TV_Eye(שולט) |
לפני 14 שנים •
25 במאי 2010
לפני 14 שנים •
25 במאי 2010
TV_Eye(שולט) • 25 במאי 2010
KittyPerv כתב/ה: TV_Eye כתב/ה: איזה כיף זה לשפוט אנשים נכון?
אולי פספסתי משהו- מי שפט את מי פה? בינתיים הטון בשרשור היה מאוד מכבד וענייני, לפי דעתי. איזו הודעה פה הפריעה לך? No sarcasm intended. כמה תגבות אבל במיוחד שים לב, לאלו של מרי ג'יין ושל הנקנקיה |
|
לקקני 1 |
לפני 14 שנים •
25 במאי 2010
תודה רבה
לפני 14 שנים •
25 במאי 2010
לקקני 1 • 25 במאי 2010
תודה רבה לכל המגיבים הנחמדים.
אפשר לומר שהתגובות מאוד מכובדות ועניניות,אולי יש כאלו פחות,אבל זה בסדר,זה צפוי. חשבתי אולי אפשר להתחיל ללכת בשעות שאין הרבה אנשים ככה שיהיה לי "יותר נעים",או יותר נכון "פחות לא נעים". אולי אני ימצא מישהו שיתלווה אלי,ככה יהיה לי יותר נעים. מישהו חרדי לא נראה לי מעשי למצוא,אני לא רוצה גם לחשוף את עצמי בפני חרדי,אז אולי מישהו חילוני,או דתי פושר שהולך לחוף כזה. את האמת,נראה לי שמה שיש לי הכי לפחד,זה משבבנקים חרדים,יש לי איזה נסיון בקטע הזה,שראיתי שלפחות חלק מהם,זה הכי מרגיז אותם לראות מישהו שנראה חרדי בכאלה מקומות,אני מבין אותם,יש להם בטן מלאה על אנשים מהחברה החרדית שלא התיחסו אליהם יפה,והם אומרים הנה החרדים האלה שנלחמים בנו,הם צבועים,הם גם הולכים לכאלה מקומות,והם שוכחים שאני לא אמור ליצג את מי שהכאיב להם,אני בהחלט לא מאלה שפוגע בסוג כזה של נוער,כך שאין להם מה לבוא אלי בטענות. |
|
לקקני 1 |
לפני 14 שנים •
25 במאי 2010
תודה רבה
לפני 14 שנים •
25 במאי 2010
לקקני 1 • 25 במאי 2010
תודה רבה לכל המגיבים הנחמדים.
אפשר לומר שהתגובות מאוד מכובדות ועניניות,אולי יש כאלו פחות,אבל זה בסדר,זה צפוי. חשבתי אולי אפשר להתחיל ללכת בשעות שאין הרבה אנשים ככה שיהיה לי "יותר נעים",או יותר נכון "פחות לא נעים". אולי אני ימצא מישהו שיתלווה אלי,ככה יהיה לי יותר נעים. מישהו חרדי לא נראה לי מעשי למצוא,אני לא רוצה גם לחשוף את עצמי בפני חרדי,אז אולי מישהו חילוני,או דתי פושר שהולך לחוף כזה. את האמת,נראה לי שמה שיש לי הכי לפחד,זה משבבנקים חרדים,יש לי איזה נסיון בקטע הזה,שראיתי שלפחות חלק מהם,זה הכי מרגיז אותם לראות מישהו שנראה חרדי בכאלה מקומות,אני מבין אותם,יש להם בטן מלאה על אנשים מהחברה החרדית שלא התיחסו אליהם יפה,והם אומרים הנה החרדים האלה שנלחמים בנו,הם צבועים,הם גם הולכים לכאלה מקומות,והם שוכחים שאני לא אמור ליצג את מי שהכאיב להם,אני בהחלט לא מאלה שפוגע בסוג כזה של נוער,כך שאין להם מה לבוא אלי בטענות. |
|
Dago |
לפני 14 שנים •
25 במאי 2010
Re: תודה רבה
לפני 14 שנים •
25 במאי 2010
Dago • 25 במאי 2010
יאלללה כתב/ה: תודה רבה לכל המגיבים הנחמדים.
אפשר לומר שהתגובות מאוד מכובדות ועניניות,אולי יש כאלו פחות,אבל זה בסדר,זה צפוי. חשבתי אולי אפשר להתחיל ללכת בשעות שאין הרבה אנשים ככה שיהיה לי "יותר נעים",או יותר נכון "פחות לא נעים". אולי אני ימצא מישהו שיתלווה אלי,ככה יהיה לי יותר נעים. מישהו חרדי לא נראה לי מעשי למצוא,אני לא רוצה גם לחשוף את עצמי בפני חרדי,אז אולי מישהו חילוני,או דתי פושר שהולך לחוף כזה. את האמת,נראה לי שמה שיש לי הכי לפחד,זה משבבנקים חרדים,יש לי איזה נסיון בקטע הזה,שראיתי שלפחות חלק מהם,זה הכי מרגיז אותם לראות מישהו שנראה חרדי בכאלה מקומות,אני מבין אותם,יש להם בטן מלאה על אנשים מהחברה החרדית שלא התיחסו אליהם יפה,והם אומרים הנה החרדים האלה שנלחמים בנו,הם צבועים,הם גם הולכים לכאלה מקומות,והם שוכחים שאני לא אמור ליצג את מי שהכאיב להם,אני בהחלט לא מאלה שפוגע בסוג כזה של נוער,כך שאין להם מה לבוא אלי בטענות. ידידי אני כל כך מבין לליבך, משפחתי עדיין מנסה בכול דרך להחזירני בתשובה וללא הצלחה. טעמתי כבר משני העולמות. לפני שבוע חזרתי מטיול משפחתי בקברי צדיקים, ורק בגלל כבוד למשפחתי, לא מעבר, במשך כל השבוע ביליתי בביתה של אחותי הרבנית, תחשוב כמה הזוי, חילוני שכמוני מבלה בבית כל כך טהור. אפילו הסכימה לי להאזין להמוסיקה שאני כל כך אוהב( בעיקר רוק והבי ומטאל) פעמיים בשבוע אחותי מקיימת שיעורי תורה בעיקר לנשים. בסיום השבוע הבהרתי לאחותי שאני בדרכי ממשיך, אבל הודאתי שנהניתי מאוד, ורק מהאחווה המשפחתית, לשמחתי אחיותיי אוהבות אותי כמו שאני, ומבינות. אחותי שיחררה אותי לדרכי בתנאי להנחת תפילין, כמובן שכיבדתי את רצונה. כולי תקווה שתמצא את דרכך, אמן, אמן!! |
|
לקקני 1 |
לפני 14 שנים •
25 במאי 2010
שמח לשמוע
לפני 14 שנים •
25 במאי 2010
לקקני 1 • 25 במאי 2010
שמח לשמוע שיש מי שמבין ללבי.
אני מבין שאתה מה שנקרא "חוזר בשאלה",שמח בשבילך שמקבלים אותך כמו שאתה. לא היה לך קשה להיות בביתה שבוע שלם.? |
|
Dago |
לפני 14 שנים •
25 במאי 2010
Re: שמח לשמוע
לפני 14 שנים •
25 במאי 2010
Dago • 25 במאי 2010
יאלללה כתב/ה: שמח לשמוע שיש מי שמבין ללבי.
אני מבין שאתה מה שנקרא "חוזר בשאלה",שמח בשבילך שמקבלים אותך כמו שאתה. לא היה לך קשה להיות בביתה שבוע שלם.? ממש לא, עבורי להיות בביתה זה כמו נופש, לברוח מהשגרה, לנוח קצת רק בשבתות אני משתדל שלא להגיע. את שאר החגים, כולל כיפור אנחנו מבלים יחדיו |
|
SinKitty |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
SinKitty • 26 במאי 2010
the winner takes it all כתב/ה: נכון ש"בזבל"זה קצת קיצוני אבל לא ללכת למסיבה שרוצים לא משנה איזו זה גם פגיעה בזכויות בסיסיות, וכנל גם לא ללכת לים .
אני חושבת שעניין המסיבות מורכב יותר, ושקשה להגיד שמדובר בזכות בסיסית. אנשים מפחדים ממסיבות BDSM מאותה סיבה שהם מפחדים ממסיבות סמים - מסיבת סמים יכולה לשים את המשתתפים בה בסיכון אמיתי, והמשתתפים בתורם יכולים לשים את שאר הציבור בסיכון. ואם לשים את הציבור בסיכון היא לא זכות, אז להשתתף במסיבה המסכנת היא לא זכות. זה שאני אישית לא מסכימה עם הדעה שמסיבת BDSM מסכנת את הציבור, זה כבר סיפור אחר. בנוגע לים, לא נראה לי שיש לאדם חרדי בעיה ללכת לחוף שהוא לא מעורב, אומנם אני באמת לא יודעת בקשר לרחצה. TV_Eye כתב/ה: כמה תגבות אבל במיוחד שים לב, לאלו של מרי ג'יין ושל הנקנקיה
אוקיי, קראתי שוב, ואני מבינה למה אתה קורא למה ש-Mary Jane כתבה שפיטה. אבל אני לא מסכימה איתך שהדעה שהיא הבעיה היא לא במקום, וכמו שכבר אמרתי, אני גם יכולה להיות שותפה לדעה שלה בעצמי. אני חושבת שאתה מפשט את העניין הרבה יותר מדי, ונראה לי שאתה כותב מהנחה שרוב החרדים (ואני מדגישה, רוב) לא טוענים להיות הרבה יותר גבוהים בסולם המוסרי והערכי מחילונים, ומדתיים פחות או אחרת. הניסיון שלי, ונדמה לי שגם של רבים אחרים, אומר שאותו חרדי שהיתפתה לא ימהר להודות בזה, אבל ימשיך לקרוא *לנו* חסרי ערכים ועבדים לתאווה שלנו. ככל הידוע לי זאת בדיוק הגדרת הצביעות, ו-Mary Jane דיברה על צביעות. היא כתבה על דעתה לגבי חרדי שהיה מתחיל איתה על חוף מעורב, משמע על אחד שכבר אין הרבה ספק לגבי הכוונות שלו. אז תגיד לי אתה: חרדי שמחפש חילונית לזיין אבל ימשיך לקרוא *לה* תועבה - ברור שהכניעה שלו ליצר היא רק אנושית, אבל ההתכחשות לה והסטנדרט הכפול שהוא מציב, אלה לא מבטאים צביעות מצידו? לגבי "הנקניקיה", אני אניח שזה אמור להיות משחק מילים על the wiener... לא משנה שאני לא מסכימה איתה, אבל היא בסך-הכל אמרה שהחיים שלו נראים לה גרועים, ואני לא רואה הבעת דעה לגבי איכות חיים בתור שפיטה. כלומר, זה בערך כמו להגיד שהאמירה "אתה חי בשכונת עוני? איזה חרא לך" היא שפיטה. |
|
לקקני 1 |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לקקני 1 • 26 במאי 2010
מה שאת כותבת לגבי זה שרוב החרדים אוחזים שהם יותר מוסריים מהחילונים,ולכן זה יכעיס שחרדי ילך לחוף בשביל וכו',בעצמך כתבת רוב החרדים,זאת אומרת שיש מיעוט שלא חושב ככה,אז אני מתאר לעצמי שחרדי שהולך לים בשביל וכו',הוא מהמיעוט שלא חושב שהוא יותר מוסרי וערכי.
חוץ מזה,אני אישית לא חושב שבלרצות לההנות מהחיים,ולממש אותם בדרכים מותרות,יש בזה חסרון במוסריות וערכיות. |
|
SinKitty |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
SinKitty • 26 במאי 2010
יאלללה כתב/ה: מה שאת כותבת לגבי זה שרוב החרדים אוחזים שהם יותר מוסריים מהחילונים,ולכן זה יכעיס שחרדי ילך לחוף בשביל וכו',בעצמך כתבת רוב החרדים,זאת אומרת שיש מיעוט שלא חושב ככה,אז אני מתאר לעצמי שחרדי שהולך לים בשביל וכו',הוא מהמיעוט שלא חושב שהוא יותר מוסרי וערכי.
חוץ מזה,אני אישית לא חושב שבלרצות לההנות מהחיים,ולממש אותם בדרכים מותרות,יש בזה חסרון במוסריות וערכיות. מצד אחד, מישהי קרובה אלי, שיש לי הערכה עצומה כלפיה, היא דוסית טבעונית שמאמינה באהבה חופשית - אז אתה יכול להיות בטוח שכתבתי 'רוב' כי אני יודעת טוב מאוד שתמיד יש יוצאים מהכלל. אם לא הייתי ברורה מספיק, אבהיר עכשיו - יש לי רק כבוד כלפי המוכנות שלך לחיות את החיים כמו שאתה מאמין שצריך לחיות אותם אבל, מצד שני, הניסיון שלי גם אומר לי שיש, לצערי, הרבה מאוד שקרנים, נוכלים וצבועים בעולם. אין לי את האופטימיות להגיד שאם יש חרדי בים, אז זה סימן ברור שהוא גם אדם ישר שפשוט מאמין אחרת מהקהילה שלו. הכי הרבה שאני יכולה ומוכנה לעשות הוא להקשיב לו אם הוא ירצה להסביר את עצמו, בדיוק כמו שאני אהיה מוכנה להקשיב לכמעט כל אדם אחר. |
|
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
Re: לבושות?
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} • 26 במאי 2010
יאלללה כתב/ה: ליולי את כותבת שלרוב הלבושות בבקיני הם פחות סבלניות מלבושות ,יש בים בחורות לבושות? יש כאלה שלבושות בביקיני, יש כאלה עם בגד ים שלם, יש כאלה עם בגד ים שמכוסות במגבת, יש כאלה שלבושות בצורה רגילה. אין בחורות ערומות לחלוטין, למקרה שאתה תוהה.
מה שכן, העלית כאן סוגיה מאוד מעניינת. גרמת לי לתהות איך ארגיש אם אראה חרדי בחוף הים. האמת? הרבה יותר יפתיע אותי לראות חרדי בטכניון מאשר בחוף הים. אני מודה, יש חרדי או שניים בטכניון, ובכל פעם שאני רואה אותם (אולי זה אותו אחד?) אני נדהמת לרגע. לעומת זאת, חרדי בחוף זה לא משהו שאני רואה כראוי לתת עליו את הדעת. יש בחיפה רצועת חוף שנקראת "פארק הכט". למרבה הצער (שלי בעיקר) יש שם לעיתים הרבה חרדים עם משפחותיהם. פעם היינו שם והגיע אוטובוס שלם (!!) של נערות דתיות. אני לא יודעת מה בדיוק הן עשו שם - תפילה המונית, היטהרות או כל טקס חסר טעם אחר - אבל הן שהו שם זמן מה. כך שאני מניחה שנוכחות של חרדי בחוף ים היא לא משהו חריג כל כך. אגב, אם אתה ממש חושש, אתה יכול להתחיל במשהו כזה: תגיע לרצועת חוף כמו זו. למיטב ידיעתי, באיזור הזה אין חוף המובן הרגיל, הכל מלא בדשא שנשתל. בפרט אין שם "תועבה" למיניה אלא בעיקר משפחות עם ילדים ואנשים שעושים על האש. (וקבוצת נינג'יטסו שמתאמנת שם פעם בשבוע.) תגיע לשם ותתחיל ללכת לאורך החוף. בשלב מסוים תגיע לקטע הפחות צנוע, זה שיש בו יותר חול ופריצוּת מאשר דשא ומשפחות. שם, על קו התפר, תוכל לשהות זמן מה, עד שתרגיש בטוח להתקדם עוד קצת, לאט לאט. עוד כמה עצות, אני מקווה שמועילות: 1. תשתדל לא לבהות בבחורות. גם לא בבחורים, היום דבר כזה עלול להיגמר בדקירה. 2. תתלבש "רגיל", כלומר לא במדים הדתיים. מכנסיים רגילים (ג'ינס, למשל) וחולצת טריקו. 3. לגבי הפאות: אני מניחה שלא תוכל לגלח אותן כי אז יחשדו בבית. אין לי באמת עצה טובה עבורך... מה שכן, אם תנהל שיחה עם מישהו/מישהו והם ישאלו אותך, תמיד תוכל להגיד שאתה מגדל כי זה מוצא חן בעיניך. 4. בפעמים הראשונות, כפי שהוצע, אל תפתח שיחה עם אף אחד, בפרט עם אף אחת. נסה פשוט לשבת ולהתרגל לאוירה, להבין מה הולך שם. 5. כשתחליט לנהל שיחה, אתה יכול לפתוח בשיחה עם חבורה שיושבת שם, לא בהכרח עם בחורה. למשל, עם שניים-שלושה חבר'ה שיושבים בסבבה שלהם. הכי חשוב: אין לי מושג מה אומרים בחוגים החברתיים שלך על חוף הים, אבל קח בחשבון את האפשרות הבאה: בהחלט ייתכן שתגיע לשם - ותתאכזב. אני לא יודעת מה אתה חושב שיהיה שם, אבל סביר מאוד להניח שזה לא יהיה קיצוני כמו שחשבת. אז קח את זה בחשבון. מכל מקום, אני מאחלת לך בהצלחה, ושתמצא את דרכך בעולם הזה. |
|