צלילה |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
בדיוק ככה
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
צלילה • 26 במאי 2010
|
|
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} • 26 במאי 2010
לא הייתי אומרת שבדיוק ככה. האישה ההיא לא נראית ממש שולטת.
מצד נשי, אם זה עושה לך את זה - מי אני שאתווכח? |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
Morticia • 26 במאי 2010
RIR כתב/ה: לא הייתי אומרת שבדיוק ככה. האישה ההיא לא נראית ממש שולטת.
מצד נשי, אם זה עושה לך את זה - מי אני שאתווכח? גם עבורי זה לא כוס החרמנות הכי משובחת שיש, מודה אבל למה היא לא נראית לך שולטת? בגלל שהיא מוצצת ומקבלת בתחת? |
|
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
Morticia כתב/ה: RIR כתב/ה: לא הייתי אומרת שבדיוק ככה. האישה ההיא לא נראית ממש שולטת.
מצד נשי, אם זה עושה לך את זה - מי אני שאתווכח? גם עבורי זה לא כוס החרמנות הכי משובחת שיש, מודה אבל למה היא לא נראית לך שולטת? בגלל שהיא מוצצת ומקבלת בתחת? כן, אני מניחה שבגלל זה... כלומר, תלוי; אישית אני דוקוא אוהבת למצוץ, אני אוהבת בולבולים באופן כללי. אבל זה מעלה את הדיון הלוגי הבא: 1. נניח שמציצה זו השפלה. האשה מוצצת => היא לא שולטת. 2. נניח שמציצה זו לא השפלה. הגבר מוצץ - אוקיי, אין בזה שום השפלה. אז מה הקטע? |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
Morticia • 26 במאי 2010
RIR כתב/ה: Morticia כתב/ה: RIR כתב/ה: לא הייתי אומרת שבדיוק ככה. האישה ההיא לא נראית ממש שולטת.
מצד נשי, אם זה עושה לך את זה - מי אני שאתווכח? גם עבורי זה לא כוס החרמנות הכי משובחת שיש, מודה אבל למה היא לא נראית לך שולטת? בגלל שהיא מוצצת ומקבלת בתחת? כן, אני מניחה שבגלל זה... כלומר, תלוי; אישית אני דוקוא אוהבת למצוץ, אני אוהבת בולבולים באופן כללי. אבל זה מעלה את הדיון הלוגי הבא: 1. נניח שמציצה זו השפלה. האשה מוצצת => היא לא שולטת. 2. נניח שמציצה זו לא השפלה. הגבר מוצץ - אוקיי, אין בזה שום השפלה. אז מה הקטע? לדעתי במציצה אין שום השפלה אפילו מאמינה שיש בה אלמנטים, או לפחות יכולים להיות אלמנטים, של שליטה כתבתי על זה פעם טקסט שלם בבלוג כאילו בסדר, זה די משפיל שמכריחים אותך לבלוע את הזרע של הגבר עמו הרגע אשתך שכבה אבל אם זה מה שמענג אותה, אותו ואותך... מבחינתי הקטע זה העונג וכשמישהו יורד לי אני לא רוצה את זה כי זה משפיל אותו אלא כי זה מענג אותי ומביא אותי לאורגזמה (אם הוא עוקב אחרי ההוראות כלומר ) ואני גם אוהבת לפעמים למצוץ, בטח! להרגיש את הגבר נמס בתוכי, כל זרימת הדם מתנקזת למקום אחד בלבד והוא כל כולו שלי ובאחריותי... מה פתאום משפיל אותי? עושה את זה כמו מלכה |
|
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
Morticia כתב/ה: לדעתי במציצה אין שום השפלה אפילו מאמינה שיש בה אלמנטים, או לפחות יכולים להיות אלמנטים, של שליטה כתבתי על זה פעם טקסט שלם בבלוג. כמו שכתבתי קודם, אני דווקא די אוהבת למצוץ. גם כי זה נעים (למשך זמן קצר), וגם כי זה מעניק לך שליטה מוחלטת בבחור; את שולטת בעונג שלו, את שולטת בכאב שלו. גררר, יאמי! Morticia כתב/ה: עושה את זה כמו מלכה
כאילו שיש ספק בכלל... הנקודה היא, שאם למצוץ זה לא משפיל - מה הקטע בלהכריח בחור אחד למצוץ לרעהו, אם לא בשביל ההשפלה? אבל עזבי, אני סתם חופרת. מה שחשוב זה שכולן נהנות. Morticia כתב/ה: מבחינתי הקטע זה העונג וכשמישהו יורד לי אני לא רוצה את זה כי זה משפיל אותו אלא כי זה מענג אותי ומביא אותי לאורגזמה (אם הוא עוקב אחרי ההוראות כלומר ) נאה דרשת! אגב, מה שממש קרע אותי מצחוק בסרט הזה, זה הקטע עם התאורה: בהתחלה נכנס הצל של הצלם(ים?) לפריים, ובסוף הסרטון כבר רואים חלק מציוד התאורה. מצחיק סוף הדרך. |
|
ריפרף |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
ריפרף • 26 במאי 2010
RIR כתב/ה: Morticia כתב/ה: כמו שכתבתי קודם, אני דווקא די אוהבת למצוץ. גם כי זה נעים (למשך זמן קצר), וגם כי זה מעניק לך שליטה מוחלטת בבחור; את שולטת בעונג שלו, את שולטת בכאב שלו. גררר, יאמי! כאילו שיש ספק בכלל... הנקודה היא, שאם למצוץ זה לא משפיל - מה הקטע בלהכריח בחור אחד למצוץ לרעהו, אם לא בשביל ההשפלה? אבל עזבי, אני סתם חופרת. מה שחשוב זה שכולן נהנות. נאה דרשת! אגב, מה שממש קרע אותי מצחוק בסרט הזה, זה הקטע עם התאורה: בהתחלה נכנס הצל של הצלם(ים?) לפריים, ובסוף הסרטון כבר רואים חלק מציוד התאורה. מצחיק סוף הדרך. נו זאת ממש הפכה להיות שיחת היום, גם בדמרקר טוחנים את התחת של הנושא הזה, ובבתי הקפה האופנתיים בעיר. המסקנה היא שלמצוץ זה לא משפיל ואפילו פמיניסטי (אם כי לא רדיקלי, מישהו קרא לזה "שיוויוניסטי) אם זה מה שהאישה רוצה. כנ"ל חדירות. נשים רגע את סוגיית הרצון החופשי בצד כיי איש עוד לא פתר אותה... רציתי להגיד לאיזה חבר של שמרן שטען שכל חדירה היא אלימה ויש מה מין הכיבוש, רציתי לשאול אם כשהוא מביא בחורות אליו הביתה, יש בחדירה שלהן לתוך ביתו גם כן אלימות וכיבוש.... ? ושיחשוב על זה. |
|
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
ריפרף כתב/ה: ...כל חדירה היא אלימה ויש מה מין הכיבוש זה כולל חיטוט באוזן? כי חיטוט באוזן הוא אקט אלים של חדירת האצבע לתעלת השמע! אנא ממך, שאל אותו לדעתו בעניין!
(כן, אני יודעת שזה מטומטם, אבל לא הצלחתי להתאפק.) |
|
צלילה |
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
צלילה • 26 במאי 2010
מממממ
הבדיוק ככה זה לקחת את הבן זוג שלך ולגרום לו למצוץ למישהו או שימצצו לו התעלמתן לחלוטין מהאקט המשפיל שבלקחת סטרייט ולגרום לו לקיים יחסי מין עם גבר. הבדיוק ככה זה לשים אותו מתחת לכוס שלך כשמישהו אחר חודר אליך והוא צריך ללקק לו את הביצים ואת המיצים שלך מהזין שלו או להפך זה הבדיוק ככה שלי והדיונים האלה תמיד נראים לי טיפשיים מאיפה הבאתן את ההגדרה לשולטת ? יש איזה ספר שפיספסתי ? מה זה משנה מי "שולטת " בכלל... מה זה הגדרה הטיפשית הזאת ואת מי היא משרתת בדיוק? תעשו מה שטוב לכם ואת ההגדרות תשמרו לאבן שושן (AKA ויקפדיה ) תתחרמנו ממה שבא לכם . יום מחרמן לכולם . נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי מאי 26, 2010 6:45 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לפני 14 שנים •
26 במאי 2010
לל"ג, כפרה עליך,
תני לי קצת להיות קרציה ולדבר שטויות, מה איכפת לך? בשורה התחתונה, כל אחת עושה את מה שמתאים לה, כל אחת נהנית ממה שהיא נהנית - וזהו, בעצם. כל מה שאומר מישהו אחר, אפילו אם זו אני, לא רלוונטי. |
|