ריפרף |
לפני 14 שנים •
7 ביוני 2010
מה גדול ממה?
לפני 14 שנים •
7 ביוני 2010
ריפרף • 7 ביוני 2010
[או פסיכולוגיה הפוכה בשירות הגשטאלט]
http://www.thecage.co.il/coppermine/displayimage.php?pos=-26327 מה דעתכם, האומנם פליטת פה? |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 14 שנים •
7 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
7 ביוני 2010
דוכיפת(נשלט) • 7 ביוני 2010
לדעתי??
פליטת זרע |
|
אלימלך |
לפני 14 שנים •
7 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
7 ביוני 2010
אלימלך • 7 ביוני 2010
לא יודע מה גדול ממה , אבל הוא נועד לגדולה .
והפרצוף הזה שמציץ בחיוך שובבי מבעד לחלון , ומקבל אצבע משולשת מבעלת... הרבה חזון בסיפור פה. |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 14 שנים •
8 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
8 ביוני 2010
דוכיפת(נשלט) • 8 ביוני 2010
ללא ספק
הרבה הרבה חזון |
|
עוצמה מלכותית |
לפני 14 שנים •
8 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
8 ביוני 2010
עוצמה מלכותית • 8 ביוני 2010
סך כל החלקים בהחלט הרבה יותר מהשלם!
**אני בהחלט יודעת. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 14 שנים •
8 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
8 ביוני 2010
בכוח המוח(שולטת) • 8 ביוני 2010
עוצמה מלכותית כתב/ה: סך כל החלקים בהחלט הרבה יותר מהשלם!
**אני בהחלט יודעת. שלא לדבר על החדשות - ** האבקות, נשים מוזמנות לפנות.... הרגת אותם |
|
עוצמה מלכותית |
לפני 14 שנים •
8 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
8 ביוני 2010
עוצמה מלכותית • 8 ביוני 2010
'בכוח המוח' כתב/ה: עוצמה מלכותית כתב/ה: סך כל החלקים בהחלט הרבה יותר מהשלם!
**אני בהחלט יודעת. שלא לדבר על החדשות - ** האבקות, נשים מוזמנות לפנות.... הרגת אותם חחחחחחח ואת הרגת אותי |
|
ריפרף |
לפני 14 שנים •
9 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
9 ביוני 2010
ריפרף • 9 ביוני 2010
עושה רושם שנדרש ביאור.
ובכן. התפרסם מחשוף. בתגובה נאמר: "סך החלקים הרבה יותר מהשלם." ברור הכוונה היא להחמיא למחשוף. אני ראיתי סאבטקסט, אולי אני מוזר, אבל "תמיד יש סאבטקסט". "מה רואים בכלוב?" (חבל אי אפשר לנקק בתוך הטקסט, כלובי אולי תאפיין משהו מגניב כזה?). [ואני לא רוצה להתעסק בדוכיפת ועוצמה מלכותית, אני חושב שזה שיח שגור בפטישיזם.] מהם החלקים? הפרגמנטים? < {שלא נאמר אובייקטים חלקיים}> מחשוף...עקב...שוט...מגף...דילדו...קעקוע...מחוך...גרביון...חור של תחת...תשיימו את זה אתם . אומר הדובר: סכ"ה חלקים - גדול מהשלם. מהו השלם? בקריאתי הפרשנית השלם הוא האשה, השולטת, ולא נגיד אובייקט. מתי השלם גדול מסכום חלקיו? תמיד לפי גישת הגשטלט : אנחנו מרכיבים תמונה רחבה על סמך אינפורמציה מצומצמת- המוח שלנו מספיק מתחכם להשלים את החסר. זאת הכוונה השלם גדול מסכום חלקיו. נקודה פה, קו שם, ועוד כמה כתמים במקומות הנכונים- מאפשרים תפיסה של משהו בעל משמעות. יצוג שניתן לארגן. ככה עובדת הקופסה. נחזור לקריאה הפרשנית בשיח הפטישיסטי- השלם פחות (שווה פחות? מושך פחות?) מסך חלקיו (המשתקפים פה בכלוב). וזה הגיוני. לשלם יש פגמים, מצבי רוח, תסמונת קדם ווסתית, הוא לא תמיד יודע לנהוג, הוא לעיתים שמ"ד, כמו רוב הסובייקטים הדוברים (אם נאחז בתפקידים שמהם התחלנו), אבל זה לא משנה. אז אני לא יודע. אולי זה נורמלי, אולי זה רק אני, אולי זה בכלל לא ככה. כשראיתי את זה משהו צרם. והגביר את האש על איזה סיר שמתבשל זה מכבר. היום בשעת צהריים קיבלתי עוד אחת מהתובנות הטרוויאליות האלו שמאירות אותי כשאני מבלה מידי בתחבורה הציבורית. זה לא המקום בשבילה. אבל אשה צריכה להיות יותר ממחשופיה אחרת עלולות להווצר בעיות ביקיצה. |
|
המלט |
לפני 14 שנים •
9 ביוני 2010
ריפרף
לפני 14 שנים •
9 ביוני 2010
המלט • 9 ביוני 2010
לא זוכר מתי בפעם האחרונה כתבת כל כך הרבה מלים בבת אחת. באו לך טוב התובנות האלה.
אהבתי. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 14 שנים •
10 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
10 ביוני 2010
בטי בום(שולטת) • 10 ביוני 2010
ריפ רף, כפרה עליך. אין ספק שאתה גבר שאוהב נשים.
ולא כמו הרבה מהפטישיסטים פה שלא משנה להם מי ממלא את המגף , או את מחוך או וואטאבר. אהבתי |
|