בן אדם . לכבד את בעל הבית את העובדות ואת הלקוחות ( לפי איך שהדירה נראית ) אבל מה שמעצבן אותי זה שהכתב שברור שלא מסתובב בקהילת הבדסמ בארץ ישראל לקח את העניין של הבדסמ ושם אותו לכותרת. למה לא יכלו לכתוב " בית זונות תל אביבי נוסף נסגר " ? לא.. כי רוצים כותרות רוצים דם רוצים צפיות רוצים שהטוקבקיסטים יקרעו את המקלדת מצד לצד גועל נפש העיתונאי הזה. הנה שיא חדש לרלטיביזם האווילי של " על טעם וריח אין להתווכח". זנות "מרצון חופשי" , - כך הגברבר הקלאסי שמבקר במאורות המטונפות הללו מנקה את מצפונו ( אם יש לו בכלל דבר כזה הקרוי - מצפון ). "רצון חופשי" יש למי שעוסקת בזנות בערך כמו לסוס ביחסיו עם רוכבו. אמר זה שמסתתר כמו שפן גידם מאחורי פרופיל נבוב ורדוד ומדבר על נשים כאילו הן אשפה בבלוגו ... אולי לי אין מצפון.. אבל לך אין אישיות. |
|
לפני 14 שנים •
11 במאי 2010
לפני 14 שנים •
11 במאי 2010
DEVIL EYEZ(שולט){Atheana} • 11 במאי 2010
אדון בועל בתשוקה כתב/ה: DEVIL EYEZ כתב/ה: מי שעוסק/ת בזנות , נותנת טובות הנאה מיניות תמורת כסף - זכותו/ה
מי שמשחקת אותה "מלכה" בתשלום - תמורת כסף - זכותה אם הבן אדם פלש לדירה ( השתלט על דירה נטושה ועשה בה כבשלו) הביא בנות, הוציא פרסום, הכניס לקוחות, כפה על העובדות לתת שירותי מין בניגוד לרצונן זה לא לעניין מבחינתי זה לא לעניין מבחינת להיות בן אדם . לכבד את בעל הבית את העובדות ואת הלקוחות ( לפי איך שהדירה נראית ) אבל מה שמעצבן אותי זה שהכתב שברור שלא מסתובב בקהילת הבדסמ בארץ ישראל לקח את העניין של הבדסמ ושם אותו לכותרת. למה לא יכלו לכתוב " בית זונות תל אביבי נוסף נסגר " ? לא.. כי רוצים כותרות רוצים דם רוצים צפיות רוצים שהטוקבקיסטים יקרעו את המקלדת מצד לצד גועל נפש העיתונאי הזה. הנה שיא חדש לרלטיביזם האווילי של " על טעם וריח אין להתווכח". זנות "מרצון חופשי" , - כך הגברבר הקלאסי שמבקר במאורות המטונפות הללו מנקה את מצפונו ( אם יש לו בכלל דבר כזה הקרוי - מצפון ). "רצון חופשי" יש למי שעוסקת בזנות בערך כמו לסוס ביחסיו עם רוכבו. אמר זה שמסתתר כמו שפן גידם מאחורי פרופיל נבוב ורדוד ומדבר על נשים כאילו הן אשפה בבלוגו ... אולי לי אין מצפון.. אבל לך אין אישיות. |
|
רפאל |
לפני 14 שנים •
12 במאי 2010
לפני 14 שנים •
12 במאי 2010
רפאל • 12 במאי 2010
DEVIL EYEZ כתב/ה: אבל מה שמעצבן אותי זה שהכתב שברור שלא מסתובב בקהילת הבדסמ בארץ ישראל
לקח את העניין של הבדסמ ושם אותו לכותרת. למה לא יכלו לכתוב " בית זונות תל אביבי נוסף נסגר " ? לשיטתך, זו לא תהיה הכפשה ודמוניזציה של הציבור התל-אביבי? |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
12 במאי 2010
לפני 14 שנים •
12 במאי 2010
Brave Dwarf • 12 במאי 2010
רפאל כתב/ה: DEVIL EYEZ כתב/ה: אבל מה שמעצבן אותי זה שהכתב שברור שלא מסתובב בקהילת הבדסמ בארץ ישראל
לקח את העניין של הבדסמ ושם אותו לכותרת. למה לא יכלו לכתוב " בית זונות תל אביבי נוסף נסגר " ? לשיטתך, זו לא תהיה הכפשה ודמוניזציה של הציבור התל-אביבי? לא. כי הציבור התל-אביבי אינו נמצא במיעוט הנחבא. אבל כל זה בלבולי ביצים וגם הבחור קרוב לוודאי אינו מבין את הדקויות. אבל אתה, רפאל, כן. ברוסיברית קוראים למה שאתה עושה - אל תפיזדי. |
|
רפאל |
לפני 14 שנים •
12 במאי 2010
לפני 14 שנים •
12 במאי 2010
רפאל • 12 במאי 2010
הכתבה הזו אמנם צהובה. אבל אני לא מבין מה הקשר להכפשה ולדומוניזציה.
|
|
newoldone |
לפני 14 שנים •
12 במאי 2010
לפני 14 שנים •
12 במאי 2010
newoldone • 12 במאי 2010
רפאל כתב/ה: הכתבה הזו אמנם צהובה. אבל אני לא מבין מה הקשר להכפשה ולדומוניזציה.
ל-דומוניזציה היא דווקא קשורה (מתנצלת, לא הצלחתי להתאפק) |
|