שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלון קצר לאוכלי המילקי, האוריאו והקרמבו

Toxic Princess
לפני 14 שנים • 27 ביולי 2010
Toxic Princess • 27 ביולי 2010
יאמי, קרמבו!! יש לי שתי דרכים לאכול אותו, תלוי במצב רוח ובסבלנות שיש לי באותו רגע....
1- יש סבלנות- אוכלת מסביב את ציפוי השוקולד, עם השפתיים, בזהירות כדי לא להרוס את הקצף הפנימי.. נעזרת בידיים אם יש צורך אז משתדלת להמנע מזה. אחר כך מכניסה את הקצף לפה והוא נמס קצת ואני מלקקת אותו מהעוגייה, ואחר כך מאוד מתענגת על העוגייה, בשניים-שלושה ביסים.
ואם אפשר, גונבת גם למי שאיתי את העוגיה icon_wink.gif
2- אין סבלנות- אוכלת את העוגיה, מלקקת מבפנים את הקצף,ותוך כדי לאט לאט גם השוקולד מתקפל לתוך הפה.


אוריאו.. המ... נראה לי שבד"כ פשוט אוכלת אותן רגיל.. ואחרי זה גם במשך שעתיים עוד מדי פעם מוצאת חתיכות שלהן בין השיניים icon_lol.gif icon_lol.gif

מילקי! נורא אוהבת מילקי הפוך! תמיד מתחילה מליקוק המכסה, אוכלת את הקצפת כדי שלא תהרס מהמוס, ואז את המוס הזה של המילקי... שלפעמים נמאס לי ממנו באמצע בכלל כי הוא ג'לי כזה..

יאמי, איזה שרשור טעיםםם icon_biggrin.gif
אוריאן
לפני 14 שנים • 27 ביולי 2010
אוריאן • 27 ביולי 2010
אז ככה...
אני לא מתה על מילקי אולי רק את הקפה אבל אם אין ברירה אז רק את הקצפת והשאר ל....
עוגיות אוריאו אני ממש לא אוהבת
ובקרמבו אני מוציאה את הוניל עם האצבע וזורקת את כל השאר
מUחדת
לפני 14 שנים • 27 ביולי 2010
מUחדת • 27 ביולי 2010
מילקי-
פותחת, מחסלת הקצפת ומחכה שמישהו אחר יסיים במקומי את השאר.
אף פעם לא אהבתי דני.


אוריאו-
מפרקת בעדינות. מלקקת את התוך החלבי. אוכלת את העוגיות. בעצם מוצצת אותן. נורא טעים ככה.

קרמבו-
לא מתה עליו, אבל פעם בשנה כשאוכלת אותו מתחילה בעוגיה. אחר כך חופרת באצבע את הפנים הלבנבן (כי מוקה זה איכסה), ורק בסוף את הקליפה הכאילו שוקולדית.

אבל הכי סוטה זה האופן שבו אוכלת פררו רושה-
קודם את קליפת השוקולד עם האגוזים. את הרחם מפצחת לשניים.
ואז אוכלת את האגוז ומלקקת את התוך. חצי ממנו. את השני ממיסה על הלשון.


רק תנו לי אפשרות לאכול עם הידיים ואני מאושרת.
חבל שגלידה נמסה.
לילימיי​(שולטת)
לפני 14 שנים • 27 ביולי 2010

אני...

לילימיי​(שולטת) • 27 ביולי 2010



את המילקי - מערבבת.
את הקרמבו - וניל בלבד, קרם ראשון.
אוררו - מתוק לי מדי.

icon_smile.gif
walking dead
לפני 14 שנים • 27 ביולי 2010
walking dead • 27 ביולי 2010
מילקי כבר לא אוכלת, אבל בילדות הייתי פשוט מערבבת הכל יחד לבלילה מוזרה כי לא אהבתי את הטעם של הקצפת.

בעוגיות אוריאו משתמשת בעיקר כתחליף אלגנטי (ומושחת) יותר לפתי בר המשעמם כשצריך להכין בסיס לעוגות גבינה ומוס.

וקרמבו... אוחחח קרמבו (וניל כמובן)! אפילו שזה עשוי מקצף ביצים (לפחות מפוסטר), אפילו שזה מצופה בצמקאו, אין כמו קרמבו. שוקולד וקצף קודם, העוגיה כמובן בסוף. שיגיע כבר החורף, אוף.
אתנה
לפני 14 שנים • 27 ביולי 2010

אכן שרשור טעים

אתנה • 27 ביולי 2010
מילקי ~ רק XL מכסה שווה ליקוק , חפירה קטנה בצדדים ואז נהננים , כפית קצפת וכפית שוקולד.
אוריאו ~ 2 ביסים ונגמר התענוג
קרמבו ~ זה העונג העילאי : מקלפת בעדינות את האריזת כסף
נוגסת קלות בצ'ופצ'יק של השוקולד
מפרידה את העוגית , נוגסת כדי לספק את הנשמה ומניחה בצד
עם הלשון חופרת בקציפה , בנתיים השוקולד נמס על האצבעות
נגמרת הקציפה , מלקלקת את האצבעות מהשוקולד ומכניסה את כל העוגית בבת אחת .
maximm101​(אחר)
לפני 14 שנים • 29 ביולי 2010

הקרמבו

maximm101​(אחר) • 29 ביולי 2010
בסוף את הביסקוויט.
מילקי חייב לערבב הקצפת עם השוקולד זה טעים ברמות