טריניטי(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
6 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
6 ביוני 2010
טריניטי(לא בעסק) • 6 ביוני 2010
eden73 כתב/ה: the rain song כתב/ה: או קיי. הבנתי
תודה מה , זהו נסגור נושא כל כך מעניין? קודם כל תודה על פתיחת הנושא מחדש. אז ככה, האדון שלי חזר מwestland עם סיפורים מופלאים. והביא לי מתנה חזיית עור "ריקה", עם קונטור בלבד. וזה פשוט הגניב אותי, עשה לי חשק מטורף. להופיע עטויה במינימום לבוש בציבור היחידי שאני יכולה להרשות לעצמי להופיע כך. אבל אין הסבר לשום דבר (ואני לא ממש מחפשת), כמו שאין הסבר להנאה ה"מוזרה" של להיות; מושפל\ת כואב\ת לאבד עצמאות וכל אלה בשם האהבה, או סתם נטיה מינית. גם שאני נמצאת בים המלח, בניאס או כל איזור ציבורי שזה חוקי בו, אני אוהבת להתפשט. מעולם זה לא הרגיש לי משפיל, להפך; אני מרגישה הכי חופשיה בעולם . |
|
מאזניים(מתחלף) |
לפני 14 שנים •
7 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
7 ביוני 2010
מאזניים(מתחלף) • 7 ביוני 2010
טריניטי כתב/ה: eden73 כתב/ה: the rain song כתב/ה: או קיי. הבנתי
תודה מה , זהו נסגור נושא כל כך מעניין? קודם כל תודה על פתיחת הנושא מחדש. אז ככה, האדון שלי חזר מwestland עם סיפורים מופלאים. והביא לי מתנה חזיית עור "ריקה", עם קונטור בלבד. וזה פשוט הגניב אותי, עשה לי חשק מטורף. להופיע עטויה במינימום לבוש בציבור היחידי שאני יכולה להרשות לעצמי להופיע כך. אבל אין הסבר לשום דבר (ואני לא ממש מחפשת), כמו שאין הסבר להנאה ה"מוזרה" של להיות; מושפל\ת כואב\ת לאבד עצמאות וכל אלה בשם האהבה, או סתם נטיה מינית. גם שאני נמצאת בים המלח, בניאס או כל איזור ציבורי שזה חוקי בו, אני אוהבת להתפשט. מעולם זה לא הרגיש לי משפיל, להפך; אני מרגישה הכי חופשיה בעולם . אה , את גם נטוריסטית כמוני? בכל מקרה העירום בחוף הוא באמת שונה קצת מלהיות עירום במסיבה. אני זוכר הגעתי למסיבה עם גרביונים ותחתון ומלכה אחת הפשיטה אותי באמצע המועדון. בתחילת המסיבה. כשעוד כולם כאלה עוד רציניים כאילו. אמרה לי לעמוד על ארבע ושמה לי בקבוק בירה על הגב. כשאני נזכר בזה עד עכשיו יש לי רטט בכל הגוף. |
|