מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} |
לפני 14 שנים •
3 ביולי 2010
Re: פתרון אפשרי
לפני 14 שנים •
3 ביולי 2010
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} • 3 ביולי 2010
משרת מסור כתב/ה: לנהל את האתגרים האלו דרך המלכות ולא דרך הנשלטים.
נו מה, הכל אנחנו צריכות לעשות בשבילכם?
ככה , כל מלכה שתחליט לשלוח את העבד שלה למשימה, תהיה זו שתוודא שהוא באמת עשה ולא רק פינטז. גם כך, מי שמחליטה היא המלכה שלנו ולא אנחנו... ומה יעשו עבדים נטולי מלכות? |
|
המלט |
לפני 14 שנים •
3 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
3 ביולי 2010
המלט • 3 ביולי 2010
היה ערב. נכנסתי למעלית ולחצתי על מספר 8, הקומה שלי. רציתי כבר להתקלח, להזדיין, לאכול, לקרוא
שני מאמרים של פוקו, לכתוב בבלוג, להתאמן על סונטה של מוצרט, להזדיין שוב, לאכול שוב, ולעבור קצת על אימיילים לפני שאלך לישון. אפשר להגיד שדי מיהרתי. שניה לפני שהדלת נסגרה נכנסה השכנה והבן הקטן המעצבן שלה. גם כן טמבל קטן. היא נזפה בו על משהו שעשה, ואח"כ נזפה בו שוב על משהו שלא עשה. יש לה קול מעצבן ומאנפף שבא למות, אבל יש לה אחלה רגליים, אז נזכרתי פתאום בשטות הזו של ההיא מהכלוב שנמצאת בתקופת מבחנים, ובדיוק כשהשכנה הסתובבה ללחוץ על הכפתור של הקומה, הכנסתי לעצמי מכה, ועוד אחת, ואמרתי "ילד רע! ילד רע!", אבל לרוע מזלי הילד בדיוק התחיל לבכות -- כנראה מפחד -- והשכנה הסתובבה אלי בעווית של תימהון שהתחלפה בעווית של קריזה של דפרים, והתחילה לצרוח עלי "תגיד, אתה השתגעת? מה אתה מרביץ לילד שלי?", והביאה לי כאפה בלחי ימין, וכאפה בלחי שמאל, וברכייה בביצים. הלך הזיון, חשבתי לעצמי, ואז היא תפסה לי את היד ועיקמה לי את האצבעות. הלכה הסונטה של מוצרט. אז מה המשימה הבאה? |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 14 שנים •
3 ביולי 2010
מעולה!
לפני 14 שנים •
3 ביולי 2010
בכוח המוח(שולטת) • 3 ביולי 2010
ואחרי שתגמרו עם המשחק הזה, אולי תארגני לנו "גמד וענק"?
כל 12 נשלטים יקבלו מלכה אחת (זה בערך ההתפלגות, לא?) ינעימו את חייה, הוירטואלים לפחות, במשך שבוע נניח, ויעלו סיפורים ראויים. הזוכה בפרס הראשון יזכה במלכה לשנה חינם, כולל דלק. או משהו. טוב נו. אני פשוט לא מצליחה להרדם... |
|
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} |
לפני 14 שנים •
3 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
3 ביולי 2010
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} • 3 ביולי 2010
המלט כתב/ה: היה ערב. נכנסתי למעלית ולחצתי על מספר 8, הקומה שלי. רציתי כבר להתקלח, להזדיין, לאכול, לקרוא
שני מאמרים של פוקו, לכתוב בבלוג, להתאמן על סונטה של מוצרט, להזדיין שוב, לאכול שוב, ולעבור קצת על אימיילים לפני שאלך לישון. אפשר להגיד שדי מיהרתי. שניה לפני שהדלת נסגרה נכנסה השכנה והבן הקטן המעצבן שלה. גם כן טמבל קטן. היא נזפה בו על משהו שעשה, ואח"כ נזפה בו שוב על משהו שלא עשה. יש לה קול מעצבן ומאנפף שבא למות, אבל יש לה אחלה רגליים, אז נזכרתי פתאום בשטות הזו של ההיא מהכלוב שנמצאת בתקופת מבחנים, ובדיוק כשהשכנה הסתובבה ללחוץ על הכפתור של הקומה, הכנסתי לעצמי מכה, ועוד אחת, ואמרתי "ילד רע! ילד רע!", אבל לרוע מזלי הילד בדיוק התחיל לבכות -- כנראה מפחד -- והשכנה הסתובבה אלי בעווית של תימהון שהתחלפה בעווית של קריזה של דפרים, והתחילה לצרוח עלי "תגיד, אתה השתגעת? מה אתה מרביץ לילד שלי?", והביאה לי כאפה בלחי ימין, וכאפה בלחי שמאל, וברכייה בביצים. הלך הזיון, חשבתי לעצמי, ואז היא תפסה לי את היד ועיקמה לי את האצבעות. הלכה הסונטה של מוצרט. אז מה המשימה הבאה? |
|
מביט Nהצד(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
5 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
5 ביולי 2010
מביט Nהצד(לא בעסק) • 5 ביולי 2010
המלט, יצאת ענק!
|
|
ezuf |
לפני 14 שנים •
6 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
6 ביולי 2010
ezuf • 6 ביולי 2010
המלט כתב/ה: ובדיוק כשהשכנה הסתובבה
ללחוץ על הכפתור של הקומה, הכנסתי לעצמי מכה, ועוד אחת, ואמרתי "ילד רע! ילד רע!", אבל לרוע מזלי הילד בדיוק התחיל לבכות -- כנראה מפחד -- והשכנה הסתובבה אלי בעווית של תימהון שהתחלפה בעווית של קריזה של דפרים, והתחילה לצרוח עלי "תגיד, אתה השתגעת? מה אתה מרביץ לילד שלי?", והביאה לי כאפה בלחי ימין, וכאפה בלחי שמאל, וברכייה בביצים. הלך הזיון, חשבתי לעצמי, ואז היא תפסה לי את היד ועיקמה לי את האצבעות. הלכה הסונטה של מוצרט. אז מה המשימה הבאה? שמע,קרעת אותי מצחוק! |
|