אלימלך |
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
אלימלך • 26 ביוני 2010
כרגיל וגם לצערי, את רב התגובות פה אני לא מצליח להבין.
אהבתי את הדיון של קייסי והכוס, אז ניסיתי לנהל דיון דומה עם הזין. כשהעין שלי רואה גבר דופק גבר אז הזין לא זע ולא נד, אפילו קצת מתכווץ (כמה שיש לו כבר להתכווץ). וכשהעין שלי רואה אשה עם סטראפ און מזיינת לגבר את הצורה, הזין מתרומם, ואפילו קורא ליד לעשות לו נעימים. אצלי במבחן הזין, אין שום קשר בין אשה עם סטראפ און וגבריות. אבל יכול להיות שאצלכם זה שונה... |
|
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} |
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} • 26 ביוני 2010
המלט כתב/ה: RIR :
שאלה טובה. אני לא בטוחה שגיבשתי דיעה בנושא. אני גם לא בטוחה שיש לזה תשובה חד-משמעית.
...השאלה היא האם אשה החוגרת סטרפאון מסמנת סמליות גברית בעולם, או לא. עמדתך? אם אתה מתייחס לבולבול כאל סמל הגבריות - אז כן, אשה שחוגרת אחד כזה בהחלט מתחזה, במובן מסוים, לגבר. אם אתה מתייחס לבולבול כאל עוד אביזר, כאל עוד צעצוע שאפשר להנות ממנו - אז לא. אתה יודע מה? עכשיו, כשאני חושבת על זה, אז כן - יש משהו גברי בלחגור סטראפ-און. אני מניחה שזו הסיבה בעטיה אני נרתעת מלעשות כזה דבר. מצד שני, יש הרבה מוסכמות שאני שבויה בתוכן למרות שאני יודעת שהן לא נכונות. לך תדע, אולי עוד זמן מה גם זה יעבור לי. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
בטי בום(שולטת) • 26 ביוני 2010
סטרפון הוא בעייני אמצעי , לא המטרה, בדיוק כמו זין של גבר, הוא נועד לגרום לכוס שלי להנות ולכן גם הסטרפ כפול.
השאלה ששאלתי ואולי לא נסחתי אותה טובה היתה באמת הדיסטנס של שליטה נשית מול הטרמינולוגיה הגברית שאנחנו משתמשות בה שלפעמים מורידה לי. מקווה שבתוך ההאנג אובר אני יותר קוהרנטית. |
|
אלימלך |
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
אלימלך • 26 ביוני 2010
אפרופו סטראפ כפול וטרמינולוגיה גברית,
התנוחה מהשניה ה18 בסרטונון הבא, יוצרת בי פעילות טרמית לא מבוקרת. http://www.divinebitches.com/site/shoot/8238-Train-my-ass-Miss-Dia-Plllllease.html אני מתנצל אם זה לא קשור, זו היתה סתם אתנחתה פורנוגרפית, בכל מלחמות האגו פה בכלוב, ולאו דווקא בשרשור הזה. |
|
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
בטי בום כתב/ה: סטרפון הוא בעייני אמצעי , לא המטרה, בדיוק כמו זין של גבר, הוא נועד לגרום לכוס שלי להנות ולכן גם הסטרפ כפול.
בטי, אנא ממך: התוכלי לכתוב שוב את מה שכתבת לעיל, רק בעברית?
השאלה ששאלתי ואולי לא נסחתי אותה טובה היתה באמת הדיסטנס של שליטה נשית מול הטרמינולוגיה הגברית שאנחנו משתמשות בה שלפעמים מורידה לי. מקווה שבתוך ההאנג אובר אני יותר קוהרנטית. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
בטי בום(שולטת) • 26 ביוני 2010
RIR כתב/ה: בטי בום כתב/ה: סטרפון הוא בעייני אמצעי , לא המטרה, בדיוק כמו זין של גבר, הוא נועד לגרום לכוס שלי להנות ולכן גם הסטרפ כפול.
בטי, אנא ממך: התוכלי לכתוב שוב את מה שכתבת לעיל, רק בעברית?השאלה ששאלתי ואולי לא נסחתי אותה טובה היתה באמת הדיסטנס של שליטה נשית מול הטרמינולוגיה הגברית שאנחנו משתמשות בה שלפעמים מורידה לי. מקווה שבתוך ההאנג אובר אני יותר קוהרנטית. אני מבינה שהשירשור על דברו עברית נועד לי.. צר לי שלא עשיתי הגהה אבל דיסוננס= סתירה טרמינולוגיה=מונחים מיוחדים המשמשים בסוג מקצוע, עיסוק או נושא מסוימים קוהרנטי= ברור, הגיוני, נהיר האנג אובר= חמרמורת, מונח שבא לתאר את שבת בבוקר שלי. מקווה שעכשיו אני יותר ברורה. שבוע טוב . |
|
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
בטי בום כתב/ה: אני מבינה שהשירשור על דברו עברית נועד לי..
צר לי שלא עשיתי הגהה אבל דיסוננס= סתירה טרמינולוגיה=מונחים מיוחדים המשמשים בסוג מקצוע, עיסוק או נושא מסוימים קוהרנטי= ברור, הגיוני, נהיר האנג אובר= חמרמורת, מונח שבא לתאר את שבת בבוקר שלי. מקווה שעכשיו אני יותר ברורה. שבוע טוב . בטי יקירתי, 1. רוב תודות על התרגום! וקבלי ח"ח מיוחד על השימוש במילה "חמרמורת"! 2. השרשור ההוא נועד לך, אבל לא רק. אבל תביני אותי לא נכון - העובדה שהוא נועד לא רק לך אין בה כדי לרמוז, חלילה, על כי אינך מיוחדת! 3. בעיניי יש סתירה בין שליטה נשית לבין שימוש במושגים או במונחים גבריים. שליטה נשית היא שליטה של אשה. אולי גבר היה עושה את זה אחרת, אני לא יודעת וגם לא ממש איכפת לי. הנשיות שלי באה לידי ביטוי גם בדרך בה אני שולטת; אם זה באכזריות בה אני מועכת לפעמים זוג אשכים נעים למגע, ואם זה ברוך בו אני מלטפת לאחר שהכאבתי. כל קשר בין השליטה הנשית שלי לבין גבריות מקרי בהחלט. מקווה שעברה לך החמרמורת! |
|
קייסי |
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
קייסי • 26 ביוני 2010
בטי בום כתב/ה: RIR כתב/ה: בטי בום כתב/ה: סטרפון הוא בעייני אמצעי , לא המטרה, בדיוק כמו זין של גבר, הוא נועד לגרום לכוס שלי להנות ולכן גם הסטרפ כפול.
בטי, אנא ממך: התוכלי לכתוב שוב את מה שכתבת לעיל, רק בעברית?השאלה ששאלתי ואולי לא נסחתי אותה טובה היתה באמת הדיסטנס של שליטה נשית מול הטרמינולוגיה הגברית שאנחנו משתמשות בה שלפעמים מורידה לי. מקווה שבתוך ההאנג אובר אני יותר קוהרנטית. אני מבינה שהשירשור על דברו עברית נועד לי.. צר לי שלא עשיתי הגהה אבל דיסוננס= סתירה טרמינולוגיה=מונחים מיוחדים המשמשים בסוג מקצוע, עיסוק או נושא מסוימים קוהרנטי= ברור, הגיוני, נהיר האנג אובר= חמרמורת, מונח שבא לתאר את שבת בבוקר שלי. מקווה שעכשיו אני יותר ברורה. שבוע טוב . בטי, כשהגבתי בשרשור ההוא את האחרונה שעמדת לנגד עיני בהקשר ההוא. רק בדיעבד ראיתי את ההערה של ריר שהופנתה אליך. לכשעצמי, לא הבחנתי מעולם שאת לוקה בלעזת יתר, ודאי לא יותר ממני ומאחרים. בראשי עברו אנשים שהשימוש בלועזית בדבריהם תדיר, חריג ויהיר במיוחד. |
|
ראובן |
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
הפסקת פורנו : )
לפני 14 שנים •
26 ביוני 2010
ראובן • 26 ביוני 2010
אהבתי את הרעיון של ''הפסקת פורנו'', באמצע הריבים המטופשים.
יש נשים שיודעות ליהנות מ''תחליף גבר'' וגם מ''גבר'', מן הסתם הן נהנות יותר מכל השאר. http://www.redtube.com/314 R |
|
Mary Jane |
לפני 14 שנים •
27 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
27 ביוני 2010
Mary Jane • 27 ביוני 2010
אלימלך, לינק מעולה, תודה,
ריגשת ואתה יכול בהחלט לראות בעצמך כמניע לרכישת דילדו דו-צדדי בקרוב מאוד !! : ) |
|