סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

גוש בדס"מי במצעד הגאווה בת"א 2010

נוריתE
לפני 14 שנים • 29 במאי 2010

נניח

נוריתE • 29 במאי 2010
לרגע בצד את כל התיאוריות הפילוסופיות,
את כל הקטע בעינין חוסר שיוויון קיפוח ואפליה לקבוצות מיעוטין על רקע היותן קבוצות מיעוטין מכל מיני סיבות,
וזה כולל מלטבים מלאבים מזלטים שבקים וכבר לא זוכרת מה היה שמה בהתחלה.

החבורה הצעירה המילטנטית שלנו כאן מבקשת לדחוף את עצמם בפני הציבור כללו, עמוק לתוך הגרון ולהכריח אותם לבלוע את זה , בפומבי, בקרנבל רחוב.וכל ההסברים על חשיבותו של זה, לקבוצות שייסדו אותו ,הם רק מסווה ותרוץ.
כי אם אין סיבה אמיתית הרי שצריך לצורך זה, אפילו להמציא אחת.

כי הם /אנחנו לא חלק מאותן קבוצות, לא חלק אינטגרלי
ומי מאיתנו שכן משוייך לאחת מהן, כלל הקהילה ההומו לסבית, הטראנסג'נדרים הקרוס ג'נדרים קרוס דרסרים(ואם שכחתי מי מהן, מתנצלת)שכל אילו יצעדו שמה בזכות ולא בחסד ולא ירכבו על העגלה שלא להם,
הרי מין הראוי שהוא או היא יצעדו ברחוב, בשם אותה קבוצה ייחודית ולא בשם היותם גם במיקרה, אנשים שעוסקים בבידיס''מ.

אני אמרתי מקודם והגמד ציטט אותי וזה נכון, שאנחנו בתוך הקהילה, שלנו ,אם אפשר לכנות את זה ככה, מתנהגים בצורה פרנואית כשזה נוגע לזהות האמיתית שלנו.
אבל גם לא רואים צורך לחשוף עצמנו בציבור, כי אנשים נבונים מבינים שמי שלא צריך לדעת מה הם עושים במיטה, לא צריך לדעת.ולא משנה מה הסיבות האישיות שלנו.

ולשם מה?הצורך הזה בהפגנה פומבית רעשנית של נטיות מיניות אישיות לצורך זה בלבד,תאמינו לי ,לא מבינה והאמת כבר לא מענין אותי.לי אישית אין בעיה שהם ידחפו את עצמם לכל הפגנה בכל מקום,מכל סיבה שימציאו לעצמם,ואז כולם יכירו אותם,גם אם לא יכירו, בהם.אני,לא אעשה זאת.

לקבוצה הצעירה הזאת ישנם שתי קבוצות אויבים פרי דמיונם הפרוע, שלוש, בעצם
המימסד שלא מכיר אותם בכלל ובטח שלא מפלה אותם לרעה בשום תחום על רקע הנטיה הזאת שלהם,(בידיס''מ), הציבור, שככלל לא אוהב אנשים שלא הולכים בתלם המוכתב על ידו ומראה עקב כך בורות וחוסר סובלנות,כוללנית , לא ,אישית.
והאויבים הכי גרועים שלהם, הם אילו ,כולל אני,מתוך ה"קהילה" שמנסים להסביר להם בחמשת אלפים צורות שונות,שאנחנו, לא רואים שום צורך וסיבה לצעוד ברחובות ולצעוק תכירו בי אני קיים

כולנו ,אני חושבת ,אין לנו בעיה שהם יצעדו ויקבלו את חמש דקות התהילה שלהם בתקשורת ואולי איזה אייטם קצרצר ,צהוב,בחדשות הערב שבו הם יקבלו את כל מה שרצו, חשיפה מלאה בפני חברים משפחה וסתם אנשים שמכירים אותם ועכשיו גם ידעו מה הם עושים במיטה..(ואז לפחות הם יוכלו בעתיד,להצדיק חלק מהתרוצים שלהם)
רק שאנחנו, חלקנו לא רוצים להיות חלק מזה,לא צריכים וזה לא חסר לנו.ולא רואים בזה שום תועלת.

וזאת הבעיה העיקרית שלהם, הם צריכים "גוש" כי אחרת ימצאו עצמם עשרה -15? 20? אנשים בלבוש בידסמי ססגוני עם דגל , צועדים לבד במסלול סודי שטרם ניגלה לנו,לבדם,והרי ידוע,שהביטחון,נימצא בתוך המון אנונימי, ולהם
לא יהיה את זה.
אז למה לא לנסות לשכנע אותנו,בכל מחיר ודרך,ב"צידקת דרכם"
בהסברים אמפיריים וסיבות ממוצאות והזויות אם לא בצורה מילטנטית ומעליבה אחד אחד
כל האמצאים כשרים רק בכדי שלא להשאר לבד חשופים בשטח.
Brave Dwarf
Brave Dwarf • 29 במאי 2010
נורית, וכדבריה של היילני:

"אני לא מפצירה באף אחד לצאת מהארון הבדס"מי: איש איש באמונתו יחיה, ואני מאמינה שאנשים עושים מה שטוב להם בזמן ובמקום המתאים."

את צודקת. אין קהילה והמלט צדק כמוך בדיוק שחשיפת המיניות ברבים... (המלט, מה אמרת שם? זה היה יפה).

פוליטי שמוליטי. אני למשל מִילִיטַנְטִי ומעטים כאן יידעו להפריד בין פוליטיקה למִילִיטַנְטִיות למרות שכולם מודעים לקיומם של רָמַטְכָּ"ל ושר הבטחון.

בקיצור ועל רגל אחת - אף אחד לא מחייב אותך להופיע במצעד. אני אמרתי שיש טעם ונימקתי אותו בעובדות. היילני הדפיסה את ההזמנה עם הכתובת והסבירה פעמים אין ספור (בחלקם מטעמי השרת ובחלקם לא).

מזכיר לי סיפור מימים רחוקים מאוד על קיבוץ שמרת ועל בחורה שנאנסה שם. על פרקליטות שסגרה את התיק מחוסר עניין ציבור. ועל נשים שניצבו בכניסה לבית משפט ואני ביניהן. לא כי נאנסתי אלא כי כבר אז ידעתי שיגיע יום וגם לי תוולד בת.
נילי ונילי
נילי ונילי • 29 במאי 2010
אני לא אהיה במצעד של העירייה, אלא אנכח במצעד האלטרנטיבי הרדיקלי ("רגע לפני הגאווה"- חפשו את האירוע בפייסבוק), אבל לבי אתכםן. תומכת ומזדהה.

היילני- כה לחי!

בכל מקרה אשמח לעזור בדוכן, אם המשטרה תאפשר לנו להכנס לגן לפני שהמצעד העירוני ייצא לדרך.
היילני
היילני • 29 במאי 2010
אם המשטרה ויובל אגרט יאפשרו לנו להקים דוכן בגן מאיר "שלו"...

תודה, נילי. בטח נתראה שם לפני הצעידה.
ג'ינג'ית

Re: רשמי אותי, יקירתי...

ג'ינג'ית • 29 במאי 2010
שונרתא כתב/ה:
אני באה לדגמן את הדוכן.
icon_profilekiss.gif

אני באה איתך אישתי לעתיד היקרה }{
היילני
היילני • 29 במאי 2010
ג'ינג'ית, את באה?
איזה כיף!
אדון בועל בתשוקה
לפני 14 שנים • 30 במאי 2010

רק זה עוד חסר לנו...

אדון בועל בתשוקה • 30 במאי 2010
גושי שומן רוטטים של הנשים השמ"ד ( ר"ת של "השמנות, מכוערות, דחויות ") דחוים יחד בגושי צועדות , האדמה רוטטת תחת כובד משקלן כאילו במסע של פילים או היפופוטמים מדובר כאן - אני מתאר לעצמי איזו מנוסת בהלה עלולה להתפתח בין קהל הצופים...
וחוץ מזה, למה להפיץ את האסון החזותי הזה שאנו סובלים ממנו בקהילה הזאת בין אלה הוואנילים שלא מטאו ולא פשעו ? למה להעניש אותם בצפיה במחזות הזוועה הללו ?
שלגי
שלגי • 30 במאי 2010
Brave Dwarf כתב/ה:
נורית, וכדבריה של היילני:

"אני לא מפצירה באף אחד לצאת מהארון הבדס"מי: איש איש באמונתו יחיה, ואני מאמינה שאנשים עושים מה שטוב להם בזמן ובמקום המתאים."

את צודקת. אין קהילה והמלט צדק כמוך בדיוק שחשיפת המיניות ברבים... (המלט, מה אמרת שם? זה היה יפה).

פוליטי שמוליטי. אני למשל מִילִיטַנְטִי ומעטים כאן יידעו להפריד בין פוליטיקה למִילִיטַנְטִיות למרות שכולם מודעים לקיומם של רָמַטְכָּ"ל ושר הבטחון.

בקיצור ועל רגל אחת - אף אחד לא מחייב אותך להופיע במצעד. אני אמרתי שיש טעם ונימקתי אותו בעובדות. היילני הדפיסה את ההזמנה עם הכתובת והסבירה פעמים אין ספור (בחלקם מטעמי השרת ובחלקם לא).

מזכיר לי סיפור מימים רחוקים מאוד על קיבוץ שמרת ועל בחורה שנאנסה שם. על פרקליטות שסגרה את התיק מחוסר עניין ציבור. ועל נשים שניצבו בכניסה לבית משפט ואני ביניהן. לא כי נאנסתי אלא כי כבר אז ידעתי שיגיע יום וגם לי תוולד בת.

כן.

ועדיין, אאחל מצעד מוצלח (ושלא יהיה חמסין בעיקר) לכולן/ם
היילני
היילני • 30 במאי 2010
תודה, שלגיה icon_smile.gif

אלו אכן נקודות חשובות:

לכל מי שמגיע/ה, אני מזכירה שמדובר בשעות הצהריים.
דאגו לבקבוק מים אתכם/ן, משקפי שמש, מקדם הגנה (לבהירים/ות בנינו), אולי סנדביץ' לדרך
ו- נעליים נוחות! ביגוד פטישיסטי יתקבל בברכה, אך מחמת החום הייתי ממליצה להמנע מויניל ומעקבים.

יהיה כיף חיים icon_biggrin.gif
TV_Eye​(שולט)

Re: רק זה עוד חסר לנו...

TV_Eye​(שולט) • 30 במאי 2010
אדון בועל בתשוקה כתב/ה:
גושי שומן רוטטים של הנשים השמ"ד ( ר"ת של "השמנות, מכוערות, דחויות ") דחוים יחד בגושי צועדות , האדמה רוטטת תחת כובד משקלן כאילו במסע של פילים או היפופוטמים מדובר כאן - אני מתאר לעצמי איזו מנוסת בהלה עלולה להתפתח בין קהל הצופים...
וחוץ מזה, למה להפיץ את האסון החזותי הזה שאנו סובלים ממנו בקהילה הזאת בין אלה הוואנילים שלא מטאו ולא פשעו ? למה להעניש אותם בצפיה במחזות הזוועה הללו ?

הייתי אומר לך מה אני חושב, אבל המלט לא ממש מרשה לי