DEVIL EYEZ(שולט){Atheana} |
לפני 14 שנים •
28 ביולי 2010
POKER - PLAY PARTY
לפני 14 שנים •
28 ביולי 2010
DEVIL EYEZ(שולט){Atheana} • 28 ביולי 2010
מחפש שותפים למשחקי פוקר כמובן שהפוקר הוא לא רגיל, אלה עם חוקים שאני המצאתי. במקום כסף / צ'יפים / ז'טונים יש ...ספנקים, הצלפות, צביטות..ומכל הבא ליד ( תרתי משמע.. ) דוגמא למשחק דוויל - אוקי , שם שני ספנקים מתמודד ב - אני רואה אותך (משווה) , ומעלה בשתי סטירות מצלצלות מתמודד ג - פולד ( פורש ) מתמודד ד - אני משווה, ומעלה בשתי נגיסות בפיטמה וכו' וכו' מי שמנצח בסוף, מנצח, ופה מגיע הקטצ' צריך להחליט, אם השפחה של המאסטר המנצח מקבלת את כל מה שהוא שם על השולחן או, שהיא לא מקבלת כלום אבל שאר השפחות מקבלות את מה שהמסטרים שלהם שמו.. מה אתם אומרים.. אם יש מעוניינים...דברו איתי בפרטי ; ) |
|
Bent |
לפני 14 שנים •
28 ביולי 2010
נשמע משעשע
לפני 14 שנים •
28 ביולי 2010
Bent • 28 ביולי 2010
אבל צריך לקבוע סולם ערך לפני ההתחלה.
דין מחט ודין קיין (לדוגמא) אינו אותו דבר לשתי שפחות שונות |
|
DEVIL EYEZ(שולט){Atheana} |
לפני 14 שנים •
28 ביולי 2010
Re: נשמע משעשע
לפני 14 שנים •
28 ביולי 2010
DEVIL EYEZ(שולט){Atheana} • 28 ביולי 2010
bent_wordsmith כתב/ה: אבל צריך לקבוע סולם ערך לפני ההתחלה.
דין מחט ודין קיין (לדוגמא) אינו אותו דבר לשתי שפחות שונות הגבולות בין המאסטר לשפחתו ידועים לשנייהם .. בגלל זה אני מחפש אנשים "רצינייייים" לצורך העניין לא ונילים עם פצפוצים למינהם וכל שאר בנות שאחרי ספנק מחליפות צבעים.. |
|
Bent |
לפני 14 שנים •
28 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
28 ביולי 2010
Bent • 28 ביולי 2010
DEVIL EYEZ כתב/ה: bent_wordsmith כתב/ה: אבל צריך לקבוע סולם ערך לפני ההתחלה.
דין מחט ודין קיין (לדוגמא) אינו אותו דבר לשתי שפחות שונות הגבולות בין המאסטר לשפחתו ידועים לשנייהם .. בגלל זה אני מחפש אנשים "רצינייייים" לצורך העניין לא ונילים עם פצפוצים למינהם וכל שאר בנות שאחרי ספנק מחליפות צבעים.. ברור, אבל אני חושד בכנות המאסטר ולא ביכולת הסאבית |
|
Bent |
לפני 14 שנים •
28 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
28 ביולי 2010
Bent • 28 ביולי 2010
DEVIL EYEZ כתב/ה: bent_wordsmith כתב/ה: אבל צריך לקבוע סולם ערך לפני ההתחלה.
דין מחט ודין קיין (לדוגמא) אינו אותו דבר לשתי שפחות שונות הגבולות בין המאסטר לשפחתו ידועים לשנייהם .. בגלל זה אני מחפש אנשים "רצינייייים" לצורך העניין לא ונילים עם פצפוצים למינהם וכל שאר בנות שאחרי ספנק מחליפות צבעים.. ברור, אבל אני חושד בכנות המאסטר ולא ביכולת הסאבית |
|
Passionate Agony(שולטת) |
לפני 14 שנים •
6 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 באוג׳ 2010
Passionate Agony(שולטת) • 6 באוג׳ 2010
פוקר ובדסמ... נשמע לוהט
אני תומכת בהצעה (ולא יותר מזה) |
|
איש החלומות |
לפני 14 שנים •