קובלט |
לפני 14 שנים •
14 במאי 2010
תודה :-))
לפני 14 שנים •
14 במאי 2010
קובלט • 14 במאי 2010
ל-seelinewoman המופלאה שכמו שכתבתי לך במקום אחר, לפגוש חברה כמוך שיודעת להיות שם עם הלב והנשמה זו מתנה נפלאה.
מורגאוס, יקירה, תודה bent, לא הבנתי, עכשיו אני תקועה עד הבהרה חדשה! (וכן, עדיין זוכרת את הטיול שהבטחת לי...) חתולונת, לונגטיים, תודה קליבר, כן כן, עובדת על זה. כולה יומולדת אבל יומולדת לכיוון למעלה לגמרי וממש לילימיי, לאשה שדווקא כן ראיתי רק שהבנתי את זה מאוחר מדי. בפעם הבאה בטוחה שיצטלבו דרכינו ומבטינו ומחכה תודה, נתי, עוד לא יצא לנו אף פעם לשבת ולדבר אבל כשזה יקרה, ומניחה שזה יקרה, נדמה לי שזה יהיה ממש מעניין דיווה??!!! אני?!?!?! נרדמת???!!! את בטח מתבלבלת עם מישהי אחרת! אני הרי אושיית מסיבות, עכבר לילה נמרץ! ואולי... אולי אפילו עוד ניפגש הערב אבל את מכירה איך אני... לא מבטיחה... פיליה, הסגלגלה, אפשר לטאה חדשה ליום ההולדת? הראשונה איבדה את זנבה ועוד כמה איברים חיוניים בדרך נורית, האשה היחידה כאן שבעצם עוד לא ראיתי... תודה |
|
aka BODYGUARD |
לפני 14 שנים •
16 במאי 2010
לפני 14 שנים •
16 במאי 2010
aka BODYGUARD • 16 במאי 2010
מזל טוב לאישה ולחיוך,
שפע ברכות ליום הולדתך יקירתנו, שכל הנאות העולם יתקבצו עבורך ומאיתנו חיבוקים ונשיקות BODY ולולי |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 14 שנים •
16 במאי 2010
לפני 14 שנים •
16 במאי 2010
צ'יטה(שולט) • 16 במאי 2010
קובלט, צובעת בכחול נמרץ ים של מים, אפילו עם קמצוץ בודד ממך.
האמת, שאחד הדברים הכי הכי איתנו, זו העובדה המוזרה הזו, שנפתולות דרכי הגורל. הגורל הביא אותנו להיות חברים שוב מחדש, אחרת, יותר טוב כמובן. יש לך עכשיו הרבה כבוד אצלי. חיבוק ענקי מפוקק עצמות. ונשיקה של דודים על המצח, ואני כן מגיע, למרות שאת האישה הכי גבוהה שאני מכיר. גרררר.... יאמי. }{ |
|
קובלט |
לפני 14 שנים •
18 במאי 2010
הו הו, איזה כבוד
לפני 14 שנים •
18 במאי 2010
קובלט • 18 במאי 2010
באדיגארד ולולי, הזוג שאפשר לזהות אותו מרחוק מהחיוך המאוהב שמסתובב על הפנים והולך ומתעצם עם השנים
וצ'יטה והגננת, מערכת יחסים בת שנים, שידעה עליות וידעה מורדות והולכת ומשתנה ומתעצמת עם השנים. שרק ימשיך ויתחזק וישתפר. תודה לכם |
|
היילני |
לפני 14 שנים •
22 במאי 2010
לפני 14 שנים •
22 במאי 2010
היילני • 22 במאי 2010
פספסתי, אבל את תסלחי לי, קובי.
נפש עדינה ואצילית, כמו איילה את נשאת מעלה זקופה ותמירה. שתמשיכי לעשות רק מה שאת אוהבת, בכוחות אינספור. שתרקדי, תתהוללי ותאהבי מלא. מזל טוב, היילני |
|