roiboy(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
20 ביוני 2010
יעל התובעת - סיפור פרק 5
לפני 14 שנים •
20 ביוני 2010
roiboy(לא בעסק) • 20 ביוני 2010
פרק 5
התחלתי ללקק ליעל את הכוס ובמקביל חטפתי מכות על הישבן ועל הגב שלי. "תשתדלי יותר חתיכת כלבה חרמנית, עד עכשיו את רק גומרת ונהנת כאן, הגיע הזמן שתענגי קצת את הכוס שלי" אמרה יעל. המשכתי ללקק את כוסה של יעל במשך עוד כ-10 דקות עד שיעל גמרה. "טוב מאוד זונה, היכולת שלך משתפרת אבל אל תחשבי שאני אוותר לך על העונשים שלך, בואי איתי" אמרה יעל ומשכה אותי לעבר מרתף הוילה שלה. כשהגענו למרתף אמרה לי יעל: "שבי על הכיסא כלבה" והצביעה לעבר כיסא רחב במרכז החדר". "כן, הגבירה יעל" אמרתי והתישבתי על הכיסא. "שימי ידיים מאחורי הגב ותפשקי את הרגלים" פקדה יעל. שמתי את ידיי מאחורי הגב ופסקתי את רגלי. "פישוק יותר רחב כלבה, אני רוצה את הרגליים שלך צמודות לרגלי הכיסא הרחב הזה" אמרה יעל ושלחה יד לעבר הכוס שלי, היא תפסה את האיזור בחוזקה ואמרה" "תתחילי לפשק אותן אורית". התפוצצתי מכאבים והתחלתי לפשק את רגלי יותר ויותר בעוד יעל תופסת לי את הכוס חזק. לבסוף הצלחתי להגיע לפישוק הרצוי. "טוב מאד, אורית הכלבה" אמרה יעל ועזבה לי את הכוס. "תשאירי בתנוחה הזאת, כלבה" אמרה יעל, היא לקחה שתי רצועות עור וקשרה את הקרסוליים שלי לרגלי הכיסא, לאחר מכן הביאה עוד שתי רצועות וקשרה גם את הברכיים לרגלי הכיסא הדוק ככל האפשר כך שהברכיים שלי היו בזוית של 90 מעלות, יעל שמה לי יעל אזיקים על הידיים שהיו מאחורי המשענת של הכיסא, ואת בטני קשרה בחבל אל המשענת כך שהייתי משותקת לגמרי. "התנוחה הזאת נוחה לך, אורית" שאלה יעל ברשעות. "לא גברתי, הרגליים שלי כואבות אני לא יכולה להישאר בפישוק הזה" אמרתי בקושי. "חכי כלבה רק התחלנו, אני מבטיחה לך שכאשר נסיים לא רק הרגלים יכאבו לך" אמרה יעל ולקחה את החבל בידה, יעל ליפפה את החבל סביב השד הימיני שלי חמשה ליפופים וקשרה, ואז ליפפה חמשה ליפופים סביב השד השמאלי וקשרה. היא קשרה אותם חזק והדוק עד שנהיו אדומים הייתי הרוסה מכאב אך לא העזתי לפצות את פי פן יעל תיתן לי עונש נוסף, בינתיים לקחה יעל עוד חבל והצמידה איתו את שני השדיים ע"י ליפוף של חמשה סיבובים גם כן עד שהשדיים נגעו אחד בשני. יעל המשיכה ושמה לי שני מטפסי ברזל על הפטמות שלי וחיברה להם שרשרת. "יפה כלבה את בדיוק במצב שבו אני רוצה אותך, נשאר לנו עוד דבר אחד לעשות לפני שהתחיל בטיפול שלך" אמרה יעל והלכה במערומיה לעבר התיק שלה. כאשר יעל חזרה היא הביאה איתה את פקק התחת. "רואה את זה, אורית?" שאלה יעל. "כן גבירתי זה פקק התחת שלי" אמרתי כולי כואבת. "נכון אורית הכלבה, אבל זה פקק תחת קצת יותר גדול מהפקק שהיה לך בחריץ מקודם, וזו הזדמנות מצוינת לחנוך אותו, את מסכימה אורית?" המשיכה יעל לשאול אותי שאלות. "גבירתי אולי נשתמש בפקק הקודם כי גם הוא היה לי די לוחץ" ניסיתי להקל את הגזרה. "לא כלבה, אני לא מסכימה שהחריץ שלך ימשיך ליהנות לו מהפקק הקטן הזה, זה פקק שמשמש רק לתחילת האימונים של כלבות צעירות כמוך, אני אמשיך להגדיל לך את הפקקים בהדרגה כדי שהחריץ שלך יתרחב יותר. ההסבר מובן כלבה?" סיימה יעל. "כן גברתי הבנתי" עניתי. "יפה שהבנת כלבה, עכשיו בוא נדחוף לך את הפקק" אמרה יעל וניגשה מאחורי. יעל כיוונה את הפקק אל פי הטבעת שלי והחלה לדחוף אותו בחוזקה, הפקק הגדול נכנס באיטיות לתוך החריץ שלי עד שהחלק הרחב ביותר הגיע ואז הפקק החליק וננעל בתוך הישבן שלי. יעל ניגשה לעברי ואמרה: "איך המרגש אורית?, הפקק החדש נוח לך?" שאלה יעל. "לא גברתי זה נורא לוחץ" אמרתי. "תפסיקי להתלונן כלבה אני יודעת שאת אוהבת את זה , נכון? שאלה יעל. "לא גברתי" שיקרתי. "תפסיקי לשקר חתיכת זונה חרמנית שכמוך אני רואה איך הכוס שלך מגורה" אמרה יעל והנחיתה סטירה לפניי. הלחי שלי האדימה וכמעט בכיתי, אבל פחדתי שיעל תעניש אותי. "את אוהבת את זה, נכון זונה?" שאלה יעל. "כן גברתי" אמרתי לבסוף את האמת. "תגידי את זה בקול זונה" פקדה יעל. "אני אוהבת את זה, גברתי" אמרתי. "אני שמחה שאת אוהבת את החיים האלה אורית כי אילו היו חייך לתמיד. ועכשיו לאחר שסיימתי לקשור אותך, אני אתחיל בטיפול" אמרה יעל בשמחה, וניגשה לארון שהיה במרתף. יעל הוציאה משם מטאטא וניגשה אליי. כשהתקרבה ראיתי שלא מדובר במטאטא אלא במקל שבקצהו מחובר זין גומי עבה באורך של 30 ס"מ בערך. "רואה את זה אורית?" שאלה יעל. "כן גברתי" עניתי בפחד. "כל זה יכנס לך לתוך הכוס" אמרה יעל. "בבקשה לא גברתי זה גדול מדי" התחננתי ליעל. "בלי תירוצים כלבה, את תקבלי את זה כמו גדולה ואני בטוחה גם שתיהני מזה חתיכת זונה חרמנית שכמותך. יעל כיוונה את הזין לכוס שלי והחלה והצמידה אותו לשפתי הכוס שלי. |
|