roiboy(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
יעל התובעת - סיפור פרקים 6+7
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
roiboy(לא בעסק) • 26 ביוני 2010
פרק 6
יעל התחילה לדחוף לי את הזין הענק לתוך הכוס, היא דחפה אותו בכוח עד שכל ה30 ס"מ היו בפנים, היא זיינה אותי איתו במשך כמה דקות. "את אוהבת את זה, נכון אורית?" שאלה יעל. "אני לא יכולה לסבול את זה יותר, שחררי אותי מצידי תכנסי אותי לכלא , כבר לא אכפת לי" אמרתי שבורה. "אני רואה שלא למדת כלום כלבה, אין לך יותר זכות בחירה לגביי החיים שלך, את חתומה על חוזה ועל תשכחי את התמונות שמציגות אותך כמו סוטה" אמרה יעל והמשיכה לזיין אותי בעוצמה. "לא אכפת לי , אני רק רוצה להפסיק את הכאב הזה, שחררי אותי מייד" אמרתי גמורה מכאבים. "אני מזהירה אותך בפעם האחרונה אורית, אם לא תסתמי את הפה התוצאות היו חמורות מאד" אמרה יעל והכניסה לי סטירה לפנים. לא התכוונתי לוותר, הייתי נחושה בדעתי להפסיק להיות הכלבה של יעל. "הצילו!!!" התחלתי לצרוח. להפתעתי הרבה עזבה יעל את הזין תקוע בתוך הכוס שלי ויצאה מהחדר במהירות. אולי היא ויתרה והיא מתכוונת לשחרר אותי חשבתי בשמחה. אך לאחר כמה דקות ראיתי את יעל חוזרת עם שוט ועוד משהו בידה, מה שגרם לי להבין את טעותי, אך עדיין הייתי נחושה בדעתי להיחלץ מן המצב הקשה שלי. "הצילו!" המשכתי לצרוח. אך תוך שניות תפסה יעל את ראשי ודחפה לי זיין גומי עם פקק בקצה, שפיסק לי את הלסת וסתם את פי. לפקק היו מחוברות שתי רצועות עור אותם קשרה יעל מאחורי העורף שלי בצורה הדוקה כך שהזין כמעט נכנס לי לגרון וכמובן שלא יכולתי לדבר, יעל נעמדה מולי ואמרה: "הג'אג הזה ישמור לך על הפה במצב שתיקה, ואת תשלמי ביוקר על ההתנהגות הבלתי נסלחת שלך אורית" לאחר מכן תפסה יעל שוב את מקל המטאטא והמשיכה ולזיין אותי בכוח עוד כ-10 דקות, עד שגמרתי , והייתי מפורקת מהזיון. "אחרי שסיימתי את הטיפול בך, הגיע הזמן להעניש אותך אורית הכלבה" אמרה יעל ולקחה את השוט. יעל החלה להצליף לי בשדיים הקשורות שלי שכאבו כבר קודם. ניסיתי לזוז אך כמובן שלא יכולתי בגלל הצורה ההדוקה שבה יעל קשרה אותי ולא יכולתי לצעוק בגלל הג'אג שפיסק את פי. "זה ילמד אותך מהם כאבים כלבה מפונקת, זה גם ילמד אותך לעולם לא לנסות להתנגד לי, אם לא הבנת נכון- כבר אין לך יותר אפשרות לחזור לחיי החופש שלך, האפשרות ללכת לכלא ניתנה לך מתי שלא היית כלבה, כעת לאחר שחתמת על החוזה כל רכושך יעבור אליי וגם את שייכת לי, אין לי שום כוונה לתת לך ללכת לכלא אלא אם לא תהיה לי ברירה. אני מתכוונת לשבור בך כל זיק של התנגדות עד אשר תהיי בשליטתי הטוטאלית." סיימה יעל את נאומה ובמשך כל הנאום המשיכה יעל להצליף בי, אפשר לומר שיעל הצליחה לשבור אותי בנאומה, וכמו תובעת אמיתית היה לה כושר שכנוע בלתי רגיל. כשסיימה יעל להצליף בי אחרי 20 דקות אמרה בצחוק מרושע: "אל תזוזי אורית אני כבר חוזרת" כשחזרה היא הביאה עימה ניר הדבקה, פלפל אדום ודלי מים. "הנה הפלפל שאת כל כך אוהבת אורית" אמרה יעל, דחפה לי את הפלפל לתוך הכוס והדביקה את השפתי הכוס בניר הדבק כדי שהפלפל לא יחליק החוצה. "את תישארי במצב הזה במשך כמה ימים בכדי לחשוב על הדרך בה התנהגת, בכל יום אני אבוא לבקר בשביל להאכיל אותך ולבדוק אם את צריכה להשתין או לחרבן, גם לכלבה כמוך מגיעים הצרכים הבסיסים האלו, כמובן שאני החליט מה את אוכלת ומה את שותה. אם את תוהה למה הבאתי לפה את דלי המים, זה בכדי לשטוף ממך את הזוהמה שלך, תסתכלי איך את רטובה ומזיעה מהאורגזמה האדירה שחווית, אם היית מתנהגת כמו שצריך הייתי רוחצת אותך באמבטיה." אמרה יעל ושפכה עליי דלי מים קרים. "ברררררר" קפאתי מקור בלי יכולת תזוזה. "כעת אני יוצאת כלבה ואני אתן לך לחשוב על מה שעשית היום, להתראות מחר" אמרה יעל , כיבתה את האור ,נעלה את דלת המרתף והשאירה אותי קשורה לכיסא וקופאת מקור. פרק 7 כך עברו שעות שניראו כמו ימים, הפלפל החריף צרב לי את הכוס וספח את כל מיצי החרמנות שלי. לא האמנתי למה הפכתי להיות , מעו"ד שעתידה לפניה לכלבה חסרת רצון של יעל התובעת , לא היה לי אף אחד שיחפש אותי מכוון שמשפחתי היתה בחו"ל והייתי מדברת איתם לעיתים נדירות. בבוקר שלמחרת התעוררתי משנת העילפון שלי כאשר שפכה עליי יעל דלי מים קרים, "בוקר טוב לך, הכלבה אורית" אמרה יעל ברשעות. יעל היתה לבושה חולצת צווארון לבנה ומכופתרת עם עניבה אדומה ,מכנסי קטיפה ארוכים בצבע שחור בגזרה גבוהה(עד הטבור בערך) ,ועקבים שחורים נמוכים(כ-5 ס"מ),הבגדים היו צמודים ביותר ומתאימים בצורה מושלמת לגזרתה. "איך עבר עלייך הלילה???" שאלה כאשר אני עם פה חסום ולא יכולה להגיב. "הבוקר הכנתי בשבילך משהו מיוחד אורית, החדשות הטובות בשבילך הן שאני יוריד לך לחץ מהשדיים לכמה ימים, הכוונה היא למצבטים ולמשקולות על הפטמות שלך" אמרה יעל והסירה לי את המצבטים מהפטמות. "את החדשות הרעות את תרגישי עוד מעט, את בטח גם חושבת לעצמך למה אני לבושה כך",אמרה יעל. "זה משום שהיום באה אליי אורחת מיוחדת שאת עומדת להכיר באופן אישי", המשיכה יעל. "אני כבר חוזרת כלבה ,אל תלכי לשום מקום" המשיכה יעל לצחקק. לאחר כמה דקות ראיתי את יעל חוזרת ואיתה עוד בחורה שהייתה לבושה במדיי אחות. "תכירי אורית זאת יאנה וכפי שאת רואה היא אחות במקצועה, יאנה תעשה לך היום עגילי פטמות שיעזרו לי באילוף שלך, אין לך מה לדאוג משום שהיא אחות מנוסה שיודעת מה היא עושה" אמרה יעל בעוד אני הייתי בהלם מוחלט. יאנה היא בחורה מלאה מאד בת שלושים בערך והייתה בערך בגובה שלי. "שלום הכלבה אורית, שמי יאנה כמו שיעל אמרה קודם והיום את הולכת לעבור טיפול חודרני וכואב מאוד באזור הפטמות" אמרה יאנה במבטה רוסי, ופתחה תיק קטן שאיתו הגיעה. היא הוציאה משם מחט גדולה וחומר אלכוהולי ותחילה לנקות את פטמותיי בעזרתו. "תתכונני לכאב כלבה אני הולכת לנקב לך את הפטמה הימינית שלך" אמרה יאנה. היא החדירה את המחט ואני הרגשתי כאב עצום בפטמה שלי , כאב חד שלא יכולתי לסבול. כמובן שלא יכולתי לצרוח או לזוז כי הייתי קשורה לחלוטין. לאחר שהכאב יסתיים היה לי חוסר תחושה והרגשה לא ברורה בפטמה ימינית. "עכשיו אותו דבר בפטמה השנייה" אמרה יאנה ושוב הרגשתי דקירה וכאב חד הפעם בפטמה השמאלית. "אאאאאהההההההה" ניסתי לצעוק מבעד לגאג (ללא הצלחה). לאחר החדירות הכניסה לי עגילי חישוק לחורים. כמה דקות לאחר מכן אמרה יאנה: "סיימתי ,אורית עכשיו תוכלי לראות בעצמך" אמרה יאנה ושמה לי ראי קטן מול הפנים. הסתכלתי לעבר הפטמות שלי וראיתי שני עגיל חישוק תלויים על הפטמות שלי. "צריך לנקות את זה עוד" אמרה יאנה ושפכה לי אלכוהול על שתי הפטמות. "אהההההההההה" הרגשתי שריפה עצומה. "תרגיעי כלבה, זה כדי שהפצע לא יזדהם" אמרה יאנה. לאחר שנרגעתי שאלה אותי יעל: "את מבטיחה שלא תצעקי אם הוציא לך את הג'אג מהפה???", הסימנתי לחיוב. יעל שחררה את רצועות הג'אג מהעורף שלי ושלפה אותו החוצה. בקושי יכולתי לדבר בגלל הפיסוק הרחב של הלסתות שלי. "את אוהבת את עגילי הפטמות שלך" שאלה יעל. "לא" אמרתי ומייד חטפתי סטירה לפנים. "חתיכת זונה אורית, כבר הספקת לשכוח לקרוא לי הגבירה יעל" צעקה יעל. "אני מצטערת גברתי" אמרתי בקושי. "כלבה חוצפנית, אין דבר את תשלמי. החלטתי לתת לפטמות חופש עד שיחלמו, בעוד שבוע נתחיל להשתעשע בהן שוב, ועכשיו כאשר יש לך עגילי פטמות יהיה הרבה יותר מעניין, השדיים שלך ישארו קשורים כמו שהן עכשיו, ואני הפעיל יותר לחץ על הכוס והתחת שלך" סיימה יעל. "עכשיו תגידי יפה תודה לאחות שלך יאנה" אמרה יעל. "תודה יאנה", אמרתי בקושי ולהפתעתי היא הכניסה לי סטירה מצלצלת לפנים. "ככה את מודה לי חתיכת כלבה מזוינת?!" אמרה יאנה ותפסה לי את הפרצוף. "אל תדאגי הכלבה אורית את עוד תלמדי לקח, אנחנו הולכות להיפגש שוב. יעל אמרה לי שאוכל לזיין אותך אחרי שתסיימי את העונש שלך, ואני הולכת לקרוע לך את המנוש ואת התחת בכל הכוח" אמרה יאנה באכזריות. "זה נכון אורית אחרי שתחלימי את הולכת לקבל מיאנה שיעור, בתמורה לטיפול שעשתה לך היום הבטחתי לה שתוכל לבוא מדי פעם לרכב לך התחת עם סטרפאון, אני כבר מתה לראות אותה מפוצצת לך את החריץ" אמרה יעל. "זה בהחלט הולך להיות כיף" אמרה יאנה. "אם את רוצה אני יכולה להלביש לה גם שני עגילים על הכוס החרמן שלה" הוסיפה יאנה. "רעיון טוב יאנה, אבל אני חושבת שנעשה זאת בהזדמנות אחרת, אני לא ממהרת לשום מקום וגם אורית לא" אמרה יעל. "ועכשיו תגידי יפה להתראות ליאנה כי היא צריכה ללכת" פקדה עליי יעל. "להתראות הגבירה יאנה" אמרתי. "יפה כלבה אני רואה שאת לומדת מהטעויות שלך, זה יעזור לך לזכור אותי" אמרה יאנה ולאחר מכן תפסה בחוזקה את הפטמות שלי וסובבה אותן. "אייייייייייייייייי" צרחתי. לאחר מכן יצאה יאנה מהמרתף וסגרה אחריה את הדלת. "אני יודעת שאת בטח מאוכזבת שיאנה לא זיינה אותך כבר היום אבל אל דאגה גם זה יגיע, החור שלך עדיין לא מוכן לקבל זיון מיאנה. שמעתי פעם על בחורה שלא יכלה ללכת שבוע אחרי זיון אנאלי עם יאנה" אמרה יעל בעוד אני מתה מפחד. "רק אל תגידי שאני לא מכינה אותך" צחקה יעל. "רוצה לאכול כלבה???" שאלה יעל. "כן , גברתי" אמרתי כי הייתי מתה מרעב. "מצוין" אמרה יעל וקרעה את ניר הדבק מהכוס שלי במכה אחת. "אווווווצ" צווחתי. "תשתקי , אורית" אמרה יעל והוציאה את הפלפל מהכוס שלי. "תאכלי את זה ,כלבה" אמרה ודחפה לי את הפלפל לפה. לעסתי ובלעתי את הפלפל לפקודתה של יעל, זה היה כל כך חריף. "רוצה לשתות קצת כלבה" שאלה יעל. "כן גברתי , זה מאד חריף לי" אמרתי כאשר הפה שלי בוער. "יופי , הכנתי לך את הלימונדה המיוחדת שלי" אמרה והראתה לי מיכל של ליטר, כמובן שזה היה שתן. "להרים ראש ולפתוח את הפה,אני נותנת לך לשתות את המים הקדושים שלי" אמרה יעל והחלה לשפוך את הפיפי שלה לתוך הפה שלי. שתיתי מה שיכולתי וחלק גם נשפף עליי. "יפה אורית, עכשיו תשתיני זונה השלפוחית שלך בטח כבר מתפוצצת" אמרה. "כן , גברתי" אמרתי ותחלתי להשתין על הרצפה ועל הגוף שלי. "יש לך קיקי, כלבה" שאלה יעל. "כן גברתי" אמרתי, רציתי כל כך לחרבן והייתי מלאה מאד. "חבל כלבה, כי היום את לא מחרבנת בגלל הטעות שעשית, תצטרכי לחכות למחר, אני אחנך אותך להיות כלבה צייתנית" סיננה לי יעל לאוזן. "עכשיו תפתחי את הפה אני רוצה להחזיר לך את הג'אג" פקדה יעל. "לא גברתי , אני מבטיחה שלא אצעק יותר, בבקשה תני להיות עם פה פתוח" התחננתי. "לא כלבה, אני לא סומכת עלייך לאחר ההתנהגות הפרועה שלך אתמול., ועכשיו תפסקי את הלסתות" פקדה שנית. פתחתי את פי ויעל הכניסה לי את הג'אג לפה וקשרה את הרצועות לעורפי הדוק יותר מאתמול. לאחר מכן דחפה לי ויברטור לכוס והפעילה אותו. "זה כדי לחזק את שרירי הכוס החלשים שלך, חסר לך שזה יחליק החוצה" אמרה יעל. "עכשיו אני הולכת לעבודה כלבה, נתראה מחר" אמרה יעל ,יצאה ונעלה את המרתף. כמובן שהייתי צריכה להישאר ערה במשך כל הזמן כי היה לי ויברטור בכוס, שגרם לי להגיע לאורגזמה כל העשר דקות בערך, עד שהתעלפתי. |
|