Tasbih(נשלט) |
לפני 14 שנים •
9 ביולי 2010
מהפיכה בבדסמ הישראלי חייבים לצאת מהכלוב!!!
לפני 14 שנים •
9 ביולי 2010
Tasbih(נשלט) • 9 ביולי 2010
אני וחברי הטוב והיקר ביותר שהכרתי באתר הזה החלטנו מלפני כחצי שנה "לצאת מהכלוב"
אנחנו כבר מספר חודשים מטיילים לנו ברחובות תל אביב ושואלים כל בחורה יפה או חבורה של בחורות יפות אם הן מעונינות שנהייה העבדים\משרתים,סמרטוטים שלהן מציעים להן ניקיונות,כלים,שליחויות ולאחר שהשלב הזה עובר בהצלחה עולים שלב ומציעים להן שנלקק להן תכפות רגליים,שירקו עלינו לאחר שגם זה מתקבל עוברים הלאה והלאה.. :] חלקתן מגיבות ב"מה אתה חולה נפש" חלקן חלק פשוט בורחות וחלקן המועט מסכימות לנסות. אנחנו ישבנו וחשבנו.. שעם העזרה שלכם אנחנו נוכל לעשות ממש מהפכה רצינית בהכרת הבדסמ ובעוד מספר חודשים נוכל להסתובב ברחוב, לראות בחורה יפה, לשאול אותה אם היא רוצה שנלקק לה תנעל והיא לא תראה אותנו כחולי נפש או תברח, היא תבין ותהייה מודעת לזה שאנחנו באמת רוצים להיות העבדים שלה ואולי תרצה בזה כי סהכ הכל זה משתלם לה. אנחנו עד עכשיו עשינו עבודה ממש טובה וגרמנו להמוןןן בחורות להבין מזה בדסמ ולדעת שאם מישהו שואל אותך כזאת שאלה אז זה לא כי הוא משוגע אלה כי באמת הוא נמשך לזה,רוצה את זה ואוהב את זה חודשים של עבודה דרך האתרים מקושרים ופייסבוק אני וחברי עד היום הסברנ ללא פחות מ 15,000 בחורות (נשמע מופרח?, מי שלא מאמין ורוצה הסבר אני מוכן לתת לו ולהוכיח לו) מלבד האינטרנט אנחנו נפגשים פעמים בשבוע מטיילים בכל מקום אפשרי לכיף שלנו ועל הדרך שואלים בחורות ומסבירים להן. אז אם יהיו רק עוד כמה כמונו שלא התביישו לצאת מהכלוב, זה מאוד מאוד יתרום לבדסמ ואולי יבוא יום שלא נצטרך לשלם לבחורות בשביל שישלטו עלינו ובחורות יראו את זה בתור דבר מגניב,נחמד ומהנה |
|
הזייה(נשלטת){Tיפוס} |
לפני 14 שנים •
9 ביולי 2010
אני בעד לצאת מהכלוב
לפני 14 שנים •
9 ביולי 2010
הזייה(נשלטת){Tיפוס} • 9 ביולי 2010
אבל למה אתם חושבים שבגלל שאתם אוהבים ללקק נעלי נשים, זה רעיון טוב לשאול בחורות ברחוב את זה?
תחשבו לרגע על גברים לא-בדס"מיים. אתם רואים אותם הולכים ברחוב, מציעים לבחורה "הי, בא לך שאני אזיין אותך ואמשמש לך את הציצי ואחרי זה ארדם? זה מה שעושה לי טוב, וכדאי לך- זה מגניב, נחמד ומהנה!" אולי ככה אפשר להגביר את המודעות לזה שיש כל מיני אנשים עם כל מיני פטישים וסטיות, ואולי גם חלק קטן מהבחורות אפילו יסכימו. אבל דחילק קשה לכם מדי לחזר אחרי בחורה? לשאול מישהי עם רגליים יפות, קודם כל, מה עושה לה את זה? אל תעמידו פנים (בהנחה שאכן יש כאן שניים כאלה) שאתם רוצים להיות עבדים של מישהי. אתם מחפשים מישהי להשתמש בה לסטיות שלכם, ואולי על הדרך לנקות לה אבק מהמדפים, שלא תרגיש מנוצלת. |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 14 שנים •
9 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
9 ביולי 2010
פסיכו לוג(שולט) • 9 ביולי 2010
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק
אני מדמיין לעצמי כמה מאות שעושים את זה מידי יום הבחורות יכחדו מהרחובות |
|
Tasbih(נשלט) |
לפני 14 שנים •
9 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
9 ביולי 2010
ממש לא יש לנו ים בחורות וניליות שנראות טובב
אנחנו פשוט רוצים משהי לשליטה ועם הבחורות הוניליות לא יכולים לשלב כי זה לא גורם לנו להנאה אנחנו צריכים משהי שמהתחלה יודעת שאנחנו עבדים. ושאתה מציע לבחורה לגעת לה בחזה או ללקק לה תנעל זה אחרת כפרה פה היא רואה את זה מגניב מוזר שונה ואם היא עם חברות אז אולי תסכים ועובדה שיצא לנו מזה כמה וכמה פעמים |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
9 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
9 ביולי 2010
Brave Dwarf • 9 ביולי 2010
גם אני ניסיתי את זה פעם. עצרתי בחורה אדמונית ברחוב והצעתי לה לרוץ בזמן שאני רודף אחריה, לוכד אותה, משכיב אותה על הארץ, מפוצץ אותה במכות ומזיין לה את צורה. במשך עשרים וארבע שעות אח"כ, ממאחורי הסורגים, ניסיתי להסביר לשני הלמכים במדים הכחולים שבסה"כ רציתי לערוך הכרות בין הקהל החוץ-כלובי לבין קהילת ה- BDsM. הם, מצדם, התעקשו להאשים אותי בניסיון לאונס.
מוזר |
|
Tasbih(נשלט) |
לפני 14 שנים •
9 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
9 ביולי 2010
חחחחחחחחחחחח.... זה משהו איתכם
טוב תמשיכו להיות ציניים מתנשאי ולשלם כסף לבחורות כל החיים שלכם בשביל לקבל סיפוק מיני |
|
huan |
לפני 14 שנים •
9 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
9 ביולי 2010
huan • 9 ביולי 2010
"לצאת מהכלוב" ולהעלות את המדועות לבדסמ זה דבר אחד.
מה שאתם עושים ומציאים לאחרים לעשות זה דבר אחר לחלוטין השווה ערך ל"בחור וונילי" שהולך ברחוב ומציא לכל אישה שהוא פוגש זיון/מציצה/זיון בתחת/נשיקה צרפתית/ליקוק כוס (או כל דבר אחר שגורם לזין של הוונילים לעמוד ולהפסיק לחשוב מהראש). הדבר נראה לי כמו גסות רוח ובהמתיות שהלגיטמיות שלה מוטלת בספק גם ב"מסגרות הקהילתיות" עצמן (יש לא מעט בחורות הרואות ב"עבדים" מאין אילו סוג של מטרד מעצבן למדי במסיבות). אני לא אתווכח עם הנתונים שהבאת, ויהיו אשר יהיו הם מצערים ביותר - מפני שנראה שכל בחורה שלמדה מפיכם מה הוא בדסמ קיבלה את המסר הלא נכון שכל בחור המתעניין בבדסמ יעשה הכל בשביל ללקק נעל של בחורה, בכל מקום, בכל מצב ובעיקר [B]ללא כל דאגה לכבודה או רצונותיה של האישה שלובשת אותה[/B]. הגישה שלכם מייצגת את כל הרע בגברברי הכלוב, ואני אישית הייתי שמח מאוד אם תפסיקו עם זה ותשנו את הטקטיקה שלכם. |
|
עקרב שתלטן(שולט) |
לפני 14 שנים •
9 ביולי 2010
גדול
לפני 14 שנים •
9 ביולי 2010
עקרב שתלטן(שולט) • 9 ביולי 2010
Brave Dwarf כתב/ה: גם אני ניסיתי את זה פעם. עצרתי בחורה אדמונית ברחוב והצעתי לה לרוץ בזמן שאני רודף אחריה, לוכד אותה, משכיב אותה על הארץ, מפוצץ אותה במכות ומזיין לה את צורה. במשך עשרים וארבע שעות אח"כ, ממאחורי הסורגים, ניסיתי להסביר לשני הלמכים במדים הכחולים שבסה"כ רציתי לערוך הכרות בין הקהל החוץ-כלובי לבין קהילת ה- BDsM. הם, מצדם, התעקשו להאשים אותי בניסיון לאונס.
מוזר כנראה שהן לא מתוך ה- 15,000 |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 14 שנים •
9 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
9 ביולי 2010
Madame T(שולטת) • 9 ביולי 2010
huan כתב/ה: "לצאת מהכלוב" ולהעלות את המדועות לבדסמ זה דבר אחד.
מה שאתם עושים ומציאים לאחרים לעשות זה דבר אחר לחלוטין השווה ערך ל"בחור וונילי" שהולך ברחוב ומציא לכל אישה שהוא פוגש זיון/מציצה/זיון בתחת/נשיקה צרפתית/ליקוק כוס (או כל דבר אחר שגורם לזין של הוונילים לעמוד ולהפסיק לחשוב מהראש). הדבר נראה לי כמו גסות רוח ובהמתיות שהלגיטמיות שלה מוטלת בספק גם ב"מסגרות הקהילתיות" עצמן (יש לא מעט בחורות הרואות ב"עבדים" מאין אילו סוג של מטרד מעצבן למדי במסיבות). אני לא אתווכח עם הנתונים שהבאת, ויהיו אשר יהיו הם מצערים ביותר - מפני שנראה שכל בחורה שלמדה מפיכם מה הוא בדסמ קיבלה את המסר הלא נכון שכל בחור המתעניין בבדסמ יעשה הכל בשביל ללקק נעל של בחורה, בכל מקום, בכל מצב ובעיקר ללא כל דאגה לכבודה או רצונותיה של האישה שלובשת אותה. הגישה שלכם מייצגת את כל הרע בגברברי הכלוב, ואני אישית הייתי שמח מאוד אם תפסיקו עם זה ותשנו את הטקטיקה שלכם. מסכימה עם דבריך, הואן. יש הבדל בין הסברה בצורה נעימה ומאירת עינים למי שמתענין/ת, לבין פניות כאלה לנשים באמצע הרחוב. גם בעיני זהו סוג של מטרד לא נעים וברוב המקרים מאד לא רצוי על הצד שכנגד, שאין בינו לבין הסבר מהו בדס"מ כל קשר. עדיף לעשות את פעילות ההסברה הזאת בצורה אחרת, ובאופן פרטי, ולא על ידי הטרדה באמצע הרחוב. ואכן גם במסיבות קהילתיות פניות מסוג זה לרוב מתקבלות בחוסר אהדה (בלשון המעטה). |
|
Agent cooper(שולט) |
לפני 14 שנים •
9 ביולי 2010
הה איזה כיף
לפני 14 שנים •
9 ביולי 2010
Agent cooper(שולט) • 9 ביולי 2010
להיות עארס בן 5. אני זוכר את זה. ימים כל כך טובים אלה היו
|
|