לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

"..בחורף אני אוהב נשים עם חזה גדול, ובקיץ - להיפך ...&a

slu
slu
לפני 14 שנים • 26 ביוני 2010

Re: קטע מסרטו של צ'.צ'פלין, "אורות הכרך"

slu • 26 ביוני 2010
מUחדת כתב/ה:
icon_eek.gif

scratchead.gif

crazzzy.gif

sleep1.gif

אך אך כמה טוב לראות נחלים שממשיכים לזרום, בנים ששבים לגבולם, וכאלה שכבר חשבנו שלא והם עדיין כאן...

ולעניננו... כל מילה סלע ילדה. L.O.L. וכבוד.

S
ראובן
לפני 14 שנים • 27 ביוני 2010

לגופו של עניין

ראובן • 27 ביוני 2010
פעם אחר פעם אב''ב סוחט את אותה פטמת רגש הנקראת: התיעוב של אישה כלפי הגוף שלה. הוא לא הראשון שעושה את זה - יצרני התמרוקים והאופנה הקדימו אותו בהרבה (הם גם עשו מזה הרבה יותר כסף ושיגלו הרבה יותר נשים נאות). פעם אחר פעם אתן נופלות באותה מלכודת ובחדווה יתרה, יש לציין.

לגופו של עניין, אב''ב צודק בדבר אחד מהותי - לא ניתן לתלות את אושרנו בקיום של אחר-משמעותי בחיינו. אושר הינו מגמת נפש, הבנויה על נדבכים של היסטוריה אישית, בדיוק כמו כל שאר מגמות הנפש. הניסיון לקשור בין מציאת בן/בת-זוג לבין אושר רק מוליד בחירה בבן/בת הזוג הלא נכונים, וכמובן ערימה חדשה לגמרי של הדחקות וכעסים, אשר בתורם ישוכפלו לתוך מערכת היחסים ולמרבה הצער, גם לילדים.

R
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}

Re: "..בחורף אני אוהב נשים עם חזה גדול, ובקיץ - להיפך .

אדון בועל בתשוקה כתב/ה:

אהבה לא קיימת ומעולם לא היתה קיימת.

נו, הנה התשובה שלכם/ן. זה מסביר הכל.
צר לי עליך ועל דומיך.
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}

Re: אולי במקרה קייסי, זה ספיצפית לא נכון,

זונת סושי כתב/ה:
אבל אני מדברת על מגמה אוניברסלית יותר שמראה כיצד מצד אחד כולם נורא בזים לנ"ל,מצד שני מאוד חשוב להם להוכיח לו שהוא טועה והם צודקים.
אם לאף אחד הוא לא מזיז והדעות שלו לא באמת מעניינות,
למה כמעט כולם כ"כ מתאמצים להוכיח לו כל הזמן שהוא טועה?

במנותק מדבריה של קייסי, מה שכתבת פה מאד נכון. לגמרי לא מובן לי הדחף ה(כך זה נראה)בלתי נשלט להיכנס עם אב"ב לויכוח. מילא הנסיונות המקסימים בתמימותם (או חוש האירוניה המפותח שלהם) של בכח המח, רפאל ושות' לפתח עמו דיון אינטלקטואלי של ממש - אבל שוב ושוב להתרגש מהשטויות שלו ולנסות להסביר לו שהוא דביל...

אי אפשר לשכנע אף אחד שתקועה קורה בין עיניו. או שמתישהו יתחיל לכאוב לו הראש, או שהוא פשוט יחיה איתה לנצח.

לפעמים נדמה לי שהוא ממשיך לכתוב כאן רק כי זה נורא מצחיק לראות את התגובות הרגשניות של כל אלה שרואות לעצמן חובה מוסרית לענות לו.

אתן לא מתביישות? אין לכן כבוד עצמי, שאתן מבזבזות זמן על כל ליצן? כל שטות וכל גסות רוח ראויה לתגובה מצדכן? באמת? ראויה לעצבים שלכן?
שוסי

שוסי • 27 ביוני 2010
יולי Yuli כתב/ה:
זונת סושי כתב/ה:
אבל אני מדברת על מגמה אוניברסלית יותר שמראה כיצד מצד אחד כולם נורא בזים לנ"ל,מצד שני מאוד חשוב להם להוכיח לו שהוא טועה והם צודקים.

במנותק מדבריה של קייסי, מה שכתבת פה מאד נכון. לגמרי לא מובן לי הדחף ה(כך זה נראה)בלתי נשלט להיכנס עם אב"ב לויכוח. מילא הנסיונות המקסימים בתמימותם (או חוש האירוניה המפותח שלהם) של בכח המח, רפאל ושות' לפתח עמו דיון אינטלקטואלי של ממש - אבל שוב ושוב להתרגש מהשטויות שלו ולנסות להסביר לו שהוא דביל...

אי אפשר לשכנע אף אחד שתקועה קורה בין עיניו. או שמתישהו יתחיל לכאוב לו הראש, או שהוא פשוט יחיה איתה לנצח.

לפעמים נדמה לי שהוא ממשיך לכתוב כאן רק כי זה נורא מצחיק לראות את התגובות הרגשניות של כל אלה שרואות לעצמן חובה מוסרית לענות לו.
אתן לא מתביישות? אין לכן כבוד עצמי, שאתן מבזבזות זמן על כל ליצן? כל שטות וכל גסות רוח ראויה לתגובה מצדכן? באמת? ראויה לעצבים שלכן?

ב ד י ו ק.
Lakshmi​(נשלטת)

Lakshmi​(נשלטת) • 27 ביוני 2010
זונת סושי כתב/ה:
יולי Yuli כתב/ה:
זונת סושי כתב/ה:

ב ד י ו ק.

אני בכלל לא חושבת דווקא שמישהו פה מנסה להוכיח לו שהוא טועה,

פשוט נמאס לאנשים לראות את השטויות האלו ומנסים פשוט ללא הפסקה להשתיק אותו, כמה אפשר לראות אותו מככב בעמוד הראשי בפורומים?!
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
כל עוד נמשיך לענות, השרשור ימשיך לקפוץ לעמוד הראשי. ככה עובדת מערכת הפורומים. שרשורים שמגיבים להם עולים מעלה, כאלה שלא מגיבים להם שוקעים מטה.

אני לא מבינה, אנשים פה באמת חושבים שאם יאמרו לו שוב ושוב לשתוק הוא ישתוק? באמת? ושאם נתעלם ממנו הוא לא ישתוק? באמת?!

אממ... ניסינו את השיטה שלכם. אולי ננסה גם את השיטה שלי?...
שוסי
שוסי • 27 ביוני 2010
הוא רוצה צומי,וכמו קטינה בת 15 עם מכנסי-דפוק-אותי שמלקקת סוכרייה הוא יודע בדיוק איך להשיג אותו, ואתם שוב ושוב נופלים למלכודת הזו.
זוכרים שראובן החליט שדווקא ביום הזיכרון נורא דחוף לו להמליץ על אבולעפיה? אותו עקרון.
שניהם יודעים ללחוץ על הפצעים הפתוחים של הקהילה הזו ונהנים לראות כיצד כל המוגלה מתפשט מסביב.
נשים שמנות מעניינות או את מר בועל בערך כמו שאכילה באבולעפיה היתה נורא דחופה לראובן דווקא ביום הזיכרון.
הם נהנים מהגלים שהם יוצרים,הם נהנים לשבת מול המסך עם פרינגלס ולהתמוגג מכמה שהם מכעיסים/מעוררים אנשים אחרים,ודאממ איתכם אנשים ,אתם באמת שלא מפסיקים לספק להם את הבידור הזה.
Beta Male
Beta Male • 27 ביוני 2010
זונת סושי כתב/ה:
קטינה בת 15 עם מכנסי-דפוק-אותי שמלקקת סוכרייה .

איפה? icon_cool.gif
רפאל
לפני 14 שנים • 29 ביוני 2010

רפאל • 29 ביוני 2010
זונת סושי כתב/ה:
יולי Yuli כתב/ה:
זונת סושי כתב/ה:

ב ד י ו ק.

האופן שבו אתן אדישות לאב"ב, וחוזרות ומקפיצות שרשורים שלו עם הסברים למדוע צריך להתעלם ממנו - מעורר התפעלות אינטלקטואלית. (: