אדון בועל בתשוקה |
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
"..בחורף אני אוהב נשים עם חזה גדול, ובקיץ - להיפך ...&a
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
אדון בועל בתשוקה • 26 ביוני 2010
"...בחורף אני אוהב נשים עם חזה גדול, ובקיץ - להיפך.." כך אומר לנו גיבור סרטו של פרנסואה טריפו "האיש שאהב נשים" , ומחזיר באחת למקומה הנכון את כל "האהבה" הזאת - לפארודיה מגוחכת.
אינני יודע מה רווח יותר ב"כלוב" - סאביות מסוג השמ"ד או איזכורים חוזרים ונשנים של "האהבה" ההזויה והמדומיינת הזאת, אבל ברור לכל של"אהבה" יש מקום מיוחד בחייה של הסאבית השמ"ד - ככל שהמדומיין וההזוי הזה נפקד ( כאילו מה שלא קיים יכול להיות נוכח ) בחייה, כך המאבק הלוליני להשגתה של זו, הופך להיות תמצית חייה של הסאבית הזאת. "אהבה" בחייה של הסאבית השמ"ד הוא מושג הלובש זהות עם המושג "אושר", למרות שכמובן אין עיוות גדול מזה בחייו של אדם התולה את אושרו בקיומו של זולת בחייו. להתנות את אושרך בקיומו של זולת בחייך, ויהיה הזולת הזה מי שיהיה: גבר , אישה, הורים, ילדים , משמעותו לחיות חיים מנוכרים - זרים למהותך. אושר משמעותו למצות את הסגולות היחודיות המצויות בכל אחד מאיתנו, ואם מיצוי זה עד תומו אינו אפשרי בחייו של אדם, אז לפחות החתירה המתמדת והמושכלת למיצוי כזה פירושו - לחיות חיים מאושרים. מי שחי כך , דהיינו חיים מאושרים, זוכה לאיזו נהרה מיוחדת על פניו, בזכותה הוא מקבל בולטות על פני ההמון, בזכות הבולטות הזאת, מתבלטת האטרקטיביות היחודית שלו על פני הזולת, באמצעות האטרקטיביות הזאת הוא זוכה לזוגיות. משמעות הדברים היא ברורה : - חיים מאושרים שמהותם חתירה למיצוי הסגולו היחודיות שלנו מביאים לזוגיות, בקיצור אושר מביא לזוגיות. לא להיפך. כך או כך, ל"אהבה" אין כאן דבר וחצי דבר. אהבה לא קיימת ומעולם לא היתה קיימת. היא כולה המצאה גברית שהונחלה לנשים בבחינת תודעה כוזבת ונועדה כולה לצמצמם ולהגביל את מיניותה של האישה ולייחד אותה רק לגבר האחד - הגבר "האהוב". כך עוטה על עצמה האישה, כאילו מרצונה, את חגורת הצניעות הסמויה מן העין על מיניותה המאיימת על הגברים, ומפקידה את המפתח לחגורה זו... בידי הגבר. היש חיים מנוכרים מאלו ????!!! אבל לך תסביר את האמת הפשוטה הזאת לסאביות השמ"ד שלנו. בחיים לא תצליח. מבחינתן החיים בעמק הבכא שלהן הם בבחינת ההתגלגלות בלימבו נורא בהמתנה לגאולה בדמות ....גבר. גבר כמשאת החלום האנשוי. גבר - ככרטיס הזוכה בהגרלת מפעל הפיס " המקים מעפר דל ומאשפות ירים אביון .."גבר - שבזכותו יסתיימו כל הצרות ואושר שמיימי ישתרר לו בחייה של הסאבית השמ"ד. אבל כידוע זה לא קורה - כמו בתיאולוגיה שבה האמונה באל - ככרטיס הזוכה במפעל הפיס משמשת כאמצעי לניטרול היסוד המהפכני בחייו של אדם, כהצדקה שלו לקונפורמיות שלו, כך - גם בחייה של הסאבית השמ"ד שלנו - ההמתה ל"אהבה" - לאושר - לגבר - הופכת להיות העילה האולטימטיבית לכך שהיא לא עושה כלום בחייה כדי לשנות את מצבה בכחותיה היא. |
|
מUחדת |
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
קטע מסרטו של צ'.צ'פלין, "אורות הכרך"
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
מUחדת • 26 ביוני 2010
|
|
קייסי |
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
קייסי • 26 ביוני 2010
מסקרן אותי לדעת עם הבועל הזה גם רוחץ ידיים חמישים פעם ביום ובודק שלושים פעם אם הדלת נעולה בכל פעם שהוא יוצא מן הבית.
זאת בהנחה שהוא יוצא מן הבית ולא נעוץ מול המסך המרגיע, הקשר המשמעותי היחיד בחייו, שייגן עליו מפני כל חיידקי העולם (ח"ה) הקמים עליו לכלותו (להשמ"ידו) בכל לחיצת יד מזדמנת (קמיק"זה). מדהים לראות איך אנשים מנסים לנצח בטיעונים את האו.סי.די. השירשורי הזה. |
|
Brave girl |
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
Re: "..בחורף אני אוהב נשים עם חזה גדול, ובקיץ - להיפך .
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
Brave girl • 26 ביוני 2010
אדון בועל בתשוקה כתב/ה: "...בחורף אני אוהב נשים עם חזה גדול, ובקיץ - להיפך.." כך אומר לנו גיבור סרטו של פרנסואה טריפו "האיש שאהב נשים" , ומחזיר באחת למקומה הנכון את כל "האהבה" הזאת - לפארודיה מגוחכת.
אינני יודע מה רווח יותר ב"כלוב" - סאביות מסוג השמ"ד או איזכורים חוזרים ונשנים של "האהבה" ההזויה והמדומיינת הזאת, אבל ברור לכל של"אהבה" יש מקום מיוחד בחייה של הסאבית השמ"ד - ככל שהמדומיין וההזוי הזה נפקד ( כאילו מה שלא קיים יכול להיות נוכח ) בחייה, כך המאבק הלוליני להשגתה של זו, הופך להיות תמצית חייה של הסאבית הזאת. "אהבה" בחייה של הסאבית השמ"ד הוא מושג הלובש זהות עם המושג "אושר", למרות שכמובן אין עיוות גדול מזה בחייו של אדם התולה את אושרו בקיומו של זולת בחייו. להתנות את אושרך בקיומו של זולת בחייך, ויהיה הזולת הזה מי שיהיה: גבר , אישה, הורים, ילדים , משמעותו לחיות חיים מנוכרים - זרים למהותך. אושר משמעותו למצות את הסגולות היחודיות המצויות בכל אחד מאיתנו, ואם מיצוי זה עד תומו אינו אפשרי בחייו של אדם, אז לפחות החתירה המתמדת והמושכלת למיצוי כזה פירושו - לחיות חיים מאושרים. מי שחי כך , דהיינו חיים מאושרים, זוכה לאיזו נהרה מיוחדת על פניו, בזכותה הוא מקבל בולטות על פני ההמון, בזכות הבולטות הזאת, מתבלטת האטרקטיביות היחודית שלו על פני הזולת, באמצעות האטרקטיביות הזאת הוא זוכה לזוגיות. משמעות הדברים היא ברורה : - חיים מאושרים שמהותם חתירה למיצוי הסגולו היחודיות שלנו מביאים לזוגיות, בקיצור אושר מביא לזוגיות. לא להיפך. כך או כך, ל"אהבה" אין כאן דבר וחצי דבר. אהבה לא קיימת ומעולם לא היתה קיימת. היא כולה המצאה גברית שהונחלה לנשים בבחינת תודעה כוזבת ונועדה כולה לצמצמם ולהגביל את מיניותה של האישה ולייחד אותה רק לגבר האחד - הגבר "האהוב". כך עוטה על עצמה האישה, כאילו מרצונה, את חגורת הצניעות הסמויה מן העין על מיניותה המאיימת על הגברים, ומפקידה את המפתח לחגורה זו... בידי הגבר. היש חיים מנוכרים מאלו ????!!! אבל לך תסביר את האמת הפשוטה הזאת לסאביות השמ"ד שלנו. בחיים לא תצליח. מבחינתן החיים בעמק הבכא שלהן הם בבחינת ההתגלגלות בלימבו נורא בהמתנה לגאולה בדמות ....גבר. גבר כמשאת החלום האנשוי. גבר - ככרטיס הזוכה בהגרלת מפעל הפיס " המקים מעפר דל ומאשפות ירים אביון .."גבר - שבזכותו יסתיימו כל הצרות ואושר שמיימי ישתרר לו בחייה של הסאבית השמ"ד. אבל כידוע זה לא קורה - כמו בתיאולוגיה שבה האמונה באל - ככרטיס הזוכה במפעל הפיס משמשת כאמצעי לניטרול היסוד המהפכני בחייו של אדם, כהצדקה שלו לקונפורמיות שלו, כך - גם בחייה של הסאבית השמ"ד שלנו - ההמתה ל"אהבה" - לאושר - לגבר - הופכת להיות העילה האולטימטיבית לכך שהיא לא עושה כלום בחייה כדי לשנות את מצבה בכחותיה היא. סורי אבל מזה הראשי תיבות השמ"ד?? ס |
|
מישלי |
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
יו אב"ב...
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
מישלי • 26 ביוני 2010
אתה אובססיסיבי !!
מילא, היית מתעסק כל היום במשהו ש"עושה לך את זה", בתאווה שלך, בהנאה שלך. אבל אתה מתעסק באופן כפייתי, בדיוק בדבר שממנו אתה נרתע ושאליו אתה מתנגד. אני מרחמת עליך, ולא בציניות, ולא בבדיחה, אני מקווה שאה חושב שאתה מאושר ושטוב לך. ואם לא, יש כל מיני טיפולים. אה, עוד משהו, אני מקווה שאתה לא הורס לאנשים שנמצאים בדרכך, את החיים. כי פה, המילים שלך, בגדול - לא מזיקות. אבל, אם את גישת החיים וההתנהגות שלך (כמו שהיא מוצגת כאן), סופגים אנשים אמיתיים בסביבתך (או נשים לצורך העניין), אני מרחמת גם עליהן... הכי אני מקווה, שאתה לא אבא לבנות. אולי הכל הצגה, פרופגנדה, רעש שאתה נהנה לעשות, סאתירה... אני עדיין מקווה שאין לך צאצאיות. (ואין לי שום חשק לצבוע את ההודעה הזאת !) |
|
מUחדת |
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
מעתה אמרו אק"ד.
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
מUחדת • 26 ביוני 2010
קייסי כתב/ה: מסקרן אותי לדעת עם הבועל הזה גם רוחץ ידיים חמישים פעם ביום ובודק שלושים פעם אם הדלת נעולה בכל פעם שהוא יוצא מן הבית.
זאת בהנחה שהוא יוצא מן הבית ולא נעוץ מול המסך המרגיע, הקשר המשמעותי היחיד בחייו, שייגן עליו מפני כל חיידקי העולם (ח"ה) הקמים עליו לכלותו (להשמ"ידו) בכל לחיצת יד מזדמנת (קמיק"זה). מדהים לראות איך אנשים מנסים לנצח בטיעונים את האו.סי.די. השירשורי הזה. בהחלט אובססיב קומפולסיב דיסאורדרס. אני גם מתחילה להריח תסביך אם, כזו שהייתה יושבת עם אק"ד שעות ליד שולחן האוכל- שיגמור הכל מהצלחת. הורים, הוזהרתם: אם תאכילו בכוח (ילדים, טרולים וכו') יפתחו אלו בבגרותם הפרעות אכילה ובמקרים קיצוניים יותר- הפרעות אישיות וחרדות ביצוע. |
|
קייסי |
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
קייסי • 26 ביוני 2010
קייסי כתב/ה: מסקרן אותי לדעת עם הבועל הזה גם רוחץ ידיים חמישים פעם ביום ובודק שלושים פעם אם הדלת נעולה בכל פעם שהוא יוצא מן הבית.
*אם הבועל הזה. (שלא יתפוס אותי ב"שגיאות כתיב מחרידות"). |
|
Beta Male |
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
Beta Male • 26 ביוני 2010
אב"בי יקר,
אם תזדמן לדרכי בחורה נהדרת ואתאהב בה כולל צמצום והגבלת מיניותי המתפרצת (עקרב או לא?) וייחודה רק לבחורה אחת-האם כל זה יבשר לעולם שגם אני שמ"ד? האם זה בצירוף עלייה מדאיגה של 5 ק"ג בשבוע וחצי האחרון בגלל הפסקת ריצה עקב מכה בברך ורופסות כללית תביא אותי לאגף הנשים הדחויות? אם בסופו של דבר הגעתי לגיל המתאים ואני מחפש אשה לקשר רציני ר"ל אומר שהצטרפתי אליהן? כי אני מודה שהפעם אני לחלוטין לא מבין אותך |
|
שואפת להיות(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
שואפת להיות(נשלטת) • 26 ביוני 2010
קייסי כתב/ה: קייסי כתב/ה: מסקרן אותי לדעת עם הבועל הזה גם רוחץ ידיים חמישים פעם ביום ובודק שלושים פעם אם הדלת נעולה בכל פעם שהוא יוצא מן הבית.
*אם הבועל הזה. (שלא יתפוס אותי ב"שגיאות כתיב מחרידות"). זאת לא פעם הראשונה שאני נתקלת בזה... אם כולם לועגים לו, לא מסכימים איתו ומחשבים אותו למטרד, מאיפה הפחד הזה מתגובתו לשגיאות כתיב? אם כך, דעתו כן חשובה. לגבי האובססיה שלו, סוג של התגננות מסכן אבל לא מרחמת עליו |
|
שוסי |
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
שוסי • 26 ביוני 2010
שואפת להיות כתב/ה: קייסי כתב/ה: קייסי כתב/ה: מסקרן אותי לדעת עם הבועל הזה גם רוחץ ידיים חמישים פעם ביום ובודק שלושים פעם אם הדלת נעולה בכל פעם שהוא יוצא מן הבית.
*אם הבועל הזה. (שלא יתפוס אותי ב"שגיאות כתיב מחרידות"). זאת לא פעם הראשונה שאני נתקלת בזה... אם כולם לועגים לו, לא מסכימים איתו ומחשבים אותו למטרד, מאיפה הפחד הזה מתגובתו לשגיאות כתיב? אם כך, דעתו כן חשובה.לגבי האובססיה שלו, סוג של התגננות מסכן אבל לא מרחמת עליו נכון מאוד. |
|