מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} |
לפני 14 שנים •
18 ביולי 2010
Re: כלל בוהן חשוב
לפני 14 שנים •
18 ביולי 2010
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} • 18 ביולי 2010
נוריתE כתב/ה: teacher כתב/ה: אם תבין שמערכות יחסים בכל מקום צריכות לענות על אותם כללים אוניברסליים בסיסיים,
תדע שמה שאתה רגיל אליו בחיים האמיתיים תופס גם פה. טיצר? עם כל הכבוד ויש,הרבה ממנו אתה כזה?רציני.? ,מותר" כיום לאשה "להתחיל" עם גבר, גם בוירטואל וגם במועדון או בבית קפה או בתור לבנק זה אחד, שניים,התפקידים ה"מיגדריים", מימי דנן ,כבר לא ממש תקפים במציאות של היום חלפו מזמן,ימי האני טרזן את ג'יין. איך הסקת ממה שטיצ'ר כתבת את מה שהסקת? הוא לא כתב "האשה צריכה לשבת ולעפעף בתקווה שהגבר יואיל בטובו לגשת אליה", הוא כתב "מה שאתה רגיל אליו בחיים האמיתיים תופס גם פה". איך עשית את ההשלכה הזו? |
|
הוא(שולט) |
לפני 14 שנים •
18 ביולי 2010
זה
לפני 14 שנים •
18 ביולי 2010
הוא(שולט) • 18 ביולי 2010
שעולה
|
|
לפני 14 שנים •
18 ביולי 2010
Re: זה
לפני 14 שנים •
18 ביולי 2010
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} • 18 ביולי 2010
הוא כתב/ה: זה שעולה
|
|
teacher(שולט) |
לפני 14 שנים •
19 ביולי 2010
התבוננות פנימה VS התבוננות החוצה
לפני 14 שנים •
19 ביולי 2010
teacher(שולט) • 19 ביולי 2010
קאוצ'י, אני אסביר למה התכוונתי:
הרבה אנשים חושבים, במיוחד בהתחלה, שהם צריכים ''לשחק'' איזה תפקיד. לעמוד באיזה קריטריונים עלומים של כיצד צריך לנהוג שולט וכיצד נשלט. תוך כדי זה הרבה דברים הולכים לאיבוד. הראשונה שבהם היא האמת, אחר כך הספונטניות ובסוף איך לא - גם חוש ההומור... היה מי שאתה. אתה אוהב להתחיל עם בחורות? זה מה שיוצא לך טוב? אז תעשה את זה! אתה יכול לעשות זאת בנימה נשלטת או בנימה שולטת. אוהב שמתחילים איתך? אותו הדבר. לא תמיד זה על ה''מה'' כמו שזה על ה''איך''. צא מהסרט של ''ככה זה אמור להיות''. אנחנו לא שטנץ. כל אחד והדרך שלו. אחת הסיבות שאין חוברת הוראות ''כיצד אהיה שולט / נשלט'' היא העיקרון הזה. היה עצמך ונורית, איך אמר פעם ידידי קיחוט - ''טלי קורה''... |
|
עינבר |
לפני 14 שנים •
20 ביולי 2010
בדיוק כמו בעולם האמיתי
לפני 14 שנים •
20 ביולי 2010
עינבר • 20 ביולי 2010
בגל שטיצ'ר כבר אמר את מה שרציתי להגיד, אני אגיד את זה בנימה יותר אישית
קראתי כמה דברים שכתבת ואתה חביב בעיני לו הייתי צעירה ופנויה, ללא ספק הייתי מתחילה איתך בהודעה בכלוב מעולם לא אהבתי להתחיל לסנן כאן בין עשרות המטורללים שפנו אליי והייתי מעדיפה לאתר פרופילים שמוצאים חן בעיני ולפנות אליהם. אם זאת אני חושבת שרוב הנשים כאן שמעוניינות להכיר, מעדיפות שיפנו אליהן. לו הייתי מתחלה איתך, הייתי פונה אליך מהניק השני שלי ואמרת משהו חמוד הייתי מנסה לעורר שיחה, להכיר אותך, שתכיר אותי אז היינו מדברים קצת במסנג'ר אולי בסקייפ וקצת בטלפון והיינו נפגשים בבית קשה כדי שנראה אחת את השנייה מכיוון שקראתי מה שכתבת על BDSM ואתה היית קורא מה שאני כתבתי היה ברור שיש התאמה במישור הזה, ולכן הייתי רוצה שיחות במישור אחר השיחות והמפגש הראשון היו חיזור ונילי ברובו, במטרה לבדוק כימיה וחיבור במטרה לבסס אמון, כדי שנוכל להיכנס לסיטואציה של שליטה שנרצה. אני אישית, לא נוטה לגשת לאנשים במועדונים ומסיבות, אני מחכה שיגשו אליי בתקופה שהייתי יוצאת במטרה להכיר, כל מיני גברים היו ניגשים אליי אני הייתי נמשכת למי שמשדר ביטחון עצמי שקט, לא משתדל מדיי, משעשע הייתי נהנית מרמיזות קלות על שליטה, כאשר רוב השיחה ונילית לחלוטין. הייתה צריכה להיות לשיחה דינמיקה של חיזור, שאני מוצאת חן בעיניו. מכיוון שהרבה אנשים שמגיעים לאירועים של הקהילה מכירים מהאתר אז רוב הסיכויים שאני אגש למי שאני מכירה (במסיבה האחרונה היה רק אחד) ואז אני אכיר גם את האנשים שעומדים לידו, כי הם חברים של מכר. |
|
Cauchy{Venus Blue} |
לפני 14 שנים •
20 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
20 ביולי 2010
Cauchy{Venus Blue} • 20 ביולי 2010
לטיצ'ר וענבר:
אני מודה לכם על התשובה האישית. לקחתם אותי קצת למקום שלא כיוונתי אליו, אבל כנראה שלמקום יותר מתאים ונכון. מצד אחד עניין אותי אם יש הכרויות שהן במסגרת משחק שליטה, אבל בסופו של דבר כנראה שהן יותר מתאימות לפנטזיה ולא למציאות. לענבר: יותר צעירה מגיל 5 זה לא צעירה מידי כבר? בהקשר למה שאמרת, קודם כל מאד הוחמאתי, ושנית מאד זרם לי האופן בו תיארת את הדברים. כמו שאמרת ניתן לשלב את עניין השליטה ברמיזות קלות ובשידור של בטחון עצמי (לדעתי לשני הצדדים צריך להיות כזה). |
|
Vestri |
לפני 14 שנים •
21 ביולי 2010
Re: זה פשוט,
לפני 14 שנים •
21 ביולי 2010
Vestri • 21 ביולי 2010
JabberwockY כתב/ה: הנשלט צריך לפנות אל השולט, שבתורו יעניש את הנשלט על היוהרה.
בתיאוריה, מי שרוצה שיתחיל. בפרקטיקה -- מתחילים איתי. ובלי שום קשר: אם אין שאלות טפשיות, אילו מין שאלות שואלים אנשים טפשים?? |
|
teacher(שולט) |
לפני 14 שנים •
21 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
21 ביולי 2010
teacher(שולט) • 21 ביולי 2010
על שאלות טיפשיות יש תשובות כואבות...
|
|
לפני 14 שנים •
21 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
21 ביולי 2010
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} • 21 ביולי 2010
Vestri כתב/ה: אם אין שאלות טפשיות, אילו מין שאלות שואלים אנשים טפשים?? נקודה יפה
|
|
Cauchy{Venus Blue} |
לפני 14 שנים •
21 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
21 ביולי 2010
Cauchy{Venus Blue} • 21 ביולי 2010
JabberwockY כתב/ה: הנשלט צריך לפנות אל השולט, שבתורו יעניש את הנשלט על היוהרה.
באמת מצחיק פספסתי את התגובה הזו ושל ריר בסופו של דבר כמעט כולם הסכימו שזה כמו בחיים האמיתיים, וכמו בחיים האמיתיים הפמיניסטיות מסרבות להודות שלרוב גברים מתחילים עם נשים וסטרי, אם הייתי מבין שאלות שאנשים טיפשים שואלים הייתי מורה יותר טוב. |
|