סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

DM מה תפקידו

AIR​(נשלט)
לפני 14 שנים • 10 ביולי 2010

קודיי התנהגות בספייס !

AIR​(נשלט) • 10 ביולי 2010
-חובה על חברי המועדון והאורחים לציית לכל חוקי המועדון ולצוות העובדים , אי ציות לחוקים ילווה בסילוק מהמועדון לצמיתות וללא החזר כספי !

-אנו ממליצים שבאי המועדון ואורחיו יגיעו בלבוש התואם את הסצנה, הדרישה המינימלית היא לבוש שחור , הכניסה בג'ינס אסורה !

-צילום ללא אישור בעלי המועדון ואורחיו אסור בהחלט!

-אין לגעת,לשוחח או להתקרב למשתתפים בזמן סשן\משחק ללא הסכמה מוחלטת מכל הצדדים!

-צחקוקים או הערות בזמן משחק/סשן מפריעים ונחשבים לחוסר נימוס.
-מילת בטחון משמעותה הפסקת הפעילות באופן מיידי, יש לחדול מכל פעילות ללא יוצא מן הכלל!

-אתם חייבים לקבל זאת כחוק, לא פירושו לא .

-חשיפת זהותם של באי המועדון הינה אסורה בהחלט, כמו כן כל המתרחש והנאמר במסגרת אירועי -המועדון והמסיבות חייב להישאר חסוי!

-להיות בטוח, שפוי ובהסכמה הדדית כמוגדר על ידי כל המשתתפים המעורבים במשחק או לכלל באי האירוע.
AIR​(נשלט)
AIR​(נשלט) • 10 ביולי 2010
BODYGUARD כתב/ה:
אני חוגג 20 שנות בדס''מ, 8 שנים באתר הזה ועדיין-

לא מתבייש לומר שאני לומד.

יש חשיבות הסברתית, שוב ושוב, לקהל. זה שיש להם ניקים רשומים בכלוב יום, שבועיים,
שנה...לא משנה כלל. זה לא הופך אף אחד לידעון גדול ופרופסור להצלפות.

לצערך ולצערי תמיד יהיו מי שיחשבו שמותר להם הכל ואת אותם צריך לרסן, אין ברירה.

הצעת ייעול? אין קסמים בנושא. ובכל זאת, אם כבר העפתם מישהו אולי לדאוג שלא יחזור,
למקום, כי על מעשיו יוכל לחזור גם במקומות אחרים.

בחמישי שלפני האחרון ביקרנו במקסים, לאחר המון זמן שלא היינו ואני מציין בכבוד גדול
שבכל פינה ראיתי נושאי סרט על הזרוע. השאלה היא האם האנשים מבינים את משמעות
התפקיד שאותם DMים נושאים.

תמשיכו לעשות עבודה טובה !

icon_cool.gif

בהחלט יודעים את העבודה , כמו כן הם עוברים תדרוכים ופגישות מטעם ההנהלה ומטעם מומחים .
aka BODYGUARD
aka BODYGUARD • 10 ביולי 2010
9,

לעניות דעתי את מעט טועה.

אין הגדרה מדוייקת לנוכחות DMים ובמקום אוטופי הנוכחות שלהם היא וירטואלית לחלוטין.

אם קראת תגובה קודמת שלי הרי שמתוך הניסיון הקטן שלי, האישי, בלבד, אני ממליץ למקם
בנקודות תורפה ידועות מראש את אותם נושאי סרט.
היחידי שממש מכיר את אותן נקודות הוא AIR, מתוקף תפקידו כבעל הליין ולכן לא העלתי נקודות
ספציפיות ומיקומים. להבדיל ממך, כן ראיתי, ויותר מ-DM אחד, עם סרט, ובולטים מאד.
זה אומר שהם קיימים, ואולי את ואני לא מביטים לאותם כיוונים.... icon_wink.gif

אני מאמין שבכל בעיה שתעלי מול AIR הוא יפעל בצורה מהירה וחותכת.

בענין האחר שהעלית- פעילות בדס''מית שעוררה בך חשש-
זה בדיוק המקום שלא לשפוט מהי פעילות נכונה/לא נכונה בבדס''מ וזה בדיוק המקום
לתת לבעל הליין והצוות שלו את הקרדיט להחליט בנושא ולפחות הוא ולל''ג אינם חדשים
בסצינה.
על טע ם וריח לא מתווכחים.
בלוסום​(לא בעסק)
בלוסום​(לא בעסק) • 10 ביולי 2010
BODYGUARD כתב/ה:
9,

לעניות דעתי את מעט טועה.

אין הגדרה מדוייקת לנוכחות DMים ובמקום אוטופי הנוכחות שלהם היא וירטואלית לחלוטין.

אם קראת תגובה קודמת שלי הרי שמתוך הניסיון הקטן שלי, האישי, בלבד, אני ממליץ למקם
בנקודות תורפה ידועות מראש את אותם נושאי סרט.
היחידי שממש מכיר את אותן נקודות הוא AIR, מתוקף תפקידו כבעל הליין ולכן לא העלתי נקודות
ספציפיות ומיקומים. להבדיל ממך, כן ראיתי, ויותר מ-DM אחד, עם סרט, ובולטים מאד.
זה אומר שהם קיימים, ואולי את ואני לא מביטים לאותם כיוונים.... icon_wink.gif

אני מאמין שבכל בעיה שתעלי מול AIR הוא יפעל בצורה מהירה וחותכת.

בענין האחר שהעלית- פעילות בדס''מית שעוררה בך חשש-
זה בדיוק המקום שלא לשפוט מהי פעילות נכונה/לא נכונה בבדס''מ וזה בדיוק המקום
לתת לבעל הליין והצוות שלו את הקרדיט להחליט בנושא ולפחות הוא ולל''ג אינם חדשים
בסצינה.
על טע ם וריח לא מתווכחים.

icon_wink.gif כנראה שהיתי עסוקה בלהסתכל על ד(ג)ברים אחרים...וזהו בדיוק תפקידו של די אם - להפעיל שיקול דעת במקום בו עניות דעתי עניה עד מאוד... icon_smile.gif
מישלי

שאפו למנהלי הליין Air ולל"ג על המקצועיות !! וגם...

מישלי • 10 ביולי 2010
9 נשמות יש לחתולה כתב/ה:

icon_wink.gif כנראה שהיתי עסוקה בלהסתכל על ד(ג)ברים אחרים... icon_smile.gif

icon_rolleyes.gif

( :
Lady Mod​(שולטת)

Re: DM מה תפקידו

Lady Mod​(שולטת) • 10 ביולי 2010
Air כתב/ה:
די אם הינו סוג של שומר עם ידע רב בתחום הפטיש בעל סמכויות מטעם ההפקה .

תפקידו:

לשמור על הביטחון והבריאות של מבלי האירוע -

לדאוג שכללי ההתנהגות במקום נשארים-

במידה והדי אם רואה אקט מסויים יש לו את האפשרות להתערב ולתשאל וכמובן מחובתו לדאוג שאין אנשים אחרים שמפריעים -

ניתן לזהות את הדי אם כאשר על ידו הימנית קשורה רצועת ויניל ועליה רשום די אם .

במידה ואכן יש מקרה של הטרדה מינית (נגיעות שלא בהסכמה ,התפרצות לסשן ,התנהגות אלימה ,הטרדה מינית) מחובתכם ליידע אותי או את הדי אמים בכדיי שנזרוק אותו החוצה.

בכבוד , אייר .

כאן לשרותכם , צוות הספייס .

היי, שלום לחלקכם/ן שכבר מכירים ויודעים ונעים מאוד לאלו שעוד לא icon_smile.gif
רציתי רק להציג את עצמי- די.אמ.{ית} בליין הספייס.
כפי שאייר ובודי אמרו,
אני וחבריי לצוות גם מפטרלים במועדון וגם משגיחים על סשנים שמתקיימים הן מפני הפרעות מהקהל שצופה/עובר והן מפני אקטים לא בטוחים שנעשים הן מחוסר ידיעה והן מפני שהמשתתפים לעיתים קצת שתויים... {אני אישית לא שותה, מה שמפתיע את הרוצים להזמין אותי לדרינק לא פעם icon_wink.gif }
וזו אני שמטיילת בחדרים ובכוכים עם הפנס הקטן {מתנצלת על הסינוורים icon_rolleyes.gif אבל מעדיפה לבדוק טוב טוב גם כשחשוך..}
כשרואה ו/או מפנים את תשומת ליבי למישהו/הי שנוגעים ללא רשות במישהו/הי, שמטרידים {ולא מרפים} שמצלמים {מה שאסור לחלוטין ומי שנתפס רק מוציא מצלמה/פלאפון אנחנו לוקחים אותו , עוברים על כל התמונות, ולאחר מכן מפקידים את המצלמה/פלאפון בעמדת שמירת חפצים} או ש"מצטרפים" לסשן ללא שהזמינו אותם או שמפריעים לסשן. את אותם האנשים אני פשוט מובילה החוצה. אין הקלות ראש בהתנהגות הבלתי הולמת הזו.

במידה והוטרדתם או ראיתם/ן דבר שאינו כשורה, אתם/ן יותר ממוזמנים לפנות אלי או לכל אחד מחבריי הצוות {יש לכולנו סרט על הזרוע עם האותיות D.M.}

דבר נוסף שאני עושה בשמחה כשמבקשים ממני זה להדריך/להראות למי שמעוניין/נת ללמוד להצליף ולסשן .

בברכת תבלו תיכאבו ותכאיבו
מוד.

icon_cool.gif
צלילה
לפני 14 שנים • 11 ביולי 2010
צלילה • 11 ביולי 2010
מוד, ניסחת היטב ...

9, מצאת אותי לפני שבועיים ואמרת לי שמתעללים בבחורה
ניגשתי זיהיתי את הזוג, זוג קבוע ומוכר
ולמרות זאת עצרתי את הסשן שוחחתי עם הבחורה , אמרה שהכל בסדר
ורגיל ולמעשה אני מפריעה לה בסשן .

ככה זה עובד וימשיך.

כל מה שנראה ויראה בעייתי, נעצור ונבדוק
כל מי שיפנה ויגיד שיש בעיה, נעצור ונבדוק.

יש בכל מסיבה בערב נתון 4 אנשים עם סרט דיאם, אייר , אותי ו5 מאבטחים
מי שרוצה למצוא אותנו , מוצא.
בנוסף ליד הקופאי יש מאבטח קבוע
בכניסה מאבטח חמוש קבוע
ניתן למצוא מישהו אם רוצים .

תפנו אלינו בכל בעיה
בנושא הזה עדיף לטעות מלהתבייש.
Rage Cage
לפני 14 שנים • 12 ביולי 2010
Rage Cage • 12 ביולי 2010
9 נשמות יש לחתולה כתב/ה:
Air כתב/ה:
יש 3 די אמים שמפטרלים+ אותי + לל'ג + כל שאר אנשי הצוות + שומריי המקום + עמדת הקופאי ....
כל העניין הוא שאתם חייבים ליידע אותנו באותו הרגע ולא לאחר זמן ממושך או מאידך יום אחריי כי אחרת לא נוכל למצוא את הבן אדם .
בטחון הבליינים מאוד חשוב לי ואני מתייחס בחומרה רבה לכל הטרדה מינית ... מי שמכיר אותי יודע זאת .

באותו ערב, ראיתי פעילות בדס"מית שעוררה את חששי שקורה שם משהו לא טוב, מסוכן ממש. נכון, זה לא מתפקידי להתערב - לכן חיפשתי די אם/ית כדי שיפעיל / תפעיל שיקול דעת. לא היה אף די.אמ לרפואה, והאחת שמצאתי (למעט לל"ג) נפנפה אותי כאילו לא הייתי קיימת.

די אמ, כמתבקש מתפקידו, צריך להיות סטטי, לכל חדר צריך להיות אחד קבוע. אין מה לעשות, זה חלק מהתפקיד.

בכמעט כל פעם שהיתי בחדרים, לא היה אף די אמ לרפואה, ואם היו הם היו ללא סרטים כלל, כך שלא זיהיתי אותם כלל (וזה לגמרי מחטיא את המטרה, לא?), ורוב הפעמים הם בכלל מופיעים על הבמה בסשן פומבי ויש עוד די אמים שמאבטחים אותם, כך שזה בכלל מצב אבסורדי.

לא רק הטרדה מינית היא בעיה, אלא ישנם עוד מקרים שצריכים השגחה, לכן הדיאמים קיימים. לצערי, עד כה, לא ממש הרגשתי בקיומם...

שלום 9 נשמות (וכולם ככלל) ונעים מאוד
למי שלא מכיר\יודע, גם אני די.אם בליין הספייס ויש לי כמה דברים להעיר לגבי שרשור זה ולגבי התגובה שאותה צוטטתי:

1. BODYGUARD, כמו שאומרים, כל מילה בסלע...אני יכול רק לקוות שכמה שיותר אנשים קראו את תגובתך, השכילו והפנימו תפקידו של די.אם משהו (כולל קריאת ההגדרה ה"יבשה" בויקיפדיה).
2. 9 נשמות יש לחתולה - המצב כרגע הוא שיש 2 DMים בליין ומלבד הנהלת הליין (לל"ג ואייר) ישנם עוד מספר אנשי צוות שניתן לזהותם עפ"י הסרט שלידם, אני מעריך מאוד את רצונך לפנות לאחד הדי.אמים לאחר שהבחנת במצב שהעלה אצלך סימן שאלה לגבי בטיחות הפעילות עד כדי דיווח לאיש הצוות הרלוונטי במועדון. אך ברצוני להבהיר מספר דברים:
א. כבליינית במסיבה את יכולה ואף יותר ממוזמנת לפנות לכל איש צוות שמזוהה ע"י הסרט שלידו בכל פנייה, בקשה, מענה וטענה, אך אדם שאינו נושא סרט על ידו - אינו איש צוות או שאינו בתפקיד! לכן הדבר רלוונטי אך ורק לנושאי סרט על ידם.
ב. היות שבמסיבות נוכחים בדרך כלל מספר רב של בליינים (לעיתים גם 300+) אין המצב מאפשר לדי.אם להיות סטטי במשך ערב שלם, לכן כחלק מתפקידנו אנו מפטרלים במהלך כל הערב בכל חלקי המועדון. אי לכך הדבר אומר שאין אנו יכולים להיות בכל מקום בכל רגע נתון ולכן אנו מצפים מהבליינים להכיר אותנו ולדעת מה תפקידנו ולא להסס לפנות אלינו לגבי כל מקרה שדורש טיפול. במידה ואין איש צוות בנמצא, כמו שציין אייר, ובמידה והדבר חשוב לך אנא זכרי את זהותו\ה של אותו\ה פושטק\ית ובהזדמנות הראשונה שאת פוגשת באחד מאנשי הצוות ספרי לנו על כך ואנו נדאג למצות עימו\ה את הדין.

לגבי עניין הדי.אמים שמופיעים ו"זוכים" לשמירה ע"י די.אם אחר - מיותר לציין שאדם אשר נמצא במהלך סשן אין הוא מודע\שם לב לכל המתרחש סביבו במהלך הסשן שכן רוב תשומת ליבו נתונה לאדם שנמצא איתו בסשן, במיוחד כשהדבר נעשה בתוך מועדון הומה אדם, לכן בין אם זה בליין או איש צוות אשר נמצאים במהלך סשן לשניהם יבוצע "פיקוח" מצד די.אם בצורה שווה.

ועוד הבהרה קטנה בנושא הDM במסיבות הספייס.
כיוון שליין מסיבות הספייס הוא ליין של מסיבות פטיש[U] ולא מסיבות על טהרת הBDSM בלבד, וכיאה לכך שתפקיד הDM אשר אופיו משוייך בדרך כלל לתחום הBDSM בלבד, ולנוחיות הקהל הלא בדס"מי אשר פוקד את המסיבות ואינו יודע מה צמד האותיות הלועזיות DM אומר, יוחלפו בקרוב סרטי הדי.אם בסרטים עם הכיתוב "צוות" בעברית, כדי שכל בליין ובליינית יוכלו לדעת באופן ברור מי הם האנשים שאליהם הם יכולים לפנות במהלך הערב.

שיהיה לכולנו המשך שבוע נפלא, ונתראה ביום חמישי במסיבה!
Rage Cage
Rage Cage • 12 ביולי 2010
9 נשמות יש לחתולה כתב/ה:
Air כתב/ה:
יש 3 די אמים שמפטרלים+ אותי + לל'ג + כל שאר אנשי הצוות + שומריי המקום + עמדת הקופאי ....
כל העניין הוא שאתם חייבים ליידע אותנו באותו הרגע ולא לאחר זמן ממושך או מאידך יום אחריי כי אחרת לא נוכל למצוא את הבן אדם .
בטחון הבליינים מאוד חשוב לי ואני מתייחס בחומרה רבה לכל הטרדה מינית ... מי שמכיר אותי יודע זאת .

באותו ערב, ראיתי פעילות בדס"מית שעוררה את חששי שקורה שם משהו לא טוב, מסוכן ממש. נכון, זה לא מתפקידי להתערב - לכן חיפשתי די אם/ית כדי שיפעיל / תפעיל שיקול דעת. לא היה אף די.אמ לרפואה, והאחת שמצאתי (למעט לל"ג) נפנפה אותי כאילו לא הייתי קיימת.

די אמ, כמתבקש מתפקידו, צריך להיות סטטי, לכל חדר צריך להיות אחד קבוע. אין מה לעשות, זה חלק מהתפקיד.

בכמעט כל פעם שהיתי בחדרים, לא היה אף די אמ לרפואה, ואם היו הם היו ללא סרטים כלל, כך שלא זיהיתי אותם כלל (וזה לגמרי מחטיא את המטרה, לא?), ורוב הפעמים הם בכלל מופיעים על הבמה בסשן פומבי ויש עוד די אמים שמאבטחים אותם, כך שזה בכלל מצב אבסורדי.

לא רק הטרדה מינית היא בעיה, אלא ישנם עוד מקרים שצריכים השגחה, לכן הדיאמים קיימים. לצערי, עד כה, לא ממש הרגשתי בקיומם...

שלום 9 נשמות (וכולם ככלל) ונעים מאוד
למי שלא מכיר\יודע, גם אני די.אם בליין הספייס ויש לי כמה דברים להעיר לגבי שרשור זה ולגבי התגובה שאותה צוטטתי:

1. BODYGUARD, כמו שאומרים, כל מילה בסלע...אני יכול רק לקוות שכמה שיותר אנשים קראו את תגובתך, השכילו והפנימו תפקידו של די.אם משהו (כולל קריאת ההגדרה ה"יבשה" בויקיפדיה).
2. 9 נשמות יש לחתולה - המצב כרגע הוא שיש 2 DMים בליין ומלבד הנהלת הליין (לל"ג ואייר) ישנם עוד מספר אנשי צוות שניתן לזהותם עפ"י הסרט שלידם, אני מעריך מאוד את רצונך לפנות לאחד הדי.אמים לאחר שהבחנת במצב שהעלה אצלך סימן שאלה לגבי בטיחות הפעילות עד כדי דיווח לאיש הצוות הרלוונטי במועדון. אך ברצוני להבהיר מספר דברים:
א. כבליינית במסיבה את יכולה ואף יותר ממוזמנת לפנות לכל איש צוות שמזוהה ע"י הסרט שלידו בכל פנייה, בקשה, מענה וטענה, אך אדם שאינו נושא סרט על ידו - אינו איש צוות או שאינו בתפקיד! לכן הדבר רלוונטי אך ורק לנושאי סרט על ידם.
ב. היות שבמסיבות נוכחים בדרך כלל מספר רב של בליינים (לעיתים גם 300+) אין המצב מאפשר לדי.אם להיות סטטי במשך ערב שלם, לכן כחלק מתפקידנו אנו מפטרלים במהלך כל הערב בכל חלקי המועדון. אי לכך הדבר אומר שאין אנו יכולים להיות בכל מקום בכל רגע נתון ולכן אנו מצפים מהבליינים להכיר אותנו ולדעת מה תפקידנו ולא להסס לפנות אלינו לגבי כל מקרה שדורש טיפול. במידה ואין איש צוות בנמצא, כמו שציין אייר, ובמידה והדבר חשוב לך אנא זכרי את זהותו\ה של אותו\ה פושטק\ית ובהזדמנות הראשונה שאת פוגשת באחד מאנשי הצוות ספרי לנו על כך ואנו נדאג למצות עימו\ה את הדין.

לגבי עניין הדי.אמים שמופיעים ו"זוכים" לשמירה ע"י די.אם אחר - מיותר לציין שאדם אשר נמצא במהלך סשן אין הוא מודע\שם לב לכל המתרחש סביבו במהלך הסשן שכן רוב תשומת ליבו נתונה לאדם שנמצא איתו בסשן, במיוחד כשהדבר נעשה בתוך מועדון הומה אדם, לכן בין אם זה בליין או איש צוות אשר נמצאים במהלך סשן לשניהם יבוצע "פיקוח" מצד די.אם בצורה שווה.

ועוד הבהרה קטנה בנושא הDM במסיבות הספייס.
כיוון שליין מסיבות הספייס הוא ליין של מסיבות [U]פטיש[U] ולא מסיבות על טהרת הBDSM בלבד, וכיאה לכך שתפקיד הDM אשר אופיו משוייך בדרך כלל לתחום הBDSM בלבד, ולנוחיות הקהל הלא בדס"מי אשר פוקד את המסיבות ואינו יודע מה צמד האותיות הלועזיות DM אומר, יוחלפו בקרוב סרטי הדי.אם בסרטים עם הכיתוב "צוות" בעברית, כדי שכל בליין ובליינית יוכלו לדעת באופן ברור מי הם האנשים שאליהם הם יכולים לפנות במהלך הערב.

שיהיה לכולנו המשך שבוע נפלא, ונתראה ביום חמישי במסיבה!
מיכל המאלפת​(שולטת)

דעתי בעניין...

מיכל המאלפת​(שולטת) • 12 ביולי 2010
שלום לכולם ותודה לבאדי, ל9, ולשאר המגיבים,
ראשית, אני חייבת לציין שאני ממש שמחה על כך שאנשים שמים לב למתרחש במועדון ככלל ובסשנים בפרט.
חשוב תמיד לשים לב ואם מתרחש משהו "חשוד" ברמה הבטיחותית - להעביר הלאה.
שנית, נכון שישנם הרבה דיאמים, אנשי צוות ומאבטחים, אבל ישנם עוד אנשים, להם אני קוראת "נאמני הליין" והם מוכרים לכולם.
אלה אנשים שנמצאים בכל מסיבה ומסיבה וניתן להסב גם את תשומת ליבם במידה ומתרחש משהו שעלול לפגוע באחד המבלים או העובדים - אם במקרה בדיוק באותה שניה לא נכח די.אם.
דבר נוסף, עד עכשיו הסתובבתי במסיבות ללא תג, סרט או אייקון מזהה, למעט ההכירות האישית שלי עם המבלים, המכירים אותי כמלכת הבית.
גם אני שייכת לצוות של לל"ג וAIR, בין אם אני מסתובבת עם תגים ובין אם לא, וכמובן שבכל בעיה (ולו הקטנה ביותר) ניתן לפנות אליי.
בכל המקרים אני אדע איפה לחפש את הדיאמים, המאבטחים ואנשי הצוות ולפתור בעיות.
קרו מקרים בהם עצרתי פעילות כזו או אחרת ובדקתי עם הנוכחים שהכל בסדר, שאין כאן עניין של הטרדה ושהכל נעשה בהסכמה.
במקרים בהם היה לי חשד שמדובר במשהו שחורג מגבולות המקובל (בחורה שתויה וגבר ש"סוחב" אותה בכוח, או מקרים אחרים שצרמו לעיני) - דאגתי לוודא שאותה מבלה יוצאת בבטחה מהמועדון ועולה על מונית הביתה.
כולנו בני אדם, כולנו אוהבים לבלות וחלקנו גם אוהבים לשתות (לעיתים בהגזמה) ולכן יכולים להווצר מקרים של איבוד שליטה. זו בדיוק הסיבה שאני פוקחת את עיני, וגם לו הייתי במועדון אחר, כמבלה, הייתי נוהגת באותו אופן.

בילוי נעים ובטוח לכוווווווווווווווווווווולם, ואני מתה שיגיע כבר יום חמישי!!
!
icon_smile.gif