KinKySplaSh(אחרת) |
לפני 14 שנים •
10 ביולי 2010
פשוט
לפני 14 שנים •
10 ביולי 2010
KinKySplaSh(אחרת) • 10 ביולי 2010
בורות לשמה.
לא רק שזה ממש לא משרת את הקהילה ואת שמה לטובה,זה גם עושה נזק. ישר ללכת לכיוון המיני שברור מאליו שמשרת את היצרים שלכם-לא של האישה שמולכם. אין כל שוני בין להציע לבחור\ה אקראי - סקס למטרות אגואיסטיות לבין להציע למישהי ללקק לה את הנעל\כף רגל\אבק על המדפים. בסופו של דבר,זה בא ממקום אנוכי ורדוד. ("מה שעושה לכם טוב" ולא מה עושה לה טוב ..או לו.) אם אתם לא רואים את זה ככה,או לפחות לא מתחילים להבין את רוב התגובות כאן... כנראה שאתם מהסוג הניאנדרטלי המצוי שצריך להשמיד לאלתר. |
|
TRUEBITCH |
לפני 14 שנים •
11 ביולי 2010
מצמרר
לפני 14 שנים •
11 ביולי 2010
TRUEBITCH • 11 ביולי 2010
הפנו אותי לפה ובהתחלה חשבתי שזו בדיחה אבל התברר לי שלא וכל כך עצוב לי לשמוע שאתם מטרידים נשים במסווה של "להכיר את הבדסמ" ועוד צועקים את זה פה כדי להפוך את זה ללגיטימי.
וזה לא משנה אם אתה שולט נשלט או צעצוע על שלט רחוק, הטרדה היא הטרדה. אני באמת מתפלאת איך לא קיבלתם תלונה עד עכשיו כי אני הייתי מתלוננת ואיך אתם לא מתביישים להכליל את שאר הבדסמים באתר ובכלל לתוך התמונה החולנית שלכם שנועדה כדי לרצות ולספק את עצמכם. אז אם אנחנו נהפוך את זה ללגיטימי אז אולי גם הטרדות מיניות ומי יודע בעתיד אולי אפילו אונס והכל תחת תווית יפה שנקראת "בדסמ". גועל נפש. |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 14 שנים •
11 ביולי 2010
עם כל הבדסמ הטבוע בנשמתי
לפני 14 שנים •
11 ביולי 2010
*מנגינה*{התווים שלו} • 11 ביולי 2010
אם גבר/ים היו פונים אלי בהצעות כאלו ברחוב
אין ספק שהייתי מספקת עוד קצת עבודה לרשות המבצעת. ואתם או שכמותכם לא רק שלא הייתם מוגדרים כמפיצי בדסמ בע"מ הייתם מקבלים את " אות המטרידנים" ואולי אפילו מסוכנים לציבור. |
|
AIR(נשלט) |
לפני 14 שנים •
11 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
11 ביולי 2010
AIR(נשלט) • 11 ביולי 2010
אחד כזה פנה לחברה שלי בפייסבוק שתהיה שולטת שלו , היא לא מכירה אותו בכלל ...
היא ביקשה את פרטיו בכדיי לפנות למשטרה ולהגיש תלונה על הטרדה מינית , אך לצערי ככל שהבחור צייתן הוא לא נתן לה את פרטיו ... לפחות דאגתי למחוק אותו ולחסום אותו מהקבוצה של הספייס וכן מרשימת החברים שלי נראה לי שאלו אותם החבשושים שפתחו פה תפוסט ... לדעתי זה מגעיל וזו הטרדה מינית לכל דבר , לא אאסס לפנות למשטרה וכן גם אם אדע מי אלו מהכלוב אז למסיבות אצלי הם לא יכנסו . אם חיפשתם את הסיבה למה ונילים נרטעים מהעולם שלנו אז הנה הסיבה בפניכם . יום טוב . |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
11 ביולי 2010
Re: אני בעד לצאת מהכלוב
לפני 14 שנים •
11 ביולי 2010
Lakshmi(נשלטת) • 11 ביולי 2010
הזייה כתב/ה: אבל למה אתם חושבים שבגלל שאתם אוהבים ללקק נעלי נשים, זה רעיון טוב לשאול בחורות ברחוב את זה?
תחשבו לרגע על גברים לא-בדס"מיים. אתם רואים אותם הולכים ברחוב, מציעים לבחורה "הי, בא לך שאני אזיין אותך ואמשמש לך את הציצי ואחרי זה ארדם? זה מה שעושה לי טוב, וכדאי לך- זה מגניב, נחמד ומהנה!" אולי ככה אפשר להגביר את המודעות לזה שיש כל מיני אנשים עם כל מיני פטישים וסטיות, ואולי גם חלק קטן מהבחורות אפילו יסכימו. אבל דחילק קשה לכם מדי לחזר אחרי בחורה? לשאול מישהי עם רגליים יפות, קודם כל, מה עושה לה את זה? אל תעמידו פנים (בהנחה שאכן יש כאן שניים כאלה) שאתם רוצים להיות עבדים של מישהי. אתם מחפשים מישהי להשתמש בה לסטיות שלכם, ואולי על הדרך לנקות לה אבק מהמדפים, שלא תרגיש מנוצלת. לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר |
|
Dark halo(אחרת) |
לפני 14 שנים •
11 ביולי 2010
חחחחחחחחחחחחחחח
לפני 14 שנים •
11 ביולי 2010
Dark halo(אחרת) • 11 ביולי 2010
Brave Dwarf כתב/ה: גם אני ניסיתי את זה פעם. עצרתי בחורה אדמונית ברחוב והצעתי לה לרוץ בזמן שאני רודף אחריה, לוכד אותה, משכיב אותה על הארץ, מפוצץ אותה במכות ומזיין לה את צורה. במשך עשרים וארבע שעות אח"כ, ממאחורי הסורגים, ניסיתי להסביר לשני הלמכים במדים הכחולים שבסה"כ רציתי לערוך הכרות בין הקהל החוץ-כלובי לבין קהילת ה- BDsM. הם, מצדם, התעקשו להאשים אותי בניסיון לאונס.
מוזר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בדרך כלל לא כותבת בפורומים ובדרך כלל לא מגיבה לאנשים ישירת אבל דוּד קרעת אותי מצחוק בן אדם לייק!!!!! |
|
Dark halo(אחרת) |
לפני 14 שנים •
13 ביולי 2010
חחחחחחחחחחחחחחח
לפני 14 שנים •
13 ביולי 2010
Dark halo(אחרת) • 13 ביולי 2010
Brave Dwarf כתב/ה: גם אני ניסיתי את זה פעם. עצרתי בחורה אדמונית ברחוב והצעתי לה לרוץ בזמן שאני רודף אחריה, לוכד אותה, משכיב אותה על הארץ, מפוצץ אותה במכות ומזיין לה את צורה. במשך עשרים וארבע שעות אח"כ, ממאחורי הסורגים, ניסיתי להסביר לשני הלמכים במדים הכחולים שבסה"כ רציתי לערוך הכרות בין הקהל החוץ-כלובי לבין קהילת ה- BDsM. הם, מצדם, התעקשו להאשים אותי בניסיון לאונס.
מוזר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בדרך כלל לא כותבת בפורומים ובדרך כלל לא מגיבה לאנשים ישירת אבל דוּד קרעת אותי מצחוק בן אדם לייק!!!!! |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
13 ביולי 2010
Re: חחחחחחחחחחחחחחח
לפני 14 שנים •
13 ביולי 2010
Brave Dwarf • 13 ביולי 2010
dark halo כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: גם אני ניסיתי את זה פעם. עצרתי בחורה אדמונית ברחוב והצעתי לה לרוץ בזמן שאני רודף אחריה, לוכד אותה, משכיב אותה על הארץ, מפוצץ אותה במכות ומזיין לה את צורה. במשך עשרים וארבע שעות אח"כ, ממאחורי הסורגים, ניסיתי להסביר לשני הלמכים במדים הכחולים שבסה"כ רציתי לערוך הכרות בין הקהל החוץ-כלובי לבין קהילת ה- BDsM. הם, מצדם, התעקשו להאשים אותי בניסיון לאונס.
מוזר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בדרך כלל לא כותבת בפורומים ובדרך כלל לא מגיבה לאנשים ישירת אבל דוּד קרעת אותי מצחוק בן אדם לייק!!!!! חוצמזה שלייק כאילו יאעני בסטלן זה על אלימות, לפליקה קיים בנזונה של מקור: יושב ובוהה כמו אידיוט בעולם. עושה "אוהבת לא אוהבת" עם השפם של החתול. החברה שלי שלחה לי סרטון עם כלב חרמן שמזיין דובי. אני מריץ אותו הלוך ושוב עד שכבר לא אכפת לי מהדובי וגם מזה שאני מרגיש כמו כלב חרמן. צעידת ענקים ברחוב השומם נגמרת מתחת לפנס ומקבלת צורה של פרחה על עקבים. אני זורק את החתול על הרצפה ויורד במדרגות. היא לא הספיקה להתרחק. אני תופס אותה במותניים ומציע לה להזדיין. היא מתחילה לרוץ. אני רץ אחריה, קובע את הצומת כיעד סופי ומגיע ראשון. "עכשיו מגיע לי פרס!" אני צועק לעברה בזמן שהיא עושה פרסה ורצה חזרה. אבל אני כבר לא רץ אחריה. גם יצא לי החשק וגם בצומת המואר שמתי לב שיש לה זקן. אני עולה במדרגות, מתיישב ליד החלון ובוהה בעולם כמו אידיוט. חברה, זהרו למי אתם מציעים ללקק את הרגליים שלא תתווכחו מחר בבוקר מי מתגלח ראשון. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
13 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
13 ביולי 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 13 ביולי 2010
סתם הטרדה מינית. מפתיע שעדיין לא חטפתם תלונה, מקווה שזה יטופל בקרוב.
וגם כל מה שהזייה וחואן אמרו. וגמד, גדול אתה. |
|
מד ו י ק |
לפני 14 שנים •
13 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
13 ביולי 2010
מד ו י ק • 13 ביולי 2010
אני מקווה שזה לא מוגבל לגברים בלבד.
להסתובב ברחוב ופתאום ניגשת אלי עלמת חמודות ושואלת אותי: סליחה, אדוני. האם אוכל לשרת אותך? יכול להיות די נחמד. - כן, בדיוק מגרד לי בגב, השתמשי בציפורנייך הארוכות והיפות על מנת לעשות לי נעים בגב. ואם את כבר שם, למעלה באזור השכמות. כן יותר לכיוון הכתפיים. חכי, אני אשב על הספסל כאן כדי שיהיה לך קל יותר לעבוד. כשזה יקרה, נוכל לומר לפמיניסטיות - You did a good job! בינתיים רק נותר לי לחזק את עבודתן הברוכה. |
|