פרופיל סגור |
לפני 14 שנים •
22 ביוני 2010
רציתי לשתף אותכם בחוויה נפלאה שחוויתי עם מלכה מדהימה .......
לפני 14 שנים •
22 ביוני 2010
פרופיל סגור • 22 ביוני 2010
הקשר עם מלכה אמיתית האחרון שהיה לי היה לפני כ 10 שנים
זו היתה מלכה מדהימה (נראית מעולה) שידעה איך לשלוט ידעה לשלב בין שליטה לאנושיות ידעה להעמיד אותי על מקומי שצריך ולת את ההרגשה שאתה גם עבד וגם בן אדם כמו שהיא גם מלכה וגם בן אדם – קצת קשה להסביר את זה אבל זה מה שעושה אותה למלכה אמיתית. לפני 10 שנים היא נסעה למצוא את גורלה בחו"ל ואני נותרתי ללא מלכה. מאז אני כל הזמן מחפש באתרים השונים מלכה דומה לה – אבל ללא הצלחה – הייתי אצל מלכות רבות אבל אף אחת לא הגיע לקצה של מה שהיא היתה. השבוע זה קרה ... עניתי למודעה של מלכה בשם שרון – היא אמרה לי שהיא גרה בתל אביב – משהוא בסגנון התשובות שלה, בסבלנות שלה הדליק בי משהוא – לאחר מכן שהיא שלחה לי תמונה שלה שלא הייתה ברורה אומנם אבל גם התמונה הלא ברורה הדליקה בי משהו ואני חייב ללכת אמרתי לעצמי – קבעתי איתה ויצאתי באמצע יום העבודה – לא יכולתי לחכות הייתי חייב להפגש איתה.דיברתי איתה בטלפון – גם הקול שלה וצורת הדיבור השרו עלי איזו הרגשה של תקווה – אולי זו המלכה האמיתיתז המקום היה בתל אביב – היא אמרה לי להיכן להגיע ולהתקשר משנכנסתי לבית – ידי רעדו שלחצתי על האינטרקום – ירדתי לקומה התחתונה במרתף כפי שנאמר לי .חברה של המלכה קיבלה אותי בצורה יפה ומכובדת ואמרה שהמלכה שרון מתארגנת ועלי לחכות. לרגע חשבתי אולי אני שוב טועה וזה שוב יהיה מפגש עקר עם אחת שחושבת שהיא מלכה. בינתיים הסתבר לי שפרט למלכה שרון בבית גרות עוד 2 מלכות וכולן אוהבות את השליטה - ורק כדי להבהיר זה לא היה מכון ליווי או עסק שמישהוא מנהל – זה פשוט כמה בנות שגרות שותפות ביחד ואוהבות לשלוט נהנות מזה ועושות את זה מכל הלב אני באופו אישי התחברתי למלכה שרון ולכן הסיפור כאן מתרכז בה ועליה – מכיוון שאני רוצה להעביר אליכם את החוויה שלי עם המלכה שרון .עברו כמה דקות ...... והיא יצאה....... אני הייתי בהלם – יצאה אישה מהממת ביופיה לבושה בחולצה קצרה ומכנסיים קצרות שגילו זוג רגליים מדהימות עם חיוך מדהים וכובש – מלכה אמיתית חשבתי לעצמי והתחלתי לקוות שאולי זהו זה היא התיישבה לידי והתחלנו לדבר על גבולות והעדפות נכנסתי איתה לחדר השני. וזה התחיל .... היא הורתה לי להתפשט – והלכה להביא את הציוד אני כמו עבד מאולף לאחר שהורדתי את הבגדים ירדתי מייד על הברכייים וחיכיתי למלכה בהתרגשות – מה שכבש אותי היה היופי שלה הרגליים המדהימות הפנים היפות והחיוך הנעים – עם חיוך כזה איך אפשר להיות קשוחה – אך כפי שנוכחתי בהמשך דווקא החיוך הנעים הזה גורם לקשיחות להיות חזקה יותר. המלכה שרון חזרה ... היא הורידה את מכנסיה ונשארה בתחתון ובחולצה – היא לא לבשה בגדי סאדו או עור (ויש לה כאלו) אבל עם הבגדים הפשוטים שלבשה היא נראתה לא פחות מלכה ואולי אפילו יותר מכיוון שהיא לא הייתה צריכה את התחפושות מעור כדי להיות מלכה – היופי שלה והאופי שלה עשו את העבודה. כשאני על הברכיים לפניה היא הרכיבה על מותניה הצרות והסקסיות דילדו חום ענקי – ההתרגשות והפחד שלי גדלו. "זונה" היא אמרה "תראי לי כמה את רוצה להעמיד לי את הזין""תתחילי מלמטה מהרגליים"קרבתי את הפה לכפות רגליה המדהימות והתחלתי לנשק ולמצוץ את את האצבע הגדולה – זה היה נהדר הטעם של האצבע שספגה את כל היום שבו המלכה הלכה יחפה על הרצפה של הדירה - אבל זה לא הכל המלכה לאט לאט אילצה אותי להכניס עוד אצבע ועוד אחת לתוך הפה עד שכל אצבעות הרגל המדהימות של המלכה היו בפה שליואני מוצץ ומוצץ בתשוקה וברצון לאחר מכן המלכה "הזכירה" לי שיש לה עוד רגל וגם היא קבלה טיפול דומה. מידי פעם כשהתייבש לי הפה המלכה ירקה לי לתוך הפה כדי שלא יתייבש – טטעם הרוק של המלכה היה מעדן עבורי – היה לו טעם עדין של הפה של המלכה רציתי עוד ועוד וכף הרגל השחורה מההליכה היחפה של המלכה זכתה ממני לליקוק והברקה עם הלשון והפה לאחר מכן המלכה הורתה לי לעלות ולהמשיך בהערצתי לרגליה המושלמות עם הפה שלי לאט לאט למעלה ולהראות לה עד כמה אני מעוניין וחושק למצוץ לה ולהעמיד לה את הדילדו – כן אני הזונה שלה – ככה היא קראה לי וככה הרגשתי – זה היה מדהים – המגע של הפה שלי הלשון ברגליים המדהימות האלו של המלכה שרון כעת הגיע הזמן... המלכה דחפה את הדילדו הענקי לפה שלי ואמרה לי "תמצצי זונה תעמידי לי אותו" מצצתי והיא דחפה היא תפסה בראשי דחפה והוציאה בקצב דחפה עמוק לא יכולתי לנשום אבל חשבתי אני הזונה חייבת לעשות מה שהמלכה רוצה לאחר כמה דקות שאלה המלכה "התייבשת" ולא חיכתה וירקה את הרוק שלה אל פי כדי להרטיבו.והמשיכה לדחוף לי את הדילדו לפה לאחר שהמלכה החליטה שזה מספיק היא אמרה "עכשיו זונה אני אתקע אותך עד שאגמור" המלכה ציוותה עלי לעלות על המיטה קשרה את ידי באזיקים מאחור בנוסף לקולר על הצוואר שלחץ לי והזכיר לי את מקומי. "תסתובבי" אמרה המלכה הסתובבתי וחיכיתי המלכה הכינה את החדירה היא התחילה עם היד שלה להרחיב את החור היא חדרה עמוק – זה כאב !!! בכל זאת לא הייתה לי מלכה זמן רב וגם ככה חדירות לא היה הצד החזק שלי אבל הסכמתי שהמלכה תנסה לחנך אותי להיות זונה נחדרת זה כאב ביקשתי להפסיק אבל המלכה לא הפסיקה היא המשיכה "מה את כבר מוותרת ?" אמרה והמשיכה אני התחננתי די המלכה לאחר עוד קצת היא הוציאה ואמרה "את לא רוצה בסדר אז תקבלי משהוא אחר" והמלכה התחילה להצליף בי בשוט בידיים ועם סרגל באיבר המין בנוסף היא גם בעטה לי באיבר המין תוך כדי כל זה היא אצרה "כשתרצי שאמשיך לחדור תגידי לי" הכאבים גברו ................ המלכה אני מתחננת שחחדרי אלי אמרתי כמעט ביללה "מה קרה" שאלה המלכה "התחרטת" והמשיכה בחדירה וזה שוב כאב ושוב התחננתי להפסיק המלכה אמרה "עכשיו אכניס לך את הדילדו" לא.......... אמרתי פחדתי כל גופי רעד"אל תהיי לחוצה" אמרה לי המלכה ודחפה לתוכי את הדילדו ללא הצלחה "ככה את מתנהגת" אמרה המלכה "העמדת לי אותו ועכשיו לא אוכל לגמור – את רוצה שיהיה לי כאב ביצים" לא המלכה אמרתי והיא המשיכה לדחוף ....אבל לא יכולתי התחננתי להפסיק המלכה הפסיקה סובבה אותי עם הפנים אליה ואמרה תוך כדי שהיא סוטרת לי ומועכת את פטמותי "ככה את מתנהגת איך אוכל לסרסר אותך ?" המלכה אמרתי אני מבקש שתחנכי אותי לאט "אמרת שיש לך נסיון" היא אמרה "לא רואים" כן המלכה אבל קשה לי עם חדירות "טוב" אמרה המלכה אני אשחרר אותך היא שחררה אותי "כעונש אתה לא רשאי לגמור" אמרה המלכה - הורדתי את פני באכזבה "בעצם אני מוכנה להתחשב בך ולתת לך לגמור אם אחר כך את בולעת הכל" ויתרתי על הזכות לגמור "כמוכן אתה לא מאונן עד הפעם הבאה – ואני יודעת לבדוק את זה אז לא כדאי שתשקר" תודה המלכה הודיתי למלכה לאחר שהתקלחתי ישבתי לצד המלכה ודיברנו עוד קצת על ההמשך עזבתי בתחושה שמצאתי שוב מלכה באותה הרמה ואפילו קצת יותר מזו שהייתה לי לפני 10 שנים אני מקווה שגם היא תחשוב שאני מתאים לה אני מקווה שאוכל בהמשך להוסיף לספר על החוויות שלי מהמפגשים עם המלכה שרון המדהימה מקווה שנהניתם - עבורי זו הייתה חוויה שלא חוויתי שנים |
|
מפנק בכיר(נשלט) |
לפני 14 שנים •
23 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
23 ביוני 2010
מפנק בכיר(נשלט) • 23 ביוני 2010
סחטיין ..שמח בשבילך שזכית לחוות חוויה שכזאת
רק תגיד לי משהו אמרת "עניתי למודעה של מלכה בשם שרון" מזתומרת?איזו מודעה? |
|
AngelFire(שולט) |
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
טוב שנזכרת
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
AngelFire(שולט) • 24 ביוני 2010
אולי טעיתי אבל אמרת לפני 10 שנים לא?
ורק עכשיו החלטת לשתף את כולם באותו אירוע מופלא? חבל, אם היית עושה זאת מוקדם יותר אולי נשלטים אחרים כאן היו גם כן מחפשים את המודעה על אותה דירה מופלאה מלאה בשולטות שרק אוהבות לשלוט. אודה לך אם תחפש באותו עיתון פלא, אולי יש גם את המודעה על הדירה בה שוכנות נשלטות הפלא. מי יודע אולי גם אמצא אני שם נשלטת, ומי יודע אולי אז כבר לא נצטרך את הכלוב אלא נלך לדירת הפלא. |
|
פרופיל סגור |
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
תודה על התגובות והבהרה
לפני 14 שנים •
24 ביוני 2010
פרופיל סגור • 24 ביוני 2010
הארוע המופלא כמו שאתה אומר קרה השבוע - מה שהתכוונתי להגיד שהיה לי ארוע מופלא שכזה גם לפני 10 שנים עם מלכה אחרת
ובמשך 10 שנים האחרונות הייתי בחיפושים אחרי מלכה שכזו והשבוע מצאתי ואת החוויות שלי איתה תיארתי למעלה לגבי "מזתומרת איזו מודעה" - זו היתה אחת מהמודעות באתרי ההכרויות שכולם כאן מכירים תודה על התגובות ואשמח לשתף אותכם בהמשך הדרך ...... אם תהיו מעוניינים ומעוניינות .... |
|
מביט Nהצד(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
27 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
27 ביוני 2010
מביט Nהצד(לא בעסק) • 27 ביוני 2010
מעדיף לא לגלות איזו מודעה ולשמור את המלכה לעצמך?
|
|