שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

מירמורים נוספים בקהילת בדסם ישראלית

מאזניים​(מתחלף)
לפני 14 שנים • 28 במאי 2010

מירמורים נוספים בקהילת בדסם ישראלית

מאזניים​(מתחלף) • 28 במאי 2010
אתמול באנו למסיבה . כבר בכניסה חיכה לנו מירמור ראשון בתור שומר רעב. הוא החרים לנו בקבוק מים מהתיק שהיה צריך ללכת לשמירת חפצים ותוך כדי חפירות ארכאולוגיות בתיק כל הזמן הכריז בכל רם שהוא מרגיש ביסלי בתוך התיק. גם בתוך שעה של חפירות הוא לא מצא. והיה מאוד ממורמר מכך. אני מקווה בשבילו שהוא החרים למישהו אחר ביסלי ולא נשאר רעב. אחר כך לי נתנו צעצוע הרכבה לוגי ולאשתי משקה חינם. שגרם למירמור עמוק נוסף. כל הגברים הסתובבו במועדון ממורמרים שלא קיבלו משקה חינם וחשבו על כך שעוד פעם הוכח שהם לא המגדר החכם יותר כשלא יצליחו להרכיב את הצעצוע. נשים הסתובבו ממורמרות מכך שכרגיל קיבלו משקה חינם ויהיו שיכורות ונגישות. ומה היה אחר כך פשוט סדום ועמורה. הגברים מהמירמור הכו את הנשים. ונשים מהמירמור הכו את הגברים. התחילו הופעות. שתי בחורות יפות( לא נציין את שמם) תפסו בחורה נוספת, שכנראה גם לא הביאה ביסלי לשומר הרעב וצמא והפשיטו אותה והתעללו בה והיא מסכנה כל כך נענקה מכאב. וגם הופעת עוגה של מיכלי היה מירמור נוסף מכך שלא היתי בעצמי עוגה באותו הערב. אחר כך DM'S תפסו גם שתי בחורות , שכנראה גם לא הביאו ביסלי לשומר הרעב וגם עשו להם דברים שפשוט התביישתי לראות. לצערי פיספסתי הופעה של AIR כי אחרת היתי כותב עוד . כאן המירמור לא נגמר כי בהו בי כל מיני בנות בלבוש לא צנוע. אשתי התנפלה עלי כאילו שהיא לא נשואה לי. ואני התנפלתי עליה. וכל כך נהנהתי מערב איתה שזה היה מירמור אחד גדול. זה היה פשוט נורא סבלתי כל הערב. אה וגם היה הרבה צביעות בליין הספייס. פעם הבא אני מבטיח להביא ביסלי לשומר הרעב. אני מציע שכל ממורמרי הקהילה פעם הבא ילכו איתנו לשירה בציבור ולא ילכו למועדון הזה מלא זימה.

icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif
אה ולכל אלה שמתכוננים להעלב ולא מבינים הומור אז שתדעו שזה כתוב בהומור. הנה אני כותב בגדול : זה הומור, הומור.לא לכתוב לי הודעות רצניות. אבל אם מישהו עוד מרגיש מירמור נוסף אני מציע להצטרף לשירשור שלי אחרת אני אפתח עוד כמה כמו הממורמר הקודם.
Rage Cage
Rage Cage • 28 במאי 2010
אני התמרמרתי לראות כל כך הרבה אנשים שהגיעו למסיבה ונהנו. מירמרה אותה הבחורה שהעליתי לבמה כי היא ספגה וספגה כל הזמן ולא נשברה, ממש התמרמרתי! אחר כך עוד יותר התמרמרתי שאני לא הסוכרייה הענקית בריקוד של הבורלסק, מה זה צריך להיות התועבה הזאת?
האמת שנשארתי ממורמר כל הערב עד שהדליקו את האורות ושלחו את כולם הביתה....
מאזניים​(מתחלף)
מאזניים​(מתחלף) • 28 במאי 2010
Rage Cage כתב/ה:
אני התמרמרתי לראות כל כך הרבה אנשים שהגיעו למסיבה ונהנו. מירמרה אותה הבחורה שהעליתי לבמה כי היא ספגה וספגה כל הזמן ולא נשברה, ממש התמרמרתי! אחר כך עוד יותר התמרמרתי שאני לא הסוכרייה הענקית בריקוד של הבורלסק, מה זה צריך להיות התועבה הזאת?
האמת שנשארתי ממורמר כל הערב עד שהדליקו את האורות ושלחו את כולם הביתה....

יופי של מירמור. מי עוד היה ממורמר?