ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

גברי בחייל רזה

hotsex​(שולט)
לפני 14 שנים • 23 ביולי 2010

גברי בחייל רזה

hotsex​(שולט) • 23 ביולי 2010

גברי מצוייד +אביזרים בחייל רזה למישחקים ממוקם בת"א דסקרטי וסבלני
Cauchy{Venus Blue}
Cauchy{Venus Blue} • 23 ביולי 2010
אם גבר בן 40+ היה מחפש ילדה בת 18 זה היה לגיטימי?
Beta Male
Beta Male • 23 ביולי 2010
Cauchy כתב/ה:

מה הבעיה עם זה?
Cauchy{Venus Blue}
little pet כתב/ה:
Cauchy כתב/ה:

מה הבעיה עם זה?

נניח והיה פוסט דומה- גבר מאובזר מחפש חיילת רזה למשחקים

אני שואל איך הוא היה מתקבל.

אני לא מצליח להבין את הכוונה ב'מה הבעיה עם זה?'
Beta Male
היה נדמה לי שאתה שואל ותוך כדי כך מעביר ביקורת על העניין
כיוון ששאלת בתום לב,אענה לך שלדעתי לא היתה שום בעיה ואין זה משנה מין המבקש או המבוקש
אני גם מעריך שיהיו תשובות אחרות משלי,בשם הכאילו שיויון המיני
Cauchy{Venus Blue}
little pet כתב/ה:
היה נדמה לי שאתה שואל ותוך כדי כך מעביר ביקורת על העניין
כיוון ששאלת בתום לב,אענה לך שלדעתי לא היתה שום בעיה ואין זה משנה מין המבקש או המבוקש
אני גם מעריך שיהיו תשובות אחרות משלי,בשם הכאילו שיויון המיני

אני לא מתמם לומר שאין לי ביקורת, פשוט רציתי להבהיר אותה על ידי ההשוואה להבדל המגדרי. באם אף אחד לא יחשוב שיש הבדל לפי המגדר אני אחסוך מכם את הביקורת icon_smile.gif
Beta Male
ועל מה הביקורת במקרה הנ"ל,אם יורשה לי? מה הבעיה בקשר מיני בין אדם באיזור גיל 40 לבין כזה בן 18? ואין זה משנה מה מין האדם מכל אחד מהצדדים
כחובב צעירות אני מתנגד נחרצות לצריבת התודעה של קטינות האתר שזהו קשר בעייתי icon_wink.gif
Cauchy{Venus Blue}
little pet כתב/ה:
ועל מה הביקורת במקרה הנ"ל,אם יורשה לי? מה הבעיה בקשר מיני בין אדם באיזור גיל 40 לבין כזה בן 18? ואין זה משנה מה מין האדם מכל אחד מהצדדים
כחובב צעירות אני מתנגד נחרצות לצריבת התודעה של קטינות האתר שזהו קשר בעייתי icon_wink.gif

icon_smile.gif כן, אני מניח שזה נושא רגיש.

תראה, עקרונית כל מקרה לגופו. אבל בגדול יש הבדל מנטאלי עצום בין אדם מבוגר לבין ילד. הבדל זה מאפשר מצבים של ניצול שהם פסולים. כמובן מצבים אלה לא חייבים לקרות, אך סטטיסטית הם בדר"כ קורים. מהניסיון האישי שלי, הבנות שאני מכיר שהיו בזוגיות בהפרש גילאים ניכר נפגעו.

דווקא את זה לקחתי כעובדה, אני לא מכיר הרבה אבות שהיו מוכנים שמישהו בגילם יזין את הבת שלהם. לעומת זאת כאשר הצעיר הינו גבר עושה רושם שאותה ביקורת לא מועברת. אני מעריך שזה בגלל שהתופעה נדירה יותר, ואולי פחות ידועה.

ובנימה ממש אישית, אני מסתכל עכשיו על חברה בני 17-19 והם ממש ממש ילדים (אני סה"כ בן 25). לו היה מדובר על מערכת יחסים ספציפית, יציבה, מתמשכת אי אפשר לשפוט הגיל (כמו שלא ניתן להגיד שטופס לוטו זוכה אינו זוכה מחמת הסטטיסטיקה). אבל כאן מדובר על קריאה כללית שכנראה תמשוך את אלה שבנויים להפגע...

בקיצור תעביר את הקטינות שלך אליי.
Beta Male
קודם כל תרגיע,אין לי הומור בענייני קטינות. חוץ מזה בת 18 עבורך זו לא קטינה,מצטער

מסכים איתך לגבי ההבדל המנטאלי בגדול אם כי ראיתי לא מעט חריגות. העניין הוא אחר. מדוע ההבדלים בין המגדרים? מדוע בחורה מבוגרת עם ילדון הפך לדבר מבורך (הקוגריות הן ממש נשים מוערצות היום) ואילו גבר בן 40 ,אין זה טבעי שיהיה עם ילדה בת 20?
יכול להיות שגם לאמא לא נוח לראות את בנה עם מישהי בגילה,אז?
בוא נתקדם,כיוון שבשרשור הזה מדובר על יחסים חד מיניים מדוע שלא נדבר על הלגיטימיות של העניין? הרי אם מישהו יערער על ההבדל בגילאים הוא ייחשב שפוי ואף ליברל ואילו אם מישהו יצייץ כנגד יחסים הומוסקסואלים הוא ייראה בינינו חשוך

במילים אחרות,לא רואה כל בעיה עם ההודעה הפותחת,שאנשים ייזהרו בלי קשר לגילם או לצד הבדסמי אותו הם מאיישים
Cauchy{Venus Blue}
little pet כתב/ה:
קודם כל תרגיע,אין לי הומור בענייני קטינות. חוץ מזה בת 18 עבורך זו לא קטינה,מצטער

מסכים איתך לגבי ההבדל המנטאלי בגדול אם כי ראיתי לא מעט חריגות. העניין הוא אחר. מדוע ההבדלים בין המגדרים? מדוע בחורה מבוגרת עם ילדון הפך לדבר מבורך (הקוגריות הן ממש נשים מוערצות היום) ואילו גבר בן 40 ,אין זה טבעי שיהיה עם ילדה בת 20?
יכול להיות שגם לאמא לא נוח לראות את בנה עם מישהי בגילה,אז?
בוא נתקדם,כיוון שבשרשור הזה מדובר על יחסים חד מיניים מדוע שלא נדבר על הלגיטימיות של העניין? הרי אם מישהו יערער על ההבדל בגילאים הוא ייחשב שפוי ואף ליברל ואילו אם מישהו יצייץ כנגד יחסים הומוסקסואלים הוא ייראה בינינו חשוך

במילים אחרות,לא רואה כל בעיה עם ההודעה הפותחת,שאנשים ייזהרו בלי קשר לגילם או לצד הבדסמי אותו הם מאיישים

סה"כ יש ביננו הסכמה, כי גם אני לא רואה הבדל אמיתי. להפך, אני אומר שלא צריך להצדיק את זה רק כדי לא להשמע כמו הומופובים. גם אישה מבוגרת עם ילד צעיר, ככלל, עלולה להיות מערכת יחסים מאד בעייתית. אני גם מסכים שיש חריגות (לפעמים ילד בוגר ולפעמים מבוגר מפגר). אני אוסיף שצריך להזהר עם החריגות הללו כי אדם יכול להיות מאד בוגר בתחומים מסוימים ומאד לא בוגר בתחומים אחרים.

עם השורה האחרונה אני לא מסכים, אני בדעה שחברה צריכה להגן על חבריה. השאלה היא- אם ילד בין 18-21 יכול להגן על עצמו מפני ניצול של יצריו המיניים.