Dago |
לפני 14 שנים •
27 במאי 2010
קטע מוזר....
לפני 14 שנים •
27 במאי 2010
Dago • 27 במאי 2010
הכרתי באחת הצ'אטים את אחת הנשים מהאתר, השיחה בינינו זרמה יפה, אבל ברגע שהתחלתי להחמיא לה על יופייה היא פשוט ניתקה לי בפנים, לא טרחתי לחזור ולשאול לפשר הניתוק, זכותה.
הסלקציה באתר, הן מהגבוהות שחוויתי! לזכירכם נשים, לא כולם סוטים! |
|
מUחדת |
לפני 14 שנים •
5 ביוני 2010
Re: קטע מוזר....
לפני 14 שנים •
5 ביוני 2010
מUחדת • 5 ביוני 2010
Dago כתב/ה: הכרתי באחת הצ'אטים את אחת הנשים מהאתר, השיחה בינינו זרמה יפה, אבל ברגע שהתחלתי להחמיא לה על יופייה היא פשוט ניתקה לי בפנים, לא טרחתי לחזור ולשאול לפשר הניתוק, זכותה.
הסלקציה באתר, הן מהגבוהות שחוויתי! לזכירכם נשים, לא כולם סוטים! יש לך מזל שהיא ניתקה לפני שהיא ביקשה כרטיס SIM, דוגו. זה לא באמת שהנשים פה סלקטיביות במיוחד. תאמין לי- חלקן (ובהחלט גם חלקם) נמצאות כאן רק כי בעולם "האמיתי" אין להן יותר מדי אפשרויות לסנן, אם מבין למה אני מתכוונת.. |
|
Dago |
לפני 14 שנים •
5 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
5 ביוני 2010
Dago • 5 ביוני 2010
מיiחדת כתב/ה: Dago כתב/ה: הכרתי באחת הצ'אטים את אחת הנשים מהאתר, השיחה בינינו זרמה יפה, אבל ברגע שהתחלתי להחמיא לה על יופייה היא פשוט ניתקה לי בפנים, לא טרחתי לחזור ולשאול לפשר הניתוק, זכותה.
הסלקציה באתר, הן מהגבוהות שחוויתי! לזכירכם נשים, לא כולם סוטים! יש לך מזל שהיא ניתקה לפני שהיא ביקשה כרטיס SIM, דוגו. זה לא באמת שהנשים פה סלקטיביות במיוחד. תאמין לי- חלקן (ובהחלט גם חלקם) נמצאות כאן רק כי בעולם "האמיתי" אין להן יותר מדי אפשרויות לסנן, אם מבין למה אני מתכוונת.. בהחלט! |
|
Beta Male |
לפני 14 שנים •
5 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
5 ביוני 2010
Beta Male • 5 ביוני 2010
מיiחדת כתב/ה: Dago כתב/ה: הכרתי באחת הצ'אטים את אחת הנשים מהאתר, השיחה בינינו זרמה יפה, אבל ברגע שהתחלתי להחמיא לה על יופייה היא פשוט ניתקה לי בפנים, לא טרחתי לחזור ולשאול לפשר הניתוק, זכותה.
הסלקציה באתר, הן מהגבוהות שחוויתי! לזכירכם נשים, לא כולם סוטים! יש לך מזל שהיא ניתקה לפני שהיא ביקשה כרטיס SIM, דוגו. זה לא באמת שהנשים פה סלקטיביות במיוחד. תאמין לי- חלקן (ובהחלט גם חלקם) נמצאות כאן רק כי בעולם "האמיתי" אין להן יותר מדי אפשרויות לסנן, אם מבין למה אני מתכוונת.. ידעתי שזה אב"ב בניק כפול אין מצב שמישהו אחר פה יחבב אותי כך |
|
מUחדת |
לפני 14 שנים •
5 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
5 ביוני 2010
מUחדת • 5 ביוני 2010
little pet כתב/ה: מיiחדת כתב/ה: Dago כתב/ה: הכרתי באחת הצ'אטים את אחת הנשים מהאתר, השיחה בינינו זרמה יפה, אבל ברגע שהתחלתי להחמיא לה על יופייה היא פשוט ניתקה לי בפנים, לא טרחתי לחזור ולשאול לפשר הניתוק, זכותה.
הסלקציה באתר, הן מהגבוהות שחוויתי! לזכירכם נשים, לא כולם סוטים! יש לך מזל שהיא ניתקה לפני שהיא ביקשה כרטיס SIM, דוגו. זה לא באמת שהנשים פה סלקטיביות במיוחד. תאמין לי- חלקן (ובהחלט גם חלקם) נמצאות כאן רק כי בעולם "האמיתי" אין להן יותר מדי אפשרויות לסנן, אם מבין למה אני מתכוונת.. ידעתי שזה אב"ב בניק כפול אין מצב שמישהו אחר פה יחבב אותי כך לגמרי מושפעת ממשנתו של תשוקה בועלת אדון. |
|
Beta Male |
לפני 14 שנים •
5 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
5 ביוני 2010
Beta Male • 5 ביוני 2010
אה,אבל כשאני אומר משהו דומה את מתפחלצת...
שמ"ד שכמוך |
|
מUחדת |
לפני 14 שנים •
5 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
5 ביוני 2010
מUחדת • 5 ביוני 2010
ליטל פט-
אתה לא אומר משהו "דומה". נשבעת בשם (שלך)- אני לא משתלחת באף אחד ולא מנסה לעלוב באיש (שלא כדרכו של אביך הרוחני- בועל באדונות תשוקתית (בב[ל]"ת). וגם ציינתי באופן ברור בהחלט- גם חלק מהגברים כאן הגיעו הנה כאל מוצא אחרון. סה טו. |
|
Beta Male |
לפני 14 שנים •
5 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
5 ביוני 2010
Beta Male • 5 ביוני 2010
אין לי ספק שיש פה גם גברברי שמ"ד. שתקום אדונית בועלת ותעשה לזה סוף,מה את רוצה ממני?
|
|
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} |
לפני 14 שנים •
5 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
5 ביוני 2010
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} • 5 ביוני 2010
little pet כתב/ה: ידעתי שזה אב"ב בניק כפול אין מצב שמישהו אחר פה יחבב אותי כך |
|
Dago |
לפני 14 שנים •
5 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
5 ביוני 2010
Dago • 5 ביוני 2010
little pet כתב/ה: מיiחדת כתב/ה: Dago כתב/ה: הכרתי באחת הצ'אטים את אחת הנשים מהאתר, השיחה בינינו זרמה יפה, אבל ברגע שהתחלתי להחמיא לה על יופייה היא פשוט ניתקה לי בפנים, לא טרחתי לחזור ולשאול לפשר הניתוק, זכותה.
הסלקציה באתר, הן מהגבוהות שחוויתי! לזכירכם נשים, לא כולם סוטים! יש לך מזל שהיא ניתקה לפני שהיא ביקשה כרטיס SIM, דוגו. זה לא באמת שהנשים פה סלקטיביות במיוחד. תאמין לי- חלקן (ובהחלט גם חלקם) נמצאות כאן רק כי בעולם "האמיתי" אין להן יותר מדי אפשרויות לסנן, אם מבין למה אני מתכוונת.. ידעתי שזה אב"ב בניק כפול אין מצב שמישהו אחר פה יחבב אותי כך הלוואי והבנתי מה בדיוק קרה פה |
|