שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

מהפיכה בבדסמ הישראלי חייבים לצאת מהכלוב!!!

Morticia
לפני 14 שנים • 9 ביולי 2010

Re: אני בעד לצאת מהכלוב

Morticia • 9 ביולי 2010
הזייה כתב/ה:
אבל למה אתם חושבים שבגלל שאתם אוהבים ללקק נעלי נשים, זה רעיון טוב לשאול בחורות ברחוב את זה?

תחשבו לרגע על גברים לא-בדס"מיים. אתם רואים אותם הולכים ברחוב, מציעים לבחורה "הי, בא לך שאני אזיין אותך ואמשמש לך את הציצי ואחרי זה ארדם? זה מה שעושה לי טוב, וכדאי לך- זה מגניב, נחמד ומהנה!" אולי ככה אפשר להגביר את המודעות לזה שיש כל מיני אנשים עם כל מיני פטישים וסטיות, ואולי גם חלק קטן מהבחורות אפילו יסכימו.

אבל דחילק קשה לכם מדי לחזר אחרי בחורה? לשאול מישהי עם רגליים יפות, קודם כל, מה עושה לה את זה?

אל תעמידו פנים (בהנחה שאכן יש כאן שניים כאלה) שאתם רוצים להיות עבדים של מישהי. אתם מחפשים מישהי להשתמש בה לסטיות שלכם, ואולי על הדרך לנקות לה אבק מהמדפים, שלא תרגיש מנוצלת.

כן, מסכימה.

שוביניזם רבתי והטרדה מינית לשמה.
Brave Dwarf
Brave Dwarf • 9 ביולי 2010
Brave Dwarf כתב/ה:
גם אני ניסיתי את זה פעם. עצרתי בחורה אדמונית ברחוב והצעתי לה לרוץ בזמן שאני רודף אחריה, לוכד אותה, משכיב אותה על הארץ, מפוצץ אותה במכות ומזיין לה את צורה. במשך עשרים וארבע שעות אח"כ, ממאחורי הסורגים, ניסיתי להסביר לשני הלמכים במדים הכחולים שבסה"כ רציתי לערוך הכרות בין הקהל החוץ-כלובי לבין קהילת ה- BDsM. הם, מצדם, התעקשו להאשים אותי בניסיון לאונס.

מוזר icon_rolleyes.gif

Tasbih כתב/ה:
חחחחחחחחחחחח.... זה משהו איתכם
טוב תמשיכו להיות ציניים מתנשאי ולשלם כסף לבחורות כל החיים שלכם בשביל לקבל סיפוק מיני

צר לי, אך לא ניסיתי להיות ציני או מתנשא. בסה"כ תרגמתי את מה שעשיתם לצדו השני של המתרס כדי להמחיש את האבסורד שבמעשיכם. הפסיביות בהצעתו של הנשלט לעומת האקטיביות בזו של השולט יש בה לבטל את האיום הישיר על המוטרדת (וכן, אתם מטרידים) ותו לא.
מאדאם קירי​(שולטת){אהובי המתו}

Re: אני בעד לצאת מהכלוב

הזייה כתב/ה:
...אתם רואים אותם הולכים ברחוב, מציעים לבחורה "הי, בא לך שאני אזיין אותך ואמשמש לך את הציצי ואחרי זה ארדם? זה מה שעושה לי טוב, וכדאי לך- זה מגניב, נחמד ומהנה!" אולי ככה אפשר להגביר את המודעות לזה שיש כל מיני אנשים עם כל מיני פטישים וסטיות, ואולי גם חלק קטן מהבחורות אפילו יסכימו.

לגמרי!

Brave Dwarf כתב/ה:
גם אני ניסיתי את זה פעם. עצרתי בחורה אדמונית ברחוב והצעתי לה לרוץ בזמן שאני רודף אחריה, לוכד אותה, משכיב אותה על הארץ, מפוצץ אותה במכות ומזיין לה את צורה. במשך עשרים וארבע שעות אח"כ, ממאחורי הסורגים, ניסיתי להסביר לשני הלמכים במדים הכחולים שבסה"כ רציתי לערוך הכרות בין הקהל החוץ-כלובי לבין קהילת ה- BDsM. הם, מצדם, התעקשו להאשים אותי בניסיון לאונס.

מוזר icon_rolleyes.gif
בהחלט מוזר. שלא לומר, נשמע אפלייתי משהו. אני בעד להגיש בג"צ.

וברצינות:
1. מה שחואן אמר.
2. כשולטת, ממש ממש לא הייתי רוצה שמישהו ילקק לי את הנעל. זה לא עושה לי את זה בשום צורה או דרך. בזה שאתם מציגים את הבדס"מ באופן הזה, כאילו בדס"מ = ליקוק נעליים של בחורות אקראיות על ידי בחורים אקראיים, אתם גורמים ליותר נזק מאשר תועלת.
JabberwockY​(שולט)

Re: מהפיכה בבדסמ הישראלי חייבים לצאת מהכלוב!!!

JabberwockY​(שולט) • 9 ביולי 2010
Tasbih כתב/ה:
[...] אנחנו עד עכשיו עשינו עבודה ממש טובה וגרמנו להמוןןן בחורות להבין מזה בדסמ [...] ועל הדרך שואלים בחורות ומסבירים להן [...] זה מאוד מאוד יתרום לבדסמ ואולי יבוא יום שלא נצטרך לשלם לבחורות בשביל שישלטו עלינו ובחורות יראו את זה בתור דבר מגניב,נחמד ומהנה

שמע, תסביך, את האלימות שלך כלפי נשים (וזה מה שאתה עושה לדעתי, גם אם זה במסווה מהופך שמתחיל כג'נטלמניות ונגמר בשידול) תשמור בבקשה לעצמך; אל תמכור אותה תחת עלה תאנה פטרוני של "לתרום לבדסמ" כי הטרדה בכלל והטרדה מינית בפרט לא מוסיפה שום דבר טוב לאף אחד כאן. אודה לך אם לא תקשר את מה שאתם עושים לבדסמ.
walking dead

Re: מהפיכה בבדסמ הישראלי חייבים לצאת מהכלוב!!!

walking dead • 9 ביולי 2010
JabberwockY כתב/ה:
Tasbih כתב/ה:
[...] אנחנו עד עכשיו עשינו עבודה ממש טובה וגרמנו להמוןןן בחורות להבין מזה בדסמ [...] ועל הדרך שואלים בחורות ומסבירים להן [...] זה מאוד מאוד יתרום לבדסמ ואולי יבוא יום שלא נצטרך לשלם לבחורות בשביל שישלטו עלינו ובחורות יראו את זה בתור דבר מגניב,נחמד ומהנה

שמע, תסביך, את האלימות שלך כלפי נשים (וזה מה שאתה עושה לדעתי, גם אם זה במסווה מהופך שמתחיל כג'נטלמניות ונגמר בשידול) תשמור בבקשה לעצמך; אל תמכור אותה תחת עלה תאנה פטרוני של "לתרום לבדסמ" כי הטרדה בכלל והטרדה מינית בפרט לא מוסיפה שום דבר טוב לאף אחד כאן. אודה לך אם לא תקשר את מה שאתם עושים לבדסמ.

מדויק.
Lady Mod​(שולטת)
Lady Mod​(שולטת) • 9 ביולי 2010
Brave Dwarf כתב/ה:

מוזר icon_rolleyes.gif

lol lol lol

היילני
היילני • 9 ביולי 2010
מצטרפת לדבריהם של הזייה וג"ו.

אלה יחסי ציבור רעים לבדס"מ, שלא לדבר על הטרדה ומחדל ציבורי.
Josephin​(לא בעסק)
לפני 14 שנים • 10 ביולי 2010

מה נישלטות אמורות לעשות?

Josephin​(לא בעסק) • 10 ביולי 2010

ליפול על ברכיהן למראה של גבר מסוקס
להסתכל בעיניו במבט מתחנף
ולבקש
אדוני,תיקח אותי,תקרע,תשתמש בי ,תעשה בי כשלך
ואחר כך תעביר אותי לחבריך המסוקסים?

icon_eek.gif
electro-z
electro-z • 10 ביולי 2010
החיבור בין יכולת ביטוי מילולי נמוכה לבין הטרדה כפייתית של נשים ברחוב לא נשמע לי כמו תרומה שמעותית בלשון המעטה.

וחוץ מזה, תרמתי כבר במשרד
נולי
נולי • 10 ביולי 2010
אצטרף ואחזור על דברי קודמי:
א. מה שעשיתם איננו בדס"מ ולא נוגע בו. אולי נוגע בפאטישים.
ב. אם אתם מתעקשים שזה בדס"מ - זו אחלה שליטה מלמטה.
ג. מזל שאאי לא גרה קרוב אלכם, כי למרות שאני מכאן, הייתם חוטפים תלונה על הטרדה מינית.
ד. באמת יצא לכם מזה משהו או סתם זיינתם להן את המח?
ה. אני חושבת שגילינו סוג פרוורטיות חדש....
ו. ל יזה היה יותר מדי.
N