Rise |
לפני 14 שנים •
6 ביולי 2010
Re: בניגוד למה שחושבים ,גם לאחר סירוס יכולה להיות
לפני 14 שנים •
6 ביולי 2010
Rise • 6 ביולי 2010
slave2love כתב/ה: יש כאלו שכמו שהם שוללים את זכותי להיות מסורס , הם ישללו את הזכות של טרנסקסואלים לעבור ניתוח לשינוי מין , מכיוון שזו בסך הכל פטיש או פנטזיה.
אני אומנם לא בקיאה אבל לפי מה שידוע לי שינוי מין הוא תהליך ממושך שכולל טיפול פסיכולוגי, הורמונלי, ורק לבסוף כירורגי. האם הדבר דומה בסירוס? |
|
slave2love |
לפני 14 שנים •
7 ביולי 2010
אני לא בטוח אם בארץ מאשרים ניתוח כזה ללא סיבה רפואית
לפני 14 שנים •
7 ביולי 2010
slave2love • 7 ביולי 2010
אך לפחות בחו"ל ניתן לעשות זאת אצל רופאים שלעיתים מבקשים אישור פסיכולוג.
ההשוואה לניתוח לשינוי מין היא מעניינת כי כמו שיש אנשים שחושבים שי שרוצה לשנות את מינו הוא סוטה , ימצאו גם אנשים שחושבים שמי שרוצה לכרות את אשכיו הוא סוטה או שמי שאובה שיצליפו הוא סוטה. ובסוף מתפלאים למה רצחו שני נערים רק בגלל שהם הומוסקסואלים ושונים ..... אני לא אומר שכל גבר שיעשה סירוס יהפוך להיות יותר טוב ויש פעמים שזה באמת יגרום לו לנזק אך אני אומר שלי עצמי זה יוכל אולי לעשות את החיים יותר שלמים וכך גם לגברים מסויימים שבאמת חשבו על זה עם עצמם ברצינות . |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
7 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
7 ביולי 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 7 ביולי 2010
לא ברור לי למה נראה לך שיש מקום להשוואה בין סירוס לבין ניתוח לשינוי מין.
לא נתקלתי בדוגמה למישהו שעושה ניתוח לשינוי מין מתוך נטיה מינית גרידא. המקרים עליהם שמעתי בהם גבר יכול להרוויח מסירוס, היה מקרים של עברייני מין שניסו לטפל בעצמם ולקבל טיפול פסיכולוגי על מנת להשתחרר מהדחף לעשות את העבירה ולחדול מפשעיהם, וכשלו. שמעתי על מקרים בהם אנשים כאלה ביקשו לעבור סירוס, כי הרגישו שאינם מצליחים לשלוט בעצמם וקיוו שזה יעזור. אגב, שמעתי גם על מקרה של אנס סדרתי שעבר סירוס בדיוק מסיבה זו, ובהמשך, כאשר היה בלתי כשיר מינית, אנס בחורה עם מקל של מטאטא, היות ולא יכול היה להשתמש באיבר מינו. כך שכנראה שהניתוח עצמו לא מספיק להחלשת הדחפים האלימים. * * * אבל נחזור אליך! המעניין הוא שאתה רוצה לעשות את זה כי המחשבה מרגשת אותך. איני מצליחה להבין איך ריגוש מיני יכול לעורר רצון לעשות ניתוח שיצמצם את הריגוש, אבל אם אתה אומר כנראה שהכל אפשרי. נשאלת באמת השאלה, מה יקרה למחשבה הזאת אחרי סירוס - האם היא עדיין תלהיב ותרגש? מתשובותיך עולה שמובן לך שזו לא החלטה שמקבלים בן רגע. ובכן, הייתי מאד רוצה שתקח על עצמך חודש בחגורת צניעות ותבחן את תחושותיך בעקבותיו. אני מאד מקווה שגם תספר לנו. מה דעתך על זה? |
|
underfoot |
לפני 14 שנים •
7 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
7 ביולי 2010
underfoot • 7 ביולי 2010
יש יותר מדי מיקרו-מנג'מנט בחיים שלנו. יותר מדי רמזורים ויותר מדי חוקים מתערבים לבן-אדם בחייו כאילו שהוא איזה ילד קטן שמשתין במכנסיו אלא אם כן שמים לו חיתול.
כל אדם זכאי לעשות מה שמתחשק לו עם אברי גופו הפרטיים ולמי שמתחשק מסיבה כלשהי לחתוך לעצמו את אברי המין והרביה, למה לא? בכיף. הטלת מומים עצמית היא תחביב ידוע אצל בני אדם - עגילים, קעקועים, ענפי ספורט מסוכנים, שימוש בסמים קשים, אכילת יתר כפייתית - כל אלו מעוותים ומזיקים לגוף אבל מעניקים לבני האדם תחושה שיש להם בשביל מה לחיות, שהם אינדוודואליסטים מקוריים מגניבים ויוצאי דופן. אני הייתי מרחיק לכת וקובע שהשימוש בכל הסמים הוא גם חוקי מכיוון שכל עוד אדם פוגע בעצמו הרי זה משובח. ואם הוא רוצה לעזור לעצמו, אז נעזור לו. פעם היו חוקים נגד התאבדויות, היום מבינים שלאדם יש זכות על גופו ומאפשרים, במדינות מסוימות, אפילו לקבל עזרה בכדי לסיים חיים במקרה של מחלה קשה. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
8 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
8 ביולי 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 8 ביולי 2010
אני בסך הכל רוצה שמישהו ישים על עצמו חגורת צניעות לכמה חודשים רצופים ויבוא לספר איך היה.
|
|
מאזניים(מתחלף) |
לפני 14 שנים •
10 ביולי 2010
Re: סירוס אכזרי והפיכה לפודל למלכה 24/7
לפני 14 שנים •
10 ביולי 2010
מאזניים(מתחלף) • 10 ביולי 2010
RIR כתב/ה: KinKySplaSh כתב/ה: נ.ב ל-RIR
כוסומו, הוטרינר שוב עבד עליי!
הערמונית לא נמצאת בביצים..היא נמצאת עמוק בתוך התחת הגברי. "יתרון נוסף בסירוס הוא כמובן הפן הבריאותי. כלב מסורס, להבדיל מכלב לא מסורס, לא יסבול מבעיות בפרוסטטה כדוגמת היפרטרופיה ולחץ על הרקטום וכתוצאה עצירות. ציסטות בפרוסטטה, דלקות וכו‘. כמו כן הסיכוי של כלב מסורס לפתח גידולים באשכים הוא אפסי וגידולים בפרוסטטה כמעט שאפסי." מתוך: http://www.medi-vet.co.il/?CategoryID=169&ArticleID=44 הוא לא עבד עליך. כי לתיפקוד של פרוסטטה צריך טסטוסטרון שמופרש באשכים: http://en.wikipedia.org/wiki/Prostate |
|
מאזניים(מתחלף) |
לפני 14 שנים •
10 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
10 ביולי 2010
מאזניים(מתחלף) • 10 ביולי 2010
|
|
לקקני 1 |
לפני 14 שנים •
10 ביולי 2010
על פי היהדות
לפני 14 שנים •
10 ביולי 2010
לקקני 1 • 10 ביולי 2010
כדאי לדעת,שעל פי התורה אסור לסרס,יש בזה איסור מהתורה.[לא מדרבנן.]
לדעתי מי שמוכן באמת לעשות את זה ולא רק כפנטזיה,צריך דחוף יעוץ פסיכולוגי. |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
10 ביולי 2010
Re: על פי היהדות
לפני 14 שנים •
10 ביולי 2010
Morticia • 10 ביולי 2010
יאלללה כתב/ה: כדאי לדעת,שעל פי התורה אסור לסרס,יש בזה איסור מהתורה.[לא מדרבנן.]
לדעתי מי שמוכן באמת לעשות את זה ולא רק כפנטזיה,צריך דחוף יעוץ פסיכולוגי. כן, אבל זה לא בגלל שכתוב בתורה, נכון? כי אז גם את כל המאוננים כאן נצטרך לשלוח... |
|
לקקני 1 |
לפני 14 שנים •
10 ביולי 2010
נכון
לפני 14 שנים •
10 ביולי 2010
לקקני 1 • 10 ביולי 2010
בהחלט נכון.
אין קשר בין הקטע הראשון שכתבתי לקטע השני. |
|