מיינד |
לפני 20 שנים •
19 באפר׳ 2004
אנפה - אדומה - מאיה
לפני 20 שנים •
19 באפר׳ 2004
מיינד • 19 באפר׳ 2004
עונש ומותר לך לכתוב בפורום שאת בעונש ?
יש רק 4 שפחות בכלוב ומתוכן 2 בעונש ? או שהשאלה יותר מידי רגישה ומכאיבה כן , קולר וירטואלי היתה הכוונה הראשונית , אך אם כבר נכנסנו לנושא , נרחיב אותו גם לקולר הממשי הפיזי מחוץ לבית |
|
שבירה(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
19 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
19 באפר׳ 2004
שבירה(נשלטת) • 19 באפר׳ 2004
אה, אז על הקולר האמיתי כבר עניתי, בטעות. ואיתכם הסליחה.
קולר וירטואלי - שאלה טובה. לא שמתי לי קולר כשנרשמתי כי אני לא רגילה לזה כ"כ. אני חושבת שאם אני אשאל את המאסטר לא יהיה לו אכפת לכאן או לכאן - הוא לא מבקר באתר אף פעם. מעניין - איך מאסטרים אחרים מתייחסים לעניין הקולר הוירטואלי? איך אתה? |
|
תאיר(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
20 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
20 באפר׳ 2004
תאיר(נשלטת) • 20 באפר׳ 2004
מיינד מאסטר,
חלק מהתגובות שקיבלת היו ציניות. נסה להמנע מהוראות בימוי, רוב הסאביות לא כל כך אוהבות לקבל הוראות ממי שלא דום שלהן. אם יש מישהי שאדונה אוסר עליה להגיב בפורום הרי זה בינה לבינו ואין צורך שאתה תזכיר לה את זה. |
|
מיינד |
לפני 20 שנים •
20 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
20 באפר׳ 2004
מיינד • 20 באפר׳ 2004
שבירה כתב/ה: אה, אז על הקולר האמיתי כבר עניתי, בטעות. ואיתכם הסליחה.
קולר וירטואלי - שאלה טובה. לא שמתי לי קולר כשנרשמתי כי אני לא רגילה לזה כ"כ. אני חושבת שאם אני אשאל את המאסטר לא יהיה לו אכפת לכאן או לכאן - הוא לא מבקר באתר אף פעם. מעניין - איך מאסטרים אחרים מתייחסים לעניין הקולר הוירטואלי? איך אתה? אני חושב שהקולר הוירטואלי הופך את השפחה למוצגת פומבית , אם האדון רוצה בזה הוא ידאג ששפחתו תהיה עם קולר וירטואלי אני לא הייתי מבקש לשים קולר וירטואללי קולר אמיתי - רק קולר יפה , סקסי (בעיניי) |
|
TooT(נשלטת){פטרוניוס} |
לפני 20 שנים •
20 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
20 באפר׳ 2004
TooT(נשלטת){פטרוניוס} • 20 באפר׳ 2004
קולר אמיתי לא יהפוך את השפחה שלך לפומבית? מה ההבדל?
|
|
מיינד |
לפני 20 שנים •
20 באפר׳ 2004
טוט , קולר כתכשיט ?
לפני 20 שנים •
20 באפר׳ 2004
מיינד • 20 באפר׳ 2004
toot כתב/ה: קולר אמיתי לא יהפוך את השפחה שלך לפומבית? מה ההבדל?
זזה יפה ולא תמיד זה בקונוטציה של שפחה , |
|
TooT(נשלטת){פטרוניוס} |
לפני 20 שנים •
20 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
20 באפר׳ 2004
TooT(נשלטת){פטרוניוס} • 20 באפר׳ 2004
מה רע בקונוטציה של שפחה?
אם השפחה רוצה להיות שפחה והמאסטר שלה רוצה שפחה ,ההחלטה להיות מקולרת או לא נמצאת במשמעות של הקולר והצורך בו. |
|
מיינד |
לפני 20 שנים •
21 באפר׳ 2004
אם כך מהו הצורך בקולר ?
לפני 20 שנים •
21 באפר׳ 2004
מיינד • 21 באפר׳ 2004
toot כתב/ה: מה רע בקונוטציה של שפחה?
אם השפחה רוצה להיות שפחה והמאסטר שלה רוצה שפחה ,ההחלטה להיות מקולרת או לא נמצאת במשמעות של הקולר והצורך בו. ומה תשובתך לשאלה מהו הצרוך בקולר ? |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 20 שנים •
21 באפר׳ 2004
לפני 20 שנים •
21 באפר׳ 2004
nerissa(אחרת) • 21 באפר׳ 2004
עבורי קולר הוא סמל שייכות. אות כבוד להיותי שייכת לאדון וסמל לאדון שבחר בי מכל שאר השפחות.
קולר (עבורי) הוא כמו טבעת נישואין. סמל לזוגיות בדסמית. אחוז ה..גירושין בקהילה שלנו פשוט מפחיד והעובדה שמחליפים קולרים וירטואלים כמו תחתונים (או גרביים למי שלא לובש תחתונים) - פשוט הוזילה את ערך הסמל הזה למימדים של copy-paste . זה עצוב בעיני. בדיוק כמו שהוזילו את ערך המושג "מאסטר" בקהילה המקומית וכל מלא-אשכים בן 18 שנורא בא לו זיון ו/או להנחית יד על אחוריה של כל-מי-שתסכים-סוף-סוף.. פתאום מאסטר הלואי והיו מחזירים את הסמל הזה לגדולתו.. שלזכות בזכות לענוד קולר היה לוקח חודשים ולא פרק זמן של מציצה בשירותים של הקניון.. שהענקת קולר היה טקס רב משתתפים ומרגש בדיוק כמו חתונה בין שני בני זוג. אות להתחייבות הדדית ארוכת טווח ולא לשבוע הקרוב הסמל הזה הפך כל כך... עממי בקהילה המקומית שגם המשמעות שלו הוזלה לממדים זניחים: "לא נורא. מחר נקנה עוד אבוקדו.." עבורי אישית קולר הוא סמל שייכות למערכת בדסמית של Ds. כיוון שאני ובעלי בקשר של SM אני לא נושאת קולר (אלא אם כן מתייחסים לטבעת הנישואין כאל קולר.. או אז אני בהחלט נושאת קולר בכבוד ואהבה ).. מה שכן - אני שוקלת לשאת סימון אחר של שייכות לקשר הזה. סימון נוסף.. זו אולי תהייה הפתעה בערב המיילדום הקרוב |
|
TooT(נשלטת){פטרוניוס} |
לפני 20 שנים •
21 באפר׳ 2004
Re: אם כך מהו הצורך בקולר ?
לפני 20 שנים •
21 באפר׳ 2004
TooT(נשלטת){פטרוניוס} • 21 באפר׳ 2004
mind master כתב/ה: toot כתב/ה: מה רע בקונוטציה של שפחה?
אם השפחה רוצה להיות שפחה והמאסטר שלה רוצה שפחה ,ההחלטה להיות מקולרת או לא נמצאת במשמעות של הקולר והצורך בו. ומה תשובתך לשאלה מהו הצרוך בקולר ? מעולם לא ענדתי קולר (וירטואלי),ודווקא הערות לגבי זה שאני לא מקולרת קבלתי מכל מיני דומים בכלוב שטענו שהעובדה שאני לא מקולרת מטעה אותם,לעומת זה לא באה כל בקשה מצד האדון שאשים את הקולר הוירטואלי . באשר לי -לקולר אין משמעות יתרה אפשר לשים בלחיצה קלה במקלדת ולאחר מפגש קצר והוא יכול להיות חסר משמעות כך שהמשמעות והצורך בו הם מאוד אישיים ומשתנים. קולר אינו תנאי בעיני לקשר של שליטה בדיוק כמו שטבעת נישואין אינה תנאי לאהבה .גם שליטה וגם אהבה יכולים להתקיים בלעדיהם או איתם באותה המידה |
|