סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

למה זה קורה..?

סוגד שישים ותשע
לפני 14 שנים • 21 במאי 2010

למה זה קורה..?

סוגד שישים ותשע • 21 במאי 2010
לי זה קרה כבר פעם
ככל שאני מוריד יותר את הראש
ליד אישה ככה היא מאוסת בי יותר מהר
ככל שאני מוריד לה את הראש היא חושקת בי יותר
למרות שאני יורד לה
אבל לי זה קשה לא לפנק ליסגוד ולהעריץ
האם זה אומר שהחיים מלמדים אותי להיות שולט מילמטה
אולי החיים מלמדים אותי שאני צריך להיות שולט אפילו שאני לא כזה
מעניין מה החיים מלמדים לאן הם מכוונים
למישהו יש רעיון
מאדאם קירי​(שולטת){אהובי המתו}
הכל תלוי באישה ובמה שהיא מחפשת.
יש כאלה שמחפשות אפסים, סמרטוטים. כאלה, ברגע שתעז להגיד מילה שלא במרום - תעפנה אותך לכל הרוחות.
יש כאלה שמחפשות אתגר. זה לא תמיד כיף לקבל עבד "מוכן", לפעמים זה כיף להתאמץ קצת כדי להשיג את מה שאת רוצה. הרבה יותר כיף, עבורי לפחות, לקבל מישהו שקצת מתחצף ולהרגיש איך אני מכניעה אותו, מאשר לקבל מישהו שכבר מוכנע.

בזמן שכתבתי את הפיסקה הזו נפלה עליי ההבנה. אז הנה היא, כשירות לציבור: נניח שאני מקבלת עבד כנוע. כנוע לחלוטין, אני מתכוונת, כזה שעושה כל דבר שאני אומרת לו, כזה שלא נאבק בכלל, כזה שפותח את הפגישה שלנו כשהוא על ארבע. כזה, שאני לא צריכה להתאמץ בכלל בשביל להכניע אותו. אז מצד אחד זה יכול להיות נחמד, מצד שני עולה בי התהייה: האם הוא מתנהג ככה כי זו אני שם, או שהוא מתנהג ככה כי נמצאת שם נקבה כלשהי? במילים אחרות, אני מסיקה שהוא יתנהג כך עם כל אחת, שמה שקורה כאן לא קשור אליי. ואז, האגו שלי לא כל כך אוהב את זה.
לעומת זאת, אם זה מישהו שקצת מתחצף, מישהו שאני צריכה להכניע אותו (מילולית ו/או פיזית), התחושה טובה הרבה יותר. אני היא זו שהכניעה אותו, לא אף אחת אחרת. הוא לא יציית ככה לכל אחת, כי לא כל כך אחת תצליח להכניע אותו כמו שאני עשיתי. ואזה האגו שלי מבסוט וכולנו מרוצים.

* כל האמור לעיל נכון עבורי, ועבורי בלבד. אם מישהו מסיק מכך שכל המלכות כאלה - נו, זו כבר בעיה שלו.
Morticia
Morticia • 21 במאי 2010
לדעתי זה לא ממש קשור בנשים וזה קשור בעקיפין לשליטה

גם אני כאישה יכולה לומר לך בהכללה מאוד גסה שככל שאני פחות רוצה גבר כך הוא יותר יחזר
אחריי וככל שאני יותר רוצה אותו כך הוא פחות יענה לחיזורים שלי

זה קשור לשליטה בעקיפין כי כשמישהו מחזר אחרינו אנחנו מרגישים שהשליטה לא אצלנו ואז משחקים כל מיני משחקים של קשים להשגה
זה קשור גם להיות המין האנושי מין של טורפים וציידים
אני מניחה שרבים מאתנו זקוקים פה ושם לאתגרים
ואיפה שהוא רבים מאתנו מעדיפים להיות עם זה שאנחנו הרגשנו שאנחנו באמת רוצים
(מה שממש לא סותר את האפשרות שהוא רוצה אותנו באותה המידה בחזרה - מבחינתי זה אידיאל וברכה)

אבל כל זה שייך למקום של חיזורים ושל משחקים למי שלא מחפשים קשרים רציניים
כי שם זה אמור להתבטל
לפחות לדעתי

תכלס אני תמיד אעדיף להיות עם גבר שבאמת רציתי
אני לא אמהר לוותר עליו אם אני באמת רוצה אותו רק כי הוא עשה לי כמה שרירים
זה לעולם לא תהיה הסיבה האמיתית שבגללה אני ארצה אותו
ואם הוא לא יתמסר אליי עם הזמן ולא יתן לי את אותם הדברים ש"סאבים צריכים"
אני אאלץ לוותר על אהבתי אליו, בלב כבד כשיהיה, ולמצוא לי טרף אחר שלא יהיה גדול עליו לאהוב אותי

RIR צודקת בעניין ההכללות - כשאתה אומר משהו על כולן, יש מקום לנסות להבין משהו על עצמך - גם לדעתי.

למה בעצם אתה מנייאק עם נשים מסויימות?
אתה בטוח שזו הסיבה שהן אוהבות אותך ורוצות בקרבתך?
איך אתה יודע שהן לא רואות את פוטנציאל הסאב שבך ושואפות דווקא אליו?
האם אתה באמת מסוגל להיות אותו סאב מתמסר עם אישה שמלכתחילה רצתה אותך ולא שיחקה אתך קשה להשגה?

אלה לדעתי השאלות שאתה באמת צריך לשאול את עצמך

שיהיה בהצלחה

icon_smile.gif
Mary Jane

ברצוני להוסיף על הדברים הנאים שנאמרו לעיל-

Mary Jane • 21 במאי 2010
כניעה היא מלאכה הדורשת כשרון מיוחד; יש למצוא את האיזון העדין בין התשוקה והרצון העזים שבקרבך ובין רצונותיו ותשוקותיו של האחר, אותם יש לספק (לכאורה). דה עקא, בשל המורכבות הגלומה בנסיון לכופף את הרצון האישי לרצונו של אחר, רבים מדרדרים מבלי משים למצב בו כניעתם אינה מרצה ונעימה, אלא נהפוך הוא, הופכת דורשנית ומעיקה, בעוד הם צורחים את צרכיהם: "צוו עליי ללקק עד שאתמוטט!", "דירכו עליי בעקבים הנוטים בזוית של שבעים מעלות לפחות!", "שיפכו אותי לביוב!", "עשו בי מעשים שהשטן יתבייש בהם!", וכיו"ב. רבות דובר על כך, ובכל זאת- התביעות הללו, אשר הינן טבעיות לחלוטין, בפירוש אין עניינן בריצוי האחר, וכך, רבים המציגים עצמם ככנועים הרואים באדם מולם כמאור הגדול, למעשה אינם כאלו כלל וכלל, והינם לא פחות משתלטניים לכל דבר, המחפשים להם עבד שיעשה בהם מעשים, באותות ובמופתים ייתן להם את התורה שהכתיבוה מבעוד מועד ואולי גם יקרע עבורם את הים במסלול הישיר להוציאם מבית עבדים.

מן המעט שתיארת נדמה, כי אתה בעיקר קשוב לצורך שלך לסגוד. אין פלא שאדם ימאס בלקקן רדוף-פנטזיות כשהוא מבחין בכך, שפטפוטיו אודות שליטה הם אובססיה ריקה שבסיסה הבל הבלים, שאותו לקקן החורץ לשונו מספיד בכך את פנימיותו של רעיהו ואת ראייתו את הדברים, ובסופו של יום בסך הכל תר אחר אובייקט מוצלח לעבוד אותו. לעומת זאת, המאבק - או בשפתך, "ככל שאני מוריד לה את הראש היא חושקת בי יותר"- פירושו חלופה נאה וחידוש התשוקה, שכן מעבר לאתגר שבכך, יש כאן אפשרות לדיאלוג של ממש, אשר ניצב מעבר לאובייקטים הנחשקים המככבים בחלומותינו.

במילים אחרות- אתה אשם ; )
Morticia
Morticia • 21 במאי 2010
כפרה עלייך בחזרה RIR
icon_smile.gif

ואני אומר לך עוד דבר
שאולי לא נכון על כל הנשים אבל נכון עליי

אם גבר שאני באמת אוהבת ובאמת רוצה יתמסר אליי ויתן לי מכל הלב ומכל הנשמה
לא ימאס לי ממנו לעולם

אם גבר יעשה לי שרירים בלי סוף וינסה לחנך אותי "איך להיות מלכה"
ימאס לי עם הזמן

ואם אני לא רוצה, אז אני פשוט לא רוצה
זה לא ממש משנה
ואני גם לא ממש אשחק עם זה
(זה כבר להיות סתם בן אדם רע, כזה מהסוג הקטן שבעיניים שלי לא יאה לאישה המכבדת את עצמה, או לגבר המכבד את עצמו לצורך העניין)

וכן, בענייני מתרפסים אוטומטיים ונטולי תוכן אישי, לגמרי מה שמארי ג'יין אמרה
Eta Carinae

Re: למה זה קורה..?

Eta Carinae • 21 במאי 2010
סוגד שישים ותשע כתב/ה:
לי זה קרה כבר פעם
למרות שאני יורד לה
למישהו יש רעיון

אפשר להתפלסף הרבה על השאלה הזאת, אבל בסופו של דבר אנשים לא אוהבים את מה שקל מדי להשגה. הכניעה שלך צריכה להיות קשה להשגה
Morticia

Re: למה זה קורה..?

Morticia • 21 במאי 2010
Eta Carinae כתב/ה:
סוגד שישים ותשע כתב/ה:
לי זה קרה כבר פעם
למרות שאני יורד לה
למישהו יש רעיון

אפשר להתפלסף הרבה על השאלה הזאת, אבל בסופו של דבר אנשים לא אוהבים את מה שקל מדי להשגה. הכניעה שלך צריכה להיות קשה להשגה

כן, זו די התורה על רגל אחת ולגמרי בהפשטה

אבל בסופה צריכה להגיע ההתמסרות

זה המשחקים של ההיכרות

אחרת זו לא כניעה

אלא סתם אשלייה ולא מאוד שווה

(בנאדם שיודע מה טוב לו ובאמת רוצה להיות מאושר לא מסתפק במרדף, הוא רוצה גם לממש ולחיות את ההצלחה, יהיה זה גבר - תהיה זו אישה)

לדעתי ש הרבה מאוד מקום לדבר גם על הערכת הקיים והכרת תודה
כי בסופו של דבר, במקום אשר בו אנו מאשרים את אשר ברשותנו - שם האושר באמת נמצא
underfoot
underfoot • 21 במאי 2010
אני יכול להעיד על עצמי שככל שהייתי כנוע יותר בהתנהלות הפיזית שלי במסיבות הפטיש, זאת אומרת - הולך עם הראש מורכן, שפת גוף מאוד מכונסת וצנועה, מנומס ומקפיד לצחצח את הנעליים ברצינות - כך פחות התייחסו אלי ברצינות ופחות רצו לשחק בי.
ולעומת זאת כשהגעתי למסיבת פטיש והחלטתי לעמוד זקוף, אחזתי דרינק ביד אחת וניהלתי שיחות עירניות עם כולם - נשים וגברים - בלי שום שפת גוף כנועה ובלי צחצוחי נעליים, או אז הפכתי באחת לדמות הרבה יותר משמעותית, נחשקת, היה לי הרבה יותר קל לפלרטט וגם יותר נשים רצו לשחק איתי.

מעבר לביקורת המוצדקת שהשמיעה פה מרי-ג'יין, מוצדקת משום שאנשים לעיתים קרובות מדי משדרים את נואשותם לתשומת לב בצורות שעלולות להיות עלובות ופוגעניות, יש פה גם עניין עקרוני. מי שמגיע כגבר זקוף שמעוניין לשחק עם אישה משחקי עבד-ומלכה, מדבר אל הנשים אל העין ולא משפיל מבט, מרגיש נינוח ואסרטיבי, יזכה לנקודות גבוהות יותר מאשר מי שמגיע כעבד כפוף המעוניין להתחנף למלכה.
Eta Carinae
Eta Carinae • 21 במאי 2010
underfoot כתב/ה:
אני יכול להעיד על עצמי שככל שהייתי כנוע יותר בהתנהלות הפיזית שלי במסיבות הפטיש, זאת אומרת - הולך עם הראש מורכן, שפת גוף מאוד מכונסת וצנועה, מנומס ומקפיד לצחצח את הנעליים ברצינות - כך פחות התייחסו אלי ברצינות ופחות רצו לשחק בי.
ולעומת זאת כשהגעתי למסיבת פטיש והחלטתי לעמוד זקוף, אחזתי דרינק ביד אחת וניהלתי שיחות עירניות עם כולם - נשים וגברים - בלי שום שפת גוף כנועה ובלי צחצוחי נעליים, או אז הפכתי באחת לדמות הרבה יותר משמעותית, נחשקת, היה לי הרבה יותר קל לפלרטט וגם יותר נשים רצו לשחק איתי.

מעבר לביקורת המוצדקת שהשמיעה פה מרי-ג'יין, מוצדקת משום שאנשים לעיתים קרובות מדי משדרים את נואשותם לתשומת לב בצורות שעלולות להיות עלובות ופוגעניות, יש פה גם עניין עקרוני. מי שמגיע כגבר זקוף שמעוניין לשחק עם אישה משחקי עבד-ומלכה, מדבר אל הנשים אל העין ולא משפיל מבט, מרגיש נינוח ואסרטיבי, יזכה לנקודות גבוהות יותר מאשר מי שמגיע כעבד כפוף המעוניין להתחנף למלכה.

עוד לא פגשתי את האישה שאוהבת גברים פסיביים, לא משנה אם היא שולטת או לא. זה הולך רק להפך, לא חסרים גברים שמחפשים נשים פסיביות (להערכתי אפילו רובם של הגברים)