Donatien(שולט) |
לפני 14 שנים •
7 במאי 2010
לפני 14 שנים •
7 במאי 2010
Donatien(שולט) • 7 במאי 2010
אולי הוא קצת נאד ואולי המניפסט נשמע כמו מסרט של מונטי פייטון, אבל הוא לא לגמרי טועה.
|
|
קליבר(שולט) |
לפני 14 שנים •
7 במאי 2010
Re: קול קורא ( מניפסט ) ליצירתה של קהילה בדסמ"ית אלטרנט
לפני 14 שנים •
7 במאי 2010
קליבר(שולט) • 7 במאי 2010
Bloody כתב/ה: אדון בועל בתשוקה כתב/ה: מזה תקופה ארוכה אנו חיים בתחושת מחנק. מחנק אינטלקטואלי שמיתרגם גם למחנק אירוטי. בקיצור, לא עומד לך? אתם מכירים בלאדי ? לא, סתם רציתי לדעת . |
|
קליבר(שולט) |
לפני 14 שנים •
7 במאי 2010
Re: לא הבנתם את הבדיחה...
לפני 14 שנים •
7 במאי 2010
קליבר(שולט) • 7 במאי 2010
liquid blue כתב/ה: אתם לא שמים לב שהפרופסור המכובד סך הכל חומד לו לצון?
הפרופסור (מרקסיסט מוצהר) רק רוצה להזכיר לנו בדרך מתוחכמת ומלאת הומור את השורה הידועה של מרקס (גראוצ'ו, חמודי, לא קארל): I DON'T WANT TO BELONG TO ANY CLUB THAT WILL ACCEPT PEOPLE LIKE ME AS A MEMBER גדול, אהבתי הפרוספור מצליח בינתיים למשוך הרבה תגובות ברשרושי הטרול שלו . וכלל הנראה יש לו הרבה זמן כדי לשבת ולכתוב את הפוסטים שלו ... הלוואי עלי . |
|
רפאל |
לפני 14 שנים •
8 במאי 2010
לפני 14 שנים •
8 במאי 2010
רפאל • 8 במאי 2010
אדון בועל בתשוקה כתב/ה: אנו מאמינים גם שהבדס"מ שלנו הוא קודם כל בבחינת בעיטת התרסה בפרצופה של הבורגנות השבעה מעצמה.
למה אתה מתכוון במשפט הזה? בעיני בדס"מ הוא עיסוק כל כך בורגני. וגם האסתטיקה שלו היא בורגנית. אם יש משהו שמאפיין מאוד את הבורגנות של היום זה היותה צינית. זאת אומרת שהיא עמוסה בחתרנות של לכאורה, מהסוג של בדס"מ. |
|
רפאל |
לפני 14 שנים •
8 במאי 2010
Re: לא הבנתם את הבדיחה...
לפני 14 שנים •
8 במאי 2010
רפאל • 8 במאי 2010
קליבר כתב/ה: הפרוספור מצליח בינתיים למשוך הרבה תגובות ברשרושי הטרול שלו.
קליבר, מה טרולי בשרשור הזה? |
|
Donatien(שולט) |
לפני 14 שנים •
9 במאי 2010
לפני 14 שנים •
9 במאי 2010
Donatien(שולט) • 9 במאי 2010
רפאל כתב/ה: אדון בועל בתשוקה כתב/ה: אנו מאמינים גם שהבדס"מ שלנו הוא קודם כל בבחינת בעיטת התרסה בפרצופה של הבורגנות השבעה מעצמה.
למה אתה מתכוון במשפט הזה? בעיני בדס"מ הוא עיסוק כל כך בורגני. וגם האסתטיקה שלו היא בורגנית. אם יש משהו שמאפיין מאוד את הבורגנות של היום זה היותה צינית. זאת אומרת שהיא עמוסה בחתרנות של לכאורה, מהסוג של בדס"מ. כן ולא. מועדונים, בגדי עור, הסכמה וגו' זה די בורגני. הידיעה שאם אגיד לה להתאבד, היא תתאבד, פחות בורגנית. הראיה של פוליגמיה ודו מיניות כנורמטיביות והציות למקור כח שאינו המדינה, הדת, או התאגיד, גם הם לא בורגניים. |
|
אדון בועל בתשוקה |
לפני 14 שנים •
11 במאי 2010
לפני 14 שנים •
11 במאי 2010
אדון בועל בתשוקה • 11 במאי 2010
לאט לאט ששוקע הדומן של האווילות בכל זאת נשמעים מעט קולות של תבונה.
ודרך אגב, הפניה בלשון הרבים, באה בעקבות פניות ההזדהות שקיבלתי בהודעות הפרטיות כמו גם בשיחות טלפוניות לפוסטים שלי , ואשר קדמו ןהביאו לפירסום המניפסט הזה. |
|
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} |
לפני 14 שנים •
11 במאי 2010
בלה בלה בלה...
לפני 14 שנים •
11 במאי 2010
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} • 11 במאי 2010
1. מי אלה "אנו"? המופיעים במניפסט המקורי?
2. כתבתי "מניפסט". לא הייתי מאמינה על עצמי. 3. תמיד התפעלתי מאנשים שיכולים להשתמש בכל כך הרבה מילים מבלי לומר דבר. ועוד בכאלה מילים גבוהות! 4. אני לא בורגנית, אבל אני שבעה. או לפחות שמנה. האם אוכל להצטרף למועדון הפלצנות החדש? 5. יש לי רעיון חוצה גבולות לגבי בדס"מ, כזה שמעיד כאלף עדים על חלקו בשיח הפוליטי ועל הצורך העז לצאת לדרך חדשה ולכונן אג'נדה ואמונה הסובבות סביב השיח הפוליטי הבדס"מי: אני אוהבת להכניע בחורים ולשלוט בהם. מפלגת רירוש לשלטון! Bloody כתב/ה: אדון בועל בתשוקה כתב/ה: מזה תקופה ארוכה אנו חיים בתחושת מחנק. מחנק אינטלקטואלי שמיתרגם גם למחנק אירוטי. בקיצור, לא עומד לך? אדון בועל בתשוקה כתב/ה: ודרך אגב, הפניה בלשון הרבים, באה בעקבות פניות ההזדהות שקיבלתי בהודעות הפרטיות כמו גם בשיחות טלפוניות לפוסטים שלי, ואשר קדמו ןהביאו לפירסום המניפסט הזה.
רק אני לא הבנתי איך פוסט יכול לקבל שיחת טלפון? |
|
A v(שולט) |
לפני 14 שנים •
11 במאי 2010
Re: בלה בלה בלה...
לפני 14 שנים •
11 במאי 2010
A v(שולט) • 11 במאי 2010
RIR כתב/ה: 1. מי אלה "אנו"? המופיעים במניפסט המקורי?
2. כתבתי "מניפסט". לא הייתי מאמינה על עצמי. 3. תמיד התפעלתי מאנשים שיכולים להשתמש בכל כך הרבה מילים מבלי לומר דבר. ועוד בכאלה מילים גבוהות! 4. אני לא בורגנית, אבל אני שבעה. או לפחות שמנה. האם אוכל להצטרף למועדון הפלצנות החדש? 5. יש לי רעיון חוצה גבולות לגבי בדס"מ, כזה שמעיד כאלף עדים על חלקו בשיח הפוליטי ועל הצורך העז לצאת לדרך חדשה ולכונן אג'נדה ואמונה הסובבות סביב השיח הפוליטי הבדס"מי: אני אוהבת להכניע בחורים ולשלוט בהם. מפלגת רירוש לשלטון! Bloody כתב/ה: אדון בועל בתשוקה כתב/ה: מזה תקופה ארוכה אנו חיים בתחושת מחנק. מחנק אינטלקטואלי שמיתרגם גם למחנק אירוטי. בקיצור, לא עומד לך? אדון בועל בתשוקה כתב/ה: ודרך אגב, הפניה בלשון הרבים, באה בעקבות פניות ההזדהות שקיבלתי בהודעות הפרטיות כמו גם בשיחות טלפוניות לפוסטים שלי, ואשר קדמו ןהביאו לפירסום המניפסט הזה.
רק אני לא הבנתי איך פוסט יכול לקבל שיחת טלפון? לא רק את.. יש עוד. |
|
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} |
לפני 14 שנים •
12 במאי 2010
Re: בלה בלה בלה...
לפני 14 שנים •
12 במאי 2010
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} • 12 במאי 2010
אדון וחבר כתב/ה: RIR כתב/ה: אדון בועל בתשוקה כתב/ה: ודרך אגב, הפניה בלשון הרבים, באה בעקבות פניות ההזדהות שקיבלתי בהודעות הפרטיות כמו גם בשיחות טלפוניות לפוסטים שלי, ואשר קדמו ןהביאו לפירסום המניפסט הזה.
רק אני לא הבנתי איך פוסט יכול לקבל שיחת טלפון? לא רק את.. יש עוד. יופי, תודה. כבר חשבתי שמדובר באיזה חידוש טכנולוגי שטרם שמעתי עליו. |
|