Shimmy(נשלט){Vents} |
לפני 14 שנים •
27 במאי 2010
לפני 14 שנים •
27 במאי 2010
Shimmy(נשלט){Vents} • 27 במאי 2010
בני אדם זה לא בגרות במתמטיקה.
יש כל מיני בחירות ואפשרויות, יש העדפות , יש לא עלינו אנשים עם סטיות (מדברים גם על כאלו שאוהבים שיכאיבו להםף,ישפילו אותם וימנעו מהם הנאה מינית במשך ימים ארוכים) . וכיוון שכך יש כאלו שימצאו בסיטואציה של להיות חלק מברוטרהוד לגבירה אחת משהו שמעצים את הרגשת היותם רכוש הגבירה. כל זמן שיודעים את זה מראש ומוכנים לזה? איפה הבעיה? *הדברים נכתבו בלשון נקבה אבל תקפים גם הפוך. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
27 במאי 2010
Re: אני מציעה לקחת נשימה עמוקה...
לפני 14 שנים •
27 במאי 2010
בלוסום(לא בעסק) • 27 במאי 2010
מישלי כתב/ה: זה אומר שאני שייכת לו, הוא לא שייך לי ! אני שלו ! הוא לא שלי ! מיש ביחסי השליטה שלי ההתמסרות חייבת - ח י י ב ת להיות הדדית! לפחות אצלי זה כך. בענין זה חייבת להיות הדדיות או שאין יחסי שליטה מבחינתי - וזה יהרג ובעל יעבור. מי שרוצה לטבול קוצו בכל מה שעובר בסך - שיעשה זאת עם אחרות - לא איתי. אבל בכל זאת יש לי שאלה אלייך - את באמת מסוגלת להתמסר למישהו שהיום יהיה איתך, ומחר ילך לקבל התמסרות של מישהי אחרת? (אם זה באמת כך אצלכם, אינני יודעת ואני משערת השערות). את לא חושבת כך? אמנם את שייכת לו, אבל בעיני כדי שההתמסרות תתקיים, היא צריכה בסיס של נאמנות ובלעדיות. איך זה אצלך? |
|
מישלי |
לפני 14 שנים •
27 במאי 2010
Re: נשימה עמוקה...
לפני 14 שנים •
27 במאי 2010
מישלי • 27 במאי 2010
'מינרווה' כתב/ה: מישלי כתב/ה: זה אומר שאני שייכת לו, הוא לא שייך לי ! אני שלו ! הוא לא שלי ! מיש ביחסי השליטה שלי ההתמסרות חייבת - ח י י ב ת להיות הדדית! לפחות אצלי זה כך. בענין זה חייבת להיות הדדיות או שאין יחסי שליטה מבחינתי - וזה יהרג ובעל יעבור. מי שרוצה לטבול קוצו בכל מה שעובר בסך - שיעשה זאת עם אחרות - לא איתי. אבל בכל זאת יש לי שאלה אלייך - את באמת מסוגלת להתמסר למישהו שהיום יהיה איתך, ומחר ילך לקבל התמסרות של מישהי אחרת? (אם זה באמת כך אצלכם, אינני יודעת ואני משערת השערות). את לא חושבת כך? אמנם את שייכת לו, אבל בעיני כדי שההתמסרות תתקיים, היא צריכה בסיס של נאמנות ובלעדיות. איך זה אצלך? מינרווה, כפי שכתבתי מוקדם יותר, כל מערכת יחסים היא שונה, אני מכבדת את דרכך ושמחה עבורך שאת יודעת מה נכון לך. לגבי שאלתך אליי, עד הקשר הזה היו לי גבולות די ברורים, "תפריט" של: איך אני רואה את הבדס"מ שלי ואיך אני רוצה אותו (את הבדס"מ וגם את האיש שאהיה שלו). הכל התמוסס וקיבל צורה אחרת כשראיתי מי עומד מולי (מעליי), כשהבנתי שבפעם הראשונה בחיי, אני יכולה לבטוח בצורה כ"כ מוחלטת שמאפשרת לי להתמסר טוטאלית. יש כאן נאמנות ובלעדיות, אך כאלו שמוגדרות בשפה שלי ושלו. תסכימי איתי שלכל אדם יש את ההגדרה שלו לכל מושג ? אני יודעת את מקומי מולו, תחתיו, את המקום שלי בחייו והמשמעות של מי שאני - עבורו. להתמסרות שלי אליו יש את הבלעדיות שלה - אצלו.. ובמקרה הספציפי שלו ושלי, אם את מכירה את הנפשות הפועלות (אפילו באופן וירטואלי), תוכלי להבין שגם אם קיימות שם התמסרויות נוספות, הן אחרות ושונות ולא באמת מערערות את המקום שלי, את העומק שיש שם ואת היותי הכלבה (הגאה והמאושרת) שלו ! מקווה שעניתי... מיש |
|
flashback{ג"ו} |
לפני 14 שנים •
27 במאי 2010
Re: אני מציעה לקחת נשימה עמוקה...
לפני 14 שנים •
27 במאי 2010
flashback{ג"ו} • 27 במאי 2010
מישלי כתב/ה: יחסי שליטה אינם שיוויוניים (הפתעה?), ומתוך זה, יש את הצד הדומיננטי ה"שולט" והצד המתמסר ה"נשלט". נניח... ורק נניח... שאני משוייכת... (טוב, לא רק נניח, אבל לצורך הדיון וכדי שלא יעשו בי לינץ'): זה אומר שאני שייכת לו, הוא לא שייך לי ! אני שלו ! הוא לא שלי ! זה לא תמיד קל להפנמה, זה לפעמים מנוגד לאינסטינקטים של ההישרדות, אבל זה חלק מהתהליך. מיש כן! |
|
Master Bruce |
לפני 14 שנים •
27 במאי 2010
לפני 14 שנים •
27 במאי 2010
Master Bruce • 27 במאי 2010
נתחיל בזה שאני מלכתחילה מתנגד לרעיון של מערכת יחסים לא שוויונית.
נוסיף שגם אם היא לא שוויונית מבחינת שליטה, חייב לההיות שוויון מבחינת רצון להגשים את הפנטזיות והתשוקות של שני הצדדים. אם האדונים יכולים לעשות "מה שבראש שלהם" והשפחות צריכות להגיד תודה ולשתוק, זה לא מערכת יחסים. זה סתם ניצול. וזה מגעיל. יש כאן אנשים ששכחו שמערכת יחסים קודם כל צריכה לההיות מבוססת על אהבה הדדית, ורק אחרי זה על יחסי שולט-נשלט. ועכשיו לגבי השאלה המקורית: הכל תלוי באם שני הצדדים מסכימים לזה. האם מותר לשולט לההיות עם שפחות אחרות? האם מותר שפחה לההיות עם אדונים אחרים? אולי לשניהם מותר? אולי לשניהם אסור? אולי זה מותר רק בזמנים מסויימים או תנאים מסויימים? שווה רגע לעשות על זה שיחה רצינית ולהבהיר מה באמת שני הצדדים מרגישים לגבי זה. לא ממקום של "אני האדון שלך אז ככה זה יהיה", אלא באמת להתעניין ולדבר ולנסות להבין. |
|
Rise |
לפני 14 שנים •
27 במאי 2010
לפני 14 שנים •
27 במאי 2010
Rise • 27 במאי 2010
השתייכות, בלעדיות, ושעבוד הם דברים סובייקטיבים לחלוטין! יש אנשים שאינם מונוגמיים, או נוטים לכיוון אי בלעדיות, בין אם הם נשלטים או שולטים.
לא מעריכה את הקביעה הנחרצת לגבי "איך נשלטים צריכים לתפקד ומה עליהם לדרוש". אם אתם כשולטים זקוקים למשהו שהפרטנרית הקבועה שלכם לא מכסה, יכול להיות שגם היא זקוקה לדברים שאתם לא מכסים. אני לא יודעת איך אפשר להיות עם מישהו בקשר, ולהאמין למשך זמן שהוא נותן לך את כ-ל מה שאתה צריך ותצטרך לנצח. אם יש מוכנות מספיק טובה לעבוד ביחד, קשר חזק מתגבר על כך שהוא לא מספק הכל, אבל כן מספק את הדברים החשובים. החוכמה היא לדעת איך ליצור סביבה מספיק נוחה לשני הצדדים, כאשר הם יכולים לקבל מענה לשאר הדברים להם הם זקוקים. |
|
flashback{ג"ו} |
לפני 14 שנים •
27 במאי 2010
לפני 14 שנים •
27 במאי 2010
flashback{ג"ו} • 27 במאי 2010
shanytopper כתב/ה: נתחיל בזה שאני מלכתחילה מתנגד לרעיון של מערכת יחסים לא שוויונית.
נוסיף שגם אם היא לא שוויונית מבחינת שליטה, חייב לההיות שוויון מבחינת רצון להגשים את הפנטזיות והתשוקות של שני הצדדים. אם האדונים יכולים לעשות "מה שבראש שלהם" והשפחות צריכות להגיד תודה ולשתוק, זה לא מערכת יחסים. זה סתם ניצול. וזה מגעיל. יש כאן אנשים ששכחו שמערכת יחסים קודם כל צריכה לההיות מבוססת על אהבה הדדית, ורק אחרי זה על יחסי שולט-נשלט. אל אלוהי. אתה מעצבן אותי. |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
27 במאי 2010
לפני 14 שנים •
27 במאי 2010
Morticia • 27 במאי 2010
flashback כתב/ה: shanytopper כתב/ה: נתחיל בזה שאני מלכתחילה מתנגד לרעיון של מערכת יחסים לא שוויונית.
נוסיף שגם אם היא לא שוויונית מבחינת שליטה, חייב לההיות שוויון מבחינת רצון להגשים את הפנטזיות והתשוקות של שני הצדדים. אם האדונים יכולים לעשות "מה שבראש שלהם" והשפחות צריכות להגיד תודה ולשתוק, זה לא מערכת יחסים. זה סתם ניצול. וזה מגעיל. יש כאן אנשים ששכחו שמערכת יחסים קודם כל צריכה לההיות מבוססת על אהבה הדדית, ורק אחרי זה על יחסי שולט-נשלט. אל אלוהי. אתה מעצבן אותי. אבל זו לא באמת בעייה שלו |
|
מישלי |
לפני 14 שנים •
27 במאי 2010
עיוותים של מילים, משפטים וגישות !
לפני 14 שנים •
27 במאי 2010
מישלי • 27 במאי 2010
shanytopper כתב/ה: נתחיל בזה שאני מלכתחילה מתנגד לרעיון של מערכת יחסים לא שוויונית.
נוסיף שגם אם היא לא שוויונית מבחינת שליטה, חייב לההיות שוויון מבחינת רצון להגשים את הפנטזיות והתשוקות של שני הצדדים. ואם הפנטזיות והתשוקות הן - שלא תהיה שיוויוניות במערכת היחסים? ומותר לך להתנגד למה שאתה רוצה, תעשה את מערכת היחסים שלך, כמו שאתה רוצה אותה, רק הנח לאחרים לעשות את שלהם כרצונם. shanytopper כתב/ה: אם האדונים יכולים לעשות "מה שבראש שלהם" והשפחות צריכות להגיד תודה ולשתוק....
איפה ראית שמישהי כאן כתבה שהיא צריכה להגיד תודה ולשתוק ??? להיפך, אני בכל אופן, הדגשתי תקשורת, הבעה, ביטוי, דיאלוג (גם אם הוא מתרחש בקונסטלציה לא שיוויונית, הוא יכול להיות פתוח ומלא). shanytopper כתב/ה: יש כאן אנשים ששכחו שמערכת יחסים קודם כל צריכה לההיות מבוססת על אהבה הדדית, ורק אחרי זה על יחסי שולט-נשלט.
תראה לי אותם... החצופים האלה.... שהעיזו לשכוח כזה דבר חשוב !! shanytopper כתב/ה: "אני האדון שלך אז ככה זה יהיה"....
זה משפט שלך, ואני לא יודעת מהיכן אתה מביא אותו, אבל הוא לא שלי !! |
|
Master Bruce |
לפני 14 שנים •
27 במאי 2010
לפני 14 שנים •
27 במאי 2010
Master Bruce • 27 במאי 2010
מישהו דיבר עליך?
מישהו דיבר אליך? אני לא מכיר אותך ולא יודע מה יש לך במערכת יחסים, אני מדבר על דברים שאני ראיתי שלא קשורים אליך. תודה. |
|