סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

האין זה אירוני?

מאדאם קירי​(שולטת){אהובי המתו}
לפני 14 שנים • 26 במאי 2010

האין זה אירוני?

<הכניסי טקסט פותח כאן>
משפטים כגון "כמו גשם ביום חתונתך" או "נסיעת חינם לאחר שכבר שילמת" לא יתקבלו!
(*תוהה מי הראשון שיכתוב אותם*)

אני אתחיל, כמובן:
* כשאת נשארת ערה כל הלילה כדי לעבוד על תרגיל בית מחורבן, ולמחרת את מגלה שקיבלתם דחייה של יומיים. icon_evil.gif
* כשאת משקיעה המון בקורס, מקבלת ציון ככה-ככה במועד א', ניגשת למועד ב' - ומורידה לעצמך את הציון בעשר נקודות.
* כשבחור חמוד מדבר איתך ואת חושבת שהוא מתעניין בך, ובסוף את מגלה שהוא רק רוצה רפרנס.
* כשאת מדברת עם שני בחורים וזוממת על החמוד, ומסתבר שהמכוער מבין השניים בטוח שנדלקת עליו.

יאללה, תפגיזו!
Master Bruce
Master Bruce • 26 במאי 2010
* שאתה מגלה שאתה סוטה מנורמליות של הסוטים האחרים באתר
* שאתה בטוח שכבר לא יהיה לך סקס ואתה מביא לחבר במצוקה את הקונדומים שלך ובדיוק אז בחורה סקסית מביעה עניין
* שכשדווקא כשאתה מתחיל משהו רציני עם מישהי בדיוק אז כל הבחורות שניסית להתחיל איתן עד אז ללא הצלחה נזכרות שהן מעוניינות בך.
* שמתוכננות להגיע אליך שתי בחורות יפיפיות ללילה של שכרון חושים, אבל בבוקר לפני אתה מתעורר חולה.
Here And There​(נשלטת)
Here And There​(נשלטת) • 26 במאי 2010
כשאתה מתקשר ל (מסמן בעיגול את הרלוונטי):

ספק אינטרנט/שירותי טלויזיה/תשתית אינטרנט/מפעיל סוללרי/אחר- כל נותן שירות אחר בארץ

כדי להתלונן כי דפקו אותך ובסוף אתה יוצא עוד יותר עצבני.
בלוסום​(לא בעסק)
בלוסום​(לא בעסק) • 26 במאי 2010
אם שכחת את זה זה בטח לא חשוב.

זהו שלא!!!! אם שכחתי את זה אז יוצא שזה מאוד חשוב!!!!
* כשאת מתקשרת לשירות הלקוחות של "הוט" כי האינטרנט לא עובד, וההודעה הקולית אומרת: "ניתן לקבל תמיכה טכנית גם באמצעות אתר האינטרנט שלנו."
* כשמתוכנן לך זיון עם בחור אלוהי ואז את מקבלת מחזור.
* כשאת עובדת נורא קשה על תרגיל, באה להגיש אותו - ומגלה שהבודק אסף את התרגילים לפני שניה בדיוק.
Master Bruce
Master Bruce • 26 במאי 2010
RIR כתב/ה:
כשאת מתקשרת לשירות הלקוחות של "הוט" כי האינטרנט לא עובד, וההודעה הקולית אומרת: "ניתן לקבל תמיכה טכנית גם באמצעות אתר האינטרנט שלנו."

LOL
כל כך נכון

כשהיום הולדת שלך נופל על יום השואה
(קרה לי)
לפני 14 שנים • 27 במאי 2010
shanytopper כתב/ה:
כשהיום הולדת שלך נופל על יום השואה (קרה לי)
כשיום ההולדת שלך הוא שלושה ימים לאחר תחילת הלימודים, וכו-לם מביאים לך קלמר במתנה.
Master Bruce
Master Bruce • 27 במאי 2010
RIR כתב/ה:
shanytopper כתב/ה:
כשהיום הולדת שלך נופל על יום השואה (קרה לי)
כשיום ההולדת שלך הוא שלושה ימים לאחר תחילת הלימודים, וכו-לם מביאים לך קלמר במתנה.

LOL
נייס!
כשאתה פוגש בחורה ממש חמודה ומדהימה ביופיה רק כדי לגלות יומיים אחרי זה שהיא החברה החדשה של אחד החברים הכי טובים שלך (שוב פעם, קרה לי)
Master Bruce
Master Bruce • 27 במאי 2010
'מינרווה' כתב/ה:
כשיום ההולדת שלך חל באחד באפיל, או לחילופין ב 29 לפברואר...

אני מצטער, אבל אני חייב להעיר על זה:

1 באפריל - ארוסתי לשעבר

29 בפברואר- יזיזה וותיקה שלי (יש משהו מאד משעשע בלעשות סקס עם מישהי בת 5 שחיה 21 שנים)