Madame T(שולטת) |
לפני 14 שנים •
11 ביוני 2010
מונדיאל 2010 והעבד המכור לכדורגל
לפני 14 שנים •
11 ביוני 2010
Madame T(שולטת) • 11 ביוני 2010
לפני ארבע שנים בדיוק העליתי את השרשור הבא (איך עובר לו רץ הזמן). וכבר מונדיאל חדש החל. החלטתי להעלות מחדש את השאלה ששאלתי אז וגם את הקישור המקורי למי שרוצה קצת נוסטלגיה. אתם מוזמנים לענות על השאלה ששאלתי אז, רק זכרו שהשאלה נשאלת אמנם ברצינות אך עם חיוך קל .
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=14872&start=0#top והרי השאלה: חודש המונדיאל החל. שאלה לי לאותן השולטות ביננו, שלהן עבד קבוע ומכור לכדורגל. זה זמן טוב לבחון את מידת נאמנותו לכן ומידת הקרבתו ומסירותו. האם תטילו עליו משימות מיוחדות בעת שידור משחקים שהוא רוצה מאד לצפות בהם ואילו משימות, למשל? או שמא תתחשבו בו ותניחו לו לנפשו? מה דעתכן? |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
11 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
11 ביוני 2010
בלוסום(לא בעסק) • 11 ביוני 2010
אמנם אני בצד השני של השוט, אבל אוהדת כדורגל די גדולה, ובעיני, לא יפה להרוס לו את הפאן...
יש רגעים שבהם צריך לזכור שאנחנו בני אדם, לפני השליטה... אז שיראה את המשחק - אבל אחר כך שיפנה את קעריות הפיצוחים... |
|
נסיך הכתר |
לפני 14 שנים •
11 ביוני 2010
Re: מונדיאל 2010 והעבד המכור לכדורגל
לפני 14 שנים •
11 ביוני 2010
נסיך הכתר • 11 ביוני 2010
Madame T כתב/ה: לפני ארבע שנים בדיוק העליתי את השרשור הבא (איך עובר לו רץ הזמן). וכבר מונדיאל חדש החל. החלטתי להעלות מחדש את השאלה ששאלתי אז וגם את הקישור המקורי למי שרוצה קצת נוסטלגיה. אתם מוזמנים לענות על השאלה ששאלתי אז, רק זכרו שהשאלה נשאלת אמנם ברצינות אך עם חיוך קל .
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=14872&start=0#top והרי השאלה: חודש המונדיאל החל. שאלה לי לאותן השולטות ביננו, שלהן עבד קבוע ומכור לכדורגל. זה זמן טוב לבחון את מידת נאמנותו לכן ומידת הקרבתו ומסירותו. האם תטילו עליו משימות מיוחדות בעת שידור משחקים שהוא רוצה מאד לצפות בהם ואילו משימות, למשל? או שמא תתחשבו בו ותניחו לו לנפשו? מה דעתכן? איך שהזמן רץ חלף הלך לו... אז רשמת באדום וזה כבר סימן טוב.... וכעת התחיל העסק וכמובן שלמלכה ישנה את הזכות הראשונית והקובעת בחוק להטיל את מרותה כלפי העבד שלה.... ישנם כמה דרכים להקשות על העבד בזמן המשחקים... והראשונה שביניהם להגיד לעבד שאמנם יש חודש מונדיאל אבל המלכה קודמת לכל... עם כל המשתמע מכך! פה עומד למבחן מידת נאמנותו של העבד כלפי מלכתו!! |
|
Beta Male |
לפני 14 שנים •
11 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
11 ביוני 2010
Beta Male • 11 ביוני 2010
כמו שזה נראה עד עכשיו לא נראה לי שלאף אחד תהיה בעיה לוותר על המשחקים האלה
דומנק תתפטר יא עגל!!! |
|
אלימלך |
לפני 14 שנים •
11 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
11 ביוני 2010
אלימלך • 11 ביוני 2010
לא בטוח, לא שפוי, לא בהסכמה.
|
|
שקר |
לפני 14 שנים •
12 ביוני 2010
בניגוד לאמנת ז'נווה
לפני 14 שנים •
12 ביוני 2010
שקר • 12 ביוני 2010
ובניגוד לעמדתה הנחרצת של הוד מעלתה המלכה איזבלה
הרי אני מצהיר כאן קבל עם ועדה הרי זה בניגוד לאמנת ז'נווה ונכנס בקטגוריה אחת עם פשעים כגון : רצח עם, פשעים כנגד האנושות, רישום כוזב במסמכי תאגיד גניבה בידי מנהל והעתקה במבחנים גם לי יש גבולות הרי אם תצבטי אותי לא יכאב לי - כן וכמה שיותר יותר טוב אבל עד כאן לקום ולהתמרד אין דרך אחרת למרד למרד |
|
מוצ'ילר |
לפני 14 שנים •
12 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
12 ביוני 2010
מוצ'ילר • 12 ביוני 2010
האמת שאם כבר מדברים על עינויי מונדיאל הרי שאחד מהם, שהוא מאוד אכזרי מצד המלכה, הוא לקשור את העבד שלה ולהכריח אותו לצפות במשחק של צרפת, ולא לתת לו להירדם.
|
|
המלט |
לפני 14 שנים •
13 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
13 ביוני 2010
המלט • 13 ביוני 2010
מוצ'ילר כתב/ה: האמת שאם כבר מדברים על עינויי מונדיאל הרי שאחד מהם, שהוא מאוד אכזרי מצד המלכה, הוא לקשור את העבד שלה ולהכריח אותו לצפות במשחק של צרפת, ולא לתת לו להירדם.
|
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
13 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
13 ביוני 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 13 ביוני 2010
מוצ'ילר כתב/ה: האמת שאם כבר מדברים על עינויי מונדיאל הרי שאחד מהם, שהוא מאוד אכזרי מצד המלכה, הוא לקשור את העבד שלה ולהכריח אותו לצפות במשחק של צרפת, ולא לתת לו להירדם.
זה יפה אם זה עד כדי כך חשוב לו, אני לא אגלוש להתעללות אמיתית. אני יכולה לשחק אם המסביב - אסור ללכת לשירותים במחצית, אסור להוציא הגה בזמן המשחק, חובה לצפות בצרפתים, לדאוג לי לשלוש ארוחות מושקעות ביום ברוח המדינות המשחקות, הלאמה של כל הזמן הפנוי שלו בין המשחקים... אבל אני לא אקח לו את החוויה. ארבע שנים הוא מחכה לזה, אני באמת רוצה להרוס לו את זה רק בשביל להוכיח נקודה? אני יכולה לשלוח אותו לראות משחק עם חברים בפאב עם פלאג בתחת, אבל לא אלך על משהו שבאמת יגרום לו סבל. המטרה שלי היא ש*אני אהנה*, לא ש*הוא יסבול*. |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 14 שנים •
13 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
13 ביוני 2010
פסיכו לוג(שולט) • 13 ביוני 2010
לא יודע. עם רמת המשחקים עם הכדור החדש והקופצני ועם הוובזולות שהוציאו לי כבר כל אונה בנפרד במוח מדעתה, תהיו בטוחים שגם השולטים פה נענשים.
|
|