דיווה(מתחלפת) |
לפני 14 שנים •
10 במאי 2010
Re: אל תעלבי
לפני 14 שנים •
10 במאי 2010
דיווה(מתחלפת) • 10 במאי 2010
PussyeL כתב/ה: דיווה כתב/ה: Separated Self כתב/ה: אין לי מושג מי עשה לך את זה וזה לא ענייני.
אך במקרה שלך, כל פגיעה (פרט לפגיעה פיזית ממשית) מבורכת (i know, its a lil bit harsh). what comes around goes around. תמנע מפגיעה שלך באחרים, אף אחד לא יטרח לנסות לפגוע בך. יש גבול זה אחד מהם אומנם זה לא קשור ממש לפוסט הנ"ל, אבל...מספיק עם הצדקנות! מה ששנוא עליך, אל תעשה לחבריך..ואם עשית, צפה לקבל זאת בהפוכה. לא ברור לי למה אני מצוטטת? ואיפו הצדקנות פה? אם אני לא מסכימה עם מה שרשמה ספרטד לפי עניות דעתי. גם אם מישהו לפעמים בוטה בצאט (לא שמודעת למעשיו של פותח הפוסט) לא עושים אאוטינג לרשום כל פגיעה מבורכת נראה לך לעניין? סורי, לי לא! *או שלא הבנתי אותך בכלל |
|
זאת(שולטת) |
לפני 14 שנים •
10 במאי 2010
לא היה, אין ולא יהיה צידוק
לפני 14 שנים •
10 במאי 2010
זאת(שולטת) • 10 במאי 2010
לאאוטינג.
ושוב, לא היה, אין ולא יהיה צידוק לאאוטינג. בלי שום קשר למי הדמויות ... |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 14 שנים •
10 במאי 2010
Re: לא היה, אין ולא יהיה צידוק
לפני 14 שנים •
10 במאי 2010
Madame T(שולטת) • 10 במאי 2010
בוטן כתב/ה: לאאוטינג.
ושוב, לא היה, אין ולא יהיה צידוק לאאוטינג. בלי שום קשר למי הדמויות ... צודקת לגמרי! |
|
walking dead |
לפני 14 שנים •
10 במאי 2010
לפני 14 שנים •
10 במאי 2010
walking dead • 10 במאי 2010
מה שבוטן אמרה.
|
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
10 במאי 2010
לפני 14 שנים •
10 במאי 2010
Lakshmi(נשלטת) • 10 במאי 2010
דיווה כתב/ה: PussyeL כתב/ה: דיווה כתב/ה: Separated Self כתב/ה: אין לי מושג מי עשה לך את זה וזה לא ענייני.
אך במקרה שלך, כל פגיעה (פרט לפגיעה פיזית ממשית) מבורכת (i know, its a lil bit harsh). what comes around goes around. תמנע מפגיעה שלך באחרים, אף אחד לא יטרח לנסות לפגוע בך. יש גבול זה אחד מהם אומנם זה לא קשור ממש לפוסט הנ"ל, אבל...מספיק עם הצדקנות! מה ששנוא עליך, אל תעשה לחבריך..ואם עשית, צפה לקבל זאת בהפוכה. לא ברור לי למה אני מצוטטת? ואיפו הצדקנות פה? אם אני לא מסכימה עם מה שרשמה ספרטד לפי עניות דעתי. גם אם מישהו לפעמים בוטה בצאט (לא שמודעת למעשיו של פותח הפוסט) לא עושים אאוטינג לרשום כל פגיעה מבורכת נראה לך לעניין? סורי, לי לא! *או שלא הבנתי אותך בכלל תראי, אני לא יודעת מה הוא עשה לה ומה היא עשתה לו. אבל אני בהחלט מאמינה שאתה יוצר לעצמך את הקארמה שלך או במילים אחרות "עין תחת עין". בכל אופן, אני מקווה שהצדק נעשה. |
|
דיווה(מתחלפת) |
לפני 14 שנים •
10 במאי 2010
לפני 14 שנים •
10 במאי 2010
דיווה(מתחלפת) • 10 במאי 2010
PussyeL כתב/ה: [תראי,
אני לא יודעת מה הוא עשה לה ומה היא עשתה לו. אבל אני בהחלט מאמינה שאתה יוצר לעצמך את הקארמה שלך או במילים אחרות "עין תחת עין". בכל אופן, אני מקווה שהצדק נעשה. ___________________________ אני לא יודעת ולא רוצה לדעת לא מעניין הקלות שבה אנשים יכולים להרוס חיים של אחרים מעצבנת אותי דוג': אם מישהו קורא למישהי מטומטמת. בצאט. היא רשאית לעשות לו אאוטינג בתמורה? צר בעיניי להגיד" עין תחת עין" אאוטינג לא מקובל נקודה! אני מקווה מאוד שאני לא מכירה את מי שעשה/עשתה את זה כי לא רוצה אנשים כאלו בקרבתי היום זה לו מחר לההוא (כי קמו לא טוב בבוקר) סורי אם נשמעת נחרצת אין הצדקה ולמען הסר ספק- לא מכירה את פותח הפוסט לעומק ולא חברה שלו הנושא פשוט מעצבן לי בטירוף! הזילות בחיים שבחוץ נורא. פשוט נורא |
|
Master Bruce |
לפני 14 שנים •
10 במאי 2010
לפני 14 שנים •
10 במאי 2010
Master Bruce • 10 במאי 2010
וכאמור, צריך לזכור שאאוטינג זאת עבירה פלילית, ועם סיבה טובה.
|
|
a מק |
לפני 14 שנים •
10 במאי 2010
Re: ערב טוב
לפני 14 שנים •
10 במאי 2010
a מק • 10 במאי 2010
יעלי המלכה כתב/ה: זה קורה דיי הרבה ....
פשוט לדעת למי מוסרים פרטים אישיים ... אישית ניתקלתי בחצופים לא פעם ... שמעבירים מידע אחד לשני על דברים אישיים ... אתם לא פעם דורשים דיסקרטיות ...שבעצם אתם עושים את ההיפך .......אז אל תתפלאו להפתעות ....ותתאכזבו ... גם לא נכון להתנהג כטיפשים ... במפגש ...תנו לרגש שלכם שיוביל לכנות ויושר ... ותלמדו להכיר לפני שמוסרים מידע שיכול לפגוע באנשים ... שבסך הכל מחפשים להנות מהחיים והסטיות הקינקיות שלו ... ולא בעד אאוטינג ...יש דרכים חכמות ומיקצועיות יותר ... תתבגרו כבר ....אנשים . עשו עלייך אאוטינג שאת שלושנקודותופילית? |
|
a מק |
לפני 14 שנים •
10 במאי 2010
לפני 14 שנים •
10 במאי 2010
a מק • 10 במאי 2010
האוטינג*
|
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
10 במאי 2010
לפני 14 שנים •
10 במאי 2010
Lakshmi(נשלטת) • 10 במאי 2010
דיווה כתב/ה: PussyeL כתב/ה: [תראי,
אני לא יודעת מה הוא עשה לה ומה היא עשתה לו. אבל אני בהחלט מאמינה שאתה יוצר לעצמך את הקארמה שלך או במילים אחרות "עין תחת עין". בכל אופן, אני מקווה שהצדק נעשה. ___________________________ אני לא יודעת ולא רוצה לדעת לא מעניין הקלות שבה אנשים יכולים להרוס חיים של אחרים מעצבנת אותי דוג': אם מישהו קורא למישהי מטומטמת. בצאט. היא רשאית לעשות לו אאוטינג בתמורה? צר בעיניי להגיד" עין תחת עין" אאוטינג לא מקובל נקודה! אני מקווה מאוד שאני לא מכירה את מי שעשה/עשתה את זה כי לא רוצה אנשים כאלו בקרבתי היום זה לו מחר לההוא (כי קמו לא טוב בבוקר) סורי אם נשמעת נחרצת אין הצדקה ולמען הסר ספק- לא מכירה את פותח הפוסט לעומק ולא חברה שלו הנושא פשוט מעצבן לי בטירוף! הזילות בחיים שבחוץ נורא. פשוט נורא זו ממש לא הייתה הכוונה שלי, הכוונה הייתה, שאם אתה פוגע במישהו או גורם לו להרגיש רע, לרוב זה יחזור אליך..איכשהו אבל זה בהחלט צריך להיות שווה ערך, אחרת אין פה צדק. |
|